Kocam baska kadin icin cok uzuldu ona cok kirildi?

Esim magaza muduru. Yardimcisi var kiz. Bunlar iyide anlasiyor.. hatta bir ara aramiz cok kotuydu ben gidiyodum terk ediyodum eve, kiz aramizi yine yapti, bizi baristirdi.. neyse. Esim kizla kavga etmis magazada, kizda magazayi degistirmeye karar vermis. tamda evlilik yildonumumuzde. Ben hazirlaniyodum disari cikip yemek yedik. Ama yuzunden dusen bin parcaydi esimin.. hic gulmuyodu. Surati asiktı. Sizce bukadar uzulmesi bu duruma kizmasi normalmi? Eve gidincede koza mesaj atti neden bugun magazada abarttin olayi diye niye gidicen diye.. kizla bakti mesajlasamiyorlar aradi. Telde konustu, neden niye diye. Dusunduklerini dediler.. neyse bende yanindaydim esimin ama bana hersey tuhaf geliyodu.. bilmem. Esim sordu son kez " kalcanmi gidicenmi?" Kizda gidicem dedi esimde tamam uyi geceler dedi kapatti teli. Yuzunden duseb bin parcaydi.. sordugumda neden boyke uzuldugnu kizdigini bana "haksizliga gelemiyorum, ben ne iyilikler yaptim ona onun yaptigina bak" dedi. Hatta sanki az gozleri dolmustu.. ya da bana oyle geldi. Sizce normal durum mi bu? Ozellikle erkeklere sorum, aralarindaki boylr iliski normalmidir? bugunde barismislar, esimde aksam mesaj atmis " iyi karar verdin gitmedin" diye.. lutfen yardim.
Kocam baska kadin icin cok uzuldu ona cok kirildi?