- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Gerçekten durumun üzücü zor günler atlatıyorsun ama atlatacaksın tabii ki de insanlar çok şeyler kaybediyor ve asla yaşayamam dediği halde yaşıyorlar ki bu böyle olması gerekiyor ne yazık ki şöyle düşün bu şekilde tahmin ettiğim bir insan senin için hiçbir şey yapmamış evleneceksen çocuğun olacak ve her şeyle tek mücadele etmek zorunda kalacaksın ve gerçekten berbat bir şey ve sen bunu bile bile devam ettirecektin düzelecek diye hiçbir zaman düzelmeyecekti ya ailesinin sorunun olması onun suçu değil tabii ki ama o da ne yazık ki onlarda birisi yani evleneceğin kişiye kadar ailesi de çok önemli kendini bu kadar yıpratma gerçekten değmiyor yani şu an için bunları söylemek sana çok boş geliyor belki de okuduklarını keşke ben de bunu diyebilsem diyorsun eminim ama bir gün diyeceksin dediğim gibi belki de sevmiyorsun sadece yaşadığın anılar zamanlar yıllar bunlar senin çok canını yakıyor ya da yaşamak istediklerini yaşayamayacağın için bu kadar üzülüyorsun değmeyeceğini anlayacaksın ama umarım çok geç olmaz kendine çok fazla yıpratmazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılCok güzel yazmışsınız umarım bu noktaya gelirim... zorlanıyorum ama sonrası nasıl olurdu iyi mi kötü mü bilmiyorum
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir dizinin bir sahnesinde kız sevgilisinden ayrılıyordu ve şöyle diyordu. Tamam belki aşk değil ama insan alıştığı birinden ayrılınca bile üzülüyor. Sonuçta bu kişi senin uzunca bir süredir hayatındaydı belki onu gerçekten sevmiyordun belki hissettiğin Duygu aşk değil ama yine de alışkanlık olduğu için bile üzülebilirsin, sonuçta bir anda hayatından sürekli seninle beraber olan bir insan çıkıyor bir süre kendini kötü hissetmen acı çekmen çok normal. O yüzden sana söylemek istediğim şu an bu duyguların bu hissettiğin kötü duygular çok normal bu duyguların normal olduğunu kabul et.
Daha sonra yaşadığın duruma dar bir alandan değil geniş bir pencereden bak yani daha çok hayatının tamamını düşünerek bak şu an içinde bulunduğun durumu anı değil. Eğer bu kişiyle birlikteliğin devam etseydi evlenseydin uzun yıllar boyunca belki bir ömür boyunca üzülecektin değil mi zaten sen üzülmemek için bu kişiden ayrıldın. Acını üzüntünü yaşa ama bazı gerçekleri de gör o yüzden bu durumu fazla uzatma.00 Yorumla
Selamlar,
Her ne kadar senin için olmasa da ben sana yine de hayırlı bayramlar diliyorum. Yaşadığını anlattıkların gerçekten de çok çok zor. Ama insan bence öncelikle şunu kavramalı. Bu dünyada senden başka değerli hiç kimse yok. Ağır bir depresyon geçirmişsin ve bu depresyon seni fizikende yavaş yavaş yıpratmaya başlamış.
Her ayrılık tabii ki zordu ve atlatılması için birazcık zaman gerekir. Baktığın zaman ondan ayrılman için bir sürü mantıklı sebebin var. Senden önceki insanlar da zaten onu çekememişler bu bile başlı başına bir sebep. Benim anladığım kadarı ile kendine çok çok güzel bir iyilik yapmışsın. İllaki bir süre üzüleceksin ama zamanla emin ol bunu da atacaksın.
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım başarabilirim ama bu bayramın hayalini o kadar çok kurdum ki evimizde olmak onunla olmak şimdi bir boşluk var sadece...
Bence ayrıldığınıza üzülmek yerine kurtulduğunuza sevinmelisiniz. Ya evlendikten sonra gerçek yüzü açığa çıksaydı ve türlü türlü huylarını görseydiniz? O zaman boşanmak da zor olacaktı, başa gelen çekilir diyerek belki de bütün ömrünüzü zehir edecektiniz. Şimdi en azından kendinizi toparlamak ve yeni bir gelecek kurmak için önünüzde uzun bir hayat ve toparlaması zor da olsa umutlarınız var..
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Gerçekten senin adına çok üzüldüm.
Çok üzücü bir durum.
Psikolojik olarak kötü davranmakta, şiddetin bir çeşitidir.
Anlaşılan siz buna 3 yıl boyunca maruz kalmışsınız.
Ayrılık kararıyla kendinize çok büyük bir iyilik yaptığınızın, bu acıyı atlattığınız da farkına çok daha iyi varacaksınız.
Bu acını yok say diyemem, bu doğru değil.
Acının yasını tut ama asla teslim olma.
Şimdi düştüğün yerde biraz dinlen, kabuğuna çekil.
Sonra düştüğünde dolanan dizlerini silkele daha sağlam kalk ayağa.
Sakın düştüğün yerde kalma.
Şimdi mutlu değilsin ama zamanı gelince o mutluluğu yeniden yaşayacaksın.
Bundan sonra hayata daha sıkı sarıl.
Kendine sahip çık.
Kendini asla bırakma..
Umarım her şey gönlünce olur..
12 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yazmışsınız umarım o günleri görmem yakındır
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÖncelikle geçmiş olsun ve verilmiş sadakan varmış. Şu an sana her şey çok ağır gelebilir ama evlenseydin bu yaşadıklarının daha fazlasını yaşatacaktı sana. Her gün evlendiğin güne lanet edecektin. Seninki belki alışkanlık, belki takıntı, belki kurduğun hayallerin yıkılması.. kendine yediremiyorsun ama bu normal. Bir gün, seneler sonra belki, diyeceksin ki “iyi ki onunla evlenmemişim”.. zamana bırak. Ve bal olsada unut..
02 Yorumla
Soran+1 yılSu an hissettikleriyle bas edemiyorum ki sonrasını düşüneyim çok zorlanıyorum
- +1 yıl
Ama baş etmekten başka çaren yok. Neleri neleri atlatmıyoruz bunuda atlatırsın.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, yaşadıklarınıza çok ama çok üzüldüm yani kolay bir evreden geçmemişsiniz ama hayatta işte maalesef böyle şeyler olabiliyor. Hiçbir zaman başımıza gelsin istemediğimiz veya düşüncesini dahi korkunç bulduğumuz bu tarz şeyler maalesef insanın başına gelebiliyor. Şimdi sizin yapmanız gereken şey, tüm bu olanlardan ders çıkarmak ve hayata her şeye sıfırdan başlayıp yeni bir geleceğe adım atmak, onu şekillendirmek olacaktır. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla Seninki aşktan ziyade takıntıya dönüşmüş. Çoğu insanın güzel giden, köklü ilişkisi bir anda bitebiliyor ama bu durumu yaşayan insanlar belli bir zaman sonra her şeyi unutabiliyor. Hal böyle iken senin unutmak da zorluk çekmen normal değil. İşinde profesyonel olan bir danışmandan destek almayı denemelisin. Tek başına aşabileceğin bir durum değil. Sakın geçmişte destek almayı denedim ama fayda etmedi diye de düşünme. Belki destek almak istediğin kişi yetersiz biriydi. Her zaman daha iyisi vardır. Tekrar tedavi olmayı dene. Yoksa bu takıntı hali Allah korusun seni intihara kadar sürükleyebilir. Sırtındaki yükten kurtulabilmek için rehbere ihtiyacın var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Aslında çok büyük bir kaza atlatmışsın sen.
Bunu şimdi değil de biraz zaman geçince anlarsın henüz kalbin çok sıcak. Bütün enerjini şimdiden alan biri evlendikten sonra hayatını söndürürdü.
Lütfen önce aileye önem ver herşeyden önce.
Güçlü kadınlar benim için hep 1 adım öndedir.
Bu yaşadıkların yüzünden erkeklerden ya da evlilikten soğuma. boş ver diyemem çünkü bazı duyguları ve acıları yaşamadan kusmadan atamazsın. Toparlanma sürecine girmeye çalış şimdiden sevdiklerinle beraber olmaya çalış.22 Yorumla
Soran+1 yılO kadar zor ki toparlanmak herkes yanımda destek ama sonra herkes ailesine dönüyor ben yapayalnız kalıyorum ve o an yaşadığım acı kalbimi lime lime ediyor
- +1 yıl
Geçmiş olsun, herkesin bir yeri vardır.
Düşünsene birisi ölünce mezarının başında ne kadar kalabilirsin? Acını yaşayacaksın yeri gelecek yatağında ağlayacaksın ama bu günlerde geçecek, sürekli gülemezsin süreklide ağlayamazsın. Senin gerçekten sevinmen lazım ondan ayrıldığın için.
Yalnız oldugunu düşünmüyorum.
Bugun bayram neden birileriyle buluşmaya, ziyarete gidip de kafanı dağıtmıyorsun?
Bu şekilde kendini yalnız hissetmeye devam edersin yapma! Yemek yemek bile seni mutlu edebilirken göz yaşının acı tuzunu kendine yakıştırma. Kocaman kadınsın. Duygusal olarak düşünürsen çok hatalar yaparsın. Bazen bir balkon havası bazen ise bir kahve içmek bile sana iyi gelecek. Bırak allasen sadece bir alışkanlık..
Bir ilişki yaşamadan önce şöyle biriyle olmam, böyle biriyle olmam, böyle bir ilişki yaşamam diyebiliyoruz ama karşımıza öyle biri çıkıyor ki bize uymayan olayları bazen göz ardı edebiliyoruz ama şiddet kesinlikle göz ardı edilemeyecek bir olay yani seni 3 yıllık ilişkide sürekli değersiz hissettirmiş birini üstelik seni dövmüş biriyle nasıl devam edebildin aklım almıyor böyle birine nasıl his besleyebiliyorsun bilmiyorum ama bazı şeylere kendini inandırıp bu durumdan sıyrılman lazım, kafanı dağıtman lazım ben onu çok seviyorum ağır depresyondayım diyerek bunu atlatamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki baskası anlatsa tamam demeyecim seyleri yaşadım
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayatının kıyısından dönmüşsün. Hayat ne kadar bize güzel görünse de Maskenin sahte olduğunu filimin sonun da ancak anlayabiliyoruz.
Bize hep en yakınlarımız, en güvendiklerimiz zarar veriyor. Bu pek değişmiyor. Bu ellette ki bizim suçumuz değil. Olması gerekiyordu ve oldu. Hatalar olmadan doğruyu bulamayız. Hatalar bize yol gösterir. Sakin bu niye benim başıma geldi deme. Olması gerektiği için oldu. Belki de en kötüsü de başına gelebilirdi ama senin kaderinde bu varmış.
Şimdi yaralarını sarma zamanı. Hiç bir zaman sevilmek için yalvarma. Seni yüreğinde taşımayan işte böyle cebinde taşır maalesef.
Aşk kıymetli bir nesnedir, herkese emanet edilmez
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sevdiğinden ayrılmanın acısı elbette çok ağır ama tek taraflı sevmenin kimseye faydası yok. Sorunlu birisi zaten bunu kendinde görebiliyorsun. Bi insan sana iyi hissettirmiyorsa senin sevgin hiç bir işe yaramaz zaten. şu an farkında olmayabilirsin belki ama ileri de bunu anlayacağına eminim doğru bir karar vermişsin. Olmayan bir şey de illaki bir hayr vardır. Toparlanman zaman alıcak ama yolun sonunda iyi ki diyeceksin. Seni yoran, yıpratan bi insan seni ne kadar mutlu edebilir. Sürekli kendinden bir şeyler vererek mutlu olamazsın. Evlenseniz de bir yere kadar giderdi. Somutta olsa bir nedenden dolayı ayrılmanız çok iyi olmuş senin için. Umarım seni hak edecek birisi çıkar karşına ve eminim çıkacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh be güzelim 🥺 biz kadınların kendimize yaptığını bir ordu toplansa yapamaz. Adam sana ne kadar yanlışlar yapmış ona rağmen nişana kadar yürütmüşsün neyin inadı bu? nasıl bi iyimserlik bu? Öylesine güzel yuva mümkün değil her şey ortadaymış zaten. Çok gecmiş olsun ama geçecek. Ben 8 senelik evliliği bitirdim 2 aya alıştım geçti. Yeni hayatın hayalini kur yeni insanlar tanı krndini 1 dakika bile boş durmaya bırakma sürekli meşgul et kendini hepsi gececek. Daha önce yaşadığın acıları hatırla şu an umurunda mı? Hayır çünkü hiç bi acı kalıcı değil. Mutlu ol 🌸
04 Yorumla
Soran+1 yılÇabalıyorum ama hep basa dönüyorum keske bende unutup devam edebilsem
Cevap sahibi+1 yılGeçecek şu an sana zor gibi geliyor haklısın senin acının 40 katını yaşadım ben bilirim evliliğim bitti.. şu an bunu hissetmen gerekiyor gayet doğal yasını yaşa ama takılıp kalma. Hayatına devam et dediğim gibi oyala kendini
Soran+1 yıl❤️❤️❤️ iyi varsınız
Cevap sahibi+1 yılSende iyi ki varsın 💖🙏🏼
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke bende nişanli iken ayrılığı kabul etseydim, kararlı ve güçlü davransaydim
Rezil ve hak etmediğim davranişlara razı gelmeseydim.
Ayrılırsam ölürüm sandım yapamam sanmiştim ama saten pis balık başta kokar ya, her ya da geç saten ayrılacaksin başta şansim varken aptal gibi ayrılmadim
Çocuk yaptım birde üstüne
Ayrıldık.
Şimdi sen ne kadar şansli olduğunun farkında degilmisin?
Olmayacak duaya amin falan der gibisin tatlim.
Eyer devam edersen sana burada herkes söyler ilerisinin senin için nasil göründüğünü
Benim gibi çocukla ortada kalırsın
Depresyon neymiş ozaman görürsün
Bu bir şey degilmiş dersin.
Kalk sen, bir aşkı ança başka bir aşkla öldürürsün
Sen yazını çek, alışılacaksın gerçekten sadece zamana hitiyacın var.
sonra dışarı çık, gülümse.
Keşke bende senin durumunda ola bilseydim inan! Ama senden cok farklı artık durumum ve o işlet artık kolay değil öyle.10 YorumlaBoşanmış birinden tavsiye istersen eğer
Önce acını zamana yay bu durumun geçici olduğunu kabullen kendini suçlamayı bırak ilk 1 hafta sonra 1 ay geçtiğinde daha kolay ilerliyor zaman ortalama 5 6 ay sonra insan kabul ediyor bu durumu birde şunu düşün evlendiğinde ayrılsan daha kötü olurdu üzüldüm senin için12 Yorumla
Soran+1 yılTam 1 ay oldu hala aynı canım yanıyor
Zaman her şeyin ilacı derler. Cidden çok doğru zaman seni tedavi edecek. Zaman geçtikçe daha iyisini bulacaksın. Hayat fırsatlarla dolu, ayrıca ayrıldığın için mutlu ol en azından erken fark ettin. "Zararın neresinden dönersen kardır."
10 Yorumla
+1 yılYa bu anlattıklarına bakıp neden mutlu olma tarafını seçmiyorsun benim gibi mutsuz bir evlilik geçirip boşansaydın ve ortada bir çocuk var kendini daha kötü olabilire ikna et pozitif bak atlatacaksın güçlü bir kadınım diyorsan eğer ayaklarını daha sağlam bas
00 Yorumlaİyi ki bitirmişsin🙂. Bence bu kararı verebildiğin için kendinle gurur duymalısın. Çünkü maalesef çoğu kişi düzelir diye susuyor. Umarım yavaş yavaş unutursun. Kendini meşgul et. Kötü birisi için de sakın üzme kendini. Karşına iyi insanlar çıkar, pozitif düşün, kendine bak özen göster. Biricik kalplerimiz kötü insanlara layık değil. Senin adına sevindim şahsen. 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDediğiniz gibi sorunlu bir tip ise ayrılmanız sizin adınıza iyi olmuş ancak yine de düğüne 15 gün kala ayrılmanız pek hoş değil. Size şöyle bir örnek vereyim. Bir adam sizinle nişanlı olsa ve evliliğinize 15 gün kala sizi terk etse nasıl düşünürsünüz.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani keşke biraz daha önce karar verseydiniz.
Soran+1 yılO cok defa ayrılmak istedi zaten ben hep çabaladım
Cevap sahibi+1 yılAnladım. O zaman sizin için hayırlısı olmuş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardimcin olsun zor bir surec umarim fazla zarar vermeden kendine en az hasarla atlatirsin basimdan boyle bir olay gecti 1.5 yil olacak daha yeni yeni gulme sohbet muhabbet var beni hayatimi resmen altus etti 1 yil hic calismadim 4 5 aydir biseyler icin cabaliyorum bu isden cok zarar gordum
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen aciyim sen yaz soyledigini anlamadim
Cevap sahibi+1 yıl:)) mesaj engelini kaldirirsan hersey cozulecek gibi
Soran+1 yılNasıl yapacağım ki olmadı öyle bir yer yok🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl😁😁
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBizim derdimiz nedir biliyor musun?
Bize acı çektirenlerin peşinden inatla gitmemiz oysa ki gerçek bambaşka bizi hak etmeyen insanlara karşı savunma mekanizması oluşturmak zorundayız ve unutmayın insanlar menfaat doğrultusunda ilerliyor20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah sabır versin gerçekten çok zor ama geçmeyecek bir acı değil bizler ölen yakınlarımızın acısına alışıyoruz emin ol ayrılığa da alışırsın. Evet zor bir süreç ama ömrünün sonuna kadar o adamla geçirmek bence daha zor olurdu. Hakkında hayırlısı olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Merhaba
Siz çok sevdiğiniz için acı çekiyorsunuz birini sevmek onun zorbalığina katlanmayı gerektirmez belki ilerisi sizin için daha kötü olabilirdi şimdiki durum için şükür edin sizin için hayırlı olanı diliyorum10 Yorumla
+1 yılÖlüm gibi bişi oluyor ama ölmüyorsun. Öncelikle bu yaşananları kabullenerek , kendine değer kıymet vererek daha güçlü ve güzel günler olacak karşında. Şu an kötü olan bu durum ilerde iyi ki bitmiş ve kurtulmusum olacak. hayat çok güzel ve devam ediyor yaşamaya bak.
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay oldu içimde sancı var sadece karnımda bir agrı asla gecmiyor bilmiyorum
Ayrılman isabet olmuş. Helal olsjn. Zor ama sağlam bir karar almışsın. Senin yaptığını her kadın yapamaz. Sen güçlüsün. Taktir ediyorım. Ayakların üstünde duruyorsun. İllaki değer veren biri çıkar
00 YorumlaBenimde uzun bir ilişkim vardı evlenecekken ayrıldık ve başkasıyla evlendi.. zamanla acısı azalıyor ama ara sıra aklıma geliyor yaşadığımız her şey imtihan gibi.. hayat dersi dedikleri olsa gerek..
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl aştın peki
- +1 yıl
Gerçekten çok zordu ice kapanık biriyim 2 yıl ağlayarak ve evde geçti.. arada gezdim psikolojimi toparlamaya çalıştım bunuda bir emek olarak görüyorum kendime böyle söylüyorum 1 yıl evde ders çalıştım 2. universiteyi kazandım ve okula gittim yaşımdan kucuk insanlarla beraber okudum ama iyi geldi her gün evden çıkmak sosyal ortamlara girmeni tavsiye ederim kendini değiştiremiyorsan dünyanı değiştir.. okulum bitti şimdide çalışıyorum bu sefer çalışma ortamı var gerçekten artık aklıma gelmiyor arada bir geliyor alışveriş yapmakta iyi geliyor dizi film ama en büyük etkisi ortam diye düşünüyorum şu an olayın üzerinden 7 yıl geçti iyi durumdayım
+1 yılYazacağım şey senin umrunda olur mu bilmiyorum ama hiç üzülme ewlenseydin hayatının en büyük pişmanlığını yaşardın bende keşke nişanlıyken ayrılsaydım inan bana sen o adamla ewlenmediğin için çok şanslısın ben ewlendim ne tamam hayatım mahvoldu hala sewiyorum ne ben ayrılabiliyorum ne de o ayrılıyor birbirimize zararımız yok ama güzel bi hayatımız da yok şimdi kendine moral olarak iyi ki ayrılmışım ben daha iyilerini hak ediyorum de :)
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bunları diyecek duruma gelirim bende evlenseydim mutlu bir evlilik olmayacaktı ama su an çektiğim acı çok fazla
- +1 yıl
İnan canım ewlenseydin daha fazlası olurdu dilerim inşallah karşına öyle biri çıkar ki ben nasıl bu adamın arkasından ağlayıp üzülmüşüm dersin inşallah hayırlı insan en kısa zamanda karşına çıkar 🙏🏾
Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Yasını tut ondan sonra kurtuldum diye bir adak kes önüne bak beni şaşırtan da hep kadınların kendilerine acı çektirenlere düşmesi onlara deyim yerindeyse köle olması
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 aydır yaş tutuyorum ama bir gram Acım dinmedi
+1 yılZor bir karar ilk once tebrik ederim seni hani derler ya zararin neresinden donersen kâr dir seninkide bu son andada dönsen kâr kardır uzulmenin anlamı yok degmez bence.
00 Yorumla
+1 yılKurtulduğuna sevin, bir erkek gerçekten severse el üstünde tutar, senin evleneceğin kişi seni hiç sevmemiş, bir an önce unut ve bir daha da hayatına böyle insanları almamaya çalış
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle senin için çok üzüldüm çünkü yaşadığın şey gerçekten çok zor bence, ben sevgilimden ayrıldım canımdan can gitti kim bilir sen ne yaşamışsındır. Sana ne söylesem söyleyeyim boş çünkü artık paylaşma isteği duymuşsun acını... Zaman, senin tek ilacın zaman. Ama zehirli bir zaman değil. Sadece kendine odaklan demek istediğim kardeşim şunu bil eğer o da seni sevdiyse ki muhteöeln sevmiştir. Senin yaşadığın acının bir kısmını o da yaşayacak.. :(
00 Yorumlaadam seni sevmiyor o adamla bir ömür nasıl geçer psikopatın teki demek ki seni haketmiyor yeni erkeklerle tanış mis gibi çalışan kadınsın sana erkek mi yok kızım kendine gel
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bazı insanlar için çok önemli olan olaylar bazıları için alışkanlık. Bak o 3. Kez ayrıldı sen ilk defa ona normal sana acı. İnan acılar hep tek kişilik.. canın sağolsun önüne bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Aynı şeyleri bende yaşadım bende 1 ay kala Nisan attım gelinlik salon her şey hazırdı ama şu an o başkası ile evli
Atlatırsın zamanla Allah can sağlığı versin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeçer güzel kardeşim düşünme merak etme unutur gidersin..
Kendine işkence yapma , olan olduguyla kalıyo10 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşıyormuydunuz? Kendi ayakları üzerinde duran biri olarak evlilik sözleşmesinden neden gocundun ki? Zengin birimiydi?
02 Yorumla
Soran+1 yılSözleşme maddesi kavga edersek 50 milyon ödeyecek diyordu cünkü benim 50 milyonum yok ve kavga da edilebilir
- +1 yıl
Saçmalamış. Kavgayı aile evinde kim ispatlayacak, 2 yalancı tanıkla her iki tarafda dava açar. Olmayan bir para için evlilik sözleşmesine madde konulmaz. O evlenmek istememiş zaten
Gizli Üye(18-24)+1 yılYav kendinize hiç acımıyor musunuz siz? Mazoşist falan mısınız? Adam 3 yıldır size iyi davranmamış, şiddet uygulamış hâlâ seviyorum, acı çekiyorum diyorsunuz. Böyle birinin nesini sevdiniz? Böyle bir adamdan kurtulduğunuza sevineceğinize üzülüyorsunuz. Aşkın gözü kör falan demeyin bana. Bu aşk değil, sizinkisi acziyet ve değersizlik. Kendinizi böyle birine mi layık görüyorsunuz, bu kadar mı değersizsiniz?
20 YorumlaKarın ağrısı stresten ve bunu aşmadan bitmez. Neden bitiremediğine gelince bu anlatılanlardan çıkarımda bulunamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKurtuldum diye sevinin, inşallah hakkınızda hayırlısı olur. Bu kişiyle evlenmiş olsanızda ilerisi pek parlak görünmüyormuştu zaten anlattıklarınıza bakılırsa. Ama inanın kendinize ilerde daha mutlu olup o kişiyi unutucaksınız.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılHayat Devam ediyor
Senin değerini Kıymetini bilmeyene güle güle demişsin.
Nekadar güzel.
Kendine eziyet etme.00 Yorumla Geçmiş olsun, merak etmeyin geçmeyen aşk acısı yoktur. Nişanlıyken berbat davranan evliyken neler yapar diye düşünüp rahtlayın bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun. Neden ablası da boşandığı için sorunlular dedin, bu kısım biraz anlamsız gibi geldi. Yani boşanabilir kişiler öyle değil mi?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılDüğüne 15 gün kala ayrılmanız pek hoş değil keşke daha önceden o size kötü davrandığı zaman ayrılsaydınız
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılşu an mutsuzsun ama inan ileri zamanlar da iyi ki diyeceksin Allah aşkına bu adamla ömür geçer mi illa ki bir süreden sonra bıkacaktın illa ki karşına sana değer veren biri çıkacak söyle düşün bu adamdan baba olur muydu olmazdı biraz mantıklı düşün
00 Yorumla
+1 yılBence kendini kötü hissetmemelisin. Sana iyi gelmiyorsa, değerli hissetmiyorsan ve tabi ki şiddette oluyorsa neden zorla evlenesin ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞiddeti var azarlama var hâlâ acı cekiyorum diyorsun. Kendine saygısızlık olarak görmüyorsun güçlü kadınım diyosun bir de.
00 Yorumla
+1 yılEvlenseydin daha cok pisman olabilirdin ayrilik acısı bi zamandan sonra gecer belkite en dogru karar buydu senin icin Allah yardimcin olsun🌸
00 Yorumla
+1 yılBu tarz ilişkilerde önce yas tutulur sonra çivi çiviyi söker mantığıyla biri sana kendini iyi hissettirir :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılBitti diye üzülme öyle güzel bir hikaye başlar ki hayatında iyi ki bitmiş dersin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılCanin yanıyor olabilir ama sana böyle davranan birini bi zahmet unut lütfen düşünsene evlisin çocukların var işler daha kötü olabilirdi.
00 Yorumla Kurtuldun diye sevinmelisin bunun farkındamısın canım
00 YorumlaSenin tek bir derdin var
Kibirin...
Başkaca şey değil
01 YorumlaHayırlısı olsun bunda da var bir hayır, sağlık olsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılDevam etmeliysin senin daha bter olman lazımdı yazık olmuş üzüldüm şimdi kurtulduğuna
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnlattıklarına bakılırsa karşındaki insan narsist, ondan kurtulduğun için şükretmelisin bu insanlar ne kadar tehlikeli olabilir farkında değil misin..
00 Yorumla
+1 yılEmin ol geçecek seni sevecek biri çıkar bu kadar insan seviliyorken biz niye sevilmeyelim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılUygun değilse yol yakınken ayrılmak en doğrusu
00 Yorumla
+1 yılBir narsistle birlikteymissin sanki başka erkek kalmadı anlayamıyorum ya
00 YorumlaBoşuna takma kendine biraz zaman ver unutulur zamanla.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlısı olan buymuş demek ki.. Seven biri çıkar karşına üzülme
00 Yorumla
+1 yılOkudum iyi ve isabetli bir karar vermişsiniz. azarlamak nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana mı kalsaymış malları evlilik sözleşmesini iyi ki yaptırmış
01 Yorumla
Soran+1 yılEvim arabam cokta güzel bir işim var, bence haddinizi aşan cümleler kurmayın
+1 yılAyrılmakta iyi yapmissin sana kotu davranan biriyle evlenmen dogru olmazdi zaten ondan neden ayrildigini surekli kendine hatirlatirsan daha kolay olabilir senin icin seni uzen biri icin daha fazla kendini uzmemen gerektigini soyle kendine...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah seni korumuş dua et üzülme yakında alışırsın iyi ki bitti diyeceksin seni sevmeyen sana böyle davranan adamdan hayır gelmezdi
00 Yorumla - Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat