Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Evet, normal buluşabilir.
Hayır, doğru değil buluşamaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Buluşur neden bulusamasin ki? Amacı farklıysa veya değilse zaten ortaya çıkacaktır. Benden iyi seven veya sevişen veya anlaştığı biriyse ve gidecekse buyursun gitsin zaten.
Peki karşı cins arkadaşı çok kavga ediyorsunuz ilişki toksik olmuş ya beni ya sevgilini seç dese
O zaman o bir karşı taraf değil Sevgilimin beni yaristirdigi rakibim sanırım. Herhangi biriyle yarışa girmem, seçim sevgilimindir
Bulusabilmesi icin o karsi cins arkadasini taniyor olmam lazim ustune o cocugun en az 10 yillik arkadasi olmasi lazim ustune sevgilimin ailesinin de cocugu taniyor hatta evlerine gidip gelecek kadar yakinen taniyor seviyor guveniyor olmalari lazim ha son bi sey, sevgilim ve cocuk arasinda bu zamana kadar herhangi bir duygusal etkilesim (kisa sureli kafa karisikligi da dahil), yasanmamis olmasi lazim... Off bulusamaz😅😀
Cevap
38Cevap
Hayır tabi ki de buluşamaz hiç bir şekilde
Buluşamaz evlenince iki taraf içinde o işler biter. Unutamıyorsa vazgeçemiyorsa evlenmeyecek arkadaşlarıyla takılmaya devam edecek.
Akıllı, mantıklı bir insan zaten bunun konusunu bile açmaz, ilişkinin bir ağırlığı olduğunu ve buluşmaması gerektiğini bilir.
Bizim tekerimizde degil sevgilimiz, istedigini yapabilir.
Buluşur ve bende böylece gerçek amacını anlarım ona göre tekrar değerlendirmeye alırım
Tanıdığım ve aralarindaki ilişkinin derecesini biliyorsam hiç sorun etmem buluşabilir
hayır olmaz karşı cins bulsumasi bensiz olmaz
önce ben o arkadaşıyla buluşup ağzını burnunu kırayım sonra buluşabilir
Bende tanıyorsam olur yani kısıtlamaya gerek yook
İstemem ki. Her zaman benim yanımda olsun bana kalsa izin bile vermezdim kimseyle buluşmasına 😏
Yahu bu soruları sormaktan bıkmadınız mı insanız biz insan🤦♂️
Başka bir kadınla baş başa buluşması anlamsız olur grup içinde buluşsun.
Buluşabilir neden buluşamasin dayak yemesini istiyorsa karşi cinsin
Sevgili ne demek sana iyi gelen senin herşeyin olan kımse yokken onun olduğu bir dünya ne gerek var ki arkadaşa benim sevgilimin karşı cinsle bir arkadaşlık kurmasını istemem doğrusu ve gizli saklı takdirde konuşur görüşürse aldatmaya giriyor;)
Buluşmak şöyle dursun karşı cins arkadaşı olamaz. Kadın ve erkekten arkadaş olmaz
Bak bunu ben desem, yobaz bağnaz az gelişmiş o.. spodhdnd çocuğu muamelesi görürüm.
@BerkaySimsek95 yoo tam adam gibi adamsın
Teşekkür ederim.
Niye teşekkür ettim hiç bi fikrim yok.
o buluşamaz ben buluşurum 😂 şaka şaka o istemezse herkesi hayatımdan çıkarabilecek kapasitede bir insanım
Aynı şekilde bende oda buluşabilir. Açık ilişki yaşamak isterdim
Buluşamazda , konuşamazda.
sinir katsayım arttı
Bulusmayi talep etmemeli.
Buluşamaz.
Kuzu kurda teslim edilmez😉
Karşı cinse selam bile vermesin
Hayır..
Hayır kabul etmem böyle bir şeyi
Tabii ki buluşamaz.
Hayır buluşamaz, güvenmiyorum.
İki farklı cins arkadaş olamaz NOKTA 😂