Güven problemi yaşıyorum, aldatılma psikolojisini aşamıyorum ne yapabilirim?

Üniversitenin ilk ve son senesinde sevgilim olmuştu, ikisinde de çok aldatıldım. bu nedenle ayrıldım. Üniversitenin son senesi sınıfa bir çocuk geldi yatay geçişle. Arkadaş olduk notları benden alıyordu hep, arada kahve içmeye gidiyorduk. O zamanlar yeni aldatıldığım için psikolojikmen çöküşteydim. Onunla paylaştım. Sonrasında zamanla arkadaşlığımız ilerledi. Duygusal bağ kurduk ve aslında onun da en yakın arkadaşımdan hoşlandığını öğrendim... Benimle neden sevgili oldu hâlâ anlamış değilim. Mezun oldum, aradan iki sene geçti, hayatıma birisi girdi, hâlâ birlikteyiz ama ilk zamanlar beni aldattığını gördüm sosyal medya üzerinden. Affettim, şu an aramız iyi , neredeyse bir sene olacak. Biliyorum dikkat ediyor hareketlerine ancak bazen güven problemi yaşıyorum ve ona yansıtıyorum bu durumu. Örneğin WhatsAppta bana yazdıktan sonra iki dakika fazla kalsın. " sen aslında bana değil başkasına yazmak için giriyorsun, bana yazarak kamufle ediyorsun" diye o kadar çok kez tartışma çıkardım ki.. Aşmıyorum bu durumu. Tedavi görmeli miyim bu konuda bilmiyorum? Sürekli beni aldattığını düşünüyorum

Güven problemi yaşıyorum, aldatılma psikolojisini aşamıyorum ne yapabilirim?