Arkadaşlar merhaba hoşlandığım bi çocuk vardı storyeme beğeni atıyordu sürekli dün hikayeme yanıt verdi emojili ben yanıt verdiği hikayesini beğendim fakat cevap vermedi hatta görüldü bile atmadı bı süre bekledim belki döner üstüne story atıp aktif idi bu olaydan hoşlanmıyorum takipten çıkardım çocuğu fakat stalk yapanları gösteren uygulamam var orada görüyorum sürekli profilime bakıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Not:çocuk uzaktsn akraba
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Iyi yapmışsın knk ben de yaptim bana goruldu atıyordu 🙄en sınır olduğum şey en iyisi yapmissin
Kız bana storyeme beğeni atıp bana zarf atıyordu
Sonra yanıt verdi hikayeme kendince mal çünkü
Yanıt verdi diye beğeni attım en azından yazabilirdi görüldü bile atmadı o derece milletle konuşuyordu takipten çıktım şimdi de beni stalkliyor düzenli
Stalk uygulamaları yalan diyolar ve hesabımı çalarlar diyolar öyle değil mi bu çocuğun sen iyi mi taniyosun yoksa sadece instegram dan mi taniyosun
Akrabayiz
Sen ondan hoslaniyormuydun
Stalk uygulamalari gerçeği göstermiyor diyolardi doğru değil mi
Dün akşam takipten çıktım öyle başladı stalk a şifremi hemen geri değiştiriyorum korkma 🤫
Çocuk geçen sene beni Facebook tan ekledi sonra instgramdan istek atmıştı bende kabul etmemistim
1 hafta önce de çocuğa ben istek atım dedim
Baktim hikayelerimi beğeniyor sonra yanıt verdi hikayeme dün görüldü filan atmadı hiç mesajın m sine bakmadı cevap yazmadı hiç bende çıkardım
Story atıyor ediyor aktif filan
Gerçeği gösterdi bende takipten çıkmadan önce çocuk bakmıyordu proflime bı anda takipten çıktım bakmaya basladii bu gerçeği
Yani stalk uygulaması doğruyu gösteriyor diyosun yalan diyolardi bi uygulama indirdim ben ve hesabım çalınmış olbalir süreklilik saçma benim begenmedigim şeyler çıkıyor karışima ne yapmalıyım sence
Güvenilir uygulama kullan şifreni de değiş tatliş
Takibinden çıkar bide
Neyi takikibim den çıkarayım bi baktım hiç takip etmeyecihim biri hesabım da üstelik o beni takip ediyo saçma canım şeyler begenmedigim şeyler begenmisim gibi
Hmm enteresan cozemedim
Şu uzun yazdığım şeye bakar msiin bı aciklama belirttim ne düşünüyorsun
Evet uggulamadan sonra böyle şeyler olmaya başladı begenmiyorum bi bakıyorum begenmisim takip etmiyorum bi bakıyorum takil ediyo gorunuyorum
Sen bilirsin ama cevap vermiyor diye silip çıkarmam ben şahsen bilmiyom senin kararın belki sonra bakarım demiştir kalmıştır bilemeeyiz
Hayır kizçe saf olma mesajima bakmayali 3 saat olmuştu o 3 saat içinde instgramda aktif idi kendisi üstüne kendi storyesini attı lakin goruldu olmamış işte bende çıktım ne gerek var başka kızlarla konusuyirdur
Yem atiyir aklınca bana
Konusun sen neden alındın ki hoslanmasi senin için onemliysse bilemem ama sen bilirsin yine de
Yem atıyor ne demek yani ne yapmaya çalışıyor
Tuzaga düşürüyor o yazmayip ben yazayım diye ugrasiyor popo herif aklınca ben çok güzel kızım elde edim diye ugrasiyir aslında erkekte tipe de pek önem vermem ama bunu eledim dün kapak ettim fena canım olduğumu gördü 🤙🤫
Çocukla konuşmuşlugumuz yok hiç bir zaman
Sana bişey sorucam gziliden ciksan ya da ben mesaj atarmisin
@Kkkujhuhvb57
Buna istek at
Bulunmuyor ki
Sen ismini at bı istek atimm
At buna
Attım yaz
Bebeğim yapma kafayı yersin bırak kendi pisliğinde boğulsun
Takipten cikardim niye kafayı yiyim kii
Çok kızla konuşuyor eminim
Sürekli stalkliyor bu arada
Onun ne yaptığını takip etmeyi bırak ne hali varsa görsün hayır gelmez bundan
Aynen
En iyisi
🤙
en iyisini yapmışsın
Bazı kızlar yazar eder ama ben yazmadım çok kişiyle konuşuyor çünkü
kendini hafif hatun gibi gösterme boş ver
Öyle yaptım zaten yedek maç sahasına giremem
yedek oyuncu olursan sahaya seni alır seninle devam eder maça
Maçtan çıktım yolu açık olsun akraba ile uğraşamam
Gizli oyuncu maç sahasını terk ediyor :D en güzeli böyle seni kullanmasından iyidir
Ayen beaa
sonra gider ayak kaleye gol yersin problem :D
Yemem hep üniversiteli kızları takip ediyor dingil o kızlar bunun popona yol üstü çakar yakışıkli değil çünkü
kızlar yakışıklılıktan çok paraya bakıyor kaleye kaleci koymuyorlar ondan pek :D
Kendisi dönüp gelcek sonra bana en iyisi instgram degistireyim
değiştir de bulamasın :D
Para yok gibi de bakalım zengin mi bilmiyorum
zengin ise kaleye attığı golleri görürsün yakında :D