Düğüne 15 gün kala nişanlımdan ayrıldım?

Öncelikle merhaba, başlıktan anladığınız gibi ayrıldım çok zor bir karardı, 1 ay oluyor ağır depresyon tedavi görüyorum. kendi ayakları üstünde duran güçlü bir kadınım ama bu hala düşmek beni bitirdi karın bölgemde bir agrı var aylardır geçmiyor psikolojik ve aşamıyorum onu çok sevdim... ama beni o sevmemiş bana 3 yıl boyunca berbat davrandı sustum güzel bir ailem olsun diye çabaladım en son da şiddet azarlama ile devam etti ha son ayrılık nedeni ise evlilik sözleşmesi oldu somut bir neden diye bitirdim ama aklımda, kalbimde hala bitmedi... bana onca kötülüğü yapanı neden bitiremiyorum bilmiyorum çok acı cekiyorum.., bu arada 3. nişanlısıydım... Ablası da boşanmış ailesi de sorunlu biraz...

küçük bir anı paylaşmak istedim evimiz kuruluydu eşyalar hersey çok canımı yakıyor... geçen bayramda onlarda fazla vakit geçirdim diye hayatı zindan etmişti şimdide ayrıyız mesela yine mutlu değilim ölsem bu kadar canım acır mı bilmiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Dün babası aradı, etrafa dügünü erteledik diye haber bırakmışlar hala umutlu konustu oğluyla konusmamıs bekliyoruz bişeyler desin diye dedi...1 ay sonra araması ... Bilmiyorum ne yapmaya calısıyorlar.
Düğüne 15 gün kala nişanlımdan ayrıldım?