Selâmlar!
İnsan nereye aittir, sevildiği yere mi, sevdiği yere mi...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar!
İnsan nereye aittir, sevildiği yere mi, sevdiği yere mi...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Bence sevildiği yere aittir.. çünkü beni seveni zaten severim. ama mesela siz birisini seviyorsunuz diye oda sizi sevmek zorunda değil gerçi sizi seveni sevmek zorunda da değilsiniz ama anladınız siz işte :D
😄😄beynimizi yakma akşam akşam.
Kendi beynim yandı önce onu toparlayayım :D :D
Taam sen toplaya dur.😄😄
:D 🚬☕
Sevdik de ne oldu. Sevildiğim yere ait olduğumu düşünüyorum. Sevdiğim bir büyüğüm var. Bir keresinde bana eşiyle nasıl evlenmeye karar verdiğini anlatmıştı; Eşimle evlenmeden önce meğer beni yıllardır seviyormuş da ben fark edememişim. Sırf beni sevdiğine inandığım için onunla evlendim, ben yoğun duygular beslemiyordum ona karşı ama şu an düşünüyorum da iyi ki onunla evlenmişim. Bir insan seni öyle bir sever ki, sevemem dediğin için seni buna bin pişman eder.. Ne olursa olsun seni seven birine bu şansı tanı, bu hikâyeyi de kulağına küpe yap demişti bana. Asla göz ardı edemeyeceğim bir nasihattı.
Ne sevdiği ne de sevildiği yere aittir insan. İnsan aidiyeti benimsediği yere aittir. İnsan aidiyet ile büründüğü kimliğe aittir. O kimliğin tüm sınırları neredeyse o sınırlar içine aittir.
Sevildiğim yerde olurum sevilmediğim yerde itilip kakklarak neden kendimi yıpratayım ki sadece ben seviyorum diye... İnsan sevildiği yere ait olmalı ama orayı da sevmeli
Cevap
30Cevap
İnsan ikisinin de olmadığı ama huzurlu olduğu yere aittir. Eğer ortada bir sevgi varsa mutlaka sıkıntı da vardır öyle beleşe sevgi yok 😂😂
Sevdiği yere aittir insan. Gerçekliğine inandığı ve derinden hissettiği duygular ayakta tutar her zaman.
Aidiyet sadece sevgi ile ilişkilendirilemeyecek farklı bir duygu. Ama sevgisiz de olmaz. Daha kolay anlaşılabildiğimiz, yargısız, sorgusuz en salt halimizle kendimiz olabildiğimiz ve huzurlu hissettiğimiz yere ait hissedebiliriz.
Mevlana'nın da dediği gibi. Seni seveni zehir olsa yut seni sevmeyeni bal olsa unut. Esasinda insan igreti durmayacagi ait olduğu yerde olmalı
Gece yatarken kimi düşünüyorsan, sabah uyandığında aklına ilk kim geliyorsa, asla yapmam dediğin şeylerin hayalini kimle kuruyorsan ona aitsin.
Sevdiği yere benim için en azından öyle şu an sevildiğim yerdeyim ama sevmediğim için bulunduğum yer benim için cehennemden farkı yok
Hem sevip hem sevildiği yerde değilse oraya ait değildir. Biri olmadan hep eksik ve mutsuz hissetmeye mahkumdur insan.
Aslında herkes sevdigine aittir sen neyi seviyorsan neye merak, ilgi duyuyorsan o senindir ama karsilik bulmayinca zor oluyor beee
Ruhu ve kalbi nereye ait olduğunu hissetiyorsa orasıdır.
Al birini vur ötekini sevsen sevilmezsin sevmezsen sevilirsin jsjs
Sevdiği yere, çünkü cehennem gibi bir dünyayı cennet yapar sevdiğimiz insan.
Sevdiği yerde onu kabul görüyorlarsa oraya aittir
Sevildiği yere aittir sevilmeden sevilmez ne yazikki
İnsan sevdiği kişi tarafından sevilmiyorsa, sevildiği kişiyi sevmiyorsa hiçbir şeyin anlamı yok ki
Sevildiği yere ait olması gerektiğini anlamış bulunmaktayız, saygılarımla.. 😌
İnsan hiç bir yere ait değildir hak ettiği yere aittir
🤨Ben hem sevdiğim yere hemde sevildiğim yere aidim🧐└|∵|┐♪
İnsan tek taraflı duyguların yaşandığı hiçbir yere ait değildir..
Özgür hissettiği yere, bu bazen sevilmedigi yer bile olabilir.
İnsan bir tek kendine aittir sevdiği yerde biter sevildiği yerde
Sevdiği yeri sevildiği yere çevirmeye aittir bence.
Sevildigi yere
Sevildiği yer
eninde sonunda elde ne varsa oraya aittir , yani kendisine aittir
Sevdiği yeri özler sevildiği yerde kalır. Sevmek duyguların en asilidir fakat karşılıklı olursa meşk karşılıksız olursa aşk olur.
İnsan nazının geçtiği yere aittir. Kabul etse de etmese de.
sevildiğinden emin olduğu yere
Bu dünyaya ait değiliz bi onu biliyorum.
İnsan kendisinden başkasına ait değildir.
Kendini Rahat ve huzurlu hissettiği yre aittir
Sevildiği yere aittir bence
Sevildiğin yer en güvenli yerdir.
Sevildiği elbette, sevdikte ne oldu
Sevdiği yere ait hisseder insan kendini
istemese de sevildiği yere ait
Sevdiği insanın, onu seven kalbine aittir.
Sevdiği yere aittir..
Karşılık bulabildiği kalbe aittir insan...
Sevdiğine sevdiği yere aitdir.
İnsan olmak istediği yere aittir.
Bence sevdiği yere aittir
Ya da hem sevdiği hem sevildiği yer diyelim
Sevildiği yere aittir
Sevildiği yere aittir
Sevildiği yere
İnsan nerede mutluysa oraya aittir..
sevip sevildiği yere desek
Sevdiği yere ait olur
ben mezara aitim sizi bilmem
Bazen hiçbirisine.