Sizce dogrumu yaptimben?

Bir zamanlar birini cok seviyordum ama oyle boyle deqil kor kutuk asiktim neyse serefsz hem aldatti hemde baska kizla sevgili oldu duyurdu herkeze beni kafamda kurutu yapiyor diyordu benmi icin neyse cok agir seyler yasadim canimi cok yakti bu serefsz neyse aradan cik uzun zamn gecti bir 10 yil falan neyse bu serefsz tiktoktan ekledi beni videomu feln begeniyor bende bitmis bu adam bnde bilerek onun videolarini begendim neyse bu arada hayatina birini almis dusun yani ciddi dusundugu biri varmis bu arada benim videolarmi begeniyor falan bu canım gecn hafta kiz kacirdigini duydum halen ekliydi bende aldim takipten ciktm hemen yazmiyordu ama videolarimi begeniyordu neyse dun kina gecesi vardi boyle birsey yok sen arabayi durdur benim kiz kardesine dugun daveyetini ver bekliyoruz sizi bende normalde gitmiycektim gitim bi guzl suslendim gittim halayimi cektim mal mal bana bakiyordi bide o kizla hic ilenmiyordi ben hayatimda bukadr sacmalik gormdm ozenmemis bile takim elbise bile giymemisti saclari daginik bi gorun aksama kadar kizlar kesiyordu benim yanimda gecmeye calisiyor gelip bana gecebilirmiyom dedi tip bakiyor 😉 son hamlemide yaptim bi guzel yemek yedim evine girdim su ictim bugunde dugunu oldu gitmedim yanindakit kizda sozlenmisti daha once nisani 6 ay falan oldu atali cok mutsuzdu tek basina oturdu hep yuzu hic gulmedi yazik acidim allh cok sukur verilmis bi sadakam varmis cocugun ailesi anlasilan kizi istemiyordu kose dedikodu yapiyordi bizim basimiza bayram bayram is cikardi yok huyunu bilmiyoruz etmiyoruz falan filan soyleniyordi cok tuafti aile ya

Sizce dogrumu yaptimben?