Bir yerde oturup sohbet edilemez mi, neden garip karşılanır bu durum?

Bir yerde oturup sohbet edilemez mi, neden garip karşılanır bu durum?
Arkadaşını bende tanıyorsam sorun yok. Ayrıca güvenmiyorum çevredekilere 😅 millet sevgiliyi engel olarak görmüyor, hoş evli insanlara bile koşuyorlar. O bakımdan :D zor bi karar.. her aradığımda ulaşabileceksem, gitsin
Canlı konum da atsın bence 😂
atsın :D hatta yakındaysa giderim ben dikizlemeye
@Sosyetic_SheqiiL şu görüşteki ilk cümleyi çıkar, geri kalanı ilk cümlenin tam tersi.. 😄
Zorlama hayatım kendini. Öyle bir normallik yok kimse için.. :))
@tiryakinimtiryakin @sosyetic_sheqiil kendimi kötü hissettim yapmayın lütfen 😅 ikinizde buluşmayın olay kapansın 😂😂
Bu kadarı bizim için çerez.. 😄
@tiryakinimtiryakin bu nasıl bir çerez 😂 bıçaklar çekilecekti
Selamlar,
Ya bu mantık bana göre 300 yıl önce falan kaldı. İnsanların tabii ki karşı cinsten alakası olabilir. Kendi özgüvensizliklerini sevgilinin üzerinden tatmin etmenin bir anlamı yok. Ben kız arkadaşıma güvendikten sonra o mesele benim için kapanmıştır. Eğer bir insan gerçekten art niyetli davranacaksa sen onu tutup zindana kapatsan bile zaten yapacağını yapar.
Kesinlikle katılıyorum 😂
Hayır efendim buluşamaz.. Yani benim sevgilim buluşamaz..
Bana uymaz, bana ters, bana aykırı, bana imkansız.. Bu konuya bakışım 500 yıl sonra da aynı olacak..
Tamam 😅 🙄 sevgilin buluşmanın b sini bile söyleyemez artık 😂
Yani burdan duyurulur.. Yoksa eywah eywah.. :))
Hı hı tabii canım öyledir 😅 hojtiir
@Sosyetic_SheqiiL Akıllarda soru işareti mi var.. 😄
Gidilebilir efenim çokta şaapmamak lazım
@Sosyetic_SheqiiL sen gidemezsin, ben gidebilirim o halde..
😂😂 sakin olun
Bende gidebilirimmmm
Bu nasıl soru? Tabi ki buluşamaz.
Ne gerek var yani buluşmaya? Ne gibi önemli bir şey olabilir ikili olarak oturmaları için karşılıklı?
Bana ters geliyor ya.
Burcun koçtu değil mi 😂😂
Evet, noldu 😂
Çok belli oldu 😂
Allah Allah ahshshs koçlar öyle mi oluyor😂😂
Cevap
11Cevap
Arkadaşıyla bulusabilir ama arkadas ayağı töt ayagi durumlarina gelemem keserim
Parçala onu 😂
tabi ki olabilir. öz güvensizliği sevgiliyi kısıtlayarak yapmak yanlış. zaten insan sevdiğine güvenmeli
21 yüzyıldayız artık yani böyle bir şeyin engellenmesi yasaklanması veya böyle bir şeyde kıskançlık gösterilmesi gerçekten artık çok ilkel oldu
Karşı taraf aşırı laubali biri değilse kesinlikle katılıyorum
Ben tam aksini söyleyecem şu an insanlar limitlerinin çok ötesinde hareket ediyor , şu an sevgilimsin diyerek yatağa atanımi ararsin komşusu nun karısı ya da kocası ile Yatanimi ararsın tövbe haşa küçücük subyanlara pislik yapanların ararsin ensest takilanimi ararsın valla bu zamanda kimseye güvenmem herkes yerini bilecek NOKTA
öyle saçma şeymi olur garip karşılayan gariptir benim % 60 erkek arkadaşım varaa % 40 bayan arkadaşım var ve sürekli denk gelir otururuz içeriz gezeriz egleniriz buna kim karışabilir.
Bence o kadar da saçma kısıtlama olamaz ya. Sohbetin nesi kötü
Sevgilimi alırlar benden diye düşünüyor olabilir.😂
Yazık neyin kafasıysa
Erkek kendi cinsini tanir. Nasil kizlar taniyorsa...
olamazz buluşamaz!! kızlı erkekli arkadaş grubuyla evet ama başbaşa ikisi olmaz
kıskanclık devreye girer bulusamaz
Ya ya kendileri cok iyi bilir çapkınlık ustası
@littleghost 😂😂
Tabiki de olamaz ilişkimizin en başında vardı karşı cins arkadaşları ama daha sonra aldatilacagimi hiç düşünmedim bundan sonra kim olursa olsun sevgiliniz size o benim yakın arkadaşım sen olmadan öncede vardı gibi sözlerine lütfen kanmayın arkadaşlar
Bana göre yanlış, imkansız.
bulaşabilir
Hangi çağda yaşıyoruz tabiri normal?
Buluşabilir bence.
Buluştuğum kız arkadaşım vardı. Bence çok normal böyle şeyler. İlerde kız arkadaşım olursada buluşabilirim.
Hoş olmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?