Hep aldatan mı suçlu?

kocam bana karsi cok ilgisiz nerdeyse yüzüme bile bakmiyo arkasini dönüp uyuyo. Defalarca konusup durumu düzeltmeye calistim ama ise yaramadi hala ayni. bende sonunda asla yapmam dedigim seyi yaptim ve aldattim. Bikereylede kalmadi devam ediyo.. yaptigim seyle gurur duymuyorum ama pismanda degilim bence hak etti. sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
Beni suclayan yargilayanlara soruyorum. var mı daha iyi fikriniz? Cok konusmaya calistim hep ters tepti kavga ettik. Sorunu birlikte cözelim dedim cözüm yollari önerdim doktora pskiyatriste gidelim dedim boşanalim dedim ama hep red etti. Bi sorun oldugunu asla kabul etmiyo. Bu durumu yasamayan bilemez. Herkes beni sucluyo. Evet yaptigim dogru demiyorum ama baska secenek birakmadi bana. Eşinin yüzüne bile bakmamasi hergece sirtini dönüp yatmasi bi kadin icin nekadar assagilayici bir durum
Güncellemeler
+1 yıl
Bilemezsiniz. Psikolojim bozuldu iyice. Sorunumu kimseylede paylasamiyorum. Kadin oldugumu unuttum. Kendimi degersiz hissediyorum. Bugünden yarina alinmis bi karar degildi yaptigim. Cok düsündüm cok agladim ve artik yeter dedim. Umarim sizin basiniza böyle bisey gelmez..
Hep aldatan mı suçlu?