18 yaşındayım. Evden kaçsam ailemin elinden birşey gelir mi? Polis beni aramaya çıkar mı?

Bakın ailem bana çok karşı çıkıyor. Gerek okul konusunda gerek başka bir konuda. Kıbrıslıyım kıbrısta okumak istiyorum. Ama illa beni tıp okutacaklar. Ya polonyada diş hekimliği ya da başka biryerde. YGS ye 2 hafta kaldı. Ama barajı bile ancak geçiyoryum. Daha önce 240 falan yaparken pat diye YGS notumda düştü. YGS ye 2 hafta kaldı. Ve gerçekten çalışıyordum. Hiç çalışmamaktan iyiydi yani. Son 2 hafta kala neye çalışıyorsun. Sen kafasızsın birşey yapamazsın.Üzerimde çünkü aşırı baskı var. 2 ablam doktor diye. Hic unutmuyorum. Fen lisesi sınavını kazanamadığımda 1 hafta boyunca gelen vurdu giden vurdu bana. Ben evde odada ağlarken babam her odamdan geçtiğinde içeriye girip bana vuruyordu. Şimdi yine aynısı olacak eminim. Ama yemin ederim onlar böyle yaptıkca çalışasım bile gelmiyor. Annem rüyalarıma kadar giriyor. O da ayrı kafadan dengesiz zaten. Seni hademe yapalım diyorlar senden bir bk olmaz. Ki gerçekten normalde başarısız biri değilimdir. Karnede bir dersten bile kalmışlığım olmadı. Doğu akdenizde üni de zaten ilk tercihini tutturuyorsun. Ama yinede benim asıl gireceğim sınav haziranda. Eczacılık istiyorum. Ve google dan daü sınav soruları yazarsanız anlarsınız soruların nekadar basit olduğunu. Ama gel gelelim bunlar benimle kafayı taktı. Erkek arkadaşım var iletişim okuyor. Ve o bölümü seçtiği içinde ilerde vermezler bile onu bana. Eminim yani.

18 yaşındayım. Evden kaçsam ailemin elinden birşey gelir mi? Polis beni aramaya çıkar mı?