7 yıllık arkadaşım ile küsüz napıcam?

benim 7 yıllık arkadasım vardı ortaokuldan beri neyse biz bu kızla küstük küsme sebebimiz şöyle ben başka kızlarla buluşuyodum falan ama o yapsa kıyameti koparırdım yapmıyodu o öyle bir şey neyse ben başka kızlarla buluştum diye gitti kendi düşmanı ile barıştı ama ondan önce ben barıştığı kızla takılmıştım neyse ben barıştığımı duyunca baya sinirledim kıskandım 5000 lira vermiştim o parayı istedim ama konu para değildi kıskandığım için istedim neyse oda bana telefonunu vermişti telefonunu verdim kırmışsın dedi parasını istedi bu konu bi şekil kapandı o benim arkamdan konuştu ben onun 2 aydır küsüz ama gerçekten çok özledim çok seviyodum şimdi suçlu olduğumuda biliyorum ama oda küsünce barıştığı kızla beraber sevgilime yazdı yani şöyle kendi yazmadı barıştığı kıza yazdırdı sevgilimin numarasını barıştığı kıza vererek öyle napabilirim ve bana o kızı savunuyo barışmayı çok istiyorum ama barışırsamda herkes * diycek arkasından konuştuğun biri ilemi barıştın diye ama ben sinirliyken söyledim onları yardım
7 yıllık arkadaşım ile küsüz napıcam?