Beni yanlış anlayan birine kendimi nasıl ispatlarım?

Ailecek tanıdığımız iyi karakterli bi çocuk var. Ancak bu çocukla ben başlarda hiç iyi anlaşamazdım. Ve çocuk benimle muhattap bile olmazdı. Her neyse aylar sonra bu çocukta bana karşı bi ilgi oldu artık beni beğendiğini anlayabiliyordum. Ailemde bu ilişkinin olabileceğini falan söyleyince ben düşünmeye başladım çocuğu tabii. Ancak tek sorun bu çocuk ikili ilişkilerde çok utangaç hiç sevgilisi olmamış bi çocuk. Ama biliyorum ki benden hoşlanıyor düşünüyorum artık bende her gün çocuğu görmek için can atıyorum. Bir gün çocuk kuzeniyle otururken benimde hikayelerime baktı falan diye muhabbetimi açıyor ve çocuk beni istememeye başladı artık. Halbuki evet çocuk bana kendisi yazmıştı ama asla aramızda flörtmüş ya da başka bir muhabbet geçmedi sadece benim tanıdıklarımı tanıdığını falan söyledi bu kadar. Ee benim sevdiğim çocuğa bunu söyleyince çocuğun kafasında ben bitiyorum artık. Ancak ortada gerçekten böyle bir durum yoktu. Olmadı da…
Gel gelelim şimdi ben bu çocuğu seviyorum ve ben bu olayın doğrusunu ona anlatmak istiyorum. Ancak bu zamana kadar ne mesajlaşma ne de başka bişey konuşmadık ikimizle ilgili sadece gençler arasında oturduk birlikte. Aramızı yapanlarda artık onun açısından bu işin bittiğini ne yaparsam yapayım olmayacağını söylüyorlar ama ben kendimi ispatlamak istiyorum yazsam bu çocuğa kendimi küçük düşürücem ve bana o ortamda konuşulanları söyleyen çocuğun başını yakacağım çünkü o ortamda konuşulanları benim bildiğimi bilmiyor sevdiğim çocuk…
Ee bana bunu anlatan çocukta beni ele verme diyor? Sizce ben ne yapmalıyım? Silip atsam atamıyorum çıkmıyor aklımdan. Yazsam yazamıyorum. Bu hikaye böyle biter mi? Sevdiğim çocukta haklı olarak kuzenine inanacak inanmasa bile alay konusu olacağını düşünüyor olabilir eğer benimle olursa. Bilemiyorum kafam çook karışık ne yapmalıyım?
Beni yanlış anlayan birine kendimi nasıl ispatlarım?