Sızce kocam brni sevıyor mudur?

• Kocamla kavga ettik ve ben küsüp gıttım sonra kocam hıc arayıp etmedı mesaj dahı atmadı ben aradım sureklı mesaj attım ve o benı engelledı sureklı aramalardan ama wpte engellemıyordu ben yalvarıyordum tekrar barısalım dıye o hayır ıstemıyorum bıttı artık bosanıcaz dıyordu tam bır ay boyunca yalvardım sonra bana bır sürü şart sundu sartlarıda çok büyük şeyler ben ağlarken onun umrunda bılle olmuyordum gıdıp ha bıre arkadaslaeıyla gezıp tozmus hıc üzülmüyordu ben haksızdım aslında o kavgada ama her defasında da oda benı resmen aılesının kolesı yapmıstı alesı ne dese onları dınler gelıp benımşe kavga ederdı ve aıle apartmanı olduğu ıcın dısraıya bıllr cıkamazdm yanı bır markette bılle korka korka gıderdım ve aılesının tek derdı benım ogullarının parasını harcamamam bır yere gıdıp gelmemsm ztn esım bana zerre kadar para harcadıgı yok ne eve harcar ne bana ev ıhtıyacları dısında oda ayda bır alırdı dısarıya bılle cıktıgımızda dert oluyor konusuyorlar paranız bitti diye düzgün kılık kıyafet bılle almıyor esım bana aılesı onu doldıruyor çünkü sonuçta bende yeni evlıyım ve evde çocuğa bakıyorum çalışmıyorum benım imkanım olsa ztn kendım alırım ama babası nedense herseyı konuşuyor kaynanam da aynı bende mecburen çocuk olduğu ıcın ve esımı herşeye rağmen sevdıgım ıcın ona gerı dönmek ıstıyordum esımde aılem ne dese haklı dıyor böyle bır insana yalvardm ve bütün suçu bende arıyordu ben de altan alıyordum haklısın dıye ben önceden sevgısıbe çok inanırdım ama şu an ınanmıuorum çünkü seven insan engellemes ve sevdıgının ağlamasına dayanamaz sızce bu adam benı sevmışmıdır
Sızce kocam brni sevıyor mudur?