Kaç yıllık arkadaşımdan soğuyorum nolucak?

Arkadaşımı çok seviyorum ama konuşurken üff oluyorum artık. 12 senedir arkadaşız benim için çok değerli ama o bana aynı değeri vermiyormuş gibi geliyor. Benden başka arkadaşlar edinebilir tabii ki ben de edinebilirim ama ayırt etmeyi bilmiyor bence. Diğer arkadaşlarına benden daha farklı davranıyor onlarla daha çok görüşüyor yazışıyor sürekliiii okul zamanı benle görüşüyor konuşuyor ama okul dışı beni ne arıyor ne soruyor ne yazıyor anca ben biraz dürtünce devam ettiriyor sonra tekrar bi yaz boyunca hatta bana neredeyse çok az yazdı. Şu an erkek arkadaşı var şimdi beni iyice hiçe sayıyor erkek arkadaşıyla tabii ki görüşecek ona lafım yok ama yeni arkadaşlar bulunca beni cidden sattı şimdi hem diğer arkadaşlarıyla hem sevgilisiyle full görüşme halinde ben ona sorunca bana işte onlarla da görüşmüyorum uyuyorum vs diyordu yazın tüm bahanesi buydu fakat diğerleriyle daha sık görüştü hayır da demedi ben buluşalım desem sürekli bir bahanesi var işte yok modumda değilim uykum var işim var vs vs sıktı artık. Ben diğer arkadaşlarımla onu aynı keseye koymuyorum yani onun değeri daha fazla ama o aynı şeyi göstermiyor maalesef arada bir işte küsmekte istemiyorum uyarmama rağmen böyle devam
Kaç yıllık arkadaşımdan soğuyorum nolucak?