Dogru mu yaptim sizce?

Merhaba.😊 Esimle gecen kavga ettik. Asil kavga sebebimiz benimle vakit gecirmemesi artik onemsizim onun icin. O uyurken birisi aradi bende kimin aradigini sordum kotu sekilde bir cevap verdi sonra dediki ben uykudayken oyle cevap veriyorum hic aklimda bile kalmiyor. Sonra ise uyandi beni cagirdi ben cevap vermedim o hareketinden dolayi. sinirlendi kapiyi carpti bagirdi gitti evde baskalari oldugu halde. Dedimki ben nereden bileyim sen uykulusun diye. Simdide sabah ise giderken bana diyor ki kalkip neden ayakkabimi temizlemiyorsun? Yenidogsn bir bebegim var bazen sabahlari uyanuyor onu emzirdigim icin kalkamiyorum ama cocuk uyudugunda kalkip yapiyorum herseyini. Iste benle onun kavgasini etti halbuki kalkip temizleyecektim ordan bagirdi annesine ayakkabimi temizle diye. Ben ne yaparsan yapayim bu adam benim kiymetimi bilmiyor baska kadinlar gibi hediye pahali seyler istemiyorum hic para bile almiyorum onu dusundugum icin. Ama benim gibilerin kiymeti hic bilinmiyor. Yazdigima bakmiyor whatsapp a girdigi halde. Bende engelledim ve konusmayacagim.

Dogru mu yaptim sizce?