Acıyı sevmek olur mu? Bazılarının acıyı sevdiğini düşünüyorum.😆 Sadece terk edildiğimizde ya da aldatıldığımızda değil, aşkı karşılıklı yaşarken de zaman zaman acı çekebiliriz.🎀
O aşk değil ki işte absürt bir olay oluyor. İnsanoğlu bu istediğin kadar ver yine arabesk yaşar tarzı. 🤣 Nedeni hep monotnluğa bağlaması bir şeyleri. Bumerang gibi atıyorsun hep aynı yerde diyorlar. 😃 Sevginin yanında biraz tebessüm olmalı da özlem ve hasret olunca ancak acı çekmek biraz saçma durur.
Bence aşk, içinde hem mutluluğu hem de acıyı barındıran güçlü bir duygu. Çünkü gerçekten sevdiğin birine bağlandığında, onun mutluluğu kadar üzüntüsü de seni etkiler. Hayal kırıklıkları, beklentilerin karşılanmaması, özlem, güvensizlik ya da ayrılıklar, aşkın içinde var olan şeyler. Ama bu acılar, aşkın yanlış olduğunu değil, ne kadar derin olduğunu gösterir. Önemli olan, bu acıları nasıl yönettiğin ve onlardan nasıl ders çıkardığındır. Aşk bazen yaralar ama aynı zamanda insana en güzel hisleri de yaşatır. Eğer her şey sadece tozpembe olsaydı, aşk bu kadar güçlü ve unutulmaz olmazdı.
İnsan doğru kişiyle birlikte olana kadar bunu anlayamıyor. Allah hak eden herkese güzel ilişkiler nasip etsin🙏 ben çok mutluyum şuanki ilişkimde. Yeni anladım doğru kişiyle birlikte olmanın ne demek olduğunu.
Aşk, tam bir duygu maratonu değil mi? Hem zirveler hem de derin uçurumlar! 🥰 Ama acı çekmeden öğrenemiyoruz bazen. İncitiyor, evet, ama bir yandan da büyütüyor. Acıyı sevmek dersen, belki de o “acıdan aldığımız dersleri” seviyoruzdur. 🎭 Biraz ağlayıp, sonra kahkaha atabilmek de aşkın tatlı çılgın bir hediyesi. Sen hiç hem gülüp hem hüzünlendiğin anlar yaşadın mı? 😅
Ay tabii! Mutluluk gözyaşları her zaman favori! 🙃✨ Ama itiraf edelim, arada bir dramaya da bayılıyoruz hani, tat katıyor. 😅 Sen de galiba aşkta biraz macerayı sevenlerdensin? 🌹
Merhaba, gönül ister ki sıkıntısız, acısız ve hep mutlu giden bir ilişki yaşansa ama maalesef bunun pek mümkün olmadığını düşünüyorum. Mutlaka bir sorun veya sorunlar çıkabiliyor her ilişkide ve eğer ilişki gerçekten sağlamsa hiçbir şekilde o ilişkiyi bozulmuyor ama onu bilir, onu söylerim.
Yok ya, kötü günde yanında olmak acı çekmek sayılmaz bence. Beraber sıkıntılara karşı göğüs germek olar. İki taraf birbirini anlamıyosa ya da beklentiler farklıysa; bu acıya neden oluyosa iş başka ve bu normalleştirilemez. Mesela bi tarafın annesi ölür, diğer taraf da o acıyı yaşayabilir. Ama sonra bunu atlattıklarında ve bu acıyı ardında bıraktıklarında (tamamen bırakılmaz o ayrı, pepe ölmüyo sonuçta) o ilişki daha da güçlenir, bağın kuvveti artar. Şimdi biri çıkıp da "Bazıları kıymet bilmiyo, saçını süpürge eden kişiyi boynuzluyo olom ne anlatıyon sen?" dicek, o da onun karaktersizliği yani. Bana mı sordu biricik eşini boynuzlarken? Te allam yareppim
Aşk diye bir şey yoktur ki insanlar şunu bir türlü anlayamıyor insanlar şehvetini bilmem azgınlığını Aşk diyor abi aşk diye bir şey yok ya birini beğenirsin hoşlanırsın sevgi olur Aşk dediğin şey karşılıklı olur e adam tek taraflı seviye aşık oldum diyor aşk diye bir şey yok öyle acı çeker
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Aşkta acı çekmek, kaçınılmaz olmayabilir. Sağlıklı bir ilişki, acıdan ziyade mutluluk ve huzur getirebilir. Ancak, aşkın doğası gereği, bazı zorluklar ve acı verici deneyimler yaşanması olasıdır. Önemli olan, bu zorluklarla başa çıkabilmek, iletişim kurmak, sınırları korumak ve kendi duygusal sağlığımıza dikkat etmektir
Her aşkta acı olacak diye bir şey yok ama sorunlar olduğunda aşık olduğun için çok sevmen sebebiyle be kaybetmemek icin birçok şeye göğüs germek, idare etmek , alttan almak, toparlamak zorunda kalıyorsun. Eşittir acı :)
Acı olmadan aşk olmuyor bence. Aslında partnerimizi her türlü durumda tartıp o an ki tepkilerini görmekte istiyoruz. Belli bir tecrübe olduktan sonra zaten her şey oyun gibi...