15 senelik arkadaşımın kazığı sizce napayım?

Merhabalar nasıl anlatıcam hiç bilmiyorum olaya bodoslama dalıyorum artık kusura bakmayın. 2. Dönem yatay geçişle yeni bir üniversite ye geçtim pek arkadaş edinemedim anlıyacağınız sonra bir gün hoca bizi 4 kişilik gruplara ayırdı. Grubumuz harikaydı tam 1 ayda çok iyi anlaştık nerdeyse her gün beraberdik bende grubumdaki çocuğun birinden hoşlanmaya başladım oda bana karşı boş değildi sürekli benle ilgileniyor falan çok iyi gidiyordu her şey. Tabi bende bu yaşadıklarımızı en yakın arkadaşıma anlattım. Kız arkadaşım da başka şehirde okuyor ama benim okuduğum şehre yakın pazartesi geliceğini söyledi bende bizimkilerle ders için buluşacaktım aynı güne denk geldi bende madem geliyor tanıştırayım bari diye düşündüm. Hatta kıza şey diyorum yakışıyor muyuz diyorum. Sonra sohbet muhabbet arkadaşımı sevdiler. Bu flört ettiğim çocukla baya iyi anlaştılar. Otobüsse falan bıraktık hatta kızı. Aradan zaman geçti bizim ilişki biraz daha ilerledi yan yanayken çocuğun telefonuna bir bildirim geldi arkadaşımdan ama okuyamadım hemen akşamı arkadaşıma sordu öylesine sohbet ettiklerini falan söyledi. Ne demeye çalışıyorsun diye üste çıktı. Hiç bir şey demedim konuyu kapattım farklı sebeplerden flörtümle konuşmayı bıraktık şerefiz çıktı çocuk arkadaşımda biliyor ne kadar adi biri olduğunu ama engellemiyor hala çocuğu sanki bir şey olmamış gibi arkadaşlığımız devam ediyor ama eskisi gibi değiliz bir şey anlatırken çekiniyorum acaba diyorum komple mi konuşmayı bıraksam ama 15 yıl arkadaşlığımızı hiçe sayasım yok. Üstelik sadece arkadaşça konuştuğunu söylüyor. Hem de arkadaşımda geçiş yapıcak arkadaş edinmeye çalışıyor ona veriyorum artık. Bu zamana kadar yanlışını görmedim. Tek yanlışında da silmek istemiyorum napayım sizce
15 senelik arkadaşımın kazığı sizce napayım?