Kendimi nasıl ispat edeceğim bilmiyorum. Hem kırgınım hem de haksızlığa ugruyorum?

Sevgilimle evlilik düşünüyorduk ama ailesi siyah çarşaflı. Ben öyle giyinmiyorum ama onları giyimine de saygı duyuyorum. Akrabalari ve ailesiyle tanıştığımda beni tanımak yerine tek sohbetleri biz ailecek kapalıyız sen de evlendikten sonra kapanirsin sohbetleri. Ben çizgi cizdigim için kapanmayacagimi söylediğim için kapalı olmadığımdan dolayı beni istemiyorlar. Akrabalarindan beni aramayan bana hakaret mesajları atmayan kalmadı. Sureli mesaj diye bir şey yapmışlar. İnstagramdan tekrar mesajlara baktığımda ekran fotoğrafı çekmek istediğimde karşı tarafa bildirim gidiyor ve mesajlar kayboluyor. Sevgilime gösterdim hani mesaj yok dedi. Ama üst mesajlarda boş mesaj gibi görünüyor. Ama sonuçta öyle birinin mesaj attığı görünüyor. Aramalari gösteriyorum bana inanmıyor. Benim önümde hepsini arayıp siz böyle böyle mi demişsiniz dedi. Tabi haliyle onlar hayır biz demedik deyince onlara inandı. Dedim senin adaletin bu mu? sen de böyle bir olay olsa annene sorsan annen ben demedim dese ona inanırsın dedi. Hayir dedim adaletli olurdum. Sirf annem diye hata yapmayacak diye bir şey yok dedim. Sana evet biz aradık mesaj artık mi diyecekler dedim. Gel mesajları çıkartalım aramalarda ne söyledikleri yok kanıt olarak ama keşke cekseydim. Buyuk haksızlığa ugruyorum ve sevgilim bana değil ailesine inanıyor. Delirmek üzereyim. Ne yapmalıyım bu durumda?

Kendimi nasıl ispat edeceğim bilmiyorum. Hem kırgınım hem de haksızlığa ugruyorum?