- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılZengin koca bekliyorlar. Rahat yaşatacak ama parmağında oynatıp söz geçirebilecekleri enayi adamı bekliyorlar. Kendileri koca parasıyla istedikleri gibi gezip tozarken evine, eşine bağlı hanımcı erkeği bekliyorlar. Çalışmayıp ev hanımı olacaklarsa, ev işlerine yardım edecek bir keriz bekliyorlar. Hayatın, geçimin yükünü birlikte omuzlayacakları erkeği değil, bir yol arkadaşı değil, içine girilecek bir vajinaya sahip olmanın özgüveniyle kendilerine prenses muamelesi yapacak amsalak erkeği bekliyorlar... Maddi sıkıntıya, psikolojik sıkıntıya girdiğinde yanında, arkasında dimdik duramayacakları, çöp gibi sokağa atacakları erkeği bekliyorlar... Çünkü kadınlar koşulsuz sevmez... İhtiyaçlarını karşılayan erkekleri severler.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı.
1 yılEvleneceğim kişide aradığım özellik iki tane, ama bu özellikleri taşıyan bir hanımefendi ile karşılaşmadım.
1. Evleneceğim kişinin Allah (C. C.)'tan razı olması.
2. Allah (C. C.)'ın, evleneceğim kişiden razı olması.
Aradığım vallahi, billahi, tillahi budur.
Ama yok bu vasıfta kimse.32 Yorumla- 1 yıl
Nerden bulabilirsin ki? Bunun cevabını Allah bilir.
- 1 yıl
Kişi Allah (CC)'tan razı olduğunda Allah (CC) da kulundan razı olur.
Bu rızalık karşılıklı olur.
Rabbim herkesin gönlünü bilir.
Peki kişinin Allah ( CC) dan razı olduğunu nasıl bilecez dersen.
Şuradan biliriz, bir bela geldiğin de ilk sözü Allah'ı anmak olursa.
Bilki bu kişi Allah dan razı, Allah da ondan razı.
Yani günümüzde evlenmek o kadar kolay bir şey değil şöyle bir şey söyleyeyim anlaşmak önemli uyum önemli ailesinin uyumlu olması önemli benim şu anda maddi gelir durumu olmadığı için ve bu konuda biraz sıkıntılar yaşadığım için evlilik düşünemiyorum ama her şeyi nasip kısmet
10 Yorumla
Efendim bende yaşımı başıma aldım ve bu hususu bu raddeye gelene kadar pek çok defa da düşündüm, fakat bu kadar ciddi bir münasebet kuracağım kimseyi etrafımda bulamadım, zamanla farkettim ki etrafımda çok kişi yoktu.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u 1 yılparam yok ve aşka da inancım yok
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Bu zamanki kizlar bi hayli degisik parasi olsun zengin olsun yakisikli olsun uzun boylu olsun çok secici eskiden işi gücü olsun derlerdi simdi ise ona bakmiyorlar artik kendile iyi davranan esine cocuguna bakan insanlari istemiyorlar
21 Yorumla- 1 yıl
kanal 7 filmlerinde zengin koca isteyen kadınların sonu niye hep kötü oluyor
1 yılDevir gerçekten sıkıntılı. Aldatmayı normalleştiren insanlar var. Sadık bi insan bulmak çok zor. Çevremdeki insanlar genelde mantık evliliği düşünüyor ama ben aşk evliliği istiyorum. O yüzden nasip.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmek için doğru kişiyi bekliyorum. Güveneceğim, vakit geçirmek isteyeceğim, sıkılmayacağım, aile yapısı kendi aileme uygun birisinin karşıma çıkmasını bekliyorum. Çünkü devir gerçekten sıkıntılı.
42 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle maalesef
- 1 yıl
Ailesi yoksa
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. - İlk önce okulumun bitmesini
- 2026 kpss de atanmayı
- Doğru kişinin karşıma çıkmasını
Bunlar olduktan sonra evlenebilirim.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİstemiyom hacı. Altımda arabamla geziyorum... dilediğimce paramı harcıyorum kendime... evlenip de karı doyurup bakmakla uğraşmam için bir sebep yok...
Tanıdığım bir kadın var cüzzi bir ücret karşılığı ayda 1-2 defa uğrarım yanına... Kendi işletmem var. Düzenim kurulmuş... kurulu düzene bklu donuyla gelip oturucak bir ev kızıyla ilgilenmiyorum.
27 Yorumla- 1 yıl
Düşüncelerin çok yanlış. Bu dünyada sadece ev hanımları yok. İstesen çalışan bir kadın ile de birlikte olabilirsin ama sen evlilik sorumluluğundan korkuyorsun, özgürlüğünün gideceğinden korkuyorsun. Yaşın kaç bilmiyorum ama belirli süre sonra ailendeki kişiler vefat edince yapayalnız bir hayat içine dokunmaya başlar.
- 1 yıl
Hiçbi kızı kullanma da bakarsanız yapın
- 1 yıl
Naparsanız yapın
Cevap sahibi1 yıl28 yaşındayım. Çalışan kadınla beraber olunca da şöyle oluyor... Normalde hanfendi çalışmaması lazımdı da ben onu zorla çalıştırdığım manasına gelen faikirler teoriler püskürüyor çalışan kadınlar da 🥴 Çalışan kadınlar çalışmayan kadınlara göre daha iki yüzlü sayılır evlilikte. Çalışıyor ama sanki ben zorla onu satıyormuşum gibi bir tribe giriyorlar kendi kendilerince.
Cevap sahibi1 yıl@Iııııııılllll Siz sanki kullanmamış oluyorsunuz da... META! Kendinizi metalaştırmak konusunda bir profsunuz 🤞 zaten parayla satın alınabiliyorsunuz da kolaylıkla... Bunu bu kadar yüzeyselleştiren de ısrarla sizlerin oluşu daha can sıkıcı.
- 1 yıl
nasıl bir yere gidiyorsun ücret karşılığı
Cevap sahibi1 yıl@wonderland_ Bir arkadaşım var. Gittiğimde bişiler götürürüm içicek alkollü vs. yiyicek şeyler... Çıkarken de biraz para bırakırım vestiyere. genelde 800-1200 tl arası. Kız muhasebeci normalde önceden ofite tanışmıştım. Sessiz sakin bir tip. Tipik türk gacısı özelliği yok ama imzayı basınca bu özellikler sonradan gelişmiyicek gibi bir durum yok. İmzadan önce ve sonra ap ayrı insanlar oluyor kadınlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik karşıtıyım ayrıca işim yok okulum devam ediyor ve daha gencim artı kafa dengi biriyle henüz karşılaşmadım xd.
30 Yorumla Eğer evlenecekseniz çok duygusal bı karar vermeyin vaktinde evlenin çocuğa bakmak kolay değil sorumluluklar ev yemek ve bicok şey hepsini birarada yürütmek hiç kolay değil iyi düşün doğru karar ver
12 Yorumla- 1 yıl
Mesaj atabilirmisiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılŞu an ilgimi çekmediği ve istemediğim için evlenmiyorum ama aklımda olsaydı beklediğim şeyler şunlar olurdu;
•Doğru kişi
•Teklif
•Kariyer
•Gerekli birikim
•Uygun zaman vs.10 Yorumla
1 yılAçık bir şekilde kullanacağı erkekle evlenmek isteyen, doyumsuz, eve başka erkekler getirip yanımda ilişkiye girecek, dominant karakterli bir kadın bekliyorum
10 Yorumla
1 yılHazır değilm , gezmek tozmak üniversite okumak falan istiyorum işe giriyim istiyorum 23,24 te falan evlenirim herhalde
21 Yorumla- 1 yıl
Erken canım sana daha zaten zamanın var baya
Gizli Üye(25-29)1 yılEvliyim zaten bebeğim im doğmasını bekliyorum artik
715 Yorumla
Cevap sahibi1 yılErkek 10 hafta yani 70 gün kaldı
Cevap sahibi1 yılAmin teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılBelli
Cevap sahibi1 yılEymen Aras
Cevap sahibi1 yılSezeryan
- 1 yıl
Az kalmış gerçekten 🙂 zaman daraldıkça stres yapıyor musunuz?
Cevap sahibi1 yılYapıyorum yapmaz olur muyum normal doğum a dayanamam sezaryen yapicam zaten korkuyorum da birde bazıları diyor komple bayılma yapma diye ama belden uyusmayi da goruyormussun hareketlerini hissediyormussun acı hissetmiyorum muşsun psikoloji doktoru felan da giriyormuş belden uyuşma olursa görüyorsun diye cesaret var gibi yok gibi düşünüyorum telaş yaparsam tansiyon şeker e vurursa komple bayiltirlar zaten ama bilemedim bende hiç zaman daralıyor hangisini yapacağımı artık seçmem lazım ama pekte güvenemiyorum ilk doğum hiç amilyat felan hiç birsey olmadım daha
1 yılHayatımı belli bir düzene sokmayı sanırım ama tabi şu an hayatım düzene girse bile evlilik gibi bir düşüncem yok orası da ayrı tabi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAngelina Jolie'yi bekliyorum bekle beni dedi herhalde gelir koskoca hollywod starı yalan söyleyecek değilya😃
10 Yorumla
1 yılYaşım daha genç maddi özgürlüğe sahip olmam lazım bide soğudum dudydukalrımdan sonra güvenemiyorum ya sıcak bakamıyorum evliliğe
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBirincisi; yaşım evlenmek için çok erken. İkincisi; insanların babasına bile güvenemediği, mutluluğu bulamadığı bir zamanda böyle bir işe kalkışmak; oldukça sakıncalı. Üçüncüsü; bir eşim olduğunda, şiddet görmekten veya aldatılmaktan korkuyorum.
12 Yorumla- 1 yıl
Yani hiç evlenmeyecek misin?
- 1 yıl
Bu tarz şeyler hayatın içinde var zaten, insan olan yerde illa bi sıkıntı oluyor, zamanla insanları iyi tanımayı öğrenicez diye umuyorum, bu da genellikle yaşamadan olmuyor, ama hayatta önce kendimizi sevip güçlü durup, kendimizi garantiledikten sonra yanlış bir tercihe kolaylıkla tekmeyi basabiliriz bence
Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. Doğru kişiyi bekliyorum
Doğru kişi ; merhametli ilgili bana çok düşkün ama özgürlük anlayışı olan biri olmalı11 Yorumla- 1 yıl
İnsanlar bunda dengeyi tutturmakta çok zorlanıyorlar maalesef. Aslında ideal bu ama pratikte namümkün sayılır.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Muhtemelen iki seneye evlenirim, şimdi biraz melankoliğim geçmesini bekliyom
21 Yorumla
1 yılbir şey beklemiyorum istesem şimdi şu an evlene bilirim ama istemiyorum
10 Yorumla
1 yılDoğru kişinin çıkmasını ve okulumun bitip iş hayatına atılmayı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sevemiyorum ki kimseyi evleneyim
2-3 ay konuşup bırakıyorum kız kalmadı konuşmadık 🥲10 Yorumla
1 yılHem kariyerimi düzene oturtmayı hem de düzgün birini bulmayı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılKıro gibi cevap vereyim Pare var gari yoktur looo.
Gelsin linçler 😎12 Yorumla- 1 yıl
Para etmeyen para var amme borsaya girerse para edecek diye umut ediyoruz 😆
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılDoğru kişiyi bulmayi veya o kişi tarafından bulunmayı
10 Yorumla
1 yılUzaktan baktım yeşil türbe, yanina gittim estağfur tövbe. Doğru kişiyle denk getiremedik ellam.
10 Yorumla
1 yılTekrar yeniden dünyaya gelmeyi ki ozaman asla evlenmem
10 YorumlaBenim bir beklentim yok. Yalnız yaşayıp gidiyoruz işte. Kimseye dokunmadan sessiz sakin. Yani bence bu işler erken olmalı. Olmuyorsada zorlamanın manası yok diye düşünüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılAnnem gilde bu soruyu soruyor cevabı bendede yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKarşı tarafın mekanizmasından korkuyorum bakireyim bide 😵💫😵
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKocamı , kendisi nerde bilmiyorum şu an erkek arkadaşım var evlilik düşünmüyor. Fikri degisirse kocam olma ihtimali var değişmezse kocam nerde yok evlilikte yok öyle olunca🙄
12 Yorumla
Soran1 yılBakire misin?
Cevap sahibi1 yılNeden böyle bir soru soruyorsun
1 yılEvlilik insanın önünde en büyük engeldir. Kafana eseni yapamazsın, rahat rahat gezip tozamazsın, beğendiğin hoşuna giden bir karşı cinsle konuşup flörtleşemezsin. Evlilik bir insanın kendisine yaptığı en büyük kötülüktür.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl30lu yaşlarda, çözüm odaklı, kültürlü, eril enerjisi yüksek ve en önemlisi sadakatli. Fiziki özellikleri önemli değil benden uzun olsa yeter.
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBeklediğimi tarif ettim direk 🤭
Doğru kişiyi gerçi ben daha 21 yaşındayım düşünmüyorum evlenmek
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyakışıklı+fit, kalın ve büyük şeyli sevgilimin askerden dönmesini bekliyom.1 ay kaldı
20 YorumlaBen bu soruyu bekliyor muşum. 😱 çıkıp ilk gordugum kıza evlilik teklif etmem gerek, teşekkürler ulu bilge sayende hayatımı düzene koyacagim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı. Açıkçası bana kalsa doğru kişiyi bulsam yarın evlenirim ama benim için doğru kişiyi bulması zor🤷♂️ inşallah tez zamanda belli olur
00 Yorumla
1 yılEvlenmek gibi bir niyetim yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMaddi anlamda iyileşmek ve karşıma birinin çıkması
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenilecek düzgün biri ve maddi açıdan da iyi durumda olmayı bekliyorum.
10 Yorumla
1 yılDüzgün bir insan bulmayı bekliyorum ama sanırım bu gidişle daha çok bekleyeceğim
10 Yorumlaİş güç sahibi olmam lazım. Bir de daha etkilenemedim kimseden. Riskli işler bunlar büyük kumar.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Niye gizli kimlikle soru soruyorsun? Bu soru için bu kadar mı yemiyor?
00 Yorumla
1 yılDoğru kişiyi bulmayı hocam bakir-bakire olarak temiz bir ömür geçirilecek kişiyi
01 Yorumla- 1 yıl
Bakirelik önemlimi dicekler için söylüyorum zahmet etmeyin bakir bir birey olarak kendi isteğimle öyle bir kişi arıyorum lakin her aşamayı geçip evlilik de ciddiyete binince iş bakirelik de bitiyor ilişki
- Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
1 yılDoğru düzgün insan bulursam güvenebilirsem olur ama bu devirde zor ya
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
1 yılKocamın beni bulmasını
12 Yorumla
Soran1 yılBu yaştan sonra zor
- 1 yıl
30um ben 😄
1 yılEvlenicek kişi yok çünkü o yüzden
15 Yorumla
Soran1 yılOlsa evlenecek misin?
- 1 yıl
Evet
Soran1 yılNasıl biri olsun?
- 1 yıl
Sadik anlayısli sevgi dolu saygılı...
Soran1 yılSen nerelisin?
1 yılevlilik aceleye gelecek bir durum değildir. doğru insanı bulmalı ve doğru zamanı beklemelisin.
10 YorumlaOkulun bitmesi sonra iş hayatı ve tabiki doğru insanın denk gelmesi
20 Yorumla
1 yılEvlenmek için evlenmek istemiyorum vakti zamanını bekliyorum ve doğru evlenilecek adamı.
20 YorumlaMesleğim yok, param yok, yabancı dilim yok. Bunları halletmeyi bekliyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl25 yaşındayım 30 yakın evlenirim hâlâ çok erken geliyor yani yaşım evlilik için küçük diye düşünüyorum
30 Yorumla
1 yılDoğru kişiyi ama o doğru kişi zannedeceğim kişi acaba doğru kişi olacak mı korkusunu yendiğim de 😀
10 Yorumla
1 yılKafa dengi birisi yok iş güç para her şey tam ama kafa dengi mutlu ve huzurlu olacağım insan yok
10 YorumlaSırf ülkenin çoğu gibi evlenmek için evlenmemek... Evlilik doğru insanla yapılmalı !
10 Yorumlaİyi bir iş, maddi güç ve ilişkinin artık iyice olgunlaşması, evliliğe hazır hale gelmek..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKargo bekliyoruz kaza yaptı galiba bir türlü gelemedi.
10 Yorumla
1 yılDoğru kişiyi doğru zamanı ve parayı
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl30 a kadar evlenmiş çocuk yapmış ve ehliyet almış olmak istiyorum 30 dan sonrası geç gibi geliyor ahahahha
21 Yorumla- 1 yıl
Düşününce doğru aslın da hocam umuyorum başarırsınız
Gizli Üye(18-24)1 yılYakışıklı zengin mütevazi romantik azimli çalışkan düşünceli kibar centilmen saygılı olgun bir erkeği bekliyorum 😂
137 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBakımlı temiz sadık güzel bir eş vercem oldu mu
Cevap sahibi1 yılBulamıyorm ne yazık ki
Cevap sahibi1 yılGörücü usulü çıkmadı hiç
- 1 yıl
Oldu paşam başka bir isteğin 😂
- 1 yıl
Bulsun, ben bişi mi demişim hayırdır?
Cevap sahibi1 yılBen kimseye teklifte bulunmam bana ne xjdjd
- 1 yıl
İllaki birisi denk gelir ama teklifi onun yapmasını bekleme bu devirde erkekler bile kolay kolay teklifte bulunmaz he dersen ki teklifte bulunmam banane hayırlı günler uzun bir süre daha yalnızsın
Cevap sahibi1 yılYalnız kalayım bana göre bir erkek teklif etmeli kıza diğer türlüsü hoş olmuyor
- 1 yıl
Katılıyorum Kafkasa
Cevap sahibi1 yılHer teklifi kabul etmek zorunda değil kimse değerlendirme aşamasına alıcam öyle farzet
Cevap sahibi1 yılBenim erkeklerin parasını yediğimi de nerde çıkardın ayrıca kendinle ćelisiyosn şu an örnek olarak farzet ki sana teklif ettim diyorsun sonra ben seni beğenmeyecem belki diyosun
Cevap sahibi1 yılKanka ne anlatıyorsun gözünü seveyim 😂
Cevap sahibi1 yılYani o yorumda espri yaptğmı anlamadn mi gerçekten
Cevap sahibi1 yılİşimdeyim zaten yorumlara cevap veriyorum ama görüyorum ki sen üyeleri hedef alıyosun böyle yapıcaksan sorma bir şey
Cevap sahibi1 yılAyrıyeten zengin erkek istemek kötü bir şey değil neden bu kadar zorunuza gidiyor anlamıyorum
Cevap sahibi1 yılKendim zengin olduğum için eşimin de öyle olmasını istemem çok normal
Cevap sahibi1 yılBirçok özellik saymam şakaydı farkındaysan birbirine benzer kelimeleri saymşm engelliyorum seni amma uzattn
- 1 yıl
Bu geri kafalıları boş ver prenses biraz kalite yükseltmeye ne dersin?
1 yılKoca
41 Yorumla
Soran1 yılBulalım sana
- Devamını Gör (164)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım