Olur neden olmasın ben her türlü güvenirim
Olmaz, izin vermem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benimle her şey olamayan birinin hiç birşeyi olmamayı yeğlerim hayatında biri varsa Bu bensen her konuda ona yetmeliyim O arkadaşa lüzum varsa bana yoktur aynı şey benim içinde geçerlidir hayatımın odağına aldığım kadın her şeyim olabilmeli yetmek sözcüğü anlam kazanmadıysa iletişimin yetersizliği söz konusudur...
Kesinlikle olmaz, İyi ve sağlıklı bir ilişkinin, her cinsiyetten diğer arkadaşları da içermesi gereken gerçek güvene ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Sanırım bunu söyleyen insanlar kıskanç/kontrolcü bir yapım var tıpkı kuş gibi sıkmak yok ama aşırı derecede serbest bırakmak da hiç bana göre değil.
Karşı cins ile aşırı derecede samimiyet sevmem.
Ben sadece sevgilimle/sevdiğim erkekle/eşimle en iyi arkadaş ve dost olurum O'nun da her türlü konuda samimiyet ve yakınlık yaşadığı tek kadın ben olmak isterim her daim nett, güven vazgeçilmez..🍀🗝️
Olabilir ancak benden sonra hayatına yeni bir kız alıp onunla samimi olmasını gerektirecek bir durum yok olan arkadaşları ona yeter zaten. Neyse ki benim kız arkadaş gibi bir derdim yok 😁
Cevap
38Cevap
Olabilir ama öyle vıcık vıcık sürekli bir arada olacak şekilde değil..
Bence olabilir ama mesafeli olmalı ve her önüne gelenle de arkadaş olmamalı.. zaten sevgilim de kendisini bileceği için gereksiz samimiyet kurmaz kimseyle bende aynı şekilde kimseyle gereksiz samimiyet için de olmam.
Kadin barut adam ateştir ve her daim ateş ve barut yanyana geldiginde patlama olur sen istedigin kadar gúven sevgiline ancak karsisindakinin dusuncelerini yònetemezsin olmaz olamaz kattiyen imkansizdir. ben istemem mağara adami diyebilirsin ancak ben kabul edemiuorum
Arkadaşlıkları eskiye dayanıyorsa olabilir ama şimdiki kadın-erkek arkadaşlıkları hep bir tarafın hoşlanma hissetmesiyle son buluyor.
Eğer sevgilim varsa, karşı cinsten normal bir arkadaşa ihtiyacım olmaz.
Olamaz. Oluyorsa bir şeyler olsun istiyorlar demdektir. Sorsan iyi niyetliler, o benim arkadaşım derler. Keşke bir gün bana çaksa ya da şuna çaksam diye hayâl kuruyorlar, gözlerinden belli. Gönül eğlendirip duruyorlar arkadaş ayağına.
Olamaz mı kelimesi eskide kalmadı mı ya hala karşı çıkan kişiler var belli ki. gerçi karsisindaki kişiye güven olmayinca olamaz diyenlerin ki normal artık her türden her cinsten olmalı ta ki karşındaki kişiye güvendikten sonra sorun olmaması.
Sevgilisi olsun ya da olmasın karşı cinsle her zaman bir mesafe olmalı.. karsj cinste samimi arkadaşlığa inanmıyorum.
Benimde tanıyor olmam lazım.
Beni ihmal etmemeli aynı şekilde benimde onu ihmal etmem gerek.
Gereksiz kıskanç bende yok.
Sevgim kadar.
Olur olabilir ama sami olmaz ayda yılda sokata görmuş selam vermiş bu fazlası zarar
olabilir neden olmasın çok samimi olmayacak şekilde
Yani olur ama gerçekten arkadaş ise art niyetli bir durumu var ise elbette olmaz
#Mirliva
Olur ama karşı tarafı da incelerim g. tü başı oynuyo mu diye
Olamaz. Aşırı rahatsız edici bir durum. Kimseye güvenmem.
Ben yaparım ama onunki olmasa olur muuu bebeğim benim için bu fedakarlıgi yapacak tabi😍🫀
Mesafesini koruduğu ve sınırlarını bildiği sürece olabilir.
Bence olmamalı.
Bunun sevgiliye güvenle alakası yok. Hemcinslerime güvenmiyorum
Olur ama arada net bir mesafe olması lazım. Mesafe olmayınca sıkıntı..
olmaz tabiki her sey mesafeli yoksa ne malum kardeşim etmicegi
İlişkinin dış dünyaya karşı olan kılıfının adıdır o arkadaş.
Çok yakın olamaz. Geçen sene biten iliskimde kendini adam sanan bir kal... evladı sevgilisi olan kankasına açılıyordu.
Haddinden fazla samimi olunca böyle oluyor heralds
Olabilir olmasına ama fazla yakın olmaması gerekir
Bence her şeyin sınırları var o sınırlar korunduğu zaman her şey güzel ve yolunda gider. Karşı cinse arkadaşlıkta böyle sınırlar korunursa olabilir. Tabi eğer karşımdaki kişiye güveniyorsam.
Olmamalı bence, olsa dahi belli bir mesafenin olması şart mesele güvenmek veya güvenmemek de değil sevgiliysen en yakın arkadaşı sen olmalısın zaten.
1-2 tane olabilir çok eskilerden. Onlara bile güvenimiz yok da işte. Neyse önemli olan kadının erkeklere olan tutumu, mesafesi.
olsun, ne olacak? dönerse senindir... şaka şaka. henüz güvenmiyorsanız küçük bir test yapabilirsiniz.
Olamaz ya kim ne derse desin arkadaşlık bir yere kadar
Olamaz, sen ister misin sevgilinin kız kankalari olsun? Ne demişler kanka ayağı g. t ayağı 😂
Karşı cinsten arkadaş olmaz , varsa sevgilisini erkek ardaşıyla tatile gönderebilecek bir gdş o zaman bişey diyemem
Olabilir tabiki güven yoksa sevgilide olmasin bi zahmet
Yasak 3 ay 2 gün cezası var
Tüh
Arkadaşı olabilir samimiyetine dikkat edecek
Neden olsun ki? bende yapmam oda yapmasın
Olmaz izin vermem
Ölümü göze almışsa tabiki arkadaşı olabilir
Olabilir bu gayet normal
Olmaz olamaz imkansız
Olmaz, eğer varsa benim sevgilim olamaz
Olabilir normal bir şey
Olamaz.
O l a m a z.
İzin verenler güçsüz erkeklerdir.
Evlen kurtul bu işlerden
istemiyorum olmasın istiyorum aslında 😒
Olmaz, izin vermem
mesafeyi korumasını bildiği sürece olabilir.
Yazılı kaide mi var yahu
Okur medeni olculerde
Olmaz olmamalı
olur. mahrem mesafeyi aşamak koşuluyla.
Güven meselesi
Olur. Sevgili oldu diye hayatı zindan mı olacak
Güven varsa önemli degil
Olamaz
olmaz
Olamaz
Olur...
Olmaz, izin vermem
samimiyetine dikkat ederse tabii ki olabilir.
Olur
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?