5 Yıllık arkadaşın yaptıkları?

Ben kızım ve 5 yıllık normal erkek arkadaşım var. Sevgili değiliz.2 yıl aynı sınıfta olduk ben onun şeker hastası olduğunu öğrendikten sonra ona hep yazdım 4 yıldır yazıştık.4 yıl içinde en ufak bir tartışmada beni engelledi. Bana sözler verdi 4 kez ve hiçbirini de tutmadı. Onun için 3 kez hastanelik olduğumda güldü.3 yıl yüz yüze gelmedik sonra bi an da karşılaştık yolda sarıldık barıştık ve eve gittiğinde beni engelliceğini ama yapmadığını söyledi. Sarılırken özür diliyordu. Barışmamıza rağmen aklı engellemekteydi. Bana gelip bana tek değer veren arkadaşım sensin demişti. Her neyse kafasına göre hep engelledi bugüne kadar. Sürekli barışma mesajları attığımda reddetti. Ama ben hep kabul ettim o istediğinde. Bana kavgada bende sana bir şey yedirirdim dedi ve buna rağmen barıştım. Ona birsürü hediye aldım 4 gün sonra küstük. Ve hediyeni karşılık hediye verip konuşmayı kesicem dedi bende istemiyorum dedim. Bana zamanında benim senden başka konuşucak kankalarım var zaten diyip bana geri gelmişti. Artık sözler verip tutmaması, kafasına göre hep engellemesi,3 yıldır yordu beni.3 ay aralıksız ağlayıp 3 kez hastanelik oldum ve bu onları da biliyor. Son buluşmada baya sarıldık güzeldi hep seni çok seviyorum diyordu. Ama hep bi anda beni yarı yolda bırakıyor sonra bir şey olmamış gibi yazıyor ve kafasında senorya kurup beni suçluyor. Dc oynarken şunu itiraf etti. İşim var diyip aslında anime izlemeye gidiyorum dedi. Animeyi benden değerli görüyordu. Attığın çoğu reelsi izlemiyorum dedi. Bende barışmamaya yemin ettim. Baskıcı aileme rağmen 10 saniye için yine evinin önüne gittim ben. Oda gelme değmez demişti ve akşamı bitti her şey. Şimdi benim onda kolyem onun bende bilekliği var geri vericez. Son kez görücez birbirimizi ne yapıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Aynı zamanda kızlara gidip Cuda patlama olmuş kızlar demiş.300 gramlık kızı kaçırdın demiş arkadaşına. Ahlayan karı sesi dinlediğini yazmış. Kız bedavaya vermiş dedi. anime konuus geçince 18 animeden bahsetti.
5 Yıllık arkadaşın yaptıkları?