+1 yılEski Eşim bir keresinde eski bir kız arkadaşıyla kadıköyde sabahlamaya gitti. Bana da hep normal arkadaşı olduğunu söymemişti ama hiç tanışmamıştım. Moda da olacaklarını söylemişlerdi. Bende geceye doğru çıktım evden bunları yakalayacağım diye modaya gittim. Bu arada aylardan aralık bilenler bilir kadıköyün soğuğu insanı bitirir. Modaya geldim o meşhur sahil yolunda başladım yürümeye milleti de kesiyorum bizimkisini arıyorum. Yürüdüm oturdum bir yerde bekledim kalktım tekrar yürüdüm 2 3 saat boyunda ( artık ne kadar hırs yaptıysam) bulamadım eve döndüm. Güzel kardeşim evladı kızın evine gitmiş her boku yemişler bdsm temalı bile sevişmişler. Avel hepsini telefon kaydına almış benden gizli açtığı telegram hesabına yüklemiş ama google drive otomatik yedeklemiş bunun da hiç aklına gelmemiş. Ben o gün gasp edildim eve geldim ayak parmaklarım mosmor, zature geçirdim. Aşırı öksürmekten karın duvarım ve diyaframım yırtıldı. Diyaframdaki mikronluk olduğu için kendi kendine düzeldi ama karın duvarı için kasık fıtığı ameliyatı oldum. Açık kolesitektomi yöntemiyle ameliyat oldum 12cm kesip yama yaptılar 1 yılda öyle sürdü. Şerefsizin savunması yakın arkadaşımdı içince bi anda oldu her şey. Ulan bütün gece binbir türlü seks deneyimleri yaşamışsınız bu nasıl anlık.
Velhasıl kelam karşı cinsten yakın arkadaş muhabbetini baba kimse savunmasın en acı yöntemiyle deneyimledim.56 Yorumla- +1 yıl
Vay onun bunun çocukuuu 😃
- +1 yıl
Boşarken yüklü tazminat davası açsaydınız keşke, yanına kar kalmamış olurdu.
- +1 yıl
diyaframını miyaframını dikeyim sıkılmadın mı bu romanı yazarken. Senin sokaklarda adam aramaya ihtiyacın yokmuş zaten mevzunun ilk kelimelerinden olayın bir FB operasyonu olduğu belliymiş. sende demekki kafa az alışıyor ki idrak etmek için diyaframını miyaframını patlatmaya ihtiyaç duymuşsun. Bir dahaki sevgilinde bu kadar kendini yorma direk bana alo de ben sana özet geçerim kısa yoldan anlarsın...
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılTabi ki de buluşabilir neden buluşmasın ki. yani sonuç olarak eski sevgilim olacağından ben sorun etmem istediği kadar erkekle buluşabilir. tabi ben onu terk ettikten sonra :D :D sjsjsj tabi ki de hayır böyle bir şey olamaz.. onu geçtim zaten karşı cinsten yakın arkadaşı dahi olamaz.. tamam normal arkadaşı olabilir 1-2 tane eskilerden ama samimiyet olmamalı.. mesafesini korumalı ki sevgilim dediğim kişi de mesafesini her zaman korur zaten bende aynı şekilde.. kimseye gereksiz samimiyet kurmayız zaten kendimizi biliriz..
https://www.youtube.com/embed/VREnTCTeS4k20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Tabi canım bulaşabilirler hatta beraber tatile bile gitsinler
18 Yorumla- +1 yıl
Yiaaa cidden mi 😅
- +1 yıl
Ne kadar özgürlükçü bir sevgili olursun sen Emre reis jddjskfj
- +1 yıl
Vara vara bir zalime bir huysuza vardım kendim ettim kendim buldum yandım da yandım 🎶😅
- +1 yıl
Ricalar :)
Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı. Buluşamayacağını bilir bir şey demeye gerek yok...
117 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyooo buluşacak işte
- +1 yıl
O tehdit sayılmaz zaten yaparsınız onu 😃
- +1 yıl
O da tehdit sayılmaz cidden yaratıcı olun biraz ya ohooo
- +1 yıl
Tamam tehdit bulamayınca :D r yapışın hoş
- +1 yıl
Eko’lu sın sın sııığğnn
- +1 yıl
O da ekolu -miş miş miiiiş. Demek sen echosuz konuşamıyorsun dhdjs
- +1 yıl
Pu-ufff uff uff jejdsja :D
- +1 yıl
Memnun oldum etipuff ben de sosyetic. :D adios
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabii canım, benim içimden de kamyon geçiyordu 😄
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılOrtada güven varsa sorun yok demektir gadası
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu tamamen güvenle alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum Eğer karşı tarafa güven duyuyorsam ve onun da Arkadaşına Güven duyuyorsam Hiçbir sıkıntı yok Burada en önemli olay benim sevdiğim kıza güven duyuyorsam Hiçbir problem yok Sonuçta Hangi devirdeyiz Öyle değil mi Kankacığım Bu arada Selamlar sen beni tanımadın ama neyse yxycycvuvuvjuv
115 Yorumla- +1 yıl
He tanımam ben öyle herkesleri
Cevap sahibi+1 yılRus nickli Bi konustugun yokmuydu o benim işte ama sen benimle konuşmayı birden kesmiştin bunuda yazdım Bi kenara gxxgcg
- +1 yıl
Vay pe :D he doğru vardı öyle bir üyecik
Cevap sahibi+1 yılOlum hiç sormadın başıma neler geldi neler 26 Nisan felaketi diyorum buna ben
- +1 yıl
Soramam :D herkesin başına birtakım şeyler gelebilir
Cevap sahibi+1 yılNezarette yattım
- +1 yıl
Nasıl bir deneyimdi 😂
Cevap sahibi+1 yılOlum manyak mısın 🤣🤣🤣 bunun deneyimi mi olur xyycycyc sonra ev hapsi yedim işimden istifa etmek zorunda kaldım
- +1 yıl
Geçmişler olsun
Cevap sahibi+1 yılEv hapsi kalktı tabi knk başka bir iş buldum şimdi
- +1 yıl
Sormadan anlatıyorsun knk :D pek ilgilenmiyorum farkındaysan. Ben biriyle iletişimi kestiysem sebepsiz değildir zaten sjdja bilmem anlatabildim mi?
Cevap sahibi+1 yılE neymiş sebebi söyle bakim jfjddj süper modarator olduğun için tabi ego jddhdjjd
- +1 yıl
Etiketleyeyim mi seni? Gizlenmek faydasız :D bu arada ben her zamanki benim moderatörlükle alakası yok
Cevap sahibi+1 yılAman kanka iletişimi kes veya kesme inan varya gerçekten kimse umurumda değil çünkü insan denen varlık senin em büyük düşmanın en büyük dostun Allah çünkü herkes helak olup gidecek geriye tek gerçek Allah kalacak o yüzden kuranı okuduktan sonra o gerçeği anladım o yüzden problem yok 😊😊😊😊
- +1 yıl
Ok knk o zaman uzatma gereksiz yere
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Niye buluşamazsın niye bu kadar büyütüyorsunuz bu olayı niye her şeyin arkasına bir art niyet aranıyor sevgilim zaten benim güvenimimize deliyorsa ve o numara yiyecekse benim ruhum bile duymaz yapmak istedikten sonra onu da yapıyorsa zaten her şey bitmiş demektir neyi konuşuyoruz neyi tartışıyoruz
10 Yorumla
+1 yılNe sebeple bulustuguna bağlı. Bir de ne vakitte. Gece kesinlikle olmaz. Gündüz ise belki sürpriz için falan yardım istiyordur yani arkadaşımdan, güzel düşünmek istiyorum ajshshs
11 Yorumla- +1 yıl
Ah gece gelme gündüz gel 😃
- 11 Yorumla
- +1 yıl
hdjsajja şapşal 😂
Tabi ya buluşabilir ooo ne diyorsun 🙄 direkt ayrılık olur en iyi şansını kaybeder
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılçok rica ederim yine başlama bak çalışıyoruz şurada! yaz kızım, 200 torba çimento, 20 kamyon çakıl, 15 tane kapı...
12 Yorumla- +1 yıl
😅😅
- +1 yıl
tükür babanın suratına -ne bekliyorsun!- aaaağ:)
+1 yılKarşı cinsten yakın arkadaşı olan biriyle ben sevgili olmam. Benim de yok zaten. Benim en iyi arkadaşımda sevdiğim kız olur. Eğer sonradan böyle bir arkadaşlık olursa beni de unutabilir. En azından birbirimizi daha fazla üzmeyiz.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben ozgurlukcuyum, bulusabilir, evine de gidebilir. Keyif aliyorsa karışmam. Fakat karşısındaki kişi canını sıkarsa, eşimin istemedigi bir şey yapmaya kalkarsa eşim de bunu benimle paylasirsa o zaman devreye girerim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılYa zaten karşı cins yakın arkadaş diyorsun 🙄buluşması sorun olmamalı jsjsj
15 Yorumla- +1 yıl
Ama olur dimi :D
- +1 yıl
Baş başa buluşsun akşam o Baş o gövdenin üzerinde olur mu orasi tartışılır..
- +1 yıl
Karsi cins yakin arkadaş olamaz.. arkadas olur yakin olamaz.. evet ben mağarada büyüdüm
- +1 yıl
Ahahaha selam mağara komşum 😃
- +1 yıl
Aleykum selam 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOrtak arkadaşımız ise buluşulabilir bence yani bir sorun olmaz tabi kıskanç sevgiliniz yoksa🤣
110 Yorumla- +1 yıl
Sen kıskanç mısın 😃
- +1 yıl
Ben değilim ama bana denk gelen karşı cins kıskanç oluyor sonra al başına dert🤣🤣🤣
- +1 yıl
Burcun neydi senin?
- +1 yıl
🦁 yeterli mi 🤣
- +1 yıl
Egolu ama kıskanç sısj
- +1 yıl
Hiç biri değil 🤣👍
- +1 yıl
Öyle öyle :D
- +1 yıl
Ben de değil valla bilemem başkasını 🤣👍
- +1 yıl
Sus be djdj
- +1 yıl
Hahahaha🤣
+1 yılGüven yoksa sevgilide yoktur sevgide yoktur, sultanimiz öyle munasip görürse öledir. Ayrica sevgiliyiz die tapusunu almiyırum karsimizdakinin hür iradesi ile istedigini yapabilir.
10 YorumlaBuluşamaz, ben başka kadinla başbasa kalamaz.
53 Yorumla- +1 yıl
Doğru yol bu başkası olamaz🤣
- +1 yıl
''Ya benimsin ya da toprağın!'' gibi yani.
+1 yılTabi canım cenazesinden hemen önce buluşmuş olur zaten 😎
52 Yorumla- +1 yıl
Ama sorsan senin erkek arkadaşın olabilir değil mi?
- +1 yıl
@Kriminal_Kalp hayır olamaz
Öyle bir şey mümkün değil bu dediğin sadece FB olursa olabilir, sevgili eş için karşı cinsle arkadaş olamaz...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yıl🤔 Sevgili yapınca tüm arkadşları sileceğiz yani🤔 sevgiliden ayrılınca dımdızlak ortada kalma hissi😂😂😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılİnanmazlar ama bana arkadaşım kızına evde bakıp eşini benimle maça gönderiyordu ben o şekilde bile razı değilim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Buluşabilir bir kafede veya parkta olabilir. Guveniyorsam sorun etmem. Güvenilmez biriyse o zaman iki yol vardır
10 Yorumla
+1 yılGüveniyorsam sadece dışarıda buluşsun. Sıkıntı olmaz ama arkadaşına güven duymuyorsam arıza çıkartırım.
10 Yorumla
+1 yılKarşı cins arkadaşı olamaz karşı cinse bir kelime bile edemez mağazadan çıkarken kolay gelsin bile diyemez karşı cins ne demek onu bile bilemezzzzz
12 Yorumla- +1 yıl
Seninle de bir mucize eseri tanışır artık 😁😁
- +1 yıl
Yok canım şu an kendisi halimden çok memnun 🙃😉
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili kişisine bu konuda karışmak doğru değil. Nikahlı eş değil sonuçta. O da bana karışamaz.
10 Yorumla
+1 yılsevgilimin karsı cins arkadası olabilir ama “yakın” arkadası olamaz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Baş başa? Oldu olacak el ele göz göze de olsun.
Hayır buluşamaz, çatışma çıkar.12 Yorumla- +1 yıl
Çok düşüncelisin :
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yılBuluşmayı düşündüyse artık eski sevgilim olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. erkek arkadaşı vs olabilir mesafeli olduktan sonra bir önemi yok güvenirim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBulaşabilir sonuçta benden önce de arkadaşlardı. Ne zararı olacak yahu. Aldatacak hali yok ya
10 Yorumla
+1 yılBaşa başa kahve tadında.
Buluşamaz.
10 Yorumla
+1 yılArkadaşı ise buluşabilir tabi ama çok samimi olmasını istemem.
10 Yorumla
+1 yılBazı şeylerin tartışması olmaz bu konuda onlardan biri benim için.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılyakın arkadaşı ise bende tanıyorumdur zaten buluşsunlar ne var bunda
10 Yorumla
+1 yılArkadaşına bağlı şimdi arkadaşını gözüm tutmadıysa rahat edemem
113 Yorumla- +1 yıl
Gözünle tutmayı dene djjd
- +1 yıl
Sen baya komikmişsin ya gülsemmi ağlasammı bilemedim
- +1 yıl
Ağlayarak gülebilirsin :D
- +1 yıl
tamam öyle yapayım ben :) - +1 yıl
😬😬
- +1 yıl
Ne olduki sevgilin kız arkadaşıyla konsere filanmı gidecek
- +1 yıl
Bilmem öyle biri yok ki :D
- +1 yıl
23 bin takipçin var yokmu yazan?
- +1 yıl
Yiooo var. Her yazan sevgili mi oluyor
- +1 yıl
Sende aşırı seçicisin galiba 1 tane çıkar ya okadar insandan
- +1 yıl
Konumuz benim özel hayatım mı
- +1 yıl
Yoo öyle denk geldi kb rahatsız ettiysem
- +1 yıl
Est. İyi günler ✌️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBuluşabilir bende buluşuyorum sonuçta.
31 Yorumla- +1 yıl
Sana da buluşma der :D
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet buluşabilir.
10 Yorumla Bir omur surucez diye birbirimizin hayatini zehir etmicez herhalde tabi gorusebilir gercek amacini da sadece o bilir kimsenin icin bilemeyiz hayatimizi da birini surekli izleyerek geciremeyiz
10 YorumlaO benim buluşmama tamam diyorsa oda buluşabilir..
10 Yorumla
+1 yılOlur tabi, ikindiye de cenazesine beklerim.
24 Yorumla- +1 yıl
😃😃 mutlaka orada bulunsun
- +1 yıl
Tabutun içinde yeri hazır jxjdkxkdmd
- +1 yıl
Onun için özel tören daha ne olsun 😂
- +1 yıl
Tabiii jdkskxkdkd
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Buluşamaz
15 Yorumla- +1 yıl
Buluşur shdj
- +1 yıl
Buluşsun ya aaa
- +1 yıl
Yok maksat gıcıklık olsun sjdka
+1 yılSevgilim diye hapis hayatı mı yaşatalım 🤔
12 Yorumla- +1 yıl
Vay pe şov yapma 😃
- +1 yıl
Tecrübeli kadın, neyin şov olduğunu hemen anlıyor 😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Adamı dövmezsem iyi
18 Yorumla- +1 yıl
Adamın suçu ne
- +1 yıl
Çocukluk arkadaşım diyip bir de çocukluk arkadaşı çıkmıyormuş, oha olaya gel sjdjs
- +1 yıl
Tabii sevgililik denen ilişki biçimi zaten artık yok :D
- +1 yıl
Takılmalık bir şey. Yani şimdi soruyu tabii takılmalığınız diye soramayacağımdan :D böylesini uygun gördüm
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılBuluşamaz, bendeki boynuz bana yeter
12 Yorumla- +1 yıl
ahahaha 😃
- +1 yıl
😂🙃
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHeele bi buluş sun yerin yedi kat dibine sokarım
13 Yorumla- +1 yıl
dhjsa sakin :D
- +1 yıl
Olamam sakin bi düşunsen ya bi bakiyon başbaşlar aaana artık omasada ne varsa bi onun kafasına bi arkadaşın kafasına sonu düşün karkol 😂
- +1 yıl
Masaya bir şey olmasa bari 😂
+1 yılEvet buluşa bilir kiskansam da onun en doğal hakkı ve güven meselesi
10 Yorumla
+1 yılTabiki buluşabilir, benimde kız arkadaşım çok ve zaman zaman dışarı çıkarız.
10 YorumlaÇok sahit oldum ilişki boyut değiştirmeye çok yatkın oluyor..
10 Yorumla
+1 yılhadi buluşsunda görelim bakalım ne oluyor
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılOldu canm balkonu da salona katalım mı
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sonuçta nefis bu her şey olabilir
20 Yorumla
+1 yılhayır buluşamaz
20 Yorumla
+1 yılVidalar somundan o kadar gevşemedi daha 🤷
20 YorumlaYa ben ya o...
10 Yorumla
+1 yılBenzin döker yakarım o yeri
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kim olduğunu biliyorsam ve tanıyorsam sorun olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılAslaaaaaa. Olamaz zaten.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Bulusamaz bulusuyosa sevgilim olamaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı.
+1 yılAsla insanoğlu bu güvenemem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabi ki neiin yasak ❌😅
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla izin vermem. oda izin vermez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşı cinse dair hiçbir arkadaşı olmamalı
10 Yorumlabuluşamaz tabi ki gevşek değiliz
10 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?