Kocam baskasini sevdi?

Merhaba 3 yillik evliyiz Simdi hamileyim. Kocamin hayatinda bir kadin oldugunu ogrenmistim 1 yil once. Kadin esinden bosanmis bir cocugu var. İs ortaminda tanismislardi. O zaman cok kotu kavgamiz olmustu. Sonra ondan ayrildigini onunla hic gorusmetigini ancak telefonda konustugunu bu konuyu kapatalim bir daha olmaz demisti.1 hafta bundan once o kadinla telefonda konusurken yakaladim Bana isle ilgili konusma yaptigini soyledi. Ancak ben ona yasak koymustum bir de asla telefon konusmasi bile yapamazsin diye. Kac gundur kendime gelemedim Dun kalbimdekileri acip soyledim ona Cok uzuldugumu ifade ettim. Ve bana dedi ki onunla 5-6 defa gorustum onu gezintiye, kafeye cay icmeye filan goturdum bir kac defa hatta arabama bindirdim arabada sohbet ettik ama hic yatmadik. Bence arabada en azi opusmus ola bilirler. Bunu soramadim evet derse mahv olurum diye Ama cok kotuyum. Konusmalarindan anladim ki onunla iliskisi oldugu zaman onu kiskanmis , onun gecmisini arastirmis , ona yasaklar koymus Gorustugum zaman telefonunu kurcalardim hep dedi. Onun icin baska erkekle kavga etmis. Dun kendisi anlatti hepsini. Ben kocamin o kadinla iliskisini sadece eglence zann etmistim Oysa ki bana davrandigi gibi davranmis ona. Sanki karisiymis gibi. Onu sevmis yani. Eger sevdiyse onu kolayca nasil biraka bilir ki? Belki yine iliskileri var ben bilmiyorum. Neye inanacagimi sasirdim. Kocam beni sevdigini soyluyor artik dusunme bunladi diyor. Ama ben o kadar kotu hiss ediyorum ki kendimi. Ben ne yapacagimi bilemiyorum.((

Kocam baskasini sevdi?