+1 yılEvlilik Evcilik değildir. Ciddi bir durumdur. Neden soğutmak istediğini bile dememissn. Bence hemen kurtuluş arayacağına dua et, çözüm ara ve işlerin yolunda gitmesini sağla. Evlenirken her şeyi bilip göze alaraktan evlenilr. Ama bu devirde evlenip 1 aiyı bile bulmadan boşanmak moda oldu simdi
110 Yorumla- +1 yıl
Seni kinamiyorum ama sen hem evlenip hem de sevgili yapiyosan kocan seni ailene geri yollar. Kocadan ayrılmayı birak ta aileni düşün. Onların boyunlarini egrmek nasıl kolay oldu. Kendine yakışan buysa devam et. Ama ileride hem boşndn diye hem de böyle br sy yaptın dye pişman olacaksn
- +1 yıl
Cunku baskasini seviyorum bazi durumlar yuzunden erken evlendim zaten simdide bosanmak istiyorum ama o ayrilmak istemiyor
- +1 yıl
Başkasını seviyosun da ayrıldın diyekim; o kişinin seni bırakmayacağı ne malum? Sana zarar vermeyeceği mesela? Sevgi evet çok şeyin ustesinden gelinebilen bir şey ama sevgi karın doyurmuyor. Hele ki evliyken sevgilin varsa o kişiden sana yar olmaz. Muhakkak sana sıkıntılar yaşatır muhakkak kötü şeyler olur. Annen ve babanın boynu aşağıya eğilir, sen kötü gözle bakinirsn. Her ne kadar sevsen de bazen kalbi dinlememek gerek. Sen duani yap yanlıştan çık. Bir şeyi sadece sevmeye değil olumsuz sonuçlara da bağla. Çünkü senin durumunda olan herkesin başında böyle şeyler geçiyor. Ayrılıyor kocasından ama sevgili de toz olup gidiyor. Sevgilini bırak ve sen sevenle ol. Belki kocana karşı bir sevgi filizlenr yüreğinde. Senin hep yanında olacak insanla olursan senin için daha hayırlısı
- +1 yıl
Evlenme teklidi etmis yuzuk almis kisi kolay kolay birakmaz. Ben sevgilime guveniyorum kocamdan ayrildiktam sonra aileme biraz sure gecince evlenmek istedigimizi soyleyecegiz.
- +1 yıl
Şimdiki nesil hep su hatayi yapıyor. Aile baskısından dolayi çözümü evlilikte sanıyorlar. Aile baskısından sorunlarından dolayi kaçtın başına bir şey gelse yine dönüp dolasacagin ailen olacak. Madem sevgilin vardı onu bekleseydn o zman. Dişini sksaydn. Her yüzük alani da gördük. Ben hissediyorum. Boşanp yoluna o çocukla devam etsen bile ileride gene sürtüşmeler olacak. Demedi deme. Basından beri sevdiğin varsa kalkıp sevmediğin birinin himayesine girip onunla evlenemezsn. Sevmediğine umut vermeye hakkın yk. Ah alma. Ah alırsan eğer bu dünyada ve öteki dünyada iki yalan bir araya gelmez. Ona göre ölçülü davran
- +1 yıl
İki yakan yani
- +1 yıl
Sevgilim evlendikten sonra oldu onu daha once tanimiyordum
- +1 yıl
Kusura bakma ama sana ne kadar ah edilse haklılar. Evlendikten sonra oldu ya sevgilin; o sevgilin zaten şerefsiz. Sana ondan hayır mı gelecek sanıyorsun? Bu kafayla devam edersen çekeceğin zorluklar için sakın of deyip sızlanma
- +1 yıl
Gorus icin tesekkurler yinede
- +1 yıl
Rica ederim ama hislerim de yanılmam. Bu hataya devam edersen sıkıntılarla yuzlesmeyi de göze al.
En İyi Cevaplar
+1 yılKendine bakma eve bakma sadece kendi eşyalarını yıka ütüle bir güzel kavga. The End
10 Yorumla
pis ol zatn bırakır hani kendi acimdan söylym esim 2 gün duş almasın kendine bakmasin bosarim da eger bu bosamaya calisman baska bir erkek icinse sakin yapma derim kendini yakarsin
00 Yorumla
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuh aşağı lık! Hem evlisin hem sevgilin var ve boşanmak istiyorsun? Kocan olsam sevgilini ortaya çıkarır mahkemeye verir ikinizinde canına okurdum! Edepsiz seni. Ilerde birde anne olacaksin öyle mi? Yazıklar olsun!
211 Yorumla- +1 yıl
Kimseyi kınama canım. Kınarsak başımıza gelir. Yaşım 21 ama Şu an ki nesile öyle üzülüyorum ki... ALLAH HİDAYET VERSİN diyelim geçsin. Nasibinde yoksa sen ne dersen de o gönül gözü kapanmış bir kere. ALLAH yakın zamanda gafletten çıkarsın onu.
Cevap sahibi+1 yıl@itsmenur13 çok şaşırıyorum.. ne ara biz bu hale geldik.
- +1 yıl
Kıyamet yaklaşıyor ve dünyanın civisi çıkıyor. Göğüs gere gere gururlu bir şekilde böyle şeylerin anlatlmasi garip. Böyle insanlar eli ayağı düzgün insan haketmezler. RABB'im gazabndan korusun. İNŞAALLAH tez zamanda hatasını anlar
Cevap sahibi+1 yıl@itsmenur13 Insallah
- +1 yıl
Sen benim neden evlendigimi biliyomusunki boyle konusuyosun severek evlenmedim ben simdide aldatmis olmamak icin bosanmaya calisiyorum
Cevap sahibi+1 yılEminim kimse basina silah dogrultmadi evlen diye.
- +1 yıl
Belki o çok sevdiğin adam seni pişman edecek ayrildigina nrkdr guvrnirsen güven oda seni bırakabilir heleki bekar akıl balig cahilse. sevmedigin adam seni aldatmiyr seni ilişkiye girmicek kdr idare edip seni kazanmak için ugrasiyrsa bunu er geç cikarr mevla
Sevgili nekdr taniyrsun ama eşini daha uzun taniyrsun sen nasıl onu birakmak için ugrasiyrsan oda seni birakmamak için ugrasiyrdur.
Ya adam gibi konuscaksn ya da bunu ona yapmaksın
Seni doyuran sana bak tek insan eşin
İkisi arasında tart bic kaç yıllık sevgili ki guveniyrsun
Cevap sahibi+1 yıl@heşeyim çok doğru!
- +1 yıl
O sevgili madem istyr nie kaçırmiyr kapı arkasında saklanıp seni çok seviyorum nolur benim ol deyip bir yuzukle sevgi olmaz. adam dediğin koparr alır
Evi köyü herşey hazır seni gelinlikle kapidan girmenimi bekliyor
Geç bunları bizde geçtik buralardan bekleyemeyip evleniylar
Sen kocanla ugrasirken tutup masumca seni beklemicek sonucda fırsat buldukca görürsün onu
Ama seni aldatmayn tek insan kocan bunu unutma - +1 yıl
@heşeyim bak ben eminim biliyorum kocama aciyorsunuz ama sevgilimde evli olmami istemezdi. Eger benimle gonul eglendiriyosa bile neden evlenmek istesin? Surekle bana kocamla ne zaman ayrilacagimi soruyor. Daha bir sey demedim diyince sinirleniyor. Hadi diyelim sevgilimi biraktim. Omur boyunca sevmedigim bir adamla nasil yasayabilirim? Ben cocuk sahibi olmayi dusunuyorum. Bunu o adamla nasil yapayim? Biliyorum kocam cok uzulecek ama kendimi ve sevgilimi duusunmek zorundayim. Zayen elinde sonunda baskasini sevecektir. Sanirim sen azerisin dimi?
oturur konusurum siz kizlar kur yapmayı olan yapmayi iş çevirmeyi ne çok seviyorsunuz ya biraz acik olun arkadaşlar istemiyorsaniz istemiyorum deyin çok mu zor (şimdi dusundumde harbiden zor lan allah kolaylık versin )
00 Yorumla
+1 yıl19 yaşındasın hangi ara sevgili oldun tanıdın evlendinde soğudun adamdan
21 Yorumla- +1 yıl
Aile sorunlari yuzunden evlendim 18 yasinda evlendim zaten
Sen niyetini söyle o zaten biraz gururu varsa kendi bırakır
21 Yorumla- +1 yıl
Gurursuz sevmedigimi soylefim 1 sans daha istiyo
İğrençlik yap. Ağzın kötü koksun vücudunda Oyle filan.
Boşanmalara karşıyım ama adamı boynuzlayacağına boşan daha iyi05 Yorumla- +1 yıl
Sevgilimin oldugunu nerden biliyosun?
- +1 yıl
Bununla alakali kac tane soru sordugumu bilde konus
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldat şeyini ısır dişinde maydonozla dolaş sümüğünü ye karşında kulak karıştır ona yedir
11 Yorumla- +1 yıl
Zaten su an baskasiyla sevgiliyim o yuzden ayrilmak istiyorum seyini isiramam midem bulaniyo o tur seylerde sumugumu hic yemedim kulagimi karistiririm ama yedirirsem utancimdan olurum bu tiksinc bisi ama yinede sagol
Evlenmeyin arkadaş aile zoruyla nasl evleniyonuz yav anlamıyom cidden.
06 Yorumla- +1 yıl
Ilem cok baski yapti daraldim artik onlardan baska ailemmi var zaten bir sure sonra ayrilacaktik ama kocam bama asik oldu ayrilmaya niyeti yok
- +1 yıl
Dogulu degilim ben yani ailem evlenmessem beni oldurmezdi ama zorladilar bu adam sana uygun dediler yani ailem yuzunden bende kirmamak icin evlendim
- +1 yıl
Benim sevgilim var onunla evlenicez dul kalirmiyim hic.
- +1 yıl
evlenip boşanmış oluyon dulsun. Üstünden 1 evlilik geçiyo vallah bir tuhaf nesilsiniz kusura bakmayın da. Avrupayı eleştiriyorduk bu tarz seylerle artık eleştircek bişey kalmadı ( tek kötü yanı buydu avrupanın ztn ) simdi aynı olduk hatta 10 sene sonra türkiye geçer bile orayı.
+1 yılağdayı bırakırım duş almayı bırakırım dişleri fırçalamam tuvaletimi yapar sifonu çekmem böyle bir kadınıda zaten kimse yanında tutmaz
00 Yorumla
+1 yılOtur ben mutsuzum boşanalım de. Sonra annenin evine git davayı aç oldu bitti.
10 Yorumlayuvayı dagıtma almaz seni kocasına bunu yapan bana ne yapmaz der almaz dul kalacaksın huzurun olmaz
03 Yorumla- +1 yıl
Neden evlenme teklifi etti peki niye ailesiyle tanistirdi?
- +1 yıl
Ablam çok şey gördüm duydum yaşadım ama evli olup üstüne sevgili yapıp birde sevgilisinden evliyken teklif alıp ailesiyle tanıştıranıda ilk defa duyuyorum valla pes dedim
+1 yılgerek yok bence. mutsuzsan istemiyorsan söle dostca konuşarak anlaş ayrıl.
00 YorumlaDislerine cikolata sur konus, gul ve op onu. Bir de evde disinde bir maydanozla gez ! Iy
00 YorumlaGit aldat abi bari.%50 şansin var. Ya boşar ya vurur.
12 Yorumla- +1 yıl
Su an baskasiyla sevgiliyim zaten ama soylemek istemedim cekindim. Baska sekilde ayrilmaya ugrasiyorun
+1 yılGece koynuna girmeye çalışırken
-seni aldatıyorum de16 Yorumla- +1 yıl
Baskasiyla sevgiliyim zaten soylemeye utaniyorum bu yuzden baska sekilde ayrilmaya calisiyorum
- +1 yıl
Adama sormazlar mı
Neden evlendin diye
Boşanıp başkasıyla birliktelik yaşamak daha mantıklı - +1 yıl
Aile meseleleri
- +1 yıl
Maymun gözünü açtı diyorsun yani
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Bol şans
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah islah etsin bacim git beni bosa de bosamasi onun ayibidir sende bir ayip yap :) adli makamlara basvur sizi bosasinlar :) :)
00 YorumlaAldattığıni belli et oropsu oldugunu yani
11 Yorumla- +1 yıl
Ben bacım oldugumu degilde sen yobaz oldugunu kufurle hakaretle belli ettin bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocani bana ayarla ben senden gayet iyi soguturum..
00 YorumlaNeden evleniyorsun madrm boşamaya niyetin var
11 Yorumla- +1 yıl
Aile sorunlari yuzunden evlendim
+1 yılDerdin ne direk boşanma davası aç
06 Yorumla- +1 yıl
Istemiyoki
- +1 yıl
Sen istiyormusun canım peki
- +1 yıl
Ayrilmak istiyorum
- +1 yıl
Hayatında başka erkek varda onun içinmi
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
İşte ozaman boşanırsın git de diyemiyorss davayı aç hakim soracak neden boşanmak istiyon dşye ozaman hakime dersşn başkasını seviyom dşye hemen boşar
+1 yılSebep ney neden ayriliyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
Baskasini seviyorum
- +1 yıl
O zaman açıkça boşanmak istediğini dile getir yoksa hareketler le olacak bir iş değil
+1 yılYemek yapmam gömleklerini ütülemem
01 Yorumla- +1 yıl
Bu gune dek gomlek utulemedimki
Git ve boşanma davası aç, iş bitsin.
07 Yorumla- +1 yıl
Ayrilmak istemiyorki ayrilmamak icin ugrasacak
- +1 yıl
Hayir o benden sogucak kendisi isteyip ayrilicak
- +1 yıl
Ailem bunu duyarsa ve sevgilim oldugunu ogrenirse beni istemezler
Bu yaşında evlenerek hata yapmışsın zaten...
01 Yorumla- +1 yıl
Nasil bosanirim onunda istegiyle
Sen napnaya çalışıyon ya
05 Yorumla- +1 yıl
Kocamdan ayrilip sevgilimle evlenicem nasil ayrilayim
- +1 yıl
Yoo sevmiyom zorla evlendim
+1 yılSonra kadina siddet neden cogaldi
21 Yorumla- +1 yıl
Benmi dedim ona gel beni sev diye aile meseleleri yuzunden evlendim zaten
+1 yılGercek yuzunu goster 😏
11 Yorumla- +1 yıl
Gosteremiyom ki utaniyom sevgilim var da
Gelen gideni aratır otur oturduğun yerde...
12 Yorumla- +1 yıl
Giden hic bir zaman gelmediki
Neden amacin ne ya garip
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrilmam gerek
+1 yılher istediğinde basim agriyo. s. ss de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılDikkat et gazetelerin 3. sayfalarına konu olma.
41 Yorumla- +1 yıl
Bosanmaya calistim diye oldurmez heralde
+1 yılSeni benle yakalarsa kesin çözüm olur.
00 Yorumla
+1 yılDerdin ne
17 Yorumla- +1 yıl
Bosanmaya calismak
- +1 yıl
Ama niye işte?
- +1 yıl
Baskasi var
- +1 yıl
Çok pişman olacaksın
- +1 yıl
Bence olmayacagim sence nasil soguturum
- +1 yıl
İlerde aşk meşk bitecek.. Vazgeç Bu sevdadan. Sırf sevgi için kendini yakacaksin farkında değilsin.. Sevgilin adam olsaydı da evli bir kadına ilismeseydi keske
- +1 yıl
Sen olayi anlamamissin sanirim ben kocami severek evlenmedimki nasil sevmedigim biriyle olabilirim? Sevgilim benim onunla aile sorunlari icin evlendigimi biliyorda
Çok sev çok çok cok cok sev, sogur
00 Yorumlakoltuk altımı uzatırım
02 Yorumla- +1 yıl
Kendimden tiksinirim valla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden böyle bir şeyi ister ki insan?
04 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin varsa e tabi midende varsa ister istemez ayrilmak istiyo
Cevap sahibi+1 yılAblacım yakında o sevgili seni ortada bırakır bak demedi deme örnekleri çok. Yapma böyle bir şey
- +1 yıl
Ailesine bile konuyu acmis evlenme teklifi etmis insandami? Ben oyle dusunmuyorum. Br i ailesiyle tanistirmasa bana evlenme teklifi etmese bende inanmazdim.
Cevap sahibi+1 yılNasıl istersen kendi hayatın umarım mutlu olursn. Ama ileride pişman olabileceğini düşünüyorum. Seni seven eşin varken çekip gitmek.. hemde o bilmeden
+1 yılBurda yazdığı göster soğur
00 YorumlaSümüğünü karıştırıp onun ustune sur
02 Yorumla- +1 yıl
Oyle pislik seyler yapamam iyykk
Yok bu konu Hakkı'nda bşy diyemem 😳😳😳
01 Yorumla- +1 yıl
Niye
Gizli Üye(36-45)+1 yılYan komşuya ver temiz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldattım seni defalarca de
00 Yorumla
+1 yılyemek, temizlik yapma; sevişme hiç :D
00 Yorumla
+1 yılEn yakin arkadaşına ver , tertemiz👍
00 YorumlaKs'de soru sorduğunu söyle zaten hemen boşar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilim var diyebilirsin
00 YorumlaBen baskasina asik oldum bosanalimde gitsin
01 Yorumla- +1 yıl
Diyemiyom iste o sirada dilim tutuluyo
+1 yılsevgim yoksa direk söylerim boşanırım
00 YorumlaCinsellik evliliği bitirir istisnalara göre
00 Yorumla
+1 yılAmacın ne ablacım
01 Yorumla- +1 yıl
Baskasini seviuorum ondan
+1 yılniye evlendın kı bosanacaksan
04 Yorumla- +1 yıl
Bazi durumlar bunu gerektirdi
- +1 yıl
yazık ıkınızede cocuk var mı pekı..
- +1 yıl
Yok
- +1 yıl
seni sevmiyorum de seninle zorla evlendım de ben istemedım ailemın zoruyla oldu de.
+1 yılManyakmısın öncelikle
00 YorumlaEvlimisin
04 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Sevmeden evlendim bazi sorunlarim vardi simdi baskasiyla sevgiliyim aldatmak istemiyorum.
Yaş 19 ? koca?
010 Yorumla- +1 yıl
Benim yaşım kaç...
- +1 yıl
@Siyahevren Karıcığımm sen yaşına göre çok olgunsun ondan dolayı hiçbir kız senin kadar olgun olamaz okuduğun kitaplar yeter bitanesin :D :D
- +1 yıl
İzmirliler, İzmirliler...
- +1 yıl
Evlenmek zorunda kaldim aile meseleleri
- +1 yıl
@Siyahevren Öyle deme lazım olur deniz mahsülleri yiyince zevkten dört köşe oluyorsunuz genelde anakaralılar :D
- +1 yıl
Balık sevmem 😏
- +1 yıl
@Siyahevren kalamalarları löp löp yutunca konuşabilirsen konuşursun :D
- +1 yıl
Makarna yiycem sus. Tatlım kendinden soğutmak yerine direk avukat bulsan
- +1 yıl
@Siyahevren Yok sana avukat kaçırırm çuvalla valla
- +1 yıl
Bebeğim sen ne alaka? Kıza dedim ben... Yine uykun gelmiş Allahın uyu
+1 yılneden evlendin
04 Yorumla- +1 yıl
Soylemesem olurmu
- +1 yıl
demekki mecbur kaldın olabilir düşmekte kalkmak da insanlar için
- +1 yıl
Mecbur kaldim aile ile alakali biraz
- +1 yıl
Aile de olsa bence aldatan olma. Sevgilinden ayrıl. Kocan dan boşan. Unutma Bunu sana 1 Allahın kulu söylemez bugun sevgilim dediğin kişi yarın öbür gün Seninle evlenmeyecek onun hoşuna giden macera. Ayrıca evlenseniz bile o gidip başka bir Kadınla beraber olacak. Olan yine Sana olacak. Evli bir Bayanla olan domuz orspu çocuğu dur. onun anasını avradini s i k e y i m. Gayet net bir yorum yaptım.
Ona buna ver
02 Yorumla- +1 yıl
Sacmalama sevgilim var
+1 yılSalakmsn bacım
01 Yorumla- +1 yıl
Ahlakli konusalimmi?
seks yapma
01 Yorumla- +1 yıl
2 aydir yapmiyorum
+1 yılAldat
00 Yorumla
+1 yılAldat
00 Yorumla
+1 yılne kadar cok mal var
00 Yorumlaamaç?
04 Yorumla- +1 yıl
Sevgilim var
- +1 yıl
9 ay oldu heralde
- Devamını Gör (13)
7 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar