- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'de erkeklerin ve kadınların yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor olabilir. Kadınlar kendilerini sınırlayabilirken erkekler bunu yapmayı gereksiz buluyor olabilir nitekim yetiştirilirken de genelde kadınlar sınırlanır erkekler daha özgürdür. Bu da bir noktada kişinin karakterine yansıyacaktır.
Kadınlar ya da erkekler olarak düşünmeyip olaya insanlar olarak bakarsak bu durum biraz da ilişkinin dinamiklerine bağlı olarak değişecektir. Ve tabii ki insani içgüdülerin de olaya etkisi olur. Yani bu kadar çok etken varken ömürlük ilişki olarak düşünmek şu çağda biraz hayalperestlik oluyor. Bir defa her şey bir tarafa artık kimsenin kimseye tahammülü yok, ne bileyim bir şekilde seçenekleri olduğunun farkında insanlar. Seçenek derken farklı kişiler bulma anlamında demiyorum, ayrılma seçeneğine sahip olduğunu biliyor. Geçmişte ise hep bir taraf özellikler kadınlar daha çaresiz oldukları için ömürlük durumlardan söz edilebiliyormuş. Şu an ise bu kadar derin düşünmemeli bence. Yaşamın ne getireceği belli değil sonuçta.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler görsel uyarıma sahip canlılar oldukları için farklı renk ve kokulara sahip olan her çiçeği koklamak istiyor. Bu yüzden güdülerini eğitmiş erkek sevin, sadece onlar tek eşli olmayı bilir
15 Yorumla- +1 yıl
20 yaşına geldim şu zamana kadar köpeğine eğitim vermiş bir erkek görmedim 🌺kim sanırım biz yalnızlığımız ile sonsuza kadar flörtüz jdjdjd
- +1 yıl
Köpeğine ne kız 😄 ben her an evlenebilirim 😄
- +1 yıl
Dkjdjdjd 🌺kim birlikte doğum yapıcaz ona göre ayarla🥹
- +1 yıl
Aklımda o çiçeğim merak etme birlikte ficuuuu yapacaz 🚼🚼 #deniz+ler 😄
- +1 yıl
Aseller🥲
+1 yıltam tersini söyleyebilecek çok erkek var dışarıda biliyor muydun? bu erkek ile alakalı değil karakterle alakalı ve inan tek kişiyle mutlu olamayan fazlasını isteyen kadınlar ve erkekler normal değiller çoğunun belki daha kendi bile fark etmedikleri psikolojik durumları var ve narsist eğilimler de gösterebiliyorlar bu sebepten o yüzden suçu cinsiyete atamayız zira insan oğlu aile kavramına sahip tek eşli bir varlıktır ve bunun aksine göre yaşayan/yaşamaya çalışanlar bi yerde farklı zihniyetlerin içindedir bunu açık ilişkilerin başarı oranının en yüksek olduğu yer olan amerikada bile başarı oranının %7 yi geçememesi (kalan ülkelerde oran daha da düşük) ve başarılı olanlar arasında azımsanamayacak kadar bir çoğunluğun partnerlerinden birinde mutlu olduğundan yeniden tek eşli bi ilişkiye dönmesinden bile bunun içgüdüsel bir şey olduğu ve doğamızın tek eşli olduğu belli oluyor zaten
10 Yorumla
Genel olarak, erkekler mümkün olduğunca çok deneyim ararlar. Ama şimdi her bireye bağlı çünkü her insan kendine göre farklı ve benzersiz. En önemlisi benim ne düşündüğüm, yani hangi prensiplere sahip oldukları, mesela benim için o kızla iyi geçinmek önemli, gerisi önemli değil.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
u +1 yılDoyumsuzlar ondan. Ama yazık değil mi ya bütün kadınlara sahip olabilecekken, bir tanesiyle yetinmek, biraz empatiii 😅 hshsjd
12 Yorumla- +1 yıl
Efendimisss siz ne dersiniz xjjxhd
- +1 yıl
Maniiaac :D
+1 yılBu genellemelere hiç katılmıyorum ben ya. Kadınlar da ömürlerini bir erkek ile geçirmiyor artık
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyetle alakası yok karakterle alakası var
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. İradesiz doyumsuz aç gözlünün tekiler.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılGerçekten seven herkes ömrünü bir kalpte yaşar. ama sevmeyen sevmeye ve cesareti olamayan insanlarsa başkalarına ihtiyaç duyar
10 Yorumla
+1 yılKadınlar mı bütün ömrünü tek erkekle geçiriyormus? Sen Tuğba Ekincinin söylediklerini dinlemedin galiba.
Kadınlar ömrünü tek erkekle geçirebilir ama o erkeğin o kadının ömrünün sonuna kadar görebileceği en güçlü erkek olması lazım. Erkeklerin doğası poligamiye yani çok eşliliğe eğilimli ise kadınlar da hipergamik davranıyor. Daha iyi erkeği bulunca ona gitme eğilimi yani.
Tabi kadın erkek farketmeksizin kiminin dini hassasiyeti vardır kiminin toplumsal baskı nedeniyle bunu reddetme durumu vardır ve yapmaz ama sonuç olarak kadınlar erkeklerden daha masum değil.
20 YorumlaAlakası yok. Beni aldatıp terkedip çekip gitmeseydi ondan başkasıyla ne konuşmaya ne görüşmeye hiç bir zaman niyetim yoktu. Her seferinde başıma aynı saçmalık gelmesi yüzünden yeniden yeniden birini tanımak zorunda kaldım. Yeni birini tanımak falan istemiyorum. Bir Allahın kulu da beni anlasın be. Zorla bana insan tanıtıyorsunuz ya. Meraklısı falan değilim istemiyorum kardeşim. Bir kişi de kalıcı olarak doğru düzgün hayatımda olsun yeter yahu. Bunu istiyoruz, yok. Çıkmıyor. Kime zaman ayırıp önemsediysek yok olmayı bildi sadece be. Neyse. Yeterince sitem ettim bu gün.
10 Yorumla
+1 yılBoşanmak cinsiyetsiz bir yetişkin ilişkisinin anlaşamayıp ayrılma durumudur.
Ömrünüzü tek biriyle geçirmek, anlaşma ve mutlu olma durumuyla gerçekleşir.
Anlaşma ve mutlu olunmayan durumda, hangi cins olunursa olunsun ömrünüzü tek bir kişiye bağlayıp mutsuz olmayın.
21 Yorumla- +1 yıl
O ayrı😂🤦♀️
Çünkü kadın, soyunun devamı için en güçlü en erkek, en genetiği düzgün kişiyi bulduğunda soyunu ondan devam ettireceğine karar verir ve erkeği bırakmaz. YANİ SEÇER.
Erkek ise mümkün olan çok sayıda eş ile ilişkiye girip soyunun devamını farklı kişilerden devam ettirmek ister. Seçilen olduğu için hep genetik olarak bir terk edilme hissi yaşar, soyunun devam edemeyeceğini düşünür. Çok deneme ile bunu dengelemek ister.14 Yorumla- +1 yıl
Boş bir düşünce🙂
- +1 yıl
Bozarız problem değil
+1 yılKadınların çoğu ta çocukluktan prensi beklediği ilk aşkıyla evlendiği masallarla büyüyor ve bilinçaltında bu yer ediyor. Sınıfsal olarak da eşit değiliz erkek onun güvencesi gibi görünüyor. Sebebi çifte standart. Hayır değil vefalıyım diyenler için de sebebi bu. Adam gider karısını aldatır çocuklarının rızkını ona buna yedidir kimsenin umrumda olmaz ama kadın boşanırken bile ahlaksız çocuklarını düşünmedi olur.
20 Yorumla
+1 yıl- ... çünkü "dişi" olmakla "kadın" olmak nasıl başkaysa, "erkek" olmakla "adam" olmak da başka. Çok eşli birinin "adam" olabilmesi... Olmaz değil de çok güç, çok görüldük bir durum değil.
- çünkü kadının çok eşlilik durumuyla - Erkeğin çok eşlilik durumu burada ayrılıyor, işte:
Kadın birden çok erkek istese de niteliğe önem verirken - Erkek nicelik (sayı) peşinde koşuyor.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıldoğru seçilimden kaynaklanıyor.
burada cinsiyetci yaklasım mevcut.
kadın guvu erki olan parası olan adam ıse durur.
ama erkek daha alt aldıgı kaıdn ve dogruy kadın degıl ise tabıkı hergun kurufasulye yemeyecektır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılyanlış bir yargı verilmiştir. Bu genellemez. dünyada her çeşit insan mevcut kadın ruhlu erkek erkek ruhlu kadın sadık kişiler sadakatsiz kişiler bunun erkeği kadını ayırt edilemez tek eş ile bir ömür mutlu yaşayan erkek vardır tek eş ile bir ömür mutlu geçiren kadın vardır bunun aksi tek eş ile yetinmeyen bir çok erkek ve kadın da vardır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları vardır, çok eşli takılıyordur. Bazıları vardır, doymuyordur, farklı tatlar tatmak istiyordur. Çoğunun doğasında var bu. Ama elbette tek bir kadınla ömrünü sürdürebilecek potansiyele sahip erkekler de var. Karakter ve yetiştirilme tarzı meselesi bu biraz da.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendiler doğaları gereği bakir, sadık ve sevecen erkeklerden tiksinirler. 😊 Dolayısıyla sadık olan şairler, filozoflar ve dahiler yalnız ve sevilmeden ölür. 😊 Ama kadınlar doğaları gereği çapkın, istekli ve aldatan erkeği severler. 😊 Bu nedenle bütün mafyaların, suçluların ve katillerin en az dörder beşer tane sevgilisi olur. 😊 Bana hanımefendilere sevdikleriyle mutluluklar dilemek düşer. 😊
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Hislerinde başından beri yanılarak yanlış düşüncelere kanaat getirip evlilik kararı alıp evliliği düzgün ilerlemeyenler bu işin en başında yer alıyor, diğerleri ise kişiliği ve karakteri zaten baştan bozuk olup hiçbir kazanma çabasına girmeden kahrolası yaşamına devam edenler sırada geliyor...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun cinsiyetle en ufak alakası dahi yok. Kişiden kişiye değişen bir durum, bir insan kaliteli bi karaktere sahipse kadını veya erkeği farketmeksizin ömrünün tek bir kişiye adayabilir.
Kısacası cinayet demeyelim de kişilik ve karakter meselesi diyelim.11 Yorumla- +1 yıl
Klavyenin azizliğine uğramışım sanırım. Cinayet değilde cinsiyet olmalıydı.
+1 yılHerşeyden önce, erkeğin doğası gereği aşkta vefasızlığa, kadının ise sürekli sadakate eğilimli olduğu gerçeği bu incelemeye girer. Erkeğin aşkı, doyum bulduğu andan itibaren belirgin bir biçimde azalır.. Hemen hemen bütün öteki kadınlar onu, sahip olmuş olduğu kadından daha fazla çekerler.. Erkek değişiklik özler! Kadının aşkı ise, özellikle o andan sonra artmaya başlar! (Arthur Schopenhauer) bu tabi ki erkeğin aldatmasına bahane olamaz sadece bir alıntı
26 Yorumla- +1 yıl
Kısacası ya erkeklerden uzak durucaz ya da her gün her gün değişik bir şeyler yapacağız yapacak başka bir şey yok nereden tutarsan tut iki ucu pislikli değnek
- +1 yıl
En iyisi emin olana dek uzak durmak, ben öyle yapıyorum
- +1 yıl
O zaman gelmiyor😃
- +1 yıl
En iyisi üzülmemek için uzak durmak o zaman, ya da kendini buna hazırlamak 🙂 son çare de eşcinsel olmak 😅🤣
- +1 yıl
Yönelimlerini değiştirmek üzülmeyeceksin anlamına gelmiyor ki kxjxjxj
- +1 yıl
Doğru dbdhfjjf şakasına soyledim o doğuştan gelen bir şey sonradan olmaz ki ☺️
Kadınlara daha duygusal yaklaştığı için. Erkeklerde duygu yokki. O olmazsa başkası olur kafasındalar. Kadın çözüm yolu bulur detaycıdır ama erkekler böyle değil umursamaz yeni arayışlar bakar kendine bir çok kişiyi birden idare eder.
10 Yorumla
+1 yılBu sadece bir genelleme neredeyse günübirlik ilişkiler yaşayan kadınlar da var yani bu sadece genelleme şahsen tek bir kişi ile ömür geçirebilen erkeklerde var kadınlarda var aynı şekilde daldan dala atlayan kadınlar da var erkeklerde var.
10 Yorumla
+1 yılBence fazla önyargılı olmuş..
Genellemeyi şiddetle reddiyorum..
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe alaka çoğu kadına yetmiyor tek erkek eskidendi o. Şu an tam tersi belki de. Ben cuckoldum, tek kadına adanırım. Eşim ve sevgililerine hizmet ederim.
12 Yorumla- +1 yıl
Mide sohbetten ayrıldı
Cevap sahibi+1 yılNeden öyle diyorsunuz ki, sadece fazlaca saygı duyuyorum kadınların özgürlüğüne.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDikkatini çekerim kadinlar erkekleri baya gecti, nezaman Esra erolu veya öteki programlari acsam 3-5 cocuklu kadinlar internetten tanidigi erkek icin evini cocugunu kocasini birakip kacan cok oldu, nerde kaldi bütün ömrünü bir erkekle geçirmek? erkekleri savunmuyorum kendini bilmez erkelerde var, ama sadece bütün suçlu erkekleri gösterilmesi hoşuma gitmiyor damam😉
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSizin dırdırınız ve kısıtlamalarınız yüzünden 😅
Avrupa kadınları daha iyi12 Yorumla- +1 yıl
Yurt dışındaki erkeklerde daha bakımlı🥲
- +1 yıl
Evet öyleler 😀ama kadınları da öyle.
Bizimkiler erkeği kızı hepsi su bidonu gibi jsjsj
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılYooo sahibiz , sadece bunu hak eden biri yok jsjsjsj
11 Yorumla- +1 yıl
Verdinizde jxjdj
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüldürme beni sapsik 😂 kadınlar bir omurmus yok ya kadınların kadar aldatan bir canlı daha dünya üzerine gelmedi. Gelmez de
21 Yorumla- +1 yıl
Yeterli olsan aldatmazdı demek yeterli gelmiyorsun
+1 yılErkeklerin kadınların aldattığına kadınlar da erkeklerin aldattığına inanıyor. Arada her iki taraftan da gerçek sevenlere olan oluyor!
30 Yorumla
+1 yılİkisi de aptallık.
Ömür tek bir kişiye adanmamalı yani bir kişi için yaşanmamalı ama sırf tek bir kişiye ömrümü adamıyoruma ayağına da gelene geçene ilişki teklif etmek ayran gönüllülük.
Sorunun cevabına gelecek olursak:
Kadın düşkünü olmayan tek kişi ile hayatlarına devam eden sadık erkekler tanıyorum ama geri kalanların sorumlusu da onların kıçlarını kaldıran şu errrrkek hayranlığı bence10 Yorumlasanirim ben değişik bir insanim bütün ömrümü tek bir adama dayamak pek bana göre değil yani sevgili olduğum süre boyunca sadık olurum orası ayrı ama evlenmek çok garip
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle soruna cevap vereyim evet canımın içi şehvet e davettir güzel olur. Şimdi cevabıma döneyim. Seni çok fazla rahatsız ettiğimi farkettim bunun için senden özür dilerim engellemekte sonuna kadar haklısın. Fakat bir şey söylemek istiyorum seni üzmekte değil niyetim ama gerçekten senden etkilendim bunu bilmeni istiyorum. Kişiliğini beğendim insancıl bir insansın merhametlisin.
13 Yorumla- +1 yıl
Hepte böyle kal olur mu. Hep kalbinde iyilik olsun kimseye önyargılı olma kimseye kötü davranma...
- +1 yıl
Son soruna cevap yazmıştım ama 4 xper istediği için son sorunun cevabını buraya yazdım...
- +1 yıl
Tetikteyim "can"
soru bekliyorun
+1 yılBen böyle düşünmüyorum. Herkesi aynı kalıba sokmaya çalışmak bana anlamsız geliyor. Nasıl ki bir kadın tek bir kişinin hayatında olmasını isterse, karşısındaki erkek de normal birisi ise bunu ister.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Genelleme yapmak doğru olmaz çok kadın gördüm kendini melek sanıp çöplükte harap oldular her insan için geçerli değildir kadını erkeği yok şahsiyet karakter meselesi.
10 Yorumla
+1 yılBunu tüm erkekler veya tüm kadınlar olarak tanımlamak doğru değil bence. Hayatını bir erkeğe adayamayı düşünmeyen kadınlar olduğu gibi tek kadına adayacak erkekler de var.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bir ömür bir kadınla yaşayabileceğimi düşünsem evlenirim ama böyle bir kadın olmadığına göre bekarlığa devam.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılİki taraf da hayatının aşkını arar durur. Kiminin ayak ucuna pat diye düşerken kimi ömür boyu bulamıyor.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bizler hayatınızın adamı olmak için uğraşıyoruz ama siz hayatımızın kadını olamıyorsunuz çünki
10 Yorumla
+1 yılKim üstüne alınır bilemem ancak biraz kafanızı kaldırıp çevrenize bakarsanız, sizinle bir ömür geçirecek adamları görebilirsiniz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadinlar erkegimi alsim diyip her tarafini dagitirsa. Kendine dikkat ve ozen gostermesse oluyo bunlar ama ayni kadin hep ozenliyse bu dedigin olmuyo
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılSana öyleleri denk gelmiş demek ki. Erkek de tıpkı kadın gibi bütün ömrünü geçireceği kadını arar ve ister.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. sadsad nerde o kadınlar ben niye görmüyom mk o kadınlar atlarına binip gittiler mi yoksa bu diyarlardan dsasda
10 Yorumla
+1 yılPeki sizin gibi cinsiyetciler neden hala vardir?
Ne kadinlar gordum
Ne erkekler gordum
Bos sorular sormayin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFıtrat mevzusu... Bir erkeğin dört kadınla evlilik yapma hakkı var.
18 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir saçmalık olamaz kadın ve erkek eşittir madem erkek dört tane kadın alabiliyor kadında dört tane erkek alır bu kadar basit
Cevap sahibi+1 yılSen Allah'ın koyduğu kurallara saçmalık diyemezsin. Öğren de gel.
- +1 yıl
Bir dini taşıyor olmamız O dindeki bütün esaslara katılacağımız anlamına gelmez.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca kadın ve erkek eşit değildir. Bir erkeğin şahitliği iki kadının şahitliğine denktir.
- +1 yıl
Bu arap kafa yapısı ben uğraşamam yoz yobaz evet ne dersen sen haklısın yazık valla yazık Bir taraftan da üzülüyorum aslında
- +1 yıl
1) Kimseye hakaret etmedim.
2) Benim kim olduğum seni ne ilgilendirir.
3) Allah size o kitabi okuyun diye gönderdi, bir anlatan olsun hepiniz ondan dinleyin diye göndermedi.
4) Biraz İslam Tarihi okursan, bunyene zarar gelmeyecekse, zaten olayın benim dediğim gibi olduğunu anlarsın.
5) Bana bir daha şerefsiz veya benzeri bir cümle kurarsan senin de sulaleninde içinden geçerim. Allahin şaşar popo lalesi.
Cevap sahibi+1 yılBen de size üzülüyorum soru sahibi.
Cevap sahibi+1 yılAllah'ın koyduğu kurallar tabiriyle yanlış bir tabir kullanmış olabilirim. Doğrusunu Allah bilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılArtık kadınlrda bır erkekle gecırmıyor bazılarının yemedıklerı nane yok
10 Yorumla Sevgi ile problemi vardır. Sevgiyi ölçüsüz almış olabilir hayatının bir döneminde.
10 YorumlaKadın veya erkek ile ilgisi yok.. tamamen kişiye bağlı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü erkekler kadın meraklısı oldukları için olabilir mi?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAslında istatistiksel olarak kadınların daha çok aldattığı sadece daha temkinli yaklaştığı için yakalanmadıığını okumuştum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yani öyle bir dedin ki kadınların hepsi cennetten çıkarılmış gibi sanki?
10 YorumlaKadınlar bütün ömrünü 1 erkeğe mi adayabilirmiş. d İlginç :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoyumsuzluk, açgözlülük. Artık aklına ne gelirse.
10 Yorumla Kadınların bütün ömrünü sadece tek bir erkekle geçirebilecek sevide olduğunu düşünmüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar da aynı sekilde bea sadece erkekler de değil ki
10 Yorumla Kadınların bütün ömrünü bir erkek ile geçirebileceğini de nereden çıkardın? Ben geçiremem mesela.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılBen sahibim, sevdiğim kişise bütün ömrüm onunla geçiririm
10 Yorumla Basit erkekler öyle değil sadece. Kaliteliler gayette geçiniyor
10 Yorumla
+1 yılHangi devirdesin kadın demek masraf demek artık tam tersi yaşanıyor 🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAynı özellikte olan kadınlar da var. Cinsiyet ayrımı yapmadan doyumsuzluk diyorum
20 Yorumla Çünkü çocuk beyinli bir çoğu, ergen, abaza. 40 ından sonra olgunlaşır lafı doğru. Fakat her kesim böyle değil bir çok kadın var yetinemeyen, inan onlar da abaza. Cinsiyetle alakası yok gördüm onayladım.
20 YorumlaYersen tabi. 😃
Bütün ömrünü geçirecek sanki eskilerden kalan kişilerdi. Yeni versiyonlar için umutsuz vaka diyorum her iki cins içinde.
10 Yorumla
+1 yılBütün kadınları çok seviyorum
Hepsine değer vermek istiyorum
Kadınları bensizlik ile cezalandıracak kadar vicdansız değilim10 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar