Aşkı bilmiyorsunuz
Kocaniz bir baskasini seviyorsa?
Aşkı bilmiyorsunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Büyük konuşmamak gerek böyle şeyler olabiliyor. Benzerini bizzat yaşadım , ona o bir başka kadını anlatırken aşık oldum. Kullandığı kelimeler o sevgi öyle hassas öyle naifti ki. Kadın zaten onu bırakıp başkasıyla evlenmişti , hamileydi. Onun o aşkı beni kendine aşık etti. Sevmek bazen özgür bırakmaktır. Onunla evlendikten sonra bile onu aşamadığını anlıyorsam ben dostu olarak yine onun yanında olurum ona destek olurum. Ancak ikimiz için de en iyisi ayrı hayatlar kurmaksa ilişkiyi saygı seviyesini koruyarak bitiririm. Ben gerçekten anladım büyük konuşmamak gerek hiçbir zaman.
Evet böyle vakalar çok fazla
Ne kadar çok sevsemde olamazdım Aşk karşılıklı olunca güzel bir taraf sever bir taraf sevmez sadece acı verir Hele başkasını seviyorsa hayatı boyunca şüphe ile yaşar Bazıları sevgisi için katlanır ama derinler de hep korkuyu barındırır ya bir gün giderse Veya dayanamaz bir noktadan sonra Ve bu kişinin ne kadar iyi davrandığı etkili olmaz duygular söz konusu olduğu zaman
başkasını unuatcak karısıyla evliliğine devam edecek
İlk aşk bu nası unutsun
Cevap
0Cevap
sonradan aşıl olduysan aldatmışsın zaten aldatmak sadece fiziksel bir olay değildir yok evlenmeden önce böyleyse neden evlendin ve zaten şu an resmen aldatıyorsun karını bastada dediğim gibi aldatmak illa fiziksel olmak zorunda değil
Yalnız verdiğim misaldeki adam veya kadın ben değilim
Ayrıca başkasını sevdiğini ve senle evlendiğinde bu durumun değişebileceğini varsaydiğin için evlendin böyle düşün
tabiki siz değilsiniz ama hislerine kadar biliyosunuz :D iki kişiyede çok büyük kötülük etmiş. ve o kadar aşkı önemseyen insan neden aşkının bitip bir başkasına aşık olableceğini düşünmüş bu ayrı bir muamma hangi açıdan bakarsak bakalım salaklıktan başka hiç bir şey değil bu durum hem en başta evlenilmesi hemde halen evliliğin sürdürülmesi zararın neresinden dönülürse kardır :D
Ayrılırım tabi ki. Gururu olan ayrılır. Ama çok büyük kırgınlığım olur. Be pe... venk madem böyle yapacaksın benle niye evleniyorsun? Evlenirken bir söz veriyoruz.
Ama sana en ufak kırıcı bir hareketi olmadı vazifesini yapıyor
Sadece sana aşık değil
:D tamam sende haklısın
Bana ne kadar iyi davranırsa davransın, ona baktığmda bana aşkla bakan iki çift göz göremedikden sonra, kalbi baskasına ait oldukdan sonra bağrıma tas basarm ama bile bile onunla devam edemem...
Sen hiç aşık olmadın galiba
İnsan aşık olunca karşısındakinin ona en ufak gülümsemesinden bile mutlu oluyor ümitleniyor
Sen ne yazdığımı okumadın galiba seni kıracak bir harekette bulunmuyor sana görevini yerine getiriyor aldatmıyor sadece kalbinde başkası var
İş olsun torba dolsun diye evlenmiş senle
Bir insan az karakterli ve az gururluysa ne kadar severse sevsin yapamaaz. Bana karsi çok çok iyi olabilir ama bana her baktığnda başkasını gorecek sevdiği kalbinde ki ben olmadikdan sonra yaninda Benim olmam neyi ifade eder ki biliyosun işte baskasini sevdigini aklinin kalbinin baskasinda oldugunu nasil dayanabilirsin. İnsan sevdiği adam ı aman gozu kayar mı baskasina bakar mı diye düşünmekden alıkoyamaz ken kaybetmekden korkarken. Kazanamadıgn birisine nasıl Benim diyebilirsin ki. Hadi soruyorum sanaa
Evet doğru
Başkasını seviyorsa benim için bitmiştir ne kadar aşık olursam olayım..
Uzaktan kestirip atmak kolay
Kendi düşüncem başkasını sevdiğini düşünmek bile kahreder insanı nasıl katlanabilinirki buna
tamam şimdi oldu açıklaman güzel
Eğer başkasına aşıksa başta niye evlendi ozaman ya da kız bunu evlenmeden öncede biliyorsa yinede evlendiyse niye ayrılsınki?
Böyle olacağını kestiremedi ya da pembe gözlük olayı
Aşktan gözü kör olmuş
Ozaman pembe gözlüge devam etsin zaten bu devirde aşk denilen birşey kalmamış hoşlandığı olmuştur eşi ayrıldı diyelim ya bu seferde tahmin ettiği gibi olmazsa sevmediği bir insanla mutsuz yaşacagını düşündüğünü için ayrılıp ama sonradan da aşık olduğu onu mutsuz ederse olmaz değil olur
Beynen aldatmaya girmiyor mu o beni sevmiyosa isi ne iki tarafta huzurlu olmasi icin ayrilirdim
Biz niye evlenmişiz ki asd :D Başkasını sevdiğini biliyosam evlenmem zaten
Sen çok sevdiğin için seni belki sever düşüncesiyle
Niye evlenmişiz ki?
Ailesi artık onu evlendirmek istemiş oda yalnızlığın pekte iyi bir fikir olmadığını kabul etmiş
Ve yaşıda ilerlemiş
Tamam da ben niye beni sevmeyen bir adamla evlenmişim yani.
Sen onu sevdiğin için belki mutlu oluruz beni sever diye çünkü kibar adam
O niyetle evlenmişsem zaten baştan kabul etmişim demektir..
Kalbi bir başkasına ait adam benim olmasin zaten.
Öyle biri kocam olamaz köpekler gibi sevsemde..
Beni sevmeyen bir adamla ömrümü geçiremem.
Ayrılırım.
O kisi kalbindeyken beni aldatiyor demektir
bosanirim
ayrılırım
hayır
Ayrılırım...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar