Bir bayram ziyaretinde eski flörtünüze/sevgilinize denk gelseniz ne yapardınız? Ben bu bayram denk geldim 🤣

Bir bayram ziyaretinde eski flörtünüze/sevgilinize denk gelseniz ne yapardınız? Ben bu bayram denk geldim 🤣

Selamlar,
Hayatın akışında olabilecek durumlar burada. Görmüşlüğüm var evet, yine görsem de çok umursamam. Hayırlı bayramlar der yoluma devam ederim. O kadar medeniyetsiz insanlar değiliz.
Bir tanıdığım geçen yıl eski sevgilisiyle denk gelmişti. İkisi de evli ve çocukları falan var birbirlerini görünce kıpkırmızı olmuştu ve ortam aşırı gerilmişti bazen kötü bir durum olabiliyor fklwmdfkd
sen de mi oradaydın :D peki senin başına gelse sen ne yapardın :D
hahha o gülüpte ortalığı kızıştıran sen miydin :P hımm anladım ben iyi de kötü de ayrılsak rahatsız olmazdım kötü ayrıldıysak görmezden gelirdim
Kulağına bayramlaşma niyetiyle yaklaşıp zehir gibi bir bayram geçir inş diyip uzaklaşırım. Hatta gider yardım ediyorum ayağına onun tatlısına tuzluğu boşaltır önüne koyarım zıkkım yesin diye.
Abowww ne yaptı ki sana bu kadar kin tutuyorsun 🤔
hahahaha bitmiş gitmiş :D boş ver gitsin umurunda bile olmamalı :D
hahaha senle düşman olmamak lazım :D
2 sene önce denk gelmiştim ikimizin ortak tanıdığının orada odada oturuyordum o girdi içeri çok kötü bişey bu başımdan aşağı kaynar su indi diyebilirim o da donup kaldı öyle
Cevap
15Cevap
Olabilir bayramını kutlar geçerim sonuçta eski olmuş bitmiş
Kötü ayrılsanız 🤔
Bayramlaşırdım, çünkü medeniyiz
biz de bayramlaşıp iki kaynattık :)
İyi ettin sen onu 😅
çoğu kişi ya görmezden geliyor ya da mekanı terk ediyor :D ben mi yanlış yapıyorum diye düşünmedim değil :D
Kimse şov yapmasın. Boş laf bunlar :D görüşlerde atış serbessst
Hahhaha kuru sıkı diyorsun 🤣
Bir şey yapmazdım
Bunu hiç düşünmedim ama kültürlü insanlarla konuşacağımı bildiğim için sıkıntı yaşanmaz.
Öyle olması lazım aslında ama bilemiyorsun
Haklısın arkadaşım.
Yani Özellikle bir şey yapmam Ya selam verir geçerim ya da aynı ortamda oturuyorsak özellikle bir şey yapmam tabii
Ben kuzenlerimle bile eve geldiklerinde bayramlaşmıyorum hala teyzelerle bayramlaşıp geçiyorum. Flört sevgili de kim görmezden gelirim 😂
hiç ex ise exliğini bilsin :P
Tanımamazlıktan gelirdim sonra telefonla konuşma bahanesi yapıp bir öküz kaçmış sahibinden az önce gördüm derdim 😂😂😂
hahaha çok ayıp ama :o
Yoo😂😂
ne demek yoo ayıp :o
Nau nau nau 😂😂😂
konuyu değiştirme :P
Ayıp değil kiiii yahuu 😂😂
nasıl değil :o hanım hanımcık bir kız ol :P
Lan yalancı ben nasıl bir kızım 😂
biraz fırlama biraz dobra biraz ağır abi :P
Heyt be aslanım 😂
😎😏
bulunduğum ortamdan sırf o var diye uzaklaşmam, istifimi bozmadan ziyaretimi tamamlarım onunla hiçbir bağlantım olmadan
Selam Zeynep nasılsın dedi mesela 🤔
Bu nasıl olacak ki? Ancak akrabalardan biriyle bir şey yaşarsan olur. Bence hoş değil
Akraba olmaz aile dostu olur ya da ortak bir arkadaşına bayram ziyaretine gittiğinde orada olabilir
😂Bayramda küsler barışır, deyip barışırdım: Ondan, ayrılmayalım diye elimden geleni yapıyorum.
kim diyor küsler barışırmış diye :D sıkıntı mı var da ayrılmamak için elinden geleni yapıyorsun
Yok, o anlamda demedim🤦♀️😅 Değerini bilmeye çalışıyorum, anlayacağın.
Bu arada, ilk kimin dediğini bilmiyorum da bayram gününün benim için böyle bir anlamı var🥰
heee ne güzel o da senin değerini biliyorsa şanslısın demektir ;))) bayram benim için normal bir gün çok fazla bir farkı yok açıkçası
Dün ben de denk geldim, normal bir şekilde bayramlaştık geçtik.
Biz pek normal değiliz 🤣
Biz aradaki saygıyı hiç kaybetmedik. Mantıklı bir şekilde de ayrılmıştık. Karşılaşınca sorun olmuyor o yüzden 😊
Ne güzel öyle olması lazım zaten
Bencede
Bende geldim tanımamış gibi yaptım napim hiç bakmadım ama yüreğim e sor o tanıdı
Sen de mi denk geldin 😱
Evet ama yürek tanıdı felâket bi bayram aynı ortam ömrüm gitti
Ne yaptınız anlat biraz bari 🙃
Bakmadım bakamadım annemler var aileler tanışıyor bide bi bahane bulup kaybolmak istedim ordan ama olmadı numaramıda biliyor yazmış yüzüne bakmayıp karşı da durunca ben böyle iyi mi sence Ona da sustum ne desem bilmemm
Normal davranacaksın bu sefer hala unutmamamıs hala bir şeyler hissediyor diye düşünür
Aynen öyle yapacak bişey yok kendi düşen ağlamaz haklısın kız moral verdin ohh öptüm seni🤗😘
Rica ederim ne demek her zaman 🤣
🤗🤗
Bu da mı gelicekti başıma diyip bir güzek küfür ederim ama içimden
Dışından et olmamı 🤪
Olmaz cicikızlar dışından küfür etmez
Hangi kızlar dışından küfür eder 🤔
Bad girller
Biz seni baş girl biliyorduk 🤪
Bad girl*
Ne bad girllüğümü gördün?
Good girllugunu görmedim 🤪
Gerek yokmuş demek ki görmene 😝
Demek ki good girl değilsen bad girlsun 🤪
Sana good girl değilim
elimi sallasam good girl hayırdır sen :P
Seninde kurban bayramın kutlu olsun sonucta sende bir öküzsün derdim hahsjdkdk isin sakası ama görmezden gel gec istee
Yooo kaynatıp muhabbet ettik 🤣
Eş dost akrabalar arasından sevgili yapmadım yapmayı da düşünmem o yüzden denk gelmem mümkün değil. Velev ki oldu görmezden gelir bulunduğu ortamdan uzaklaşırım.
Denk gelmem imkansız. Denk gelmek için memleketine gelmesi lazım diyeceğim de ben orada yokum. 😃
Farklı şehirlerdeyiz artık mümkün değil, ama yinede istemezdim :)
Herkes mümkün olmadığını açıklamış 🤣 varsay ki oldu denk geldin 🤔
Nezaketen hayırlı bayramlar derim o kadar :)
Nezaket bazen maraz doğurabilir 🙃
Bayramlasirim bence yiyecek gibi bakip benim midemi bulandirmazsa
Aa kurbanınız hayırlı olsun öküzmü keseceksiniz derim
Bozuntuya vermem. İyi bayramlar der geçerim.
Seksi gülümseme yaparım (ulan ne günlerdi ne sevişirdik ) diye
Görmezden gelip üzerine bile oturabilirim..
O kadar da görmezden gelme bunu bir davet olarak görebilir 🤣
Benim de icabetim böyle işte.. 😄
Sohbet muhabbet ettim yaa denk gelenlerle.
Yabaniliğin lüzumu yok.
Medeniyet diye bisey var sesleniyosa konusuruz
Seslenmezse 🤔
Ben seslenirim
Biz de medeni bir şekilde konuştuk kaynattık muhabbet ettik
En güzeli sohbet iyi ya mutlu son oluyor
Mutlu son bakış açısına göre değişir 🤣
Evet
Tanımıyormuş gibi davranırım
O gelip sana isminle hitap edip nasılsın ne yapıyorsun dese peki 🤔
Kibarca cevap veririm, nezaketen onun da hâlini hatırını sorarım. Uzatmamaya çalışırım. Sen ne yaptın peki?
Kaynattık millet bilmeden siz evlenseniz muhabbeti yaptı 🤣
Eğer çok kötü ayrılmadıysanız birbirinize bir şans daha verebilirsiniz 😂
Ona kalsa olur bana sorsan olmaz. Neymiş zor insanmisim benle baş etmek zormuş millette senle ancak o baş eder diyor 🤣
Zor olan sensin ve hâlâ seninle olmak istiyorsa aferin o kıza 😂 zor insanı herkes çekemez 😂
Ama niye zorum bir sor 🤣 bana gelip selam vermeden bir şey soruyor yok diyorum neymiş soğuk cevap yazmışım sen selam sabah verdin de ben mi vermedim mesajın direk bu eğer sen canım selam gunaydin diye yazıp ben yok diye cevap versem haklısın diyorum susuyor 🤣
Sen lâf ebesisin biliyorsun değil mi 😂 avukat olsaydın da bari boşa gitmeseydi 🤭
Aslında haklısın, hiçbir cümleye selamsız merhabasız başlanmaz.
Evet biliyorum karşımdaki avukatti zaten 🤣
Olay başlayip baslamamasindan ziyade kendi yaptığını görmeyip karşının yaptığına odaklanıyor etki ve tepki ben ne dedim diye bir bakar insan
Demek ki kendi yaptıklarının farkında olmadığı için kendince haklı.
Sende yumuşak konuşmuyorsundur, çat çat direkt yüzüne söylüyorsan olaylar karmaşıklaşıyordur.
Nasıl yapmalı peki :)))
Daha sakin konuşmayı denedin mi?
olay o değil ki olay tek taraflı düşünme yaptığına bakmama yoksa sert söylemiyorum 3. kez diyorsam işte o zaman sert söylerim.
O zaman uzak durmaya devam etmelisin. Öyle insanlar hem seni yorar hem de kendisini.
aynen öyle ;)))
Bayramını kutlarım herkes gibi
ben de öyle yaptım ama millet kaçıyor ya da görmezden geliyor :D
bayramlaşırdım başka ne yapıcam
görünce kaçanlar var :)))
ben de anlamadım :D
Selam verirdim 2-3 uyarı yapardım. Öyle
ne uyarısı?
Özel meseleler
hımmm ok
bayramını kutlar oturur sohbet ederim
ben de aynısını yaptım :)))
Hic birsey görmemezlikten gelirim
millet demez mi hayırdır niye konuşmuyorsunuz diye :o
sen bunu dersen millet iyice kurcalayıp deşer niye sevmiyorsun bir şey mi oldu ne oldu vs vs
Sanırım utanırdım
neden?
Bilmem 👀
bence bunda utanılacak bir şey yok :)))
bende utanirdm tambenm kafadasn
Selamlaşırdım😂
Ortamdaki varlığımı hissetti 🤪
Bu çocuk benim kaderim derim 😂😂
Oooo bir kaderci daha 🤣
Çünkü flörtle ilk tesadüfi karşılaşma olmayacak ve kader yazsa da ben bozarım derim 😂 @Catutigernos
hahaa kadercilikte bir yere kadar diyorsun :P
Ortamı hızlı adımlarla terkederim.
Kaçacak mısın 😱
Kaçmak değil, nefret ettiğim insanla aynı ortamda aynı havayı solursam kötü şeyler olur.
Ben genelde tepki göstermem rahatsız oluyorsa gitsin derim 🤣
Bazen öyle şeyler yaşarsın ki onunla aynı ortama girince onu görmezden gelmen imkansızdır.
İstersem görmezden gelirim 🤣
Peki sana bir soru 😃
şu an ki sevgilinle bir kafeye girdiniz diyelim. Kafede tesadüfen senin sevgilinin eski sevgilisi de var, ve bu adam pislik bir herif zamanında senin sevgiline çok kötü davranmış, sevgilini alır kafeden çıkar mısın yoksa sevgiline görmezden gel beraber kahve içmeye devam edelim mi dersin😃
O sevgilimin davranışına bağlı bir kez kolumdayken birini görüp beni itmisti sordum önce arkadaşım dedi sonra akrabam dedi onu direk aldığım yere bırakıp hayatta başarılar dilemiştim 🙃
orada yokmus gibi davranirim
Peki insanlarin içinde sana bir şey dese 🤔
demez ya ne dicek yuzsuz dmkdkc
Hahahah dedi varsay 🤣
Çok kötü bir şekilde ayrılmadıysak bayramlaşırım, sonuçta geçmişte olan biten bir şey.
bayramlaşır hemen oradan uzaklaşırdım ahahahah
niye bir kaçma eğilimi içindesiniz :D kaçan kovalanır stratejisi mi diye düşünmeye başladım :D
bilmem kadınlık içgüdüsü galiba, dediğin şey aklıma bile gelmedi :) hem kaba olmak da istemem selamlaşmadı demesin bir anımız var sonuçta değil mi iyi kötü, hem de niye lafa dalayım, eskide kalmış olmuş bitmiş işte amaaaan dert mi arıyorum ondan çokk :)
şakasına dedim onu zaten :))) konuşur muhabbet edersem eskiler açılır başıma dert olur diyorsun yani :)))
ahahahah evet bir de umut vermek olur yaa ondan bittimi bitmiştir artık gerisi yalan olur dolan olur giderr :)
Öpüşelim mi derdim
öyle samimi yaklaşırsan yeniden duyguları depreşmez mi
görmezden gelirdim
Çok ayıp 😱 insan insanı görmezden gelir mi 🤔 peki milletin içinde seslenip hal hatır sorsa 🤔
soğuk davranırdım 💁🏻♀️
Çok ayıp ne öyle yabani gibi 😱
konuşmak istiyorsan soğuk davranmamak gerekli tabi 💁🏻♀️
sen naptın peki? 😄
Kaynattık iki laf attım 🤪
bazen bayramlaşıyorum hazır bayramlaşmışken birer sigara içiyoruz ((:
Bayramlasirim
Bayramını kutlar geçerim
Suanki eski sevgilim ise biraz durur ayrilirim ordan konusmam bile
Yüzüne bakmadan o ortamdan kaçarım😅
niye herkes kaçıyor :D
Ben eski sevgilimle arkadaşta kalamam mesela😅
flörtlerle neyse de eski sevgililerle ben de arkadaş kalamam :D ne kadar çoğu zaman geri dönmek isteseler de bitmiş gitmiştir.
Elini öperim hahahah
hahah bir de üstüne harçlık istersin :D sen de o ışığı gördüm :P
hahaha ne yaptın çocuğa :D
Yüzüne bakmam banane
neden :))) gelip bayramını kutlasa peki ne yapardın
Görmezden gelirim
neden :)))
O mümkün deel
öyle olduğunu farz et :)))
Selam verıp gecerım kotu bı yrılık ysamadıysam
Görmezden gelirim.
Olamaz ki djjdjd
Oldu farz et 🤔
Geçer giderim napim bana geri dön diyemem ya
Seviyorsan dersin 🤔
Sen dedjn mi
Yok ben demedim ben diyecek olsam zaten bitirmezdim 🤣
E bende bitirmem herhalde kimseye pişman olmam ben
öyle olmalı zaten :)))
denk gelmeyizki
Bir şey oldu denk geldin öyle say 🤣 ne yapardın
pas geçerim
Mekanı terk ederim…
Görmezden gelirim.
Bayramlaşırım. Artık umurumda olmazki
Gitmem denk gelebilecegim bir yere
Es geccccc
Gormezden gelirdim
peki o seni görmezden gelmeyip selam verip bayramını kutlasa?
Hayır onun yüzene bakarken gozlerinin beni bitirişini görürüm yakarışlarımı bazen bazı olumsuzluklar üzer kötü şeyleri hatırlatan şeyler hiçbirzaman iyi olmaz yıpratır o da okumsuzluklarını hatıroattığı icin Allahın selamını dahi vermek almak istemezsin. şey gibi düşün bir sabah evden çıkıyorsun mutlu şekilde bianda hızla gelen araba sana çarpıyor ve o kazada bacaklarını kaybediyorsun hayatın Dünyan basına yıkılıyor çok üzülüyorsun oysaki o sabah mutkuydun o sabah mutlu şekilde sucuklu tostunu yiyorsun müzik eşliğinde oynuyorsun dans ediyorsun aynada kendine bakıyorsun deilmi ama o kazadan sonra sucukku tostuda sevmezsin dans etmeyide müzikleride oda öyke bisey işde simdi bu soruyu es geçelim yani
Bence aynı şey değil ama peki es geçelim seni mi kıracağız :D
Hic bisey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?