Selamm,
Sevildiğiniz yeri mi tercih edersiniz, anlaşıldığınız yeri mi?

Selamm,
Sevildiğiniz yeri mi tercih edersiniz, anlaşıldığınız yeri mi?

İkisi de önemli ama çoğu insan anlaşıldığı yerde kalıyor. Sevilmek güzel bir his ama anlaşılmadığında eksik kalıyor. İnsan derdini anlatmadan da anlaşıldığını hissettiğinde yorulmuyor, kendini savunmak zorunda kalmıyor. Sevgi tek başına yetmeyebiliyor, anlaşılmak ise kalbin rahatlamasını sağlıyor. O yüzden kalıcı olan yer genelde sözlerin değil, duyguların karşılık bulduğu yer oluyor.
Bence insan ikisinin birleştiği yerde kalır ama biri eksikse, genelde anlaşıldığı yerde durur.
Çünkü sevilmek çok kıymetlidir…
Ama anlaşılmadan sevildiğinde insan kendini yalnız hisseder.“Beni seviyorlar ama beni gerçekten görüyorlar mı?” diye düşünür.
Anlaşılmak ise şunu verir:
“Olduğum halimle kabul ediliyorum.”
Bu, insanın içini sakinleştirir.
Sevgi sıcaklık verir. Anlaşılmak güven verir.
Uzun vadede insanı tutan şey çoğu zaman güvendir. İnsan sevildiği yere gider,
ama anlaşıldığı yerde kök salar.
Beni çok seven birisine huyundan ve davranışlarından ötürü hoşlanıp bir şans vermiştim fakat aşkımdan ölen biten bu çocukla hiçbir zaman derdimi üzüntümü duygularımı paylaşamadım. Seviyordu ama anlayamıyordu beni, durum böyle olunca çok sıkıldım, derdimi anlatırken yorulduğum bir insanla yolu uzatmanın bir manası olamadığını anladım.
Ve öğrendim ki; İnsan anlaşıldığı yeri sever orada mutlu olur, sevmek tek başına yetersiz bir duygu maalesef.
Anlaşılmak daha önemli. Düşünsene birisi seni sevse bile her söylediğini 20 kere tekrar etmen gerekiyor. Seni sevmesi yeterli olur muydu? Ve olurdu diyen cidden gidip kafasına baktırmalı.
Cidden uzuuun uzun düşünsünler evet.
Selam LastGuest ☺️ Güzel soru, tam kalple beyin kapışıyor konusu 🧠❤️ Bence insan kısa vadede sevildiği yerde kalır, ama uzun vadede anlaşıldığı yerde mutlu kalabilir. Çünkü sadece sevilmek güzel ama anlaşılmayınca içten içe yalnız hissedersin 😔 En ideali hem sevildiğin hem anlaşıldığın yer tabi. Sen hangisini seçerdin, kalbini mi dinlersin mantığını mı? 💭
Cevap
12Cevap
İkisinden biri eksik olduğunda duramıyorum hangisi olduğu fark etmiyor
İkisi bir arada olmalı yoksa eksik bir şeyler kalır.
sevildiğim yerde kalırım
İkisi olmazsa biri eksik kalır rüyalar aleminde yaşamıyoruz netiicedee jdjfjgfjjf
Dimi dimi sksndld
Diiiiiii nfkgkg
Ben her iki yerde de kalmam, nerede daha çok şımartılıyorsam ve nerede ipler benim elimdeyse orada krallığımı (pardon, kraliçeliğimi) ilan ederim. Anlaşılmak bazen fazla şeffaflık getirir, o kadarını her bünye kaldırmaz yavruşum. 💅🏻
Anlaşıldığımız yerde kalırız. Anlaşılmak sevilmekten daha tam hissettiriyor anlaşılmamanın getirdiği eksiklik hiç gitmez ve her şey yarım olur bence.
sevgiyi herkes yasatir erkekler ozellikle oyle bir manipule ederler ki eger saf bir kizsan ilk gunden sana asik olduklarini sanarsin halbu ki hislerinin sevgi degil de hirs oldugunun kendileri bile seni elde edince farkina varirlar. ama anlasilmak oyle degildir, cogu kisi aileleri tarafindan bile anlasilmaz.
halbukiyi ayri yazdigim icin lendimi ceza paspasina yolluyorum
Anlaşıldığı yerde. Zaten seviyorsan anlıyorsunda. Tabi yanlışları görmemek, söylememek olmaz..
Anlaşıldığı ve değer gördüğü yerde kalmak ister
Anlaşılmadığım yerde durmam her ne kadar sevilsem de
Bence anlaşıldığı yerdir onun huzuru evi herşeyi anlaşılmak sevginin de üzerine cikiyor bazen
Anlayış sevgi getirir saygı getirir hepsi bağlantılı
Anlaşılmadan sevildiğimi düşünmem zaten karşımdaki insanın zihinsel bir sıkıntısı yoksa tabi.
Anlaşıldığı yerde kalir bazen sevgi sadece yeterli gelmez:))
Anlaşıldığı yerde. Sevilirken yalnız hissetmek çok acı verici ve zor.
Anlayışın içinde sevginin bakışı ayrı karizmatik oluyor, nefesini bile keser o
Sevildiğim yerde kalmayı tercih ederim
(Seni rüyamda gördüm)
Anlaşılmak kesinlikle bön bön bakan insanlar beni sevmesinde zaten
Anlaşılıp sevildiği yerde
ikisi de olmadı kimse yok değer verdim harcanan oldum boş ver herkes işine geldiği gibi yanında olur hepsi çöp ölsek hatırlanma olmayacak
Anlaşıldığım yerde kalmak isterim
Anlaşıldığım yer tercihim olur
İnsan sevdiği kişi kendini anlasın ister. Ama eğer iki seçenekse sevdiğini seçer.
Seviştiği yerde
Anlaşıldığı yerde
İkisi bir arada olmayı hak eder.
Sevildiği yere doğru kayar en sonunda.
Sevildiği yerde kalması daha doğru olur
Anlaşıldığım yerde kalırım
ikisinin de olduğu yerde
Huzur bulduğum yer de
Anlaşıldığım yerde kalırım
sevilip anlasildigim. seven anlar zaten
Anlaşıldığım yerde daha uzun kalırım
Her ikisi de önemli gönül ilişkilerinde.
Anlaşıldığı yerde bence sevmek anlaşılmakla başlar
Anlaşılmak baya önemli
Sevgi anlayısı beraberınde getırır zaten
Anlaşılırsa sever sevildiğini bilir kalır
Sevıldıgı yerde kalmak ısteyıp anlaşıldıgı yere gıdenlere yakalım bu akşamda
değerinin anlaşıldığı yerde kalır
Anlaşılıp sevildiği yerde kalır.
Anlaşıldığı
Anlaşıldığı
ikisinin de olması gerek
Sevilip anlaşıldığı yerde
Sevdiği yerde