Benim bir tane arkadaşım var benden küçük bu şimdi eski sevgilisinin sevgilisine tiktoktan instgramdan fake açıp zorbalamış biraz?

Hakaret falan etmiş şimdi bu kız da savcılığa gitmiş şikayet etmişler Nisan ayında olmuş ama arkadaşımın e-devlet üzerinden bir dava gözükmüyor düşmüş falan veya sonuçlanmış olarak ama kız hikayesinde önceden dava kağıdı gibi bir şey paylaşmış şu kişi beni böyle fakeden zorbaladı diye normal bayağı dava kağıdına benziyor ama sonuç degil sadece şikayet edersin ya onun gibi kağıt ama şimdi bu kağıt niye kızda Dursun ki polislerde ya da savcıda olması gerekmiyor mu bir de nisanda baş vurmuşlar Nisan 'da başvurunca Bu davanın sonuçlanması gerekmiyor mu hemen bu fake olayları böyle durumlar nasıl oluyor Arkadaşım çok korkuyor ama yaptığı sadece eski sevgilisinin sevgilisini Kıskandığı için 1 2 3 hakaret etmiş Aslında yaptığı bir şey doğru değil ama bunun sonucu daha öğrenmek istiyoruz yani nasıl oluyor bu dava olayı

Benim bir tane arkadaşım var benden küçük bu şimdi eski sevgilisinin sevgilisine tiktoktan instgramdan fake açıp zorbalamış biraz?