Üstelik bide +2xper miş😏 Şımartıyorsunuz efenim💅
Kapalıyım diye kendime özen gösteremez miyim?
Üstelik bide +2xper miş😏 Şımartıyorsunuz efenim💅
Merhaba, Tamamda yani kapalı olunca günlük hayatta açık bulunduğun zaman evde neden özen göstermiyelim ki? Bence kişinin kendine özen göstermesi durumu öncelikle bir başkası için değil kendi için olmalı.
Ne gerek var. Kim görüyor diyorsun ama yani şöyle düşün o zaman evde bakımsız giyelim senin ileri de eş durumun olucak. Bu durumlarda da bakımsız olmak sence ideal bir durum mu? Bence her halükarda bir bayan kendine olan özeni göstermeli. Ki bunun genel özen göstermek dışında birde maddi temizlik olarak adlandırılan yani dış görünüşün temiz olması dini bir emir ki temiz olmamanında çeşitli sorunlar oluşturulabileceğini biliyoruz.
Tabi kişisel tercih ama benim düşüncelerim bu yönde.
Offf şu aptal insanlar keşke yok olsa. İstediğin gibi giyinirsin istediğin gibi yaparsın kapalısın diye kısıtlanmıyosun sanki evde giydiğimiz donu dışardakiler görüyo hey Allahım ya böyle bi zihniyet yok. Zaten bunların kendisine de saygısı yok insan ne yaparsa kendi mutlu olsun diye, özsaygısından. Demek ki bunlar diğer insanlar bepensin diye yapıyor.
Sana da bi parti kurucam çok haklı haklı konuşuyorsun😅
😅😅 yaa teşekkürler eşbaşkan olalım
Kimseler görsün diye yapmaz insan bişeyleri. Kendisi ister sever kendini öyle mutlu hisseder o yüzden yapar , bunun kapalılık açıklıkla ilgisi yok. Sana onu diyenler aciz başkaları ne der ne düşünür diye düşünen yaşayan giyinen insanlar. Umarım tez zamanda hastalıktan kurtulurlar :)
Yooo, her insan kendine bakmalı öyle ya da böyle, kadın erkek açık veya kapalı. Farketmez. Kapalısın diye daha iyi biliyorsundur Allah'ın o emrini.. ayet veremeyeceğim de kendimize bakmakla yükümlüyüz.. Kime ne, bakacaksın tabii, hele kızların en doğal hakkıdır zaten 🤗
yav ayıp mı ettim? 😅
Yoo😅
Cevap
97Cevap
bakım o bu görsün diye yapılmaz..
oncelikle kapaliyim yerine basortuluyum ya da tesetturluyum diyebilirsin cunku musluktan bahsetmiyoruz giyim ve yasam tarzimizdan bahsediyoruz.
ve tabi ki de EVET. kendin icin istedigin heeer seyi yapabilirsin. cunku senin bedenin, senin hayatin, senin kurallarin, senin tercihlerin. baskasinin gorup gormemesi hic onemli degil. lutfen etrafindaki kotu dusuncelere boyun egmemeye devam et. sevgiyle kal 💖
O gerizekalılaraaa nee ne kadar işsiz insanlar var ya istediğini al giy yap prensesim en çok ta senin hakkın takma yediremiyorlar kendilerine bsieyleri zorlarina gidiyor
😘😘
Offff boşver banada diyorlar sen nasıl böylesin diye pantol spor tunikler falan giyiyorum napıyım yaaa bende saçlarıma özen gosteririm çünkü bizim ki daha zor bakım yapmazsak. Pantolon giyorum niye etek giymiyorsun derler ulenn ben dışarda etek giymiyorum tehlikeli yaaa 🤬🤬. En iyisi kimseyi takmamak sende öyle yap tatlım boşver ağzı olan boş boş konuşur zaten.
Kim söylüyor bunu? Kapalısın niye yıkaniyosun demişti birisi bana da insanların aklı kıt çalışmıyor nedense böyle beyinsizce sözler ediyolar tabiki saçına vücuduna kıyafetine bakacaksın kapalı insansın feracenin çarşafın altından açık şeyler giyenebilirsin biz de insaniz ölüp geberelim mi yani sen bakma kimseye devam et insanların aklı çalışmıyor
Oha sen ciddi misin? 'Kapalısın niye yıkanıyosun' Bunu hangi beyin yoksunu söyledi çok merak ediyorum. Aklım almıyor ya s*l*k mı bu insanlar?
Evet aynen öyle demişti 😂😂
Herkes bi akıl yoksunu zaten insanları anlamak mümkün değil alıp başını gideceksin tek başına huzurlu yaşayacaksın
İlgilen tabiki. Bu yanlış bir düşünce. Sadece kızların olduğu ortamlarda saçını açarsın, namahrem olmayan yerlerde açabilirsin
1. Kocası
2. Babası.
3. Kayınpederi.
4. Oğlu.
5. Kocasının oğlu.
6. Erkek kardeşi.
7. Erkek kardeşinin oğlu.
8. Kız kardeşinin oğlu.
9. Müslüman kadın:
Bunların yanında serbest. Neden güzel görünmeyesinki
Merhaba :)
İnsan giyiniyorsa kendi için giyinmeli bakım yapıyorsa kendi için bakım yapmalıdır.
Kendini iyi hissettirmek için bakım yapmak, saç kestirmek gibi şeyler bizi mutlu eden şeylerdir. Başka insanların ne düşündüğünü önemsemeden istediğini yapmaya devam et kuzum. <3
Kendine ilgi göster hatta butik mağazalar aç ve afrikada kuyu açtır ne güzel işte ama Afrikayı düşündüğümüz kadar kendi ülkemizdeki işsizleri düşünmezsek Allah sorar obur dünyada ey Tayyip efendi Italyaya maske dağıttın diktatör dediler ama halkına ne verdin hiçbirşey ama sana reis diyorlar..
Bu yorumu Akp üyesi olarak söylüyorum. Akp'yi en çok Akp'liler eleştiriyor çünkü artık gemi limana yanaştı deniz bitti
İnsanlara takılma. Bende kapalıyım, saçlarımı boyuyorum, maşa yapıyorum, düzleştiriyorum.. Bir sürü şekilli uzun küpem var. Evde sıfır kol, tişört, şort hepsinide giyiyorum. Sırf kadın misafir geldiğinde de o tarzla çıkarım. Evde giymeyip nerede giyeceksin?
Neden başkasının düşüncesini önemsiyorsun ki? Kendine bakım göstermek her insanın yapması gereken şey. Nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa. Ne kıyafetine ne başka bir şeyine karışmalarına izin verme.
Bir kadının/erkeğin kendine bakması çevre için değil önce kendi için gereklidir, aynada kendini güzel rahat hissediyorsan bitti. İnsanların gereksiz saçma tavsileri umarım kendilerine kalır
🌻🌻
Ne alakası var İnsan kendini nasıl görmek nasıl mutlu etmek istiyorsa onu yapmalı
Hayat kısa onun bunun lafıyla yaşamayın
Siz mutlumusunuz?
Yaptığınız ve yaşadığınız şeylerin sonuçlarını siz çekiyorsunuz siz yaşıyorsunuz Aileniz dışında
bir başkası mutlu ya da mutsuz olmuyor
O yüzden mutlu oldugunuz size iyi gelen herseyi yapın
Alakası yok bende tesettürluyum saçlarımi çok seviyorum ve bakım yapıyorum feracemin altına istediğim kıyafetimi giyebiliyorum yani dinimizcede kendimizle ilgilenmemiz gerekiyor illa kapaliyiz diye paspal paspal dolaşacak değiliz...
Sen istediğini yapmakta özgürsün kimseyi takma insanların boş sözlerini takacak halin yok ya güzelim <3
😘😘
Tabiki göstereceksin bizler queeniz her daim mükemmel olmak zorundayız 🥳🎉😏😡👿
Yaşasın queenler🎉🥳👿💅
Merhaba,
Bu konudan dolayı üzülmen gerçekten çok üzücü. Tesettürlü insan bakım yapmasa bakımsız derler, bakım yapsa ne gerek var derler. Arada kaldığınızın farkındayım fakat sen kendini dinle, nasıl mutluysan öyle hareket et. :)
Gösterebilirsin tabii ki. Saçma sapan konuşanları ne diye ciddiye alıyorsun ki.
Insanlar ancak boş konuşur Sen kendine bak Boş ver Kim ne diyorsa desin. Takmayınca kafa rahat.
Benim saçı her gördüğümde farklı renk olan kapalı arkadaşım var. Mavi, pembe, mor hepsini gördüm. Hiç öyle düşünme bence. Zaten başkası için değil kendin için yapıyorsun. Nasıl iyi geliyorsa öyle.
Saçmalık, istediğini yapmakta özgürsün.
Ek olarak, saçlarına ekstra özen göstermen gerektiğini düşünüyorum, güneş görmedikleri için sağlıksız kalabilirler.
Kimin ne söylediğini neden bu kadar umursuyorsun? Hayat senin hayatın ve kararlar senin kararların. İstediğini yapmakta özgür ve hür bir bireysin. Hayatı nasıl yaşamak istiyorsan, öyle yaşa ve asla bırakma.
Sonuçta sen yaptığın şeyleri biri için yapmıyorsun. Kendin için yapıyorsun. Ki bu çok güzel bir şey. İstersen saçını kestirirsin, istersen uzatırsın, istersen boyatırsın. Sen nasıl kendini iyi hissediyorsan öyle olmalısın.😊
Bu hesapla, çarşaf giyen kadınlar Mahmut abi olurdu komple.
O ne saçma bir bakış açısıdır öyle.
Aldırma yahu, kaale almaya değmez.
Biladerim şu an kapalı kadınlar açık kadınlardan daha çekici daha güzel daha bkaımlı duruyor :D kyıafet kombinlerini falan daha iyi yapmak zorunda kaldıkları için açık kadınlara baya fark atıyorlar
İnsan kendini iyi hissetmek için güzel giyinir ilk önce başkası görsün diye değil sen onları evde giyerken bile mutlu oluyorsan al hiç bir sıkıntı yok yani 😊
Kesinlikle göstermelisin. Seninde diğer insanlardan kapalı olman dışında hiçbir farkın yok. Yani tabikide göster derim ki ayrıca onlara ne yani. Sen mutluysan onları boşver
göster kim ne diyecek özgürsün açığın bir kapalıdan kapalının da açıktan üstünlüğü yoktur herkes kendi ateşinde yanacak zaten kimsenin kimseyi yargılama hakki yoktur.
Bakımı seven insan zaten bunu kendi için yapar. Sen görüyorsun yetmiyor mu? Elbette gösterebilirsin, göstermelisin de. Kapalı olman bunu değiştirmiyor.
İnsan kendine olan saygısından ötürü bakım yapar.. bu güzel ve doğru bir davranış.. böyle insanları taktir ediyorum.. sırf dış dünya için bakım yapan insanları ben bakımlı saymiyorum
Kendiniz için yaptığınız şeyler üzerine başkalarının yaptığı yorumlara aldırmayın, zaten kendiniz için yapıyorsanız önemli olan sizin ne hissettiğinizdir mesela kendinize pantolon aldığınızda.
İstediğin boyutta özen ve ilgi gösterebilirsin. Boş mantıkta yorum ve eleştirileri umursama. Bakım kendi öz saygını arttırır. Hatta git yeşile boya saçını saç senin saçın tek laf edemezler.
Ya salla onları kimseyi takmaya sadece sanaDeğer verenleri tak sana değer verene değer ver onun fikirlerini düşün onlar söylüyorsa sitemini onlara belli et devam ederse bitir ilişkini bu kadar basit
Abartılacak kadar değil kanks, çok görüyorum üniversite'de mesela kız kapalı ama yüzüne bir ton makyaj yapıp, dar kıyafetler giyiniyor. Erkekler de nasıl bir izlenim bırakıyordur sence?
Bakimi kendisi icin degil baskasi icin yapanlarin aklinin almamasi normal.
Ya sen bunları kendine yapıyorsun, kendini iyi hissetmek için. Başkaları için giyinmemeli zaten insan
Kendini nasıl rahat hissediyorsan öğle davran ve yapacaklarını birileri için değil sadece sen istediğin için yap.
Kendine özen gösterebilirsin tabi. Pantolon evde rahatsız etmiyor mu? Evde daha rahat kıyafetler tercih edilir genelde.
yanı dınen dogru olan sekılde ortunuyorsan sıkıntı yokta bazı turbanlıları gorunce acıktan cok ılgı cekıyorlar
Yaparsın reis ama namahreme göstermemek şartıyla yapabilirsin :D
İstediğin şekilde özen gösterebilirsin bu hayat senin bir başkası için yaşamıyorsun o yüzden içinden geldiği gibi giyin süslen kendine göre her şey.
kimseyi ilgilendirmez asla takma kafana. kendini nasıl iyi hissettiğin önemli olan, insanların ne dediği değil.
İlgilen ama kendi güzelliğini dışarıya göstermeye Çalışma herkes kendisini aynanın karşısında güzel görmek ister
Saçlarını boyatadabilirsin bir şeyleri başkası için yapmıyorsun sen zaten görsün ya da görmesinler sen istediğin için yapmalısın içinden geleni yap
Ne alakası var.
Sadece dışarıda giyilmez ki dediklerin.
Kişi erkek kadın farketmez bakımlı ve giyimi ne dikkat etmeli
Her kez sevdiği mutlu oldugu istediği gibi yaşasın kimsenin hiç kimseyi yargılama hakkı yol kimsenin özgürlük alanlarına müdahele edilmemeli
Gereksiz düşünceler işte hiç kafana takma, kendini hep sev ve ilgilen:))
Evde hayat yok sanıyorlar galiba.. Boşver saçmalıyorlar
Kapalıların tarzları daha güzel bence (kapalı değilim )
Çekemeyen konuşur sen takma istediğini yapmakta özgürsün
Ay sen o haftada 1 banyo olan paspai pasaklilara bakma. Ne ciddiye aliyon
Sen kendini beğendiğin sürece herkese bok yemek düşer boşver
Sen bir şey yapmasan da elalem konuşacak. O yüzden istediğini yap, yine konuşsunlar...
Mutlu olduğun şeyleri yapmaya devam et :) kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle devam et :)
Sen insanları boşver istediğini yap. Kapalı olup saçları sarışın aşırı bakımlı insanlar tanıdım ben.
takılma milletin söylediklerine..
aynı zihniyete sahip kadınların bir kısmı kışın tüylerini almıyor nasıl olsa kimse görmüyor diye..
kendi bedenine ruhuna saygısı yok..
bu soruyu sana bunları söyleyenlere sordun mu hiç.. sordun ise sana ne cavabi verdiler.. sormadiysan niye soramadin onlara , siz neden böyle söylüyorsunuz diye.
cevabı
Herkes aynaya baktığında kendini güzel görmek ister
kapali olmaktan haric en önemli vucut temiz tutmak tabiki bakmalisin
ilgilenmelisin, kimsenin görmesine gerek yok, kendin için yapmalısın bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?