Gizli Üye(18-24)1 yılYani ben o yüzden nefret ederim içli dışlı olan insanlardan kocamin arkadaşı ben niye oturayım kardeşimin arkadaşı ya da babamın ne gerek var onlar kahve içiyor yemek yiyor içsinler ne hizmet ederim neden bir şey götürürum ben babami çağırırm o alır hizmet eder arkadaşlarına
Evlendiğim de aynı şeyi isterim arkadaşını mi davet etmek istiyor eşi gelmiyorsa benim de içeriye girmeme gerek yok ya da masalar ayrı olur gereksiz konuşma gereksiz espiriler hepsi gereksiz yani
Sana gelecek olursam bunu nasıl yaptığına bağlı olarak bence en kısa zamanda eşine de çünkü bu kişi güvenilir biri değil
48 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSeni nasıl tehdit ediyor hepsini ekran görüntüsünu al ve hepsini sakla bunların hepsi birer delil mahkeme bunları delil olarak kabul eder
Soran1 yılBu kişi evimize gelirdi yani eşim getirirdi ben bazen derdim zaten gelmesin diye ama yakınız falan derdi. Korkuyorum ondan normal birj değil cunku
Soran1 yılTeşekkürler kocammgormesinndiye sildim işte :( ama bir daha yazarsa alicam :(
Cevap sahibi1 yıl🥺🥺 bu zaman daki erkeklerin sorunu arkadaşım yakın arkadaşım o benim diyip evine ailesine sokuyor içli dışlı oluyor
Soran1 yılEvet ben de hep derdim getirme diye :(
Cevap sahibi1 yıl☹️☹️olan oldu ama
- 1 yıl
Allah eşinize akıl fikir ihsan etsin akıl noksanları evlenmesin bir zahmet , ne demek yakın arkadaşım Allah ıslah etsin. Direkt şikayet edin
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSöylemezsen yaptığı onun yanına kalır. Çevrenin duymasından utanıyorsan Sadece eşine söyle ve olayı çevrenizden gizleyerek çözün ama kesinlikle şikayette bulunun. Kanıtının olması da önemli yoksa boşa kürek çekebilirsin. Ben de tecavüze uğramıştım ve emin ol bunda utanılacak bir şey yok. Yakın çevren öğrensin istemezsen bu gayet anlaşılır bir durum. O yüzden sadece eşinle paylaş ve hakkınızı arayın. Bu yaptığı adilik o şeref yoksununun yanına kalmasın.
11 Yorumla- 1 yıl
Çıksın. Söyle eşine.
- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılBu konuda bugün tehdit eden biri yarın da yine seni tehditle kullanmak isteyecektir. Bunun sonu yok. Bunun çözümünü bulman lazım. Eşinin haberi olduğunda belki de o adamı öldürmek isteyecek bilemeyiz. Ama onu kendi tuzağına düşürmenin yolunu bulmak zorundasın.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYav siz ciddi misiniz nasıl oluyor da kan bağı olmayan birisinin bir erkek karısıyla baş başa bırakabiliyor ya da ev alıyor ya da karısıyla aynı ortamda bulunduruyor ya da sohbet etmesine vs izin veriyor böyle şeyler bana çok acayip geliyor millet mi geniş ben anlamıyorum ki geçmiş olsun bu arada da o itin de yanına bırakmayın bunu
50 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Vah canım, bu durum çok zor ve üzücüymüş. Öncelikle kendini güvende hissettiğin bir yere gitmelisin, ailesine ya da güvendiğin bir arkadaşına anlatmak en doğru adım olur. Polise gitmek şart! Bu tehlikeli ve sana zarar verebilecek bir durum. Merak etme, yalnız değilsin ve destek bulabilirsin. Bir psikolog ya da sığınma merkezi ile de iletişime geçmeyi düşünebilirsin. Güvende olmak öncelik! 💖🛡️
01 Yorumla- 1 yıl
Bu adam senin hakkında karım beni aldatıyor diye düşünmesin bari bence bacım eşine bu durumu söyle sonra iş başka noktalara gider eşinin sana güveni kalmaz bence adamın bilmeye hakkı var bellimi dövülmüşsun ve zorla olduğunun kanıtıdır eşin gerçekleri anlatmazsan sorun çıkarır eşinin senden şüphe duymaması için söyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılpolise gitmen gerekir
00 Yorumla
1 yılokurken yükseldim sinir den işte böyle insanlar ile içli dışı olursanız sonuçları bunlar olana kadar sen naptın anlamadım ki zorlası mı var saldıramadın mı sen buna bilmiyorum o mikrop hep böyle devam edicek eşinin şuçu senin de hatan var
00 Yorumla
1 yılYapacağın şey sana attığı mesajları SS almak. Senle konuşmaya çalıştığında gizlice ses kaydı almak. Ve hemen gidip esinede bunları kanıt olarak göstermen lazım. Sonrada doğrudan polise delil olarak gostriceksin.
Seni tehdit edemez. Ailene söyle herkes bilsin ne yaşadını. Korkma ondan. şu an susarsan gene aynı şeyi yapar sana. O yüzden şimdiden ilkde sesini çıkarman lazım.01 Yorumla- 1 yıl
Kan çıkmasından korkuyosan bence delil direk toplamaya basla.
Evine kamera yerlestir. Esinede söyleme. Eger bir şey olursa direk o kayıtları alıp mahkemeye ver. Başka bir çözüm gelmedi aklıma. Allah sabır versin. Umarım kurtulursun bu durumdan
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır, polise gidiyorsun. Tehdit ediyor ne? Herkes herkesi tehdit ediyor napalım. Git polise git.
56 Yorumla
Soran1 yılNormal biri değil o korkuyorum o nedenle
Soran1 yılNasıl ispatlicam ki
Soran1 yılTeşekkürler bakicam
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılOtur ağla ya da git kafanı duvara vur.
O tehditlerin sonu gelmeyecek öyle ya da böyle bir gün patlayacaksın neden böyle ite köpeğe fırsat veriyosunuz sizi tehdit edecek malzeme niye veriyorsun en başından deseydın ya kocana adama yazık lan013 Yorumla
Soran1 yılSen bir de kadın olacaksın yazık sana
- 1 yıl
Hadi lan ordan senmisin kadın? Tecavüze uğradım diyosun o ortalığın anasını ağlatmıyosan ağlama buralarda numaradan. Polise git diyolar yok eşine söyle diyolar yine yok eee ne istiyosun? Zorla yapmış o zorla yaparken sende durdun mu put gibi? Tepki vermedın mi o evi yıkmadın mı? Akşam eve gelince eşin evi halini görmedimi sen naptın tecavüze uğrayıp üstüne akşam yemeği yapıp normal normal eşini mi karşılsdın? O adama yazık lan inşallah öğrenir de boşar
Soran1 yılHayır beni dövdü benden fizksel olarak çok kuvvetli biriydi hicbur şey yapamadim ağzımı kapadı kocam eve gelince yataktan çıkmadım
- 1 yıl
Seni dövdü kocan halini görüp sormadı mı? Trolsen iğrenç bir trol fantezi dünyanda kurduğun senaryo gibi geliyor bana ama gerçekse daha da iğrenç. Söyle kocana
Soran1 yılSen anlamiyo musjn soylereem. kiyamrt kopar kocam anlamdi bir sey
- 1 yıl
Lan tecavüz diyosun kocana kalmadan senin kıyamet koparman lazımdı ne olsun istiyosun kızım sen? Senin derdin kocam duymasın ama kıyamet kopmasın diye değil 2 koca yetmez 7 ye tamamlarsın sen onu
Soran1 yılSen hastasın bir şey anlamiyosun biz doguluuz kan cikar bu işler kolay değil
- 1 yıl
Evet ben hastayım bende mide var sen anlamazsın
Soran1 yılPislik seni bana zorla yaptı neden anlamiyosun ne biçim insansın sen ya defol git
- 1 yıl
Aynen sende put gibi durdun😂 kan çıkmasın diye tecavüze razı olan koca yürekli ablamız dünya senin hatrına dönüyor kız helal ahdhhahsjkd
Soran1 yılSen anlamoyo musjn ben kısa boylu ve zayıf bitiyim 45 koloyim çocuk bile dövemem bırak kendimden 2 kat büyük erkeği beni baya hirpaladi ve dovdu üzerime çıktı ağzımı kapadı hiçbir şekilde hareket edemedim. bile
- 1 yıl
Biri adama zarar ver demiş hayır veremem beni döver demişsin 😂 lan haykırdım gülmekten😂 tecavüze uğramaktan korkmuyosunda seni dövmesinden korkuyosun😂😂😂 senin yapacağın trole fantezi dünyana şaapayım ben eee yani kusayım🤢🤮 şaapayım deyince aklına kötü şey gelir gelmesin😂 millette seferber olmuş soruda yardım etmek için😂 lan millet senin g. tünü senden daha çok düşünüyor😂😂
Soran1 yılSen ne diyosun ya
Her şeyi olduğu gibi anlatacaksın polise de gideceksin ne tehditi başından yapsaydın keşke vakit kaybetmeden derhal polise git eşine de anlat. Tehditlerden de bahset
22 Yorumla- 1 yıl
Mine sahte profil biz bu kişiyle yorumda çok konuştuk tecavüz fantezisi olan bir kız herhalde
1 yılKeşke bunu yaptığında eşine anlatsaydın inanmadıysa polise giderdin zaten adlı tıpa yönlendirir lerdir tecavüz olduğu ortaya çıkardı neden susup tehditlere boyun eğiyorsunuz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ne kadar korkarsan o kadar dibe girersin o seni korkuyla yönetecek gibi düşünüyor bence direk kocana söyle kopaçagı yerden kopsun tabi kocan hapse girme ihtimalide var öldürürse illa bir şey olması lazım yoksa bu başına bela olur
00 Yorumlane kadar zaman geçerse o kadar kötü olacaktır bu durumu ilk önce polise vermen ardından hemen eşine söyleyip bir psikoloğa danışmanızı öneririm eşinle beraber yoksa ömür boyu çok daha kötü etkileneceksin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş olsun , sana mesaj yazıyorsa onları eşine göster ve olanları anlat tehdit ettiğini söyle , sen sustukça daha çok üstüne gelecek
21 Yorumla- 1 yıl
Sen söylemedikçe şeninde istediğini düşünüyor olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılSize tavsiyem bu konuda terapi almanız. Bu sapığın aynı şeyi denememesi için sürekli güvenli bir noktada kalmanız ve tehditlerine asla boyun eğmemeniz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı. Saklama söyle kocana ne olacaksa olsun. Sakladığın her dakika senin aleyhine. Hem tehditlere hemde bu duruma göz yumamazsın. Eğer üstünü kapatmaya çalılırsan devamı gelir
00 Yorumla
1 yılTehditlerine pabuç bırakırsan daha çok taciz eder. Kocana anlat. Biraz olsun adamsa durumu anlar. Anlamıyorsa mesajları göster ve savcılığa gidip şikayet edin.
00 YorumlaSöylemezsen. Bunu karşı taraftan duyunca sen da aldattın gibi gösterip.. seni bitirecek o kişi. Bunu yaptığı an söylemeliydin.
07 Yorumla
Soran1 yılSöyleyemez eşime eşim onu oldurur biliyor
Soran1 yılEşim hapse girsin istemem ama napiyim
Soran1 yılÖğrenirse kıyamet kopar işte erkekleri anlamk çok kolay evet evli bir kadınla zorla b rwber olmak
1 yılKorkma hiç. Ama esinin de durumu bilmesi lazım. Direkt polise git. Dağda mi yaßıyoruz ama. Tecavüz ne yaa.
01 Yorumla
Soran1 yılNormal biri değil zaten bilmoyorum. cok korkuyorum ondan iste cesqrer edemitorum esimm öğrenirse katıl olur çok sevdigi biri onun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle geçmiş olsun tehdit ne üzerine tehdit de suç bu arada ama maalesef mekanı değiştirmek uzaklaşmak taşınmak gibi alternatifleri değerlendirmen gerekiyor. Ve en önemlisi boyun eğme
00 Yorumla
1 yılAbi siz neler yaşıyorsunuz ya? Polise gitmezsen bu onun yanına kalacak, korkunun bi faydası yok. Polise git acilen, rapor falan al.
10 YorumlaMutlaka şikayet et , senin bilgileri silmiş olman bir şey değiştirmez siber suçlar onu bir şekilde buluyor
00 YorumlaPeki size bu konuda naçizane tavsiye verebilirim rica etsem >>> eder misiniz beni ben ms atiyim size
00 YorumlaTecavüz kacinilmazsa zevk almaya bakacaksın , mk ne biçim kafa var sende senin üstünden tüm mahalle geçer bu kafayla
02 Yorumla- 1 yıl
Tecavüzcü yerine koydum şu an seni
- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
1 yılSavcılığa git direk suç duyurusunda bulun Ali’nin hiç haberi yok değil mi?
05 Yorumla
Soran1 yılKimseye diyemedim
- 1 yıl
Dertleşmek ister misin
- 1 yıl
Anlat bana
Soran1 yılBurdan konsrblrm sadece
- 1 yıl
Yorumdan olmaz böyle
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
1 yılYa abla neden gidemiyor sende gönüllü mu idin ki sonuçta zorla olan bir durum istedigi kadar tehdit etsin
00 Yorumla
1 yılTehdit etsin sen gene de eşine söyle gereğini yapar eşim
02 Yorumla
Soran1 yılÇok büyük kıyamet kopar yapamam
- 1 yıl
Yapmazsan adam devam eder o zaman zorla fırsatını bulunca bi daha yapar
1 yılTehdite boyun eğmeyeceksin. Git şikayet et ne olacaksa olsun. Yoksa yapana kar kalacak
03 Yorumla
Soran1 yılNasıl. ispat edicem
- 1 yıl
Mağdurun beyanı esastır. Şikayet et
Soran1 yılYa tutuklanmassa ya zarar verirse
1 yılSeni nereden kacirdi nasil kacirdi , tecavuz olduguna eminmisin. Yoksa vicdaninimi rahatlatiyosun.
05 Yorumla
Soran1 yılKaçırmadı beni bu kişi sevglim. olsa burada isim. ne zaten
- 1 yıl
Bu adamla bunu yapmaya azcik bile niyetin olmuş ise allah bildigi gibi yapsin sizi. Sen hic ama hic istemiyordun oylemi. Kadinlara inanmiyorum maalesef. Cunku dogalarini biliyorum.
Soran1 yılBen zaten istemiş olsaydım zevki yaşamış olurdum buraya da bu soruyu yazmadım. Ayrıca burada kimliğim de açık değil gercrti söylerdim aşk yasamis olsaydım. Doğa diyorsun da erkek doğası nasıl? Zorla bir kadınlw birlikye oliuyor sen ona bak asil
- 1 yıl
Tamamda esine direk soylemen lazimdi. Yani cok kotu bi durum. Birde aradan 2 ay gecmis , simdi soylesen bile esin o adamla tacavuz degilde seninde istedigini dusunur , ki ben oyle dusunuyorum.
- 1 yıl
Bugun yine oldu derken. Sen izin verdinde oldu. Sorumlulugu ustune alip aldattim demiyorsunda bu olay yasanirken sanki boyle sen hic istemeden gerceklesiyor. Hem ayranim dokulmesin hemde...
Neyse bu dunyada belki yasarsinda o tarafta ne yapcan kim bilir
1 yılNasil oluyor esin nasil mudahale etmiyor trol de 😡
0101 Yorumla
Soran1 yılEşimin haberi yok bu durumdan beyefendi
- 1 yıl
Muhtemelen troll soru
Nasıl sana tecavüz edebilir?
Nasıl bir ortamda bulunduysa artık hayvanın biriyle olan olmuş - 1 yıl
Evli iken nasil böyle bir şey olur?
Soran1 yıl@isyankar46xx bir ortamda bulunmadım ben o eve geldi bana eşimle maç izleyeceklerini söyledi
- 1 yıl
Birader bu kadın olayı kıvırıp anlatıyor eminim
Hatasını kabullenmemek için
Bu muhtemelen aranıyordu biriyle date yaptı evine gitti sonra vicdan azabı hissetti biraz yaklaşınca gitmeye çalıştı bu erkek bunu zorladı ve istemeyerek ama bir yandan da zevk alarak seks yaptı.
Şimdi burada içini açarak güya kendini yalanına inandırıyor.
Gerçek tecavüze uğrasa bok burada konuşur - 1 yıl
Eee sonra?
- 1 yıl
Eeee sonra ne oldu hanımefendi
- 1 yıl
p*rno senaryosu gibi ya sen erkeği eve alıyorsun hata sende tek başına erkek eve mi alınır manyak mısın akraba değil bir şey değil sapık kaynıyor
Bu arada git kocana söyle
şaka mısın evinde karısı sikiliyor adamın haberi yok - 1 yıl
@isyankar46xx 👌👌👌👌 ustte ayni sekilde katiliyorum yoruma. Kadin 1 adim atmazsa boyle birsey zor olur.
- 1 yıl
Bildiğin adama yol vermiş eve almış heyecan aramış şimdi olayı büküp anlatıyor eminim böyle
Soran1 yıl@isyankar46xx ben sevglimle bulussam zaten neden buraya soru olarak gireyim? Evimize sürekli getirordu zaten kocam yine o gün maç izlicez dedi ben nerden bilebilirim umursamadim bile içeri geçince mutfaaga gittim yemek yapmaya devam ettim
- 1 yıl
Kocan nerede cok sacma.
- 1 yıl
Kocan güzel kardeşim falan mı?
Şaka mısınız kardeşim siz
Ayrıca kocanla birlikte gelseler ayrı tek gelse ayrı olay
Sen onu nasıl tek eve alabiliyorsun manyak mısın?
Kocanın haberi yoktur belki ondan bir şey dememiştir diyeceğim
Ama sen nasıl yabancı bir erkeği eve alabilecek cesarete sahipsin babanın oğlu mu bu - 1 yıl
@isyankar46xx ya abicim benim yorum altina niye yazip duruyorsun kendin yapsana
- 1 yıl
İstediğim yerde yorum yaparım rüzgar yapma koç
Soran1 yıl@isyankar46xx ya hep gelitordu zaten ilk değil ki tek geldi ama telefonda konuştuk bana sen eve geç ben geliyorum dedi ben de iyi tamam geç dedim. Eşimle asiri yakınlar çünkü bennzaten eşime de derdim sürekli bizde diye eşim bana kızardı o benim yakınım öyle konuşma derdo ben de sonra bir şey demedim
- 1 yıl
Git eşine de böyle böyle oldu beni tehdit ediyor diye manyak mısın sen
Polis falan diyorsun adamın karısını evinde en yakın arkadaşı * bu kadın saklıyor
Git söyle öldürecekse öldürsün bu bir erkeğe yapılır mı bu kadar bencil olma - 1 yıl
Sen engel oldunmu veya sana yaklasirken ne tepki verdin. Hala trol gibi
Soran1 yıl@isyankar46xx beyefendi eşim hapishaneye girer bunu ona yapmak istemiyorum ben eşimi seviyorum o neden o pislik için hapis yatsin
- 1 yıl
Lütfen baska yerde yorum yapar misin
Soran1 yıl@Strongerr111 engel olamadım. cunkunbenden çok daha güçlü ve iri biri zaten fiziskel olarak hiçbir şekilde engel olamadım bağırmaya da çalıştım ama ağzımı kapadı vurdu çok kez suratıma bir şey yapamdim
- 1 yıl
Beni engeller misin?
- 1 yıl
Kadın sen manyak mısın git kocana söyle diyorum polis molis diyorsun kaç gün oldu bu olay üzerinden
Soran1 yıl@isyankar46xx bu olay üzerinden 2 ay gecti
- 1 yıl
Sen böyle yaparak ona kapı açıyorsun haberin olsun.
Birde o adam onunla hala yakın arkadaş şaka gibi düşünsene en yakın arkadaşın karına evinde tecavüz etmiş karın saklıyor siz hala arkadaşsınız aranızda su sızmıyor adam gözlerinin içine bakıyor diyordur ulan oevladı karını evinde s*ktim haberin yok - 1 yıl
Aynen böyle iç geçiriyordur eminim yazıklar olsun senin gibi kadına nasıl bunu saklarsın
2 ay ne demek kendi yaptığın hatayı böyle mi kapatıyorsun bırak söyle gereğini kocan yapsın her şeyi anlat veya polis molis deme s*kildiğin yerde kal
Burada şov yapma
Korkuyorsun herhalde kocana onu tek başına eve aldığını söylemeye kaldı ki ispat edemezsin 2 ay geçmiş söylesen aldattı durumuna düşeceksin tek başına arkadaşını eve alıyorsun sence üzerinden bu kadar zaman geçince inanır mı?
Soran1 yıl@isyankar46xx ben napyim eşim öğrenecek hapse giricek iyi mi olacak? Benim eşim. neden ömrünü hapishanelerde geçirsin onun yüzünden?
- 1 yıl
Çok bencilce düşünüyorsun bir erkeğin namusu vardır sen bunu saklıyorsan eşini sevdiğin için değil zevk aldığın için buna artık eminim bir dahakine onun evine git sonuçta saklamaya alıştın
Soran1 yıl@isyankar46xx sen deli misin ya? Ben niye kocamı hapise göndereyim? Buraya çözüm aramaya geldim ben. Ben eşimi seviyorum anladın mı onun zarar gormesini istemem zaten zevk alsam burada soru olarak sormam bunu giderim adamın yanına
- 1 yıl
Sende akıl sorunu mu var?
Ne kadar bencil bir mahluksun eşimi neden hapise göndereyim diyorsun.
Lan namusuna el uzatılıyor bu hala neden diyor şereftir söyle
sen nasıl bir mahluksun midemi bulandırıyorsun
Git o adamla bir daha yap bu sever hür iradenle kutla gizlemeni şirret kadın
Aklınca kendi hatasını gizliyor surtuk
Soran1 yıl@isyankar46xx sen cidden iyi değilsin kafan iyi değil senin. Ben bu adamla hata işlemis olsam buraya oylenbir bir soru girerdim burası anonim bir yer. Ben zaten sevsem onkieiyi devam ederdim burayw da girmezdim doğru konuş ayrıca benle terbiyesiz seni
- 1 yıl
Ben iyiyim sen iyi değilsin
Onu eve sen aldın hangi akla hizmet yakın arkadaşı tek gelsin eve alayım
Ya büyük bir p*rno bağımlısı erkek bu soruyu sordu fantastik dünyası
ya da ağır bir 0rospusun heyecan aradın kendine
Hiçbir erkek bu olayı tecavüz olarak algılamaz sen bildiğin eşini aldatmışsın
Soran1 yıl@isyankar46xx sen ciddi manada sorunları olan birisin. Aklın idrak etmitornherhaldr bu adam hep evdeydi zaten o günde geldi maç izlicez dedi ben nerden bileyim dahanonce bakışını bile yakalamadim onun bananbir dahabhakaret etme pislik seni
- 1 yıl
İsterse karşındaki cami hocası olsun sen aranmışsın risk almışsın
Bence çocuğu beğendiğinden dolayı ona yol verdin.
Sonra pişman oldun iteledin ama devam etti sonra sende istemeye istemeye birlikte oldun buna tecavüz diyorsun bi s* git
Kocasını çok seviyormuş muş ahahaha aynen o kadar seviyorsunki tanımadığın bir adamı eve tek başına alabiliyorsun ne büyük sevgi be
Soran1 yıl@isyankar46xx tanımadığım adam değil senin okuman yazman yok ki bana sana derdimi anlatıyorum tekrar tekrar yazıyorum ben zevk alsam bu kişi sevglim. olew soru başka olurdu. Sen kafayı yemişsin ben ondan iğreniyorum ayrıca ne beğenmesi eve keyfimden almadım hep gelotordu zaten beni zorladi ben isteyerek olmadım yüz defa aynı seyinyazdim ama anlamoyosun
- 1 yıl
Tanımadığın adam derken senin tanımadığın adam o, kocan tanıyor olabilir.
Soran1 yıl@isyankar46xx hep gelitordu eve her zaman maç da izliuorlardi hep ben nerfen biliyim sapikmoldugunu bana bir şey söylemedi bile o güne kadwr biz sohbet bile etmezdik
- 1 yıl
Bak şöyle bir şey var kapına o insan gelse bile
Kapıyı açtığında bugün maç izleyecektik dediğinde
Kocam bana böyle bir şey demedi deyip kapıyı kapatabilirdin.
Veya dese bile kocan önden o gelecek eve al mı dedi eğer öyleyse kocanda hata
Ama eğer böyle bir diyalog geçmedi ve sen eve aldıysan sende hata var.
Kapı deliğinden bakıp eve almayabilirdin veya açsan bile kocam olmadan eve yabancı almıyorum deyip direkt kapayabilirdin.
Ama hiç sorgusuz sualsiz 28 yaşında bir kadın o adamı eve alıyorsa tek bir şey düşünürüm heyecan arıyordu.
Çünkü bu alınabilecek bir risk değil
Soran1 yıl@isyankar46xx ben anlatamitorum. ki bu adam sürekli bizdeydi ben yalan soyrldigini anlamafim. bile her zamanki gibi maç izliceklerininsandim ve hep oyleler zaten evet belki kocam evde yok alamam diyebilirdim. ama cidden o an aklıma bile gelmedi çünkü sapıkça bir hareketiningormedim benden küçük yaşça zaten asla böyle bir şey fikrinde oalcagini dusunmedim ben zaten eşimi aircaktim eve girdikten sonra ama hemen sonra yanıma geldi mutfaaga iste
- 1 yıl
Allah aşkına diyorum git daha gecikmeden mesajlaşmalarınız varsa ne varsa hepsini polise teslim et
Eğer yapmayacaksan sus hayatını devam et diyeceğimde böyle yaşayamazsın o vicdan yaşamana müsade etmez
En yakın arkadaşı dediği adamla hep göz göze eleman karısını s*kmiş
Bu arada s@kso çektin mi?
Soran1 yıl@isyankar46xx sen hastasın hasta ne saksosu sapık beni zorladı diuorum
- 1 yıl
Merak ettim tecavüz nasıl oluyor hiç bilmiyorum kafamda canlandırmak adına soruyorum
Soran1 yıl@isyankar46xx çok sağolun ama. iste polise gideree durum esimm ogrencek :( tecavüz iğrenç bir şey işte ağzımı kapattti bağırmaya çalıştıkça bana vurdu hep zaten zayıf biriyim pek karşı koyamadim benden daha güçlü biri oldugu için kolayca yaptı aslında çok ciripindm ama gücüm yetmedi hiç :(
- 1 yıl
Kocan ona söylesende söylemesende halükarda öğrenecek bacım
Allah aşkına diyorum yaz bana arkadaşların instagramını vereyim delilleri topla iletişime geç olayı tüm ayrıntılarıyla anlat
Gizleme bak ileride daha büyük problem olacak
O adam bir gün bir şekilde şantaj yaparak yine sana sahip olur birlikte olurken hiç videoya aldı mı?
Soran1 yıl@isyankar46xx videoya almadı hayır ama zaten souylemez bilir olacakları ben polise gitmeden nasıl halledebulirkm onundusunuorum sağol yardimci olmaya çalışgın icin
- 1 yıl
Senin polise gitmen gerekiyor bu hallolacak bir mesele değil
Bak daha sonra ortaya çıksa o çocuk hapise girse bile kocan seni boşar.
Bu kadar zaman sakladığın için asla güvenmez 2 ay olması bile büyük hata
Ama ne yaşadığını hislerini bilmiyorum ama dediğim gibi o sapığın cezaevini boylaması şart delilleri bir araya getir ve olayın gerçekleştiği tarih ve saat aralığını bir yere yaz bunu erteleyemezsin yapmalısın mecbursun su akar yolunu bulur.
Eşin öğrenmeli ama ilk polise anlatırsan daha iyi olur çünkü eşine söylersen belki sana zarar verebilir sonra ona
Eşine anlatsan seni öldürür mü?
Soran1 yıl@isyankar46xx bilmiyorum ben onun başına bir şey gelmesindennkorkurikm daha çok işte beni oldurcegoni sanmıyorum ama bilmoyorumncikmazdayim iste
- 1 yıl
Sen benimle iletişime geç art niyetli biri değilim benimde iki tane bacım var.
Seni polis arkadaşlarıma yönlendireyim mesaj at veya takip et
Soran1 yıl@isyankar46xx hayır dediğim gibi polis olmaz başka türlü halletmem gerek
- 1 yıl
Başka türlü nasıl halletmeyi planlıyorsun?
İstersen kocanı ikna et birlikte seks yapın teselli olur
Asabımı bozma benim
Soran1 yıl@isyankar46xx bilmotorun en kötü ben vurucam sanırım onu
- 1 yıl
Bunu yapamayacağına göre git polise
Aynen cezaevinde kalmayı göze alabilecek got sende var
Bak sana diyorum iki tane arkadaşım var iletişime geç
Bu olay uzamamalı
Uzarsa daha çirkinleşir
Soran1 yıl@isyankar46xx neyse teşekkür ederim yardimc olamay calstiniz icin
- 1 yıl
Ulaş bana diyorum sende zeka ozurlulugu mu var Allah sana yardım gönderiyor elinle itiyorsun
Soran1 yıl@isyankar46xx olmaz teşekkür ederim başka bir yol denicem
- 1 yıl
Sen dediğimi yap 24 yaşındaki @mından sevsin kocan popodan sevsin üçlü yapın teselli olur
- 1 yıl
oevladı boş ver git k@şar
Soran1 yıl@isyankar46xx sen asagalik bir hastasin
- 1 yıl
Ben gerçekten diyorum belki kocan fantezi istiyordur üçlü seks falan
Soran1 yıl@imesiñ gidersem kıyamet kopar cunju
- 1 yıl
@imesin kadın kaşarın teki dümen yapıyor yol vermiş seks yapmış şimdi tecavüz diyor şimdi onun için instagramı indirdim polis arkadaşlarımı buldum
Soran1 yıl@isyankar46xx sus be hasta
- 1 yıl
Eğer gerçekten tecavüz olsaydı şu an lütfen paylaşır mısın derdi
- 1 yıl
Bana güvenmiyorsan imesin bu kıza özelden atayım instagramlarını onla iletişime geç versin
Soran1 yıl@imesiñ eşimin başı belaya girsin istrmotorum
Soran1 yıl@isyankar46xx sen bir sus hasta seni
Soran1 yıl@isyankar46xx ben polise gidemem anla
Soran1 yıl@imesiñ eşimin. Gözü döner tanıyorum ben eşimi çok skntincikar
- 1 yıl
Git demiyorum arkadaşımın ig’sını vereyim yaz ne yapabilirim de
Soran1 yıl@isyankar46xx hmmm bilmiyorum işte cok korkuyrm :(
- 1 yıl
Çıkacaksa çıkacak kadın böyle hayatına devam mi edeceksin bari o o evladının adını soy adını ver bulduğum yerde döveyim
- 1 yıl
Bacım sen bana güven diyorum Allah aşkına yaz şu polis arkadaşlara sana yol göstersinler yapma böyle
Soran1 yıl@isyankar46xx lütfen siz de zorlamayın lütfen teşekkür ederim ama olmaz diyorum
- 1 yıl
O zaman burada ağlanma birkaç saatimi senle dertlendim seni düşündüğüm için benim için bir değerin yok sana vakit ayırıyorum insanlık görevimi yapıyorum.
Soran1 yıl@imesiñ her şey olabilir bilmoyorum
Soran1 yıl@isyankar46xx ben çözüm aramaya geldim buraya çünkü teşekkürler yaridm etmeey calisyoginiz icin
- 1 yıl
Bunun tek çözümü polis
Ve kocanda öğrenecek istediğin kadar kocanın öğrenmemesini iste öğrenecek
Korktuğun başına gelecek sen sadece erteleyip zamanı aleyhine işletiyorsun o kadar yanlış karar veriyorsun
Bu vicdan azabın daha katlanacak ve 3-4 ay olunca zaten senin sözünün geçerliliği bile kalmayabilir
Soran1 yıl@isyankar46xx bilmiyorm baska bir yol bulucam. ben bir sekilde
- 1 yıl
Bulamayacaksın o kalın kafana sok Korkaklık etme bu işin tek çözümü bu
Kiralık katil tutup öldürtecek paran mı var?
Kaldı ki o bile başına bela olur - 1 yıl
Delirdim ondan hakaret ediyorum nasıl bu kadar korkak olabilir önümde olsa tokatlarım bu kadını
Soran1 yıl@imesiñ teşekkür ederim canım benim ama dediğim gibi polise gitmem
Soran1 yıl@isyankar46xx başka şekilde halledeceğim ben teşekkürler yardımınız icin
- 1 yıl
Ulan @mına koyduğumun salağı sana diyorumki İnstagramdan fake hesap aç yaz
Soran1 yıl@imesiñ polis arkadaşına sakin yazma erkeklere güven olmaz tamam. mi her şeyi yaparlar sen çok küçüksün başına bir şey gelsin istemem
Soran1 yıl@imesiñ anladım sen yine de kimseyle baş başa kalma tamam mı :) çok güzel ve çok tatlı bir kızsın sen :) umarım hep mutlu olursun
Soran1 yıl@imesiñ umarım bebeğim teşekkür ederim:*
- 1 yıl
Bacım sende Allah aşkına kendine dikkat et
- 1 yıl
Allah’a emanet ediyorum seni
Özür dilerim öfke, kıskançlık empati kurunca çok saçmaladım. - 1 yıl
@isyankar46xx vicdan azabi mi yakalanma korkusumu.
Hocam kadinlara guvenmiyorum. Yarisinda tecavuz fantrzisi var ve bu hoslarina gidiyor.
Onun disinda esimi seviyorum disinda arkasina saklandigi bisey yok. Esine soyleme polise soyle , polisler esine soylesin zaten o adami esin olduremex polisler tutuklarsa. Birde eninde sonunda ogrenirse o adami gectim esin sana karsi iyi tepki vermez cunku zaman gecmis cok. Esine anlatmak =hapis olarak degerlendirme. Bir tane ihtimale tutunup kalmak istemen bahane urettigin ihtimalini artiriyor. - 1 yıl
@imesiñ amacim tartisma cikarmak degil, mesajlari yeni gordugum icin simdi cevap verdim. Birde araya ş koyun nasil yani anlamadim.
- 1 yıl
@Strongerr111 benim adım Esin illa ablanın kocasından bahsedecekseniz kocan ya da eşin diyin ismimle karışmasın😂 ayrıca deminki abi bile özür diledi çok abarttım diye sular tam duruldu bu sefer de sen hakaret etmeye başladın kimsenin tecavüz edilme fantezisi yoktur sadece o pis zihniyetli mahlukatın aklından geçeni bilemediği için, masum olduğu için bu olay başına gelmiş böyle şeyler söylemeyin artık daha da üzmeyin ablayı
- 1 yıl
@imesiñ ben net bir yargiya varamam buradan. Herkesin icini allah bilir , niyetini. Allah herkesi bildigi gibi yapsin. Allaha emanet olun, kusura bakmayin.
1 yılAz daha geliştirmen lazım hikayelerini olacak olacak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun eşine önce sen söyle başkasından dıuymasından iyidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılgeçmiş olsun canım
ne ile tehdit ediyor ki
kim bu10 Yorumla Biz mi kurtaralim seni knk bilmiuon mu yapman gerekeni
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılLan tehtit etse ne olur. Sende bir suç yok ki tehtitlere boyun eğesin. Hemen koş polise
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
1 yılpolise neden gidemiyorsun? elinde kanıt mı yok, ne oldu?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı.
1 yılyok artık o nasıl oldu tehdit etmesi gereken senssinn yuh ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılAdam evli ise ona kadın ayarla sonra karısına haber ver yuvası yıkılsın sonra polise git
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılciddi mi ya yuh nasıl bişey arkadaş, kanıt var mı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı.
1 yılMesaj at böyle şey olmaz herkese yazık konuşalım ne gerekiyorsa yapalım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılTehtiler papuç bırakma korma ki bu pislikler cezasız kalmasın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
1 yılBen bunun doğru olduğuna pek inanmıyorum
Kimse kimseye bu zamanda öyle şey yapamaz
00 Yorumla
1 yılFakesin belli milleti işletince eline ne geçiyor lan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılNeden gidemiyorsun polise, suçlu olan sen değilsin ki, gitmelisin, yanına kalmamali
01 Yorumla- 1 yıl
Sen kapıyı mi açtın ona
1 yılÖnce Rabbimize Bi dua et Allahım bana yardım et diye sonra savcılığa git Allah yardımcın olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı. Polise git şikayetçi ol eşin yok daha işin arkasındaa
10 Yorumla
1 yılKesinlikle polise git şikayetçi oll yaptığını yanına bırakma lütfen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Polise git polisten yardım iste tehdit etmeye devam ettikçe seni daha çok bastırır ama
00 Yorumla
1 yılPolise git ya sonuçta tecavüz bu suçlu sen değilsin ki..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
1 yılTabiklde polis ,. savcılık. bide. tehdit. iyi ceza yer
Geçmiş olsun 😑00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
m 1 yılTehdit edip korkarsan çok tecavüze uğraşın. Kısasa kısas öldürmek cozumdur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yıl5N1K Ne, Nerede, Ne zaman, Nasıl, Neden, Kim yaptı?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılEşine güvenmiyor musun da söylemiyorsun ya da ailene?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılcok gecmis olsun. bence polise gitmeden kocanla konusmalisin.
01 Yorumla- 1 yıl
Trol bu
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. polise gideceksin gidemiyorum diye bir şey yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Neyle tehdit ediyor. Madem zorla yaptı. Polise gitmelisin mutlaka
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Söyleyemediğin için tekrarı olucaktır hiç terettüt etme söyle
00 Yorumla
1 yıl"Nasılsa kimseye söyleyemez" diye düşünüyo zaten o da. Ama önce eşine söyleme, polise git direkt. Eşin cinayetten hüküm giymesin. En azından önce polise git, sonra eşinin onu öldürebileceğini söyle.
07 Yorumla
Soran1 yılNormal biri değil ama çok korkutuyor beni o nedenle cesaret edemiyorum
- 1 yıl
Ne diye korkutuyo
Soran1 yılHer şeyle herkesle tehdit ediyor beni
- 1 yıl
Onu linç ederler
Soran1 yılEvet zaten esimm öğrense oldururu onu ama hapse girsin istemotorum :(
- 1 yıl
Haklı, ben olsam ben de gebertirdim
Soran1 yılEvet işte :(
Gizli Üye(30-35)1 yılOna seni şikayet edeceğim de ve gizli bir şekilde şikayet et olmadı CİMER e yaz eşinin haberi olmadan tırsar inşAllah
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTehditlere boyun eğersen daha çok ceketisnbderhal polise git kim duyarsa duysun bu saklanacak bir şey değil senin kafan iyi mi
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBelli ki senin hoşuna gitmiş zaten yoksa bu bahanelerle kendini avutmazdın
Gizli Üye(30-35)1 yılNkye gidemiyorsun? Esindenmi cekiniyorsun yoksa sen bir sey yaptinda sana tehditmi ediyor seni nedir?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGidersin polise muayene olursun her şey ortaya çıkar korkma
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılbunu söylemezsen ölürsün
Soran1 yılBilmiyorum çok korkyorum :(
Cevap sahibi1 yılsöyleme git hastaneye muyane ol ihbara dönüşür alırlar kan örneği dna karşılaştırma yaparlar tespit edilir kim lan bunu yapan?
Cevap sahibi1 yılYa abim bana yaz o zaman
Soran1 yılEşimin yakini
Cevap sahibi1 yılsöylemek zorundasın yoksa bu işkence bitmez olan sana olur
Gizli Üye(30-35)1 yılPolise gitmen en mantıklı gidemiyorsan tehdidi mesajı varsa onu sakla onla korkut
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDurumunu şartlarını bilsem ona göre yardımcı olurum polise neden gidemiyorsun
Cevap sahibi1 yılKorkarsan daha çok üstüne gelir
Soran1 yılNormal biri değil çünkü hasta bana mesajwlrimi sildim rsimmgorur diye :(
Cevap sahibi1 yılTekrar atarsa sakla korkma birsey yapamaz nasıl birisi ayrıca bu durumda şikayetçi olursan tutuklanır
Soran1 yılPisliğin teki ya bilmoyim işte esimmohrenitse de kıyamet kopar
Soran1 yılBurdan yazbailrim ssdece
Gizli Üye(45 üstü)1 yılnasıl böyle bir ortama düştünki o cesareti buldu. ya kaydettiyse bide
023 Yorumla
Soran1 yılBir ortama dusmedim ben eve geldi hep gelir zaten eşimle maç izliceklrrinin söyledi ben de tamam dedim öyle içeri geçti sonra da zaten zorladı beni
Cevap sahibi1 yıleşin neredeydi
Cevap sahibi1 yılyapacak birşeyin yok. hoşuna gittimi o önemli. çünkü hep gelecek ve yapacaktır. o yolu açmış kendine, tadınıda almış.
Soran1 yılHayır eşim. yoktu evde ve hoşuma gitmedi bir kere daha geldi bu sefer kapıyı açmadim
Cevap sahibi1 yılşikayet etsende hiçbişi olmaz. dahada kudurtursun. bide herkes duyar. yayılır.. ya kapıyı açma hiç yda her geldiğnde aç kapıyı. başka seçeneğin yok. k8canada söylersen işin boyutu değişir. aldı tadını bikere. vazgeçmez
Soran1 yılYok bir daha açmam sadece korkyirum dışarı çıkmaya bile korkyuorum
Cevap sahibi1 yılokadardami korkma dışarda napıcak🤷♂️ama eve gelir. zamanla belki seninde hoşuna gider bu kaçamak. kocanınkinden farklı bşii yemek belki hoşuna bile gtti bence, tek sorunun korkuyor olman olduğunu düşünüyorum
Soran1 yılHayir ben eşimi seviyorum ve ondan nefret ediyorum zevk falan almadım almam da sadece midemi bulandırıyor benim hastanın teki o
Cevap sahibi1 yılozaman çözümü kocana sölemek. ama girdi bikere sana, eşin ne tepki verir acaba?
Soran1 yılOlmaz söylersem kötü şeyler olur
Cevap sahibi1 yılozaman tek çözümün kapıyı açmaman ve yalnız kalmaman. ya gebe kalırsan? ne var ne yoksa içine boşalmıştır adam..
Soran1 yılHayır açmam zaten hap aldım iki tane aldım hem de hamile kalmamak icin
Cevap sahibi1 yılozaman bu şekilde devam. polis bişii yapamaz iş dallanır budaklanır.. e kocanda duyarsa neler olur.. ozaman ya kapıyı açıp evde ya da başka bi yerde birebir kalmaktan kaçın. ama isteyecektie. gene geliyosa demekki tadını, kokunuda beğenmiştir. zorla oral yaptırıyomu sana?
Soran1 yılZaten diyorum ya açmıyorum kapıyı sadce bir kere oldu oral falan yaptırmadı hayır
Cevap sahibi1 yıltamam bikere olduda, kapıyı açarsan neler daha yaptırır. başka şekildede tecvzeder sana. o yüzden açma kapıyı.
Soran1 yılÖyle yapitorim zaten bir daha açmam
Cevap sahibi1 yılkocanın bile yapmadıklarını yapar sana.. aman açma kapıyı
Soran1 yılZaten arkadan da yaptı
Cevap sahibi1 yıleh işte bak. biliyo demekki tadını🤷♂️açmış zaten tüm kapılarını.. valla seçim senin..🤷♂️
Soran1 yılBen işte bir daha asla tek geldigmde açmam ama umarım. bir daha eve getimez eşim :(
Cevap sahibi1 yılumarım. eşinle bendemi arkadaş olsam bi şekilde valla imrendim
Soran1 yılHastasın sen de
Cevap sahibi1 yılpeki. öyleyim demekki.. hadi sana iyi haftalar.
- Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat