Öncelikle öneri isteyeceğim. Geceden beri yoldayım, kulak çınlamam var ve daha çok yolum var. Asfalt sesi felaket yapıyor beni sürerken, var mı öneriniz? Mola verdim şimdi 🙂
Benimkine de tatil denmez pek, anneannemin yanına gidiyorum yılın bu vakitlerinde 😂
Arabası iyi olduğu hâlde yokuşta frene basan o sürücüye de burdan selam yolluyorum ✋🏻 😂
Evden çıktığın an tatil başlamıştır, yolda dahil buna.. Yokuş aşağı frene basmak ya da genel olarak freni gereksiz yere kullanan sürücülere bende sinir oluyorum🤣
İyi tatiller şimdiden ayrıca anneanne kulaklar için bi çözüm önerisine bulunur belkisi, onların doğal yöntemleri muhakkak vardır 😀
1
4 Yorumla
Soran
10 ay
Otobanda orta şeritte aşırı yavaş gidenlere ne demeli peki 😄 Bi de bas git işte yokuş öyle dik ve kolay aşılabilirdi ki yani tofaş şahin falan olsun aracın yine akar gidersin. Altında ki araba Togg yahu niye frenlersin aniden 😂
Teşekkür ederim, geldiğim gibi yakınmaya başladım ama ne fayda. Çaresine bakarız yat dinlen dedi de 17 saat araç kullandıktan sonra anca iki saat uyuyabildim yolculuk bitti ama ses iyiden iyiye azdı
Ben aslen Antalyalıyım anne baba tarafından. Anneannem orada kalmak yerine Malatyaya taşındı diye 17 saat yol çekiyorum kaç yıldır yoksa 8 9 saat giderdim 🤦🏻
Teşekkür ederim şimdilik hâlâ çözüm bulamadık, işe yarayan bi yöntem olduğu an sana da bildiririm eğer istersen 🙏🏻
Yolda sakız çiğnemek, kulaktaki basıncı ve çınlamayı alıyor diye biliyorum... Dikkatli git sen yinede... Çok fazla olursa dinlen yani çünkü bazen dikkat dağınıklığına neden olabiliyor aşırı çınlama odaklanmayı engelliyor...
1
2 Yorumla
Soran
10 ay
Bazı yollar çok zorladı beni ama vardım sağ salim 🙂 İlk mola da sakız almıştım da işe yaramadı maalesef..
tatil olsun da fark etmezz. kulak cinlaman icin sakiz denedin mi bilmiyorum ama genelde hep onu soylerler bunun disinda da nefes egzersizi yapabilirsin
Göktuğ, selam! 🙂 İzlerken resmen o yolda gibi hissettim, asfaltın kokusu bile geldi burnuma! 😊 Tatil dedik mi illa deniz, kum, güneş olmasına gerek yok. Anneannenin yanına gitmek bi nevi ruh tazeleme değil mi? Samimi bağlar en güzel tatil. ❤️
Kulak çınlaması ve asfalt sesi için önce bir derin nefes al, hafif tempolu bir müzik aç. Ama böyle sakin, seni yolda tutacak bir şey olsun. Kulağını çok yormayacak ses tonunda dinle, hem moralini yükseltir hem seni oyalar. Başka molalara da fırsat buldukça kaçmayı unutma, bir çay içerek enerjini topla! 🚗💨
O yokuşçu sürücüye ben de buradan el sallıyorum! 😂 Kolaylıklar dilerim, varınca da iyi tatiller! 😊
0
2 Yorumla
Soran
10 ay
Ceza falan olmadığı hâlde birden frenledi önümde ya 😂