"Şeytana uydumerhaba kategorisinde" başka bir kadının kadina attığı kazık yüzünden kazık kadın suçlu..
Soru sadece karikatürü paylaşmak ve gülümsemeniz içindi.. Herkes anladığı kadar yorum yaptı sağ olun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bütün suçların hepsi erkekte olmamalı bence...
kadınlarında hataları var... bana göre kısmen yani.. kanımca..
Aldatmanın bir tarafını savunmuyorum ama bu noktaya gelene kadar çiftlerin sorunlarının toplu olduğunu düşünüyorum
Ve sadece erkekler aldatmaz hanımefendi
kadınlarda aldatıyor..
Ahaha pıçak atar o kadına bahattin :)
efendim :)
Çok teşekkür ederim :)
👏👏👏
E yuhhhhhh. Ben anlatmaktan yoruldum artik ya. Karisi olmayanlara aldatma serbest olsun o zaman. Kocasi cirkin olanlara da. Gevsek oc dolsun ortalik. O ona o buna. Beyni olan konussun ya
resım guzel :)
tskkr ederm :)
Cevap
37Cevap
Arkadas aldatmanin onunu acmis resmen baho:))... Aldatan erkek sucludur cunku arkadas begenmiyorsan bosayacaksin , birakacaksin hem basklariyla yatip kalkip hemde Esim diyemessin yani hele hele sikayetlerin var isede bunun yoluda Aldatmak ise acaba hangi sikayetine derman oluyor onu dusuneceksin´?
Adam bir halt yiyorsa kadin suclamaktan once oturup bir dusunsun neden diye hicbir adam sevdigi kadini uzmek istemez
Evet oyle bir adam bir halt yiyorsa kadin bir once suclamadan kendini elestirin defalarca jyarmis defalarca alttan almistir ama ladin bildiginden sasmamistir cok adam taniyom isi bitse bile erken eve gitmek istemeyen neden acaba yari geldi kendim gordum yapma dedimbyapti yapma dedim yapti ozur dilerim dedi yine bildigini yapti saniyorsiniz ki dunya sizin etrafinizda donuyor sabri iyi niyeti bokunu cikarana kadar ugrasiyorsunuz eee bu kadar basi bis kadin varken adama zulm ederseniz oda siraya dizer😉
Kadin asiri ilgisiz ise ve erkeginin baska kadinlarla olan iliskisi oldugunu anlasina ragmen elinde tutmaya calismiyorsa , guven ve kiskanclik arasindaki denge bozulmus ise kadin kismen sucludur.
Gerçekten çok yazık hep köstek hep köstek destek ol biraz belki o kadın kiloları senin ilgisizliğin yüzünden aldı belki de hormon bozukluğu vardır o kadın kiloları alırken sen neredeydin be adam neden zayıflaması için uğraşmadın sonra da utanmadan aldatma bahanesi yapıyor o kadın senden bir nebze sevgi görseydi almazdı o kiloları akıllı ol Bahattin!
Her aldatmanın ardında utanan, susan, duygularını ifade edemeyen kadın vardır. Oysa sizlerden eş olmanızı istedik adam gibi sevin kadın gibi şehvetli sevişin ve saygı duyunuz...
Biz bunu verebilecek erkek bulamadık malesef
@Aylin_1990 Bulamazsınız ki. Adamların cüzdanından başka yerine bakmadığı için günümüz kızı kadını tabiki kime vereceğiz dersiniz...
Valla canım ben de bu günün kızıyım ama cüzdana baktığım yok. Parası ile birşeyler yaşamaya çalışan tiplerin çevresinde olur genelde öyle tipler sanırım sizde öylesinizki bu izlenime kapılmışsınız. Ben insanlığa bakarım sadece
@Aylin_1990 Allah aşkına yapma öyle. Paradan nefret ederim ve asla insanlığı da insanlarıda para için değişmem. Ama nedense paraya taoanlar paradan başka ilah tanımayanlarla dolu Dünya. Yıllardır bir savaş veriyor sabırla anlatıyorum insanlara aslolan aşk sevgi saygı diye
işte onuda ben bulamıyorum
@Aylin_1990 Özelin açık mı?
1 işçi 1 binayı 36700 saniyede yaparsa 36700 işçi bir binayı bir saniyede nah yapar, matematik te taklaya gelir :d
Evet aldatan hep suçludur. Zamanında söyleseydi kilo alıyorsun diye :d
İki taraf ta eşit suçlu. Tabi duruma göre değişir..
En iyisi ayrılmak ama o öyle sanıldığı kadar kolay değil işte.
Evet! Sorun varsa konussun. Insanlar sorunlari konusarak cozer! Olmadi ayrilsin.
Baaddin'in tespitleri hem zekice hem de tebessüm ettirici.. Adam haklı yine 😃
esdeger ya i kadin lar kadar benim nazrim da erkeklerde de var biraz problem
payidar mankenleri santçıları güzelleri de aldatıyoşarmış. buna ne diyorsun
Sen de :) Aldatıldın kuzuu
İşte kadınlarda ki bu inkar isteği erkeklerin daha rahat hareket etmesini sağlar :):
Bence kısmen kadında da var mesela bu konuda çok haklı çünkü kadın kendine bakacak, kilosuna endamına ki erkeğin gözü de gönlü de hatunundan başka kimseyi görmesin
Sebep ne olursa olsun aldatmayı meşru kılmaz. Boşanırsın sonra ne b. k yerse yesin.
Bahattin abimiz kesinlikle haklı :)
Çok güzel bir nokta sahi neden böyle kadınlar evlenince kendilerini salıyorlar?
eğer işine gelmiyorsa, ayrılırsın..
aldatmak karakter zaafiyetidir..
Dünya güzeli ve bakımlı kadınları bile aldatan erkekler var buna ne demeli
eksik birşeyler mi var diye düşünmek gerek bazen
ama bu herkesin her zaman düşünmesi gereken birşey
Evrim suçlu çünkü neslin devam eritmek için üretmek ister olabildiği kişiyle olmak ister.
Baattin yasıyo mu aboww unutmustum ben bunu pek gülümsetmediniz ama :)
55 nedir yafs bir ip bağlayıp uçurtma niyetine uçuralım olmadı
Bir çok suç kadında bir çok erkek te
Hahahaha Bahattin Ya :)
her iki taraf da suclu bana gore
Gülümsetiyorsunuz bugun maşallah bezden sonra bu:)
Seni bir tek ben taşlarim diye düsünüyordum :)
Hayal gücümü test etme ama bu defa :)
Emin misin :)
Bunun örneği cinayette nefsi müdafadır..
Aldatan erkek de kadın da alçaktır net.
O işler karışık bacım herkes suçlu 😄
Genelde erkekler aldatıyor
tabikide hayir bu karşı tarafada bağlı
Erkekler sandığın kadar masum değil.
55 kiloyu geçerse boşarım :)
aldatmak. basli. basna karakter. yoksunlugu.
Erkek aldatmaz, kadın aldanır...
Bıçağı takacaksın böylelerine Baho :)))
Aldatan suçludur. Boşansın madem
:D haksız mı bu şimdi
Aldatan her kes suçlu
bencede haklı
aldatma aldatırlar
Çok doğru..
😂😂😂😂
doğrudur
Aynen öyle
Hepxerkek sucsuz