Ciao
Güvenemiyorum ve bu aşk hayatımı çok zorlaştırıyor. Bunu nasıl aşarım?

#güven
Ciao
Güvenemiyorum ve bu aşk hayatımı çok zorlaştırıyor. Bunu nasıl aşarım?

#güven
Merhaba, güven sorununu aşmak için ince eleyip sık dokuyacaksınız insanları tabii ki ama bunu yaparken tam değil de belli bir ölçüde karşınızdaki insana güvenmeniz lazım yoksa hiçbir şekilde kendisini tanıyamazsınız. Şans vermeden bu iş olmaz kısacası ama dediğim gibi tamamen kontrolü bırakmayın ya da yelkenleri suya indirmeyin ama bir miktar da olsa karşınızdaki insana güvenmek durumunda olduğunuzu unutmamalısınız. İllaki bir kişi sizi olumlu ölçüde yanıltıp aradığınız profilde bir insan olduğunu size gösterecektir. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Bence bu gayet normal bir şey çünkü benim başıma böyle bir davranış gelmediği halde böyle bir olay gelmediği halde genel olarak insanların hiçbirine güvenmiyorum. Bunu sevgili kuzen akraba olarak nitelendirmek de istemiyorum genel olarak insanlara karşı bir güvensizliğim var ve bu benim mecburiyetim zorunda olduğum ya da travmalardan doğan bir şey değil. Kendi hür özgür irademle aldığım karar ki zaten böyle olması gerekiyor öyle her önümüze gelene her hayatımıza girene güvenmemeliyiz
Tavsiyem Sen de kimseye güvenme sen aşık olsan bile güvenme onun da sana aşık olmasını bekle ya da aranızda karşılıklı ve gerçek bir sevgi olduğu zaman güven ortamı oluşur. Sen de böyle bir ilişki yaşadığında zaten farkında bile olmadan Kendini ona teslim etmiş bulunursun yani güvenmiş bulunursun o yüzden bunu kafaya takacak bir şey olarak görme
Merhaba
Söyle diyeyim tam anlamıyla kimseye güvenmeyin. Karşınızdaki kişiyi daha dikkatli seçin. Vereceğiniz yanlış insanlarla yanlış kararlar sizin bütün hayatınızı etkiler. Her insan aynı olmayacak tabiki iyisi kötüsü her türlüsü var bu demek değil ki hep aynı olacak hayır. Hayatınıza giren her insan bir tecrübedir sizinde hayatınıza giren bu insan kötü de olsa tecrube olmuş daha dikkatli davranmanizi sağlıyor ama bu şekilde değil. Kendinize haksızlık etmeyin hayatınıza girmek isteyen insanlara şans verin
Selamlar,
Yani beş parmağın beşi de bir değildir ilk önce bunu kavramak gerekiyor. Evet insanlar kötü bunun kadını ya da erkeği yok bu konuda hemfikiriz. Burada önemli olan eskiden yaptığın hatalardan ders alıp yoluna ona göre devam etmen.
Birinin yaptığı bir hatayı bütün erkeklere mal edersen bunun sonucunda ömür boyunca yalnız kalabilirsin. Sadece birazcık daha dikkatli olmak ve bundan sonra da adımlarını ona göre atman gerekiyor. İnsan kim olursa olsun hiçbir konuda kimseye körü körüne güvenmemesi gerekiyor zaten.
Cevap
11Cevap
Artık kimse kimseye güvenmiyor ki öyle düşün hayatına yeni birisini almak dolandırmak gibi bir şey.
Bende kimseye güvenmiyorum. bunu hissedersin genelde herkese karşı mesafeli ol
Geçmişte yaşadığın olayların seni olumsuz yönde etkilemesine izin verme. Sadece ders çıkar ve hayatına alacağın insanları edindiğin tecrübe ile daha dikkatli seçmeye çalış. Sonuçta her insan kötü veya çıkarcı değildir. Seni gerçekten sevebilecek biri karşına elbette çıkacaktır. Eğer bu şekilde düşünmeye devam edersen belki de hayatına girecek olan doğru insanı boş yere harcamış olacaksın.
Öyle hapı yok bunun , guvenmemende çok normal bir daha ki ilişkinde dürüst bir insana denk gelmezsen maalesef bu sende kalıcı birşeye dönüşe bilir. O yuzden bir dahaki seçimin çok önemli
Tedbirli olacaksın başka da çare yok, ayrıca kimse göründüğü gibi değil sen zaten biliyorsun
Sen güvenmek için uğraşma. Değecek biri çıkarsa o güvenini kazanmak için uğraşsın🤷♀️
Hoşlandığımız kişileri izleyeceğiz bir süre, davranışları tutarlı değilse ayrılırız. En güzeli görücü ya, başkaları senin için araştırıp seçip getiriyor 😂
Tabiki kişiyi daha iyi Analiz ederek ve sınayarak 🙏🏻🦋
Nasıl yani 😂 ilişki de nasıl dolandırılabilirsin😅
Güven olmuyorsa hiçbirsey olmaz en önemli şey güvendir
Güvenin
Dolandırıldın mı nasıl ya?
Dolandırıla dondırıla dolandırıcı olursun
Bunu zamanla yapabilirsin ama. cok zor
Nasıl bi dolandirma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?