Selâmm 🧚🏻
O çok özel sandığınız ya da bunca zaman bunu beklemişim meğer diye düşündüğünüz kişi hakkında aslında çok yanıldığınızı anlamak ne hissettiriyor?

Selâmm 🧚🏻
O çok özel sandığınız ya da bunca zaman bunu beklemişim meğer diye düşündüğünüz kişi hakkında aslında çok yanıldığınızı anlamak ne hissettiriyor?

Boşlukta hissediyorsun çevrende ki insanlar zaten sana o kişinin gerçek yüzünü anlattılar ama inanmadın öyle biri olduğuna o kişinin kişiliğiyle ilgili çok fazla hayal kurdun ve öyle çıkmasını bekledin en büyük hayal kırıklığı da bu zaten senin düşündüğün gibi biri çıkmaması
İyi biri olduğunu düşünmüştüm. Abaza, sapıkmış resmen. Benden sonra uğraşmadığı kız kalmadı. Çok kırılmış hissettim. Kızlarla uğraşmasına değil yanlış tanımama.
Öyle çıkarlar canım 👏🏼
Kötü tecrübe diyelim diyip konuyu kapatmaya bakıyorum. Yanılmak da var hayatta yapacak bir şey yok.
Cevap
10Cevap
Genelde hiç yanılmıyorum
Hayal kırıklığı sadece ama o da çok eskidendi.. Güzel sevdiğimiz zamanlardı. Artık bişey hissetmiyorum..
Büyük beklentilere girip, büyük hüsrana uğrayınca; kanımın damarlarımdan çekildiğini, güçsüzleştiğimi, elimi kolumu kaldıramadığımı biliyorum..
Kimseyi beklemeye gerek yok tanıdıkca sevmeli baglanmalı insan , o yüzden hayal kırıklıgı yasamıyorum, olmayacagını farkettiğinde iki insan karsılıklı konuşabilmeli
Derin hayalkırıklığı ve hüzün getiriyor hoş değil ama yaşıyoruz maalesef.
Frekans/Rezonans geçişleri yaşıyorum neyseki sadece bir kere oldu hayatımda
Öyle düşüncelerim olmuyor, o yüzden genelde de yanılmıyorum.
Ben kolay kolay yanilmam sadece sevdiğimden dolayı es geçmiş görmezden gelip sineye cekmisimdir
Yanıdığımı anlamak aslında yanılmadığımı fark ettiğimi hissetmektir.
Yanildigimi anlayınca canım hissediyorum kendimde
Son zamanlar çok yaşadım bu hissi. İyiki erkenden yanılmışım diyor insan..
Büyük bir hayal kırıklığı. Yanlış düşünmüş olmak değil de yanlış hissetmiş olmak kötü
Yaz oraya da bir sıfır diyorum kendime. Sonra devam... kaldigimiz yerden.
kötü hissettirir
Yoruluyorum ben
beni buyutur yanlislarim
Hayal kırıklığı.
Garip
Tuhaf hissettiriyor
Kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?