Bu anlamıyor laftan beni 80 kere aradı aylardır mesaj yazıyorum arama diye görmüyor da tek çizgi oluyor bir kere daha ararsan polise gidicem diyorum bikaç dakka sonra dalga geçer gibi arama geliyor kara listeye de aldım mesaj atınca da görmüyor. Kara listeye alsam bile engellenenlerin arama geçmişinde görünüyor napıcam ben? Benim numaramı arayamaması için müşteri hizmetlerini mi arıcam? Numaramı değiştirecek imkanım yok öğrenciyim. Beni savunacak biri de yok Kardeşime de diyemem
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
telefonuna upcall isimli programı indir
O ne
program işte. açarsın upcalı rahatsız edemez kimse seni. istediğine dönüş yaparsın
Telefonumdan engelledim zaten sadece telefonun engellenen aramalar kısmında görünüyor onu bile istemiyorum orada da görmek istemiyorum
bu psikolojiden kurtul. açıp bakma numarasına
Kontrol ediyorum spam geçmişini telefonun engellenenlerinden bile temiz tutmak istiyorum ben kendimi temizledim çünkü travmalarımı hatırlatmaya hakkı yok dalga geçer gibi her ay 4 5 arama birkıyor ben orayı kontrol edip temizlemek zorunda değilim ki
Küfür ettim şimdi de açıp abime diyorum dedim hala görmüyor
abine söyleme. kötü sonuçlanacak bir olaya sebep olursun.
Görmezden mi geleyim sence hattımı alabilecek güçte olana kadar çünkü numaramı değiştiremem ailem sorar durduk yere olmaz ki. Travmalarımı tetikliyor ama aradıkça ya. En son küfür ettim abime dedim bidaha ararsan onla muhatap olursun dedim ararsa napim sence bence aramıstır şu an zaten yazınca da gormuyır tek tık oluyor ama neden böyle oluyor dalga geçer gibi
Ben erkeksiz tertemiz yeni bir hayat yaşıyorum hayatmın en mutlu günleri geçmişten bir iz istemiyorum en kötü belalar bile uğraşmazken bu mallllllllll yapıstııııııı
Demek ki mal olunca byle oluyo zekileri tercih ederim öf ya delilerle uğraşmak istemiyorum
@YUHAKA bu benm hesabım bu arada ordan yazmışım djdjd
Belki aramıştır bile abime dedim yazdıkrsn sonra polisi bile takmamıs
geçmişi kapatmak istedikçe orada dalga geçer gibi arama görünce kendimi değersiz hissediyorum geçmişten kurtulamamış gibi hissediyorum
Engelle numaranı değiştir
Engelle
Ya engelledim yine de telefonun engellediği aramalarda görünüyor
Onu engelleyemezsin ama sana ulasamaz
Nerden buldu numarani
Mecbur göreceksin belli bir süre sonra bikar
Bıkmıyor aylardır arama atıyor psikolojim bozuldu geçmişi hatırlamak istemiyorum
Travmalarımı hatırlatıyor yazınca da görmüyor özledim felan yazıyır
Bi kere optum alttarafı ne özlemesi ya umrumda değillllllll offffff
Spam olarak düşüyor ordan mi goruyorsun
Senden ne istiyor
Evet
Bilmiyorum önceden özledim yazmıstı polise giderim dediğim halde ısrar etti bırakmıyor peşimi
Tek arama dahi atarsan polise gidicem hapis yatarsın dedim hala arıyor
Çünkü yatmiyacagini biliyor sen tehdit ettikçe daha çok hirslanir ne isteği onemli
Ya ne alak mk yapıştı ya delircem hapis yatmaya çok meraklsıın dedim aylardıe görmezden geldim zaten bıkmıyorrrrr
Açtım demin küfür ettim görmüyor da 2 dk önce arasa yine de tek tık oluyor
Engellemiş tir seni
Abime diyorum yazdım görmüyor da
Küfürlerini görmemek içinde bana niye küfrediyorsun. O kişi ben değilim sana yardım etmeye calisiyorum
Niye wpden engelleyip normalden arasın ki sevgilisi oldğu halde mi arıyor yoksa vay oc
Sana etmiyorm
Görmesi neyi degistiricek
Ne bileyim kim bu nerden buldun onu
Engelliyip bi daha takmıyım mı sence telefon spamına düşen aramaları da?
Kaç kere güzel dille arama dedim sonra polise gircem dedim e sonunda küfür ettim
Bence sen hiç takma ve arama bakma bile illaki bikicak ama başka numaralar dan aramaya başlarsa ozman sıkıntı
Ben hattımı değiştirebilecek güce gelene kadar naparsa yapsın takmıyım demi
Evet sen böyle ararsan küfür için bile olsa o aramaya devam eder
Benm anlamadıgım aramasından sadece 20 dk sonra yazdım onda bile tek tık oldu whatsappta. Ne diyecekse desin diye bekliyorum ama mala mesaj bile gitmiyor nerdeyse artık ya da nblm ben malı ya. Okadar uyuşuk bi Vibe alıyorum maldan.
Travmalarımı tetiklemeye hakkı yok ya
Belki aramıstır bile abime dedim dedikten sonra polise giderim dediğimi bile takmamıs mal. En belalılar bile ugrasmıyor geçmişi kapatmak istedikçe orada dalga geçer gibi arama görünce kendimi değersiz hissediyorum geçmişten kurtulamamış gibi hissediyorum
Travmalrin ne ki konuşmak istermisin
Şizofren yaptılar şu an o yüzden arama felan görmek istemiyorum sildiği şeyden bile emin olmayan biriyim şu an hak etmiyorum bunu.
Arama görsem orada spamlar da çok değersiz hissediyorum
Nerden buldun bu kişiyi takıntılı olmusun herseyden korkar olmususn
Evet. En ufak şeyden korkuyorum
Takıyorum değersiz hissetmemek için hiçbir şey yaşamamam gerekiyor
Napayım sence
Bu senin değersiz olduğunu göstermez ki sen neden öyle düşünüyorsun sen iletişime geçme hiç bikacak
Ben uzun zamandıe ilk defa wp fotosu koymuştum herkese açık şekilde. onu görmeyi bile hak Etmiyorlae numaramı değiştirene kadar foto koymayacak mıyım ben?
Ama koymak istemiştim. Bu aramaları gordukçe gelişmiş güzelliğimi koyduğum ppleri görmelerini bile istemiyorum yok gibi olmak istiyorum ama çoktan pp'yi görmüştür sence sorun olur mu :(
Swn koy herkese açık yapma engelle yasa onu hayatını ona göre yönlendirme swn hayatını yaşa yokmuş gibi davran ne okuyorsun swn
Herkese açik yaptım bile çoktan ama :( görmüştür bile hiç güvenmiyorum insanlara sadece öptüğm çok konusmadım biri fotomu ss almıs bile olabilir ne derece takıntı yaptı beni bunları bilemiyorum hiç zihinlerinde yer almak bile istemiyorum ben neler atlattım hala abaza görmek istemiyorum hiçbir abaza da beni görsün istemiyorummmmm
Gizli olmak istemiyorum ilk defa uzun zaman sonra kendime güvenip pp koymuştum ama bunlar oldu o da görmüştür iyice takar mı güzelliğimi görünce?
Bu kişi sana bisey mi yapti
Yok niye
İnsanlara güvenemiyorum çok kötü şeyler yasadım abazaları görmek istemedikçe neden telefonumda bir abazanın arama kaydını görüyorum neden o benim ppmi görüyor?
Olay bu
Sen engellersen göremez haklisin ama bu ke. djnj kötü hissetmene neden olamsin
Bu ke djnj dediğini anlamdım
Kendini kötü hissetmene
Hayır engellesem bile görüyordur taakık birisi görür. Hem zaten engel atmamışken bile görmüş olabilir o arada açınca kim bilebilir bunları gördü bi kere belki ölmek istiyorum
Gizli olmak isteğim vardı :(
Bur kisi için mi hayattan vazgeçmiyorsun nasıl gizli olma isteği
Dedim yaa güzellestiğimi görmesini istemiyorum abazaların kaç kere yazcam.
Ama pp koymak da istiyorum
Ama numaramı da değiştiremem mecbur görecek herkese açık yaptım çünkü herkes görsün güzellestiğimi istiyorum
O abaza da görmüş oldu belki. Belki takma seviyesi artacak?
Ben gitsin diye uğraşıyorm ya hani hatırladın mı
Zaten seni hiç gormemismiydi bu kisi
Gördü foto ayrı ama yeni halimi görsün istemiyorum
Bu tip laftan bile anlamayan abazalar her foto değiştirmende arar farklı biri gibi gelirsin gözüne bence
Ne okuyorsun sen
Korkuyorum
Araya bilir haklisin o konuda
Hem niye bukadarısrarla aradıgını bilmiyoruz henüz inatçı birisi her şeyi yapabilir ss de alabilir fotoyu şoplar da
Korkma hayatına bak en fazla yaptığı aramak olur oda engelli zaten neyden korkuyorsun hem
Okadsr değil soplasa ne yapacak nasıl bir foto koydun ki
Henüz arama yok ama bilmiyorum arama moralimi bozuyor beni
bilmesi de moralimi bozuyor onun o iğrenç zihninde yer almayacak kadar safım kendime haksızlık olarak görüyorm
Ya benim nası bi foto koyduğumla ilgisi yokk
Her şey olabilir
Bu iki sebepten
Engellesem de görür. Numara dü iştirene kadar nasıl gizli kalmayı becericem ben beceremem mecbur görür istediği zaman beni e ben nası kopucak o zaman geçmişten bir hatırlayan bile varsa beni
Nasıl özgürce whatsapp pp'si koycam
Bence onda engelli değilim dediğin gibi senin çünkü arama demek için engeli açtgımdan 20 dk sonra tekrar aramıştı okuyo demek ki ama yazdıgımda hep tek tikte aklıyor
Kapatmıştır gorulmeyi
Fotomu görmesi konusunda ne diyosun
Arama gelmemiş daha işe yaradı sanki
Görsün bunda bisey yok bence ise yarayan Ne sence
Tamam sabırla cevapladıgın için her cevabın için teşekkür ederim :) çok farklısın Saolasın özgüven geldi bana sayende saol
Rica ederim yardımcı olabilirsem. Ne mutlu bana
Engel att
Engelledim telefonun engellenenlerin arama geçmişinde görünüyorrre bundan da rahatsız oluyorum
Hem engellenmiş olsa da aramaya devam ediyor her ay 4 5 kere arama atıyor
Hattını degistir
Param yok dedim ya of
Durduk yere değiştiremem ailem niye değiştirdin der
Şöyle babana sapığın birisi arıyor diye
Huzurumuz bozulur ya
Şimdi var mı huzuurn
Hattımı değiştirebilsem olurdu da takma arama geçmişini diyenler var
Normalde araması gelmiyor ama engellenen arama oldu diye bildirim geliyor o aradıgını anlıyoem. Arama bidaha ararsan polise giderim dedim aradı hala şimdi demin açtm küfür ettim abime dedim bidaha ararsan onunla muhatap olursun dedim
Daha ararsan takmıyım nı sence
Takma ya başka şeylere ver kendini
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz :)
Dediğinizi yapıcam
Ama travmalarımı tetiklemeye hakkı yok ya ben geçmişmden kurtulmak istedikçe en belalılar bile aramazken bu mallllll yapıstı akılsız birisi de kaynamış geçmşte offf delilerle uğraşmak istemiyorum
geçmişi kapatmak istedikçe orada dalga geçer gibi arama görünce kendimi değersiz hissediyorum geçmişten kurtulamamış gibi hissediyorum
Ailene anlat
Diyemem korkuyorum ben bununla bi kere opustum o günden beri arıyor çok rahatsız oluyorum
Elinde koz var baksana diyemem abime
Onun elinde görüntü var demek
Hayır yok
Ee o zaman?
Yapıştı çünkü mal biri anlamıyor napıcam geçmişten travmam var arrık erkekleri sevmiyorum sakın bir hayatım var ama her ay 4 5 kere arıyor geçmişi hatırlatıyor ben iyileşirken travmalarımı hatırlatıyor
Napıcam biri bıçaklaasın şunu ya