Bana sorulursa hiç hak edenin kazandığını görmedim ya da mutlu aşk falan 🙄

Bana sorulursa hiç hak edenin kazandığını görmedim ya da mutlu aşk falan 🙄

insanlar olması gerektiği yerde oluyor hayat onları nereye koyuyorsa bazen sevildiği yerde oluyor farkında olmuyor bazen itildiği yerde oluyor oradan gidemiyor
bazen de hiç olmaması gereken bir yerde oluyor olabileceğimiz yeri seçemiyoruz neticede
Benim perspektifimden, insanlar kesinlikle hak ettiği değere layık olmadığı yerde ısrarla kalmaya daha meyilliler.
Bunun genel anlamda bir kompleks olduğunu düşünüyorum, bizi yücelten, bize kendimizi iyi hissettiren somut her şeye karşı bir alerjimiz var gibi hareket ediyoruz.
Bu yüzden gerçekten “şanslı“ insanlar dışındaki insanların sevildiği yerde olduğuna pek inanmıyorum.
Benim nezlimde insan huzurlu ve mutlu olduğu yerde durmalı her sabah kalktığında kimi düşünüyorsan onunla birlikte hayatını sürdürmelisin kafanı yastığa koymadan önce kimi düşlüyorsan onun yanında uyumalısın ve en önemlisi kimi seviyorsan ve istiyorsan onunla olmalısın
İnsan sevildiğini ve huzur bulduğu yerse olmak ister. Fakat bazen itildiği yerden kopamaz, sadece kendine zararı olur. Karşı taraf egosunu parlatır. Sıkıntılı durum ama genelde böyle oluyor.
Sevilmediğim istemediğim bir yerde olmam.
Cevap
23Cevap
İtildiğim yerde durmak bana göre değil.
Rahatsız oluyorum, çok sevsem bile...
Benim kendime olan saygım her zaman ağır bastı.
Her zaman diyorum ortada olmak bana göre değil.
Ya hep ya hiç!
Çok sevsem bile...
Sevdiğim ve sevildigim insanlayım. İtildigim yerde durmam, hoş birinin beni itmesine de izin vermem. Gideceksem ben giderim, başkası beni öteleyemez.
Daha çok sevilmediğimiz yerde oluyoruz bu doğru bir şey
Gerçekten seven kazanamıyor. özellikle türk kızı itildiği yerde kalmaya çok meraklı
Ben sevildigim yerdeyim, itildigim yerde olmam buna fırsat bile vermem çünkü herkesten önce kendimi seviyorum
Insan bu hayatta ya yaşattığıni ya da hak ettiğini yaşıyor.
Muhakkak katılıyorum
Insanlar sevildiği yerde olmak ister ama itildiği yerdede üstesinden gelemediği bazı sebeplerden kalabilirler aslında bu sebepler asamayacakalarina inandıkları engellerdir, eğer bu engeli asacagina inanan insan itildiği yerde tozunu bile bırakmaz bence.
İtim ve çekim aynı anda yaşanıyor zaten.. Bende olaysız ve tutkusuz olmuyor ilişki olayları.. Sevgim ve şiddetim doğru orantılıdır.. Keyifli geceler..
Değersizlik hissettiğim ya da hissedeceğimi düşündüğüm an direkt uzaklaşıyorum. Kimse sevmese de olur. Benim kendime saygı ve sevgim hala var çok şükür.
İtildiği yerde durulmasının psikolojik sebepleri okduğunu düşünüyorum. Sevildiği yerde durmak sağlıklı insan davranışı.
Kimse beni itimez..
Bence de itimez 😂
Hahahah itmiyin tamam mı 👻
Kendi adıma konuşabilirim ancak sevildiğim yerde durabilirim sadece ama sevilmek yetmiyor sadece.
insan istenmediği yerde ısrarla kalmaya çalışıyorsa lazım olan sevgili değil psikologtur.
Sevildigim yerdeyil. Itildigim halde durmaya calissam kendime olan saygimi kaybederim
Sevildiği yerde olmak varken, neden itildiği yerde olsun ki insan
Ben sevildiğim yerde olurum itildigim yerde değil
Kesinlikle yasaklı yerde bitiyor. Sonra bir tekme yediğinde kendine geliyor
Ben sevildiğim ve sevdiğim yerde olurum. Beni iten şeyler olduğu an kaçarım.
Ben bana iyi gelen yer ve kişilerle olmayı tercih ediyorum.
Sevildiği yerde mutlu olan da var itildiği yere layık olan da var çeşit çok.
İtildiğim yerde asla durmam aşkımdan ölsem de durmam
Aşkta kazanmak yok, kaybetmeyi bilenlerin savaşı olmalı aşk.
İtilen yer nedense daha çok çekiyor, beni çekmez mesela
Bugün ben de düşündüm bunu. Ve şu sonuca vardım. Sevildiği yerde olma devri bitti, hak eden sqildiği yerde olsun bi zahmet..
kaliteli eğitimli insanlar sevildiği yerde eğitimsiz ve kişilik bozukluğu yaşayan insanlar itildiği yerde durabiliyor sanırım
İtildiği yerden çünkü terkedilme duygusunu kimse yediremiyor ve hırsa bürünüp o kişiyi geri döndürerek egosunu tatmin etmek istiyor
Sanırım itildiği yerde oluyor. Bir tanıdığım vardı, bir kıza kör kütük aşiktı. Kıza söyledi ve yıllarca peşinden koştu. Kızın umurunda bile olmadı. Hala peşinde koşuyor. İlginç.
Sevmek fedakarlık gerektirir. Ve gereğinden fazla fedakarlık yalnızca nankörlük getirir.
eşim sevildigi yerde ben itildigim yerdeyim bence herjez anlamıştır
@erkekyaa
eşim bunca zaman itilen olmuş, eski sevgililerinden dolayı, sonra beni buldu beni itmeye başladı. ben itildigim
halde yanındayım ona sevgi veriyorum o kalıyor demekki insan hem itildigi hem sevildigi yerde kalabiliyormus ama insan oglu herzaman bunu birsure sonra tersine cevirir.
ben itilmeseydim belki bukdr cok ugrasmazdim belki cok sevilen kadinlar gibi bende kocamdan skilir baska erkege giderdim. ama itilmek bambaska bir his savasiyorsun inada giriyorsun ama sagligini kaybediyorsun. buyuzden sevildigin yerde ol herzaman. cikamiyir insan kolayca
@erkekyaa
hemde çokk
Ama degmezmiş keşke beni sevene gitseydim
@erkekyaa ikimiz yetimiz diye benim cektigimi o anlar sandım ama herkes farkliymis. Benim koruyucum olmadı ben onu Korur kollarim baskası onu üzmesin. nedense ona ozamanları bakış şeklim hep kendimi görüyordum... o da benim gibi yanlız diyordum ama erkek kadin farki cok oluyormus
@erkekyaa yok ozamanları oyle denk geldi... sevgililik soz konusu bile yoktu da iste cok caba gostermisti evlenene kadar
@erkekyaa yok oda onu seveni secmiş şimdi ben itildikten sonra ayrilik yasasam ben beni seveni secerdim birsekilde bitmiyor ay bu soru yordu beynimi
@erkekyaa 29
@erkekyaa erkekyaaa
@erkekyaa yok
Aşka dair ufak bir inancım vardı bu soruyla oda gitti :)
Ben kendim sevildiğim yerde duruyorum.
Çoğu kişi itildiği yerde oluyor ne yazık ki
Akıllı insanlar sevdiği ve sevildiği yerlerde olur
İtildigim yerde durmam sevildiğim yerde olurum
Hak eden hak ettiği yerde.
Ben sevildiğim yerde olmayı tercih ederim
Genelde itildiği yerde oluyor bence
Ben itildiğim yerde duruyorum. Acı çekmeyi psikolojik şiddet görmeyi seviyorum.
Sağol umutlarımızı yıktın 😂
Sevildiğimiz yerde olalım bence😘👍🏻
Sevildiği yerde
Ben sevildiğim yerde olurum
Assagilandigi yerde olur
Kadınlar için tabiki itildigi yer
Karaktersizlik her zaman kazanıyor.
itildiği
Itildigi
itildigi yerdeler
Si.. ldiği yerde oluyor
İtildiği yer daha çekici gelir