Yıllardır bana saplantılı çocuktan ve çevresinden kurtulamıyorum polise gitmek çözüm mü ne yapmalıyım?

En sonunda bu benim başıma bir iş getirecek korkuyorum.
Yaklaşık 5 yıldır kendisi bana saplantılı ve hayatına hiçkimseyi almadı sürekli bana dadanıyor yazıyor ediyor istemiyorum diyorum anlamıyor bir süre gidiyor sonra tekrar ulaşıyor engelliyorum arkadaşı yazıyor pusuda bekliyorlar instagram hesabı açsam ele geçiriyorlar istemiyorum diyorum arkadaşına o da bana ben seni anlamadım falan diyor anlamayacak ne var gayet basit istemiyorum diyorum hâlâ yanına gel yok işte yaz diyor anlayacağınız bunlar asla ikna olmuyor algılamada problem var sanırım.
Ve bir arkadaş değil birçok arkadaşı dadanıyor.
Kar yağdığında ismimi yazmış çekmiş sosyal medyaya atmış.
İşte beni millete anlatıp duruyor kulağıma geliyor.
Sürekli psikolojik şiddet yapıyor kendini kesip bana atıyor camla kollarına çizik atmış fotoğrafını atıyor.
Arkadaşı manipülasyon yapıyor hastaneye gidicez başına bir iş geldi falan.
Sürekli acındırma ısrar bu resmen taciz.
Ben onunla sevgili olacağım olmak zorundayım gibi davranıyorlar.
Evimi gözetliyor beni görmek için arkadaşı yazıyor yok sigara içti yok ağlıyor yok bayılıyor ediyor çocuğa sahip çık bilmem ne sürekli manipülasyon.
Polise mi gitsem ne yapsam ben bu en sonunda beni öldürecek ciddiyim öldürecek.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu seferde farklı bir arkadaşı numaradan yazmış ki git çocuğa yaz burnu kanadı basina bir seyler geldi. Psikolojik şiddet yapiyorlar yine. İstemiyorum dememe rağmen başladılar.
Yıllardır bana saplantılı çocuktan ve çevresinden kurtulamıyorum polise gitmek çözüm mü ne yapmalıyım?