Arkadaşlar şu an aklımı kaybetme seviyesine geldim Bu yaşıma kadar hep hayatımda iyi insan olmak için elimden geleni yaptım hep mücadele ettim hiç pes etmedim Zor şartlarda okulumu okudum bitirdim 4 yıldır sınavlara gece gündüz çalışıyorum olmuyor Dur Polisliğe başvuraym dedim 4 yıldır koşmadığım park cadde kalmadı o da olmuyor Dur bari birini bulup evleneyim dedim o da olmuyor E aile desen bir süre sonra onlarda artık seni yük olarak görüyor 28 yaşındayım ve tüm kapılar yüzüme kapanmış Ne yapacağımı bilmiyorum Delirmeme çok az kaldı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- https://www.youtube.com/embed/rGwKNKHxHzI
sana gelsin şarkı. kafayı çizmişsin sen güzel kardeşim. çünkü yapacağın işleri sevdiğin için değil toplum ve çevrene beğendirmek maksadıyla yapmaya çalışıyorsun. evliliği biel bu kafayla düşünüyorsun. önce sevdiğin ve istediğin için birşeyleri yapmaya niyet et sonra her şey kendiliğinden yoluna girecektir.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim küçüklükten beri tek hayalim polis olmaktı onun için gece gündüz çalışıyorum ama parkura gidince olmuyor orada da Bu sene sırf bunun için işten çıkıp fitnissa gittim daha sonra atletizm sahasında saatlerce koşu yaptım kalkp dambıl aldım evde arada onla çalıştım en son ne oldu elde var 0 Size saçma geliyor belki ama ben her yolu denedim ama hiçbir şey olmuyor Diğer seçenekleri de boşta kalmayım diye denedim onlarda aynı
Yorgunluktan yemek bile yemediğim uyumadğm günlerim oluyor benim İşte bu yüzden öyle bir canım acıyor ki Ne yapsam teselli etmiyor beni
Müzik içinde teşekkür ederim bu arada
Soran+1 yılEtrafımda olumlu bir şey yok ki
En İyi Cevaplar
Eğer bu mesleğe ilginiz varsa ben şansınızı tekrar deneyin derim. Yaşınız tutuyor ise pmyo’ya girip 2 yıl okuduktan sonra polis memuru olabilirsiniz dilerseniz özel harekata bile başvurabilirsiniz veya lisans mezunu iseniz Paem’e ( Polis Amirleri Eğitim Merkezi’ne) başvuru yapabilirsiniz. Şansınızı tekrar deneyin bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElinden geleni yap, çok çok dua et ama herzaman hayırlısı için.. eğer yine olmuyorsa bil ki senin için hayırlısı bu değildir. Allah bizim bilmediklerimizi bilir belkide çektiğin sıkıntıların sonunda ferahlık vardır. Allah bilir, biz bilemeyiz..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
- Aile & Toplum konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yıl"Insan her istedigine sahip olacağını mı sanıyor?" Tekvir 24
"Insan iyiliği için dua ettiği gibi bazen kötülüğü için de dua eder, o çok acelecidir" Isra 11
Belki de gerçekleşmeyen olaylar bizim için iyi değildir. Hayat bitmeyen bir mücadele. Iyilerin ödülü bu dünyada değil, sen işlerinin rast gitmesi için mi iyi insan oldun? Peygamberler de bir çok zorlukla karşılaştı. Her şeye rağmen çizgini bozma. Başına gelenleri kabullen. Benim de çok benziyor durumlar sana. Arkadaşlar "senin nasıl bir yazgın var yaa" diye çok şaşırıyorlar ama ben kabullendim. Geleceği inşaa edeceğim, aynı yaştayız.111 Yorumla
Soran+1 yılİşte erkekler en azından gidip dışarda simit satar yâda insaatta çalışır her türlü yolunu bulur Alır bir şey dedi mi kapıyı çarpıp çıkar Ama kadın öyle değil her işi yapamaz Biliyor musun etrafımda hayatı boş yaşayan hiçbir emek vermeyen herkes yolunu çizdi gitti bir ben dımdızlak kaldım Onlarda şaşıyor nasıl atanamazsn ya da karşına iyi biri çıkmaz Ama olmuyor Allah vermedi mi vermiyor
- +1 yıl
Allah bu dünyaya gelmeden önce bize vaatlerde bulunmadı. Evet dedigin gibi kadınlar biraz daha zorlanıyor. Yalnız kalmak da pek doğalarına uygun değil. Insanların dediklerini pek önemseme, onlar konuşur. Sen kabullenip, hayata odaklan.
- +1 yıl
Bana yakın yerde yaşıyormuşsun, cok şaşırdım ;)
Soran+1 yılBenim şu an ki hayatım tüm gün evde ailemin bana verdiği ekmeğin laf sokmalariyla geçiyor Bu dünyada hepimiz yapayalnızz ya kendi ayaklarımız üzerinde durucaz ya da insanların bizi ezmelerine maruz kalacaz Ve ikinci durum beni maf ediyor ben kaldıramıyorum
- +1 yıl
Üzdün valla, aileyi de sen seçmedin. Etkilenmemeye çalışmalısın, elinden geldigi kadar.
Soran+1 yılSon alan sınavım kalmadı o da olmazsa intihara doğru gidiyor benim yol çünkü ben elimden geleni yaptım Sabah 6 da kalp gece 12 ye kadar ders çalışıyorum Buna rağmen Allah bana hiçbir şeyi nasip etmiyorsa ben bu dünya da yaşayıp ne yapacam ki
- +1 yıl
Intiharı düşünme."Kimse kendisi için gizlenen mutluluğu bilemez" diyor Secde 17'de. Herkesin hayatında problemler var. Hayat böyle bir yer. Gecici iskenceye katlanmak istrmiyorsun diye daha uzun süreli işkenceyi mi tercih edeceksin? Ölmenin kurtuluş olduğunu nereden çıkardın. Bana yazsana sen.
Soran+1 yılBen sürekli insanlara avuç açıp onların aşağılanmalara maruz kalamam Ben öyle onursuz bir hayat yaşayacağıma ölmeyi tercih ederim
- +1 yıl
Yazsana bana sen.
Soran+1 yılYazacaktım olmuyor
- +1 yıl
Takip et, ben yazacağım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılIs bulma durumları çok zor bu devirde, şimdi kamuya alimlarda kisinti da baslar diye tahmin ediliyor kamu kaynaklarını ihtiyactan fazlasina harcamamak icin. Ozelde alakasiz iste dusuk ucrete kotu sartlarda calismayi da herkes yedirmez kendine...
01 Yorumla
Soran+1 yılKamu Alımları azalmaz sanmıyorum çünkü ihtiyaç hep var
Özel sektör tam bir cehennem hele bide biraz narin biri olunca insanlar ezmeye çalışıyor insanı Çok zor bir durum
Gizli Üye(36-45)+1 yılailen neden yük olarak görsün ya. onlar çalışıp kazanıp sen mi yiyorsun tek başına. illa çalışacan illa evlenecen diye bişey yok. sen avrupalı mısın ki bir yaştan sonra evden ayrılıp kendi kendine hayat kurasın. öyle kolay mı
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte gelse bizimkilere de bizde kız çocuklarını takmazlar iki Ablam mesela evden kurtulmak için evlendi hayatları maf oldu Beni de okula bile göndermeyeceklerdi paraları gider diye Zor bela okudum defalarca yüzüme vurdular bende o lafların altında kalmamak için üniversitesi de bile herkes gezer tozar ben ders çalıştım O gezen tozanlar hepsi yolunu çizdi bir ben kaldım Herkes hayırlısı olsun diyor ama al 4 yıldır baba evindeyim sürekli onların azarlamaları bu mu hayır
- Aile & Toplum konusunda 952 cevap paylaştı.
+1 yılYapacagın ilk şeyler git bir parka çıplak ayaklarla çimlerde yürü aklına yapacak şeyler geIir
020 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim her yolu denedim emin ol
- +1 yıl
Bak herkes belirli dönemler benzer ruh hâlini yaşar bu anlar da önemli olan konuşabilecegin biriyle dertleşme sonra bedende biriken negatif enerjyi atmak daha sonra daha sağlıklı kararlat alırsın
Soran+1 yılKimle konuşsam boş ver diyor çabalama Ateş düştüğü yeri yakıyor ne çektiği mı bir ben bilirim
- +1 yıl
Bunu asla her şey aynı şekilde gitmez iyi ve kötü zamanları olur insanların hepimiz benzer şeyleri yaşadık yaşayacağız önemli olan zor zamanlarda güçlü olabilmek
Soran+1 yılBenim artık gücüm kalmadı ki
- +1 yıl
Bende benzer durumlar için yaşadm aynı şeyler aynı şekilde devam et şairin dediği her karanlık gece aydınlık sabaha varmaya mecburdur
Soran+1 yılBelki inanmazsınız çalmadığım kapı kalmadı Anlatsam oturup ağlarsınız ama yok Allah hiç bir şey nasip etmiyor bana Ya erkek kardeşim bak aynı evdeyiz hiç emek vermeden atandı abim aynı şekilde diğer erkek kardeşim hiç emek vermeden hemşirelik kazandı ama ben hâlâ evde kitap başındayım Bunlar normal mi
- +1 yıl
Olur insanın istediği her sey hemen olmaz bazen bunlar hayatın içinde olan şeyler önemli olan senin bu durum da güçlü kalabilmen stres yaparsan yapamasın relax ol biraz göreceksin olacaktır
Soran+1 yılYa kpssden puan alamıyorum Polisliğe artk yaş tutmuyor tutsa da zaten süre yetişmiyor E başka bölüm okusam ailem 1 kuruş para vermez yani öyle imkansz ki artık benim için Bir karanlık çukurun içindeyim çıkamıyorum
- +1 yıl
Kafan rahat olsa kpss yi daha rahat yaparsın sen yapmadıkça daha stress yapmış sın
- +1 yıl
Hangi şehir desin
Soran+1 yılDiyarbakır
Soran+1 yılEvet sınavda elim ayağım titriyor hep
- +1 yıl
Muhtemelen bundan dolayı yapamamış sın sınavlara rahat girmen lazım
Soran+1 yılHaklısınız ama benim zor bir hayatım olduğu için rahat kafayla giremiyorsun
- +1 yıl
Herkesın hayatında zorluklar var kimsenin mükemmel bir hayatı yok herkesin kendine göre sorunlar ı önemli olan sorunlara karşı verdiğmiz tepki
Soran+1 yılÖyle yâda böyle tüm emeklerim çöp oldu kısaca
- +1 yıl
Çöp olan bir şey yok bir daha sınava hazırlanırsın dünyanın sonu gelmedi ua
Soran+1 yılSorunda orada gece gündüz çalışıyorum ama olmuyor Çalışmak benim için zor değil olmaması beni yoruyor
- +1 yıl
Sistemli çalışman lazım çok çalışmak işe yaramıyor sen bildiğin kasmışsın kendini
- Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılSabır en güzel ilaçtır eğer bu kadar emek verdiysen en güzel mükâfatı sen alırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılEn güzel hediyeler sabır testinin sonunda gelir. Umutsuzluğa kapılma.
05 Yorumla
Soran+1 yılUmudum kalmadı ki benim Herkes boş ver diyor nasibinde yok demek ki ölene kadar evde aileme mi avuç açayım
- +1 yıl
Ben hiç öyle düşünmüyorum. Mutlaka sen de ödülünü alacaksın. Sistem herkese farklı şekilde çalışıyor. Senin henüz zamanın gelmedi demek ki, sadece umutsuzluğa kapılma.
Soran+1 yılKardeşim şu an son bir sınavım kaldı herkes sokakta gezerken sabahtan gece yarısına kadar ders çalışıyorum Bu seferde olmazsa Artık intihara doğru benim yolum Bu dünyada bir benim mi nasibim yoktu Kime ne kötülük yaptm bunları yaşıyorum İnan bilmiyorum
- +1 yıl
Yaşadıkların gösteriyor ki artık zor kısmı geride bıraktın. Ve bu süreyi yere düşmeden ayakta geçirebildin. Bundan sonrası çok daha güzel olacak senin için. Bundan adın kadar emin ol. Yaşadıkça sen de göreceksin.
Soran+1 yılPek umudum yok ama inşallah sizin dediğiniz gibi olur
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTam ümitsizliğe kapıldığın anda yeseriverir tüm umutlar. Sakin isyana kapılma
017 Yorumla
Soran+1 yılşu an tam o moddayim her dk ağlıyorum dışarı çıkınca bile hep gözlerim doluyor Bu Hayattan kendimden de artık nefret ediyorum
- +1 yıl
Bu durumdan çıkman lazım. Böyle hayatı zehir etme kendine. Hayat güzel. Sende kendine güzelleştir hayatini
Soran+1 yılİşte olmuyor babam emekli tüm gün evde oturuyor sürekli laf atıyor Bizim evin tek amacı kız evlensin gitsin bende en çok bu evden kurtulmak için gece gündüz çalışıyorum ama yok olmuyor huzur vermiyorlar sana Bazen üzme kendini diyorum mutlu olayım diyorum sonra pat diye öyle bir kalbini kırıyorlar ki nalet gelsin size de o verdiğiniz ekmeğe de diyorum
- +1 yıl
Haklısın. Peki bir baksa iste çalışıp hemde kendin deneyemez misin başka şeyler
Soran+1 yılOnu da denedim ücretli öğretmenlik yaptım bu sene o ara Polisliğe sınavına hazırlandm olamadı kpssye verdim kendimi o da olmyor Elimden geldiğince uğraşıyorum ama yok şans yok yapacak bir şey kalmadı
- +1 yıl
Normal bir iste çalış olana kadar
Soran+1 yılDiyarbakır da iş falan yok benim torpilim yok torpilim olmadığı için de deneyimim yok Birara bimde çalıştım o mağaza müdürlerinin insanı ezmesi vs çok zor kaldıramıyorsun
- +1 yıl
Büyükşehir orası ya mutlaka geçici bir is bulabilirsin. Madem yoruldukların var yoruyorlar seni onlara katlanacağına kendi paranı kazanacağın ise katlanmalısın diye düşünüyorum
Soran+1 yılDiyarbakır da çok zor kardeşim ancak bir tanıdık olucak öyle yoksa 10 üniversite oku seni ancak garsonluga alsınlar İnan birara onun için başvurdum adamlar yok diyordu deneyim istiyordu Ben az tuvalet yıkamadm , bulaşık yıkamadm yerleri de pas pas yaptım insanların bana acıyan gözlerine de maruz kaldım hem de çok kaldım sabrettim dur dedim bu kötü günler geride kalır rabbin büyüktür sana bir kapı açar Ama her gün daha bir insan nasıl batar çabaladıkça nasıl batar Ben bunu anlamadım anlamayacağimda hayatın bana karşı o kadar acımasız olmasını anlamadım
- +1 yıl
Hayat durumu adil gitmiyor evet biliyorum. Farklı sehirlerde ise girme sana destek olabileceğin akrabaların yok mu
Soran+1 yılMaalesef yok anne tarafı köyde hep baba tarafı da bir amca var onla da konuşmuyoruz
- +1 yıl
Üniversiteden arkadaş falan kız arkadaşını yanına gidebileceğin birileri yok mu? İstanbul ya da büyük şehirde daha iyi olabilirdi ama bu seferde ailen izin vermez de mi
Soran+1 yılMaalesef ona da aile izin vermiyor
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun. Ama dertlenip kederlenerek kendine edersin sadece. Çare arayarak kurtulabilirsin Ancks bu durumdan pes etmeden
Soran+1 yılSabahtan akşama kadar düşünüyorum ama çıkış yolu bulamadım Ruh gibi evde dolanıyorum
- +1 yıl
Dertleşmek istersen beklerim her zaman
Soran+1 yılİlginiz için çok teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkede iş yok ne yazıkki. Kendine uygun birini bulursun umarım kovalamaya devam bizdede aynı durum
04 Yorumla
Soran+1 yılEtrafımda insan yok ki hayatım hep KPSS ile geçiyor sadece evde ders çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılOlmuyorsa bırak kendini kpss ile sınırlama. Sosyal medya var gerçek hayatta bu kadar insanla karşılaşman zaten zor
Soran+1 yılMedyadan da denedim ordakiler berbattı En iyisi gerçek hayat
Cevap sahibi+1 yılEve kapalı bulman pek imkan dahilinde değil
+1 yılhayatı sikine takma salla gitsin hiçbir şey akıl sağlığından önemli değil annene sana birini bulmasını iste bulduğu kişiyle evlen yurtdışına çık işe gir zengin ol
00 Yorumla
+1 yılÇok üzücü bir durum gerçekten konusalimmi biraz ne dersin
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur tabi
Sabır et yeter birgün en güzeli bulacak seni
012 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum kardeşim olsa bugüne kadar olurdu
Soran+1 yılBenim ne bir umudum ne de hayalim kalmadı
Soran+1 yılYa başka bölüm okumayı falan da denedim Hatta onun için gidip markette de çalıştım ama olmadı Ailem de bu saatten sonra bir kuruş vermez Yani öyle imkansız ki Bak şu an yine annem ile babam kendi kendine kavga ediyor bu evde İnan öyle zor ki Yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim Ama benim işim çok zor
Soran+1 yılKabullenseydim bugüne kadar o kadar emek vermezdim Bu sabah bile kalktm ağlaya ağlaya ders çalıştım Ben daha ne yapayım
Soran+1 yılBüyütülmeyecek gibi değil Kusura bakmayın sizi de yoruyorum Hiç bir şey beni teselli etmiyor
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılUmursamadığın yerde olur
05 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim umursamayacak durum değil ki Tek tek tüm arkadaşlarm atandı ve hepsi senle araya mesafe koyuyor yapayalnız kalıyorsun Alie desen zaten neyse
- +1 yıl
Öğretmenmisiniz?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Çok mücadele edip çok yoruluyorsunuz çok ümidimiz kırılıyor ama lütfen böyle yorulup pes etmeyin bir yerde mutlaka şansınız döner ayrıca ailenize yük olmayı düşünmek sizi daha çok incitir böyle düşünmeyin
Soran+1 yılBen öyle düşünüyorum çünkü onlar öyle düşündürtüyor Günde yüz kere evlilik muhabbeti açılırsa açtığın elektriğin bile lafı yapılırsa düşünürsün 4 yıldır buz gibi oda da oturup ders çalışıyorum çünkü fatura gelmesin diye E gelirse onlara yük oluyoruz Zor hayat cidden zor
- Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılGün doğmadan neler doğar Sabah ola hayrola
00 Yorumla Çaresizlik, emeğin karşılığını almamak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen senin her sorununu çözerim gerçekten
00 YorumlaAKP üye ol her yere alirlar))))
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni akp bile kurtarmaz sanmam
Soran+1 yılO kadar ki şansız bir insanım ondan Yine bir aksilik bulur
Bende aynı durumdayım sabir ediyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa yaş geçiyor her geçen gün daha umudun azalıyor 20 li yaşlarda o kadar takmazdm ama 30 a merdiven dayadı mı iş zor
Nerde yaşıyosun?
02 Yorumla
Soran+1 yılDiyarbakır
Nerede yaşıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılDiyarbakır
Soran+1 yılMaalesef öyle
+1 yılİnceleyelim mi
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Polisliğe başvurayım dedim o da olmadı. Ailem artık yük olarak görüyor, çok üzülüyorum. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım