4 yıllık ilişkimi bugün bitirdim! Kız arkadaşımın ailesi neden ayrıldığımı soruyor, ne yapmalıyım?

Benim 4 yıldır ilişki yaşadığım biri vardı. İlk sevgilimdi, ciddi düşünüyordum. Bugüne kadar hep daha önce sevgilisinin olmadığını söylemişti. Dün akşam ise daha önce ilişkisinin olduğunu, 2 sene sürdüğünü, çocuğun sürekli bununla yakınlaştığını, beraber otele gittiklerini, günlük apart evlerde sabahladıklarını anlattı. Oysa bana 4 senedir sen benim ilk sevgilimsin diyordu. Bugün ayrılmak için cafeye çağırdım, ağlamaya başladı. Yakama yapıştı gitme nolur diye. Bende onu ittim bırak beni dedim. Daha sonra eve geldim, 1 saat sonra annesi aradı. Ne oldu, neden ayrıldınız anlatır mısın filan dedi. Öyle gerekti deyip telefonu kapattım. Şimdide babası mesaj atmış WhatsApp üzerinden. Biz seni oğlumuz gibi seviyorduk, ne olduda ayrıldınız, sana yakışmadı yazmış. Ben bu insanlara ne diyeceğim? Kızınız ben onun saçının teline bile dokunmaya kıyamazken, benden önce ki sevgilisinin cinsel oyuncağı mı olmuş diyeyim? Ne diyeyim arkadaşlar? Bana yardımcı olur musunuz?

4 yıllık ilişkimi bugün bitirdim! Kız arkadaşımın ailesi neden ayrıldığımı soruyor, ne yapmalıyım?