Evlenmek için ne arıyor ne bekliyorsunuz?
Bulunca dengini bassanıza nikahı? Ne diye uzatıp, sündürüyorsunuz?

#Vesselam
Evlenmek için ne arıyor ne bekliyorsunuz?
Bulunca dengini bassanıza nikahı? Ne diye uzatıp, sündürüyorsunuz?

#Vesselam
İyi hoş güzel de önce böyle uygun biri olmalı ki nikahı basalım öyle biri olsa şimdiye kadar nikahı basardım olsada akrabadan oluyor ama bende akraba evliğili istemiyorum bunu Herkes sakıncalı olduğunu biliyor kısmet bekleyip göreceğiz hayırlı birini
Uygun bir kısmet yok. Genelde içime kapanık olmamdan dolayı kimseyle tanışmadım. Cevremde de psikolojisi bozuk ve sorunlu olarak bilindigim için gelip oğlu için isteyen de olmuyor. Internette tanışsam sanal ortama güvenmiyorum. Buyuk ihtimalle evde kalırım
Enseyi karartmamak lazım..
Nasip buluyor bir şekilde :)
Ya aslında güzel kızım, öğretmenim, güzel mesleğim var, üniversite mezunuyum, maaşım var, güzel yemek yaparım, çocuklarla aram iyi filan ama gel gör ki ruh halim sağlam degil
Neden sağlam değil?
Çocukluktan beri anksiyete hastasıyım
E anksiyete hastası olan evlenemez diye bir şey mi var?
Evlenir ya neden evlenmesin
E o zaman neden bunu sorun olarak düşündün?
Aslında kimse bana sena anksiyete hastasısın ondan senle evlenmem demedi. Sanırım kendim kompleks yapıyorum
Anksiyete tam olarak ne? Nasıl ortaya çıkıyor ya da?
Ya kaygı duyma hastalığı işte. Diğer insanlara oranla daha stresliyim, olur olmaz her şeyi kafaya takıyorum. Hemen her şeyden korkup stres oluyorum.
Hmm güvenmiyor musun kimseye peki?
Güveniyorum ama fazla alınganlık var
Bunun farkında olmana rağmen kırılıyor musun devamlı?
Kendimin fazla farkında olmam o özelliğimle basedebildigim anlamına gelmez
Anladım. :) Hayırlısı olsun
Selamlar,
Bilmiyorum ama evlilik fikri oldum olası olası beni ürkütüyor. Sanki bütün hayatın ipotek altına aldırmışsın gibi hissediyorum. Doğru insanı bulsan da bu şartlarda bir evlilik yapmak biraz sıkıntı.
Cevap
3Cevap
Sanırım bir mucize olsun diye bekliyoruz. Uygun birisini bulsan önüne dağ gibi bir engel çıkıyor. Onu ne sen ne de başkası geçebiliyor.
Bu konuda haklısın bak..
Karakterli evliligi zorumlulugu babaligi kaldirabilcek birini ariyorum
Güzelmiş.. İnşallah en kısa zamanda nasip olur.. :)
Amin isteyen herkese hayirli kismetler cikar inşallah🌸🌸
Aminn :)
Aklı başında saygılı sadakatli ancak kimin eli kimin cebinde değil bu devirde evlilik için Uygun biri zor
Anlayışlı mantı açmasını bilen güzel çay yapan lahmacun seven birini bekliyorum
Bişi aramıyorum zaman bekliyorum zamandır var daha
Yaşlıyım ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?