• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Evlenmek icin neyi bekliyorsunuz?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
46
Yapay Zekaya Sor

Herkes evlenirken bizler neden evlenemiyoruz

Evlenmek icin neyi bekliyorsunuz?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Noldu bu analara babalara gizli bir mesaj bir vahiy mi geldi bu ara, benimkide öyle köşeye sıkıştırdı ki beni evlen diye , canımı atasim geldi. Ekonomiden dolayı kaşık düşmanı mı görüyorlar acaba, iki ablamdan var torunlari. Evi yıktı evi evleneceksin diye. Abim aylardır evden kovuyor aklına geldikçe.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• SUPLEXPOWER
    SUPLEXPOWER Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Günün birinde asgari ücretten kurtulursam , 2+1 veya 3+1 ev alabilirsem , Düğünler malum masraf kenarda 600-700 bin boşta keş para olursa , Kadına takılacak altın ve bilezikleri biriktirebilirsem , Son olarak birbirimizi anladığımız iyi anlaştığımız bir kadın bulabilirsem anca o zaman evlilik olur. Yani pek olacak bir iş gibi durmuyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Sohbeti beni benden alacak, kültürü ve zekasıyla beni baştan çıkaracak.. İyi ki varım dedirtecek, her sabah yanında kuşlar kadar hafif uyanacağım bir adamı. Bakmaya doyamayacağım şükür sebebim olacak bir insan. Başka da bir şey değil ya.

0
    5 Yorumla
    • -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ
      -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ
      1 yıl

@birazoyleyimdir okurken masallar içinden yazıyorsun gerçeklik payı yok 4/4 beklersen ömrünün 4/3 gidici

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Olsun abi ya, hayal ettiğimiz tek şey iri bi popo büyük memeler değil nasılsa biraz da biz hayallere dalalım çok mu?

Yorumla
    • -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ
      -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ
      1 yıl

Allah'a şükür ki öyle düşüncelerim yok :) Sadece 4/4 kimse yoktur hayatta

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@-Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ tabii. Ben de 4/4 değilim ki. Yazdıklarım da 4/4 şeyler değil, atla deve değil yani😅

Yorumla
    • -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ
      -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ
      1 yıl

Bu devirde atla deve onlar ama tabi ben sadece fikir belirttim iyi günler 🙂

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

36

Cevap

49

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.

param yok

0
    0 Yorumla
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 yıl

Evliliği bir beklenti olarak almadım hayatıma. Çünkü bence evlilik, bir zorunluluk değil, iki insanın karşılıklı sevgi, saygı ve anlayışla birbirine sunduğu bir yolculuk olmalı. Zamanla ya da uygun bir dönemde değil, gerçekten hissettikçe ve doğru kişiyle yapılması gereken bir şey.

3
    0 Yorumla
  • AhmetHasanCan
    AhmetHasanCan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl

Birincisi herkes evlenmiyor, algıda seçicilik sizinkisi.

Peki neden evlenemiyorsunuz? Çünkü günümüzde maddi yükü çok ağır, erkek açısından bakınca da mantıklı bir sözleşme değil. Evet evlilik bir sözleşmedir, yoksa neden imza atalım?

Medeni kanun yeniden düzenlenmeli, boşanmak kolaylaşmalı, erkeğin sırtına binen yükler azaltılmalı.

4
    39 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Benim derdim degilde ailemin derdi olmus evde huzurum kalmadi artik. kafayi yicem cildiracam. sürekli evlen git artik senin yüzünden eve sigamiyorum diyor annem böyle konusmasi normal mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Senden birsey isteyebilir miyim?

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

Bu konuşma normal, bana da söylemişliği vardı :))

Yorumla
    • Rtyunsss
      Rtyunsss
      1 yıl

@AhmetHasanCan ya da erkekler sadık olmayı deneyip hiç boşanma olmamalı. Tek kadınla yetinmeyi öğrenin.

Yorumla
    • Küp_şeker97
      Küp_şeker97
      1 yıl

Gizli üye takma kafana aileler öyle der sözde ama inan içten içe gitmeni istemezler hep sevgi göstermez hemde dizinin dibinden ayrıl istemezler hoş sevgi gösterisinde bulunmuyorlarsa en azından sorun değil

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

@Rtyunsss Ben tek kadınla yetiniyorum da onlar yetinmeyi bilmiyor. Doymuyorlar, sürekli istek, hiç bitmeyen hem de. Kimsede şükür yok. Hep yüksektekiyle karşılaştırıyorlar.
      Evet sizler erkeklerden muzdaripsiniz, bende kadınlardan. Çünkü baktığım zaman sizin gibi de değiller yaa. Değişik bir durum.

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

@Küp_şeker97 Evet haklısın, yani bu söyledikleri bir hatırlatma gibidir. Bak evlilik diye bişey var, git bul yuvanı der gibi.

Yorumla
    • AhmetHasanCan
      AhmetHasanCan
      1 yıl

Benden mi? Tabi buyur.

Yorumla
    • AhmetHasanCan
      AhmetHasanCan
      1 yıl

@Rtyunsss zaten sadık olmayan boşanmadan gizlice aldatır. Sadık ve dürüst olan ise onu aldatmak istemediği için boşanmayı isteyebilir. Kadın ya da erkek fark etmez.

Ama konumuzun bununla alakası yok sanırım :)

Yorumla
    • Rtyunsss
      Rtyunsss
      1 yıl

@AhmetHasanCan kadınlardan bahsetmiyoruz sizin boşanma sebebinizi anlatıyoruz hani boşanma kolaylaşmalı diyorsunuz ya aldatmayın ki kadınlarda boşanmasın size zorluk olmasın

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

@Rtyunsss Bazıları da sırf erkekleri maddi zarar sokmak için mobbing uyguluyor. Yaşadım bunu. 2 ay sürdü.

Yorumla
    • Rtyunsss
      Rtyunsss
      1 yıl

@Musti423 iş yerinde mi

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

@Rtyunsss işyerinden de oluyor evden de oluyor. Yani şunu diyebilirim ki her şey zamanında gerekiyor. Yaş ilerleyince kriterler değişiyor, insanların istekleri de değişiyor bu sefer de hayal edilen bulunmuyor. Bekleyince de artık kriterlerinde kimse bulunmuyor.
      Onun için çevresel baskı da olabilir.
      Evli olup da çocuğu olmayanlara da hani bebek? diye söyleniyor :) merak etme böyle şeyler hep var olacaktır. Maksat kötü değil.

Yorumla
    • Rtyunsss
      Rtyunsss
      1 yıl

@Musti423 tamam da yazdıklarımla alakası yok erkekler sadık olmuyor sonra boşanma kolaylaşsın diyor var mı öyle dünya aldatıpta elini kolunu sallaya sallaya başka kadınlara gidememeli

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

@Rtyunsss Şimdi kadın erkek mevzusuna girince de hepsini genellemiş oluyorsunuz. Bi tane Müslüman adam bulduğunuz mu var ki? Genelde hep aynı kafadan buluyorsunuz onlar da aynı ürün gibi birbirinin aynılar galiba. Şimdi genellediğin zaman hepsi her daim birebir aynı anlamına geliyor ki o iş öyle değil.
      Biz de kadınların şeytan fikirli olduğunu, maddiyata düştün olduğunu, sevmenin sadece erkeğin parasına bağlı olduğunu, erkeği maddi olarak yıkma derdinde olduğunu, kimi kızların da aşırı cinsel dürtüleri olduğunu, evlenmeden seks yapanları ve bunların doğru kafa olduğunu düşünenler de var.
      O zaman hepsinin ortak ismi Kadınlar diyip de bunlar da onların özelliği desem Doğru mu söylemiş olurum?
      Ben sizlerin bulduğu erkekler hakkındaki düşüncenin doğru olduğunu ve hep aynı tip adam bulduğunuzu düşünüyorum, çünkü diğerlerine bakmazsınız ilginizi çekmez ve birçoğunuzun profil resmine baktığımda da benim gibi erkeklerin böyle kızlarla işi olmadığını görürüz. O zaman da düzgün adamlara göre sizler kötü kızlarsınız. Yanlış mıyım?
      Erkeklerin tamamına suç bulmayın. Belki de siz yanlış taraftasınızdır. Umarım anlatabildim.

Yorumla
    • Rtyunsss
      Rtyunsss
      1 yıl

@Musti423 bak erkek aşırı açık kadın gördüğünde bakar illa ki bakar ama kadınlarda böyle dürtü yok kadınların çoğu tek erkekle yetinebilir bunu sende biliyorsun ama erkeklere evlilere başka kadın yüz verse tav olur hemen

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

@Rtyunsss Tamam bak bunda hem fikiriz, Peki açıp göstereni değil de neden dönüp bakana kötü diyorsunuz ki? Şimdi kadınlar çiçek alırken hep mutlu olurlar, erkeklere çiçek versen aynı etkiyi yapar mı? Bu ne? derler. Çünkü sizde etki etmeyen şeyi anlamanızı beklemiyorum, zaten anlayamazsınız da biz de çiçeği anlayamayız. Çünkü bizim dürtüler arasında çiçek yok, sizin bakışınız arasında da çıplak görünce cinsellik dürtüsü oluşmuyor.
      Onun için açıp gösterene bence kabahat bulun, çünkü 7 yaşındaki erkek çocuk bile döner bakar.

Yorumla
    • Rtyunsss
      Rtyunsss
      1 yıl

@Musti423 açıp gösterene kabahat bulamayız çünkü hepsi size ilgi duymuyor siz bakmayacaksınız zaten karısını sevende bakmamalı başka kadına doğrusu bu. Seven aldatmayan o kadın ne kadar açsana bakmaz aldatmaya meyilli olanlar bakar sonrada boşanma kolaylaşsın diye zırlar

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

@Rtyunsss Kusura bakma da açıp gösterirsen işte tecavüzler, saldırılar bilmem neler, 5 yaşındakilere de yapılanlar hep bu açıp gösterenler yüzündendir. Anlamanı beklemiyorum, inan ki şuanda vücuduna Testesteron verseler sen de aynını yaparsın. Siz diyorsunuz ki Fıtratınıza karşı gelin...
      Aslanın önüne Et koy ve sakın yeme de. Bakalım ne kadar sabredecek? senin dediğin budur. Anlamadığınız olay, biz açalım gösterelim siz de çadırı kurun bekleyin.. Yok öyle bi dünya. Bu ne varsa hepsinin yegane sebebi kendini açıp gösterenlerdir. NOKTA:... Tartışmaya kapalıdır.

Yorumla
    • Küp_şeker97
      Küp_şeker97
      1 yıl

@Musti423 Allah sana irade vermiş irade kullan onu , senin sözlerinde mantık aramıyorum zaten , çünkü hiç yok, nefis dediğin herkeste var kadın da yok mu sanıyorsun ama terbiye edeceksin onu aslanı geç köpeği bile terbiye ediyorlar sen bir tane nefsini mi kontrol etmekten aciz durumdasın?

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

@Küp_şeker97 O zaman biz de sizler gibi açıp ortaya koyalım o zaman. Konu nereden nereye geldi. Aldatmanın sorumlusu da bu zihniyettir, Erkeklerin sapık olmasının sebebi de her yerini açanlardır. NOKTA. Allah size de beyin vermiş ama kullanma kılavuzunu okumamışsınız.

Yorumla
    • Rtyunsss
      Rtyunsss
      1 yıl

@Musti423 konu tecvuz değil. O zaman bu söylemlerinle hepiniz tecavuzcu müsünüz. Yani evli bir adam karısı olduğu halde açan bir kadın varsa dışarda tecavuz edebilir niye kendinizi tutamıyorsunuz diye. Aldatmaya meyliniz var karın olduğu halde zaten bir kadına sahipseniz aldatıyorsanız zaten gözünüz dışardadır bir kadına bakmamak çok basit evde karın olduğunu düşün yeter ama siz erkeklere farklı kadınlar cazip gelir. O kadar imkansız bir şey diyorsun ki kadınlar kapanacakmış hadi Türkler kapandı diyelim bunun Avrupalısı asyalısı var bu kadar kadın sırf siz kendinizi tutmak bakmak istiyorsunuz diye kapanamaz ya da karınız sizden boşanmasın diye. Kadın yanından geçiyorsa bakma ki kadında sizden nafaka almasın bu kadar basit. Gözünüzü önünüze dikmek kolay ama yapmak gelmiyor. Eğer bakıyorsanız kadında nafaka alır konu tartışmaya kapalıdır NOKTA BAKMAZSANIZ KADINDA NAFAKA ALMAZ.

Yorumla
    • Rtyunsss
      Rtyunsss
      1 yıl

@Musti423 bütün kadınlar kapatacakmış 😂😂 siz bu seferde erkeklere sararsınız açıktalar ya… kendi ziynetinizi düzeltin her önüne gelene bakmak bakmamak sizin elinizde. Allah size beyin akıl irade vermiş kullanın onu bakmayın eve kadar bekleyin erkekler kopeğe bile tecavuz ediyor kopeğe kıyafet giydirelim o zaman sapık olmanızın sebebi rahat ve kendinizi tutmamanız NOKTA

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

@Rtyunsss Müslüman bir inanca sahip olmadığın için Beynin şeytanınla beraber çalışıyor. Fıtrat denen olgudan zerre haberin yok. Söylemek istediğimi tersinden anlıyorsun. Sizin bu kafa değişmedikten sonra hiçbir şey düzelmez. Hatırlarsan eğer fazla değil, şura 15 sene önce Zina serbest bırakıldığında hani insanlar istediklerini yapsın yaaa gördük Zinaların ne kadar çoğaldığını, Boşanmaların ne kadar arttığını, pisliklerin ortalık cereyan ettiğini, denizin kenarlarında sokak ortasında ne yaptıklarını. Bunlar daha başlangıç...
      Evde karın var diyorsun, Bunu sana anlatabilmem için yüzyüze bir kaç saat sana harcamam lazım ki belki anlayasın ama o kafa da yok çünkü sizde. Hep kendi görüşünüzle düşündüğünüz için karşının fıtratı diye bir olaydan haberiniz yok.
      Sonuç olarak, Atasözü der ki... Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek peşinden gitmez...
      Aldatmaların sebebi de yine başka kadın. Yani kadınların düşmanı yine kadın.
      Anlarsın ya da anlamazsın, iş nereden nereye geldi.
      Sizin oradaki erkeklerin Allah korkusu olmadığı için herşeyi yapma haklarına sahip olduğunu düşünüyorlar. istedikleri herşeyi yapabileceklerini düşünüyorlar, çünkü inanç yok.
      Erkekler de aynı nefsi taşır ama Allah korkusundan dolayı cehennem olgusundan dolayı çekinirler.
      Sizler hep aynı beyindeki adamları bulduğunuz için demek ki sizin yaşam tarzınız o adamlara göre. Allah korkusu olan adamlara göre de sizler yanlış kişisiniz.
      Erkekleri kötüleyip durmayın sürekli, azıcık kendine ze iğneyi batırın. Yeter yaaaaa...

Yorumla
    • Küp_şeker97
      Küp_şeker97
      1 yıl

@Rtyunsss Allah aşkına, şuna laf anlatmaya çalışmayın paralamayin kendinizi boşuna nafile hepsi adama siyah dersen beyaz der

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

@Küp_şeker97 Konuştuklarına dikkat et pis saygısız şey seni. Sen kendini ne sanıyorsun? Zembille mi indin? Hakkımda ne düşündüğün zerre kadar önemli değil, benim gözümde cehennemliksin, bunu anlamayacak kadar da cahilsiniz.

Yorumla
    • Rtyunsss
      Rtyunsss
      1 yıl

@Küp_şeker97 salla boş ver bana Müslüman değilsin diyerek dinden çıktı zaten artık Müslüman değil 😂😂 hala her bku yiyip suçu kadına atarlar cehennme önce bunlar girecek

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

@Rtyunsss Ben onu boşuna söylemem, Allahın emirlerine karşı geldiğin ve benim zihniyetim olarak bana suç bulduğun için senin Müslüman olmadığını söyledim. Çünkü zihniyet denen bir şey var. O da sende fazlasıyla var zaten. Benim söylediklerim benim düşüncelerim olmuyor, Yaratanın emirleridir. Sen bunu anlamayacak kadar aklın kıt. Onun için de ne söylersen söyle. Madem Müslümansın, unutma ki cehennemin çoğu kadınlardan oluşuyor, bilirsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Arkadaslar sürekli bilidirim geliyor rahatsiz oluyorum artik sohbeti bitirseniz mi?

Yorumla
    • Rtyunsss
      Rtyunsss
      1 yıl

@Musti423 ohooo bana Müslüman değilsin diyerek dinden çıktın zaten sen burada Müslümanlık dersi verme bunu anlayamayacak kadar da senin aklın kıt cehenneme kadınlar gitse bile bu demek değil ki senin gibi erkekler gitmeyecek. Sen kadına kıza bakacaksın ve cennete gideceksin öyle mi? Daha çoook hayal kur sen. Önce size inen yasak var tesettür ayeti gözünüzde demek ki önce siz bakan erkekler cehennemi dolduracak öyle yok testesteronum vardı yok kadın açtı baktım diye bir şey yok baktığın için cezan kesilir cehnneme gidersin. İlk size inen ayeti siz yapıyor musunuz da konuşuyorsun şu zamandaki erkeklerin %98i cehennemlik Allah’ın yasasığını çiğneyip gözlerinizle gerek vücudunuzla zina yapıyorsunuz cehennmem senin gibi bakan erkeklerden oluşuyor merak etme

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

@Rtyunsss Bak şimdi kadınların kapanma konusu Allahın emridir. Sen bunu bizim kendi görüşümüz olarak itham edip ayıpladın, hatta hoş olmayan cevaplar verdin. Bu da demek ki Allahın ayetine sen bilmiyorsun ben bilirim edası oluşturdun. Bu da Allaha şirk koşmaktır ki bu da insanı dinden çıkarır. Ben ona istinaden söyledim. Tövbe etmen gerekiyor ama sen benimle zıtlaştığını sanıyorsun ama Allahın emirlerine karşı geliyorsun.
      Ben sana bir dille izah etsem de senin ilk tavrın karşındakini aşağılamaktır. Bana nasıl gelirsen ben de sana öyle hitap ediyorum. Yani olay bu.

Yorumla
    • Rtyunsss
      Rtyunsss
      1 yıl

@Musti423 abicim kapanma ilk size indi ilk size indi kapanma niye çarpıtıyorsun atlıyorsun. Erkeklerin gözlerini kapatma konusu Allah’ın emridir öyle yok libido yok testesteron yok. İlk size indi kapanma hala karşı gelip Allah’a şirk koşuyorsun. Allah’ın emrine ben kadınlara bakarım hormonlarım var diye karşı gelen sensin. Kadınlardan önce sizin gözünüze indi önce erkek bakmaz gözünü kapatır sonra kadın kapanır sen neyi inkar ediyorsun burada tek şirk koşan sensin. Hala size inen emri inatla kabul etmiyorsun olay bu.

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

@Rtyunsss 1-Kadınlardan önce bizim gözümüze inmedi bunu aklına sok.
      2- madem Müslümanım diyorsun o zaman kapatacaksın çünkü dinin emri...
      3- Gayri müslim isen zaten kapatma gibi bir inancın olmayacağı için, Mü'minin tesettürü de göz kapaklarıdır o zaman bakmayacaksın denmiştir.
      4- Madem bu konuya takıldın, Ben istediğim gibi açarım sen bakma deme hakkın da bulunmuyor.
      5- Sen açtığında beni cinsel taciz ediyorsun, bizler yapınca karakolluk oluyoruz, o zaman sizde yapmayacaksınız çünkü asıl siz taciz ediyorsunuz. Bunu anlamanı beklemiyorum çünkü testesteron hormonu taşımıyorsun anlamını bilemezsin.
      6- Bizler de size düzgünce anlatıyoruz, kapatııınnnnnnnnn.
      7- Hem oranı buranı açıp millete gösterince ne anlıyonuz? Erkekler genelde ateşi çıkmış olarak düşünüyor. Çünkü kış günü millet donarken üzerlerine kalın giysi giyerken kış günü dahi orasını burasını açan insan yanıyordur ki açıyor.
      8- Bir de yaa kendi cinsiniz bile sizi ayıplıyorken sen neyini savunuyon ki anlamadım ben?
      9- Neden açık saçık giyip erkekleri taciz ettiğiniz açıklar mısınız? Ben ve bizler gerçekten merak ediyoruz!!!

Yorumla
    • Rtyunsss
      Rtyunsss
      1 yıl

@Musti423 ne ne ne kadınlardan önce size inmedi mi 😮 sen ayeti inkar ettin dinden çıktın bir kere demek ki iyi bir Müslüman değilsin. Tesettür ayeti ilk erkeklerin gözlerine inmiştir kadınlara sonra inmiştir. İlk erkek yaratıldı süper zeka. Sonra kadın ve ilk tesettür ayeti erkeğe indi sonra kadına sen ayeti inkar ederek dinden çıkıp Allah’a şirk koştun bile. Kendi yediğiniz haltları ayeti inkar ederek saklayamazsın. Madem Müslümansın gözünü kapatacaksın bakmayacaksın Allah’ın tesettür emrini uygula. Bunu aklına sok. Sen tesettür ayetini yapmayıp gözünü kapatmazsan kadında yapmaz. Önce ilk emir size geldi ilk siz kapatacaksınız senin ben gözümü kapatmam sen kapat deme hakkın yok. Hala Allah’ın emrine testesteron diyerek karşı geliyorsun cehennemliksin. Allah gözünü kapat haramdan kaçın dediyse testesteron falan Allah’ın emrinden büyük değil yapacaksın. Bizde size düzgünce diyoruz gözünüzü kapatııııııııııınnnnnnnnn

Birde utanmadan üste çıkıyor böyle pişkinlik yok bakmayacaksın ki ne taciz edin milleti ne taciz edilin. Allah size daha zeki olacağınız beyin vermiş kullanın onu ayeti yapın gözünüzü kapayın ne siz taciz edin kendi kendinizi ne biz taciz edilelim bak işte bu kadar

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

@Rtyunsss Yaa arkadaşım git işine yeter artık. Gözünü kapat demek ben totomu açacam bakma demekle eş değerdir. Git ne halin varsa gör. Yeter sıktın artık.

Yorumla
    • Rtyunsss
      Rtyunsss
      1 yıl

@Musti423 işine gelmez tabii Allah’ın ayetini uygulamak burada kadınlara Allah’ın ayeti üzerinden caka satıyor git kendi günahınla ilgilen cehennem zebanisi

Yorumla
    • Küp_şeker97
      Küp_şeker97
      1 yıl

@Musti423 saygısız sensin neyse konuşmaya bile değmezsin saygısızca bir şey söylemediğim halde saygısız diyorsun demek ki noksanlık çok sende olmayan şeyleri görüyorsun. Offf çok bile yordum kendimi senin için laf anlatmaya, kendimden çok özür diliyorum...
      bildirim gelmemesi için bir şey yazma daha you understand? 😌😉

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

@Küp_şeker97 Hepinizin ortak yanı aynı tip zihniyete sahip olmanızdır. Defolun gidin, pisliklere laf anlatılmaz zaten Şurada kadın olup da niye kaliteli insanlar var. Aynı fikri paylaşmasak bile kimse kalitesinden ödün vermiyor.

Yorumla
    • Küp_şeker97
      Küp_şeker97
      1 yıl

@Musti423 ağzını topla sempaze soytarı bu sitenin iq seviyesinden birkez daha emin oldum sayende teşekkürler emeklerin için 👏🏼 yılın sempaze ödülünü hakettin bu sene

Yorumla
  • Kafamkarisikbnmm
    Kafamkarisikbnmm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    1 yıl

Valla işi gücü yerinde, bana ve aileme saygı duyacak, anlayışlı, ev işlerini adil bir şekilde paylaşıp yapacak, çocukları seven (bu detay ilerde çocuğa bakması için 😅), beni her koşulda destekleyecek, saçma sapan kıskançlık krizlerine girmeyecek birini bulursam galiba anca o zaman evlenicem. Bu aralar hiç evlilik beklentim yok.

1
    10 Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      1 yıl

Sende baya şey istiyon ber yazdiklarini okuyunca 2 yaş gitti😄😄

Yorumla
    • Kafamkarisikbnmm
      Kafamkarisikbnmm
      1 yıl

@geribaksanbi haklısın bu devirde olması gereken özellikler bile fazla geliyor artık 😄

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      1 yıl

Sende baya güven sorunu var galiba benim gibi😄😄
      Ama isteklerin güzel bi hanım kızın istediği şeyler helal sanaa😎😎

Yorumla
    • Kafamkarisikbnmm
      Kafamkarisikbnmm
      1 yıl

@geribaksanbi son ilişkime kadar hiç güven problemim yoktu ama artık birisi merhaba dese iğreniyorum o derece soğudum 🥲

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      1 yıl

O zaman sana marhaba diyim iğrenme benden😄😄
      Şaka bi yana her şeyde hayir var sıkma canını sakın bu sana tecrübe oldu şimdi kendini daha iyi tanıdın

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      1 yıl

Nerde yaşıyosun bu arada merak ettim

Yorumla
    • Kafamkarisikbnmm
      Kafamkarisikbnmm
      1 yıl

@geribaksanbi buradan açık açık yazamam her şeyi istersen mesajdan konuşalım

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      1 yıl

Şimdi gördüm kabul ettim

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      1 yıl

Vaktin varsa konuşalim

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      1 yıl

Gün içerisinde işte oluyorum müsait oldukça konusuruz istersen☺

Yorumla
  • günes121212
    günes121212 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Adam gibi bir adamı bulmamı bekliyorum ama yok işte yok oysa kaldım öyle hayırlısı inşallah

3
    0 Yorumla
  • Müdaareli
    Müdaareli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Ben beklemedim

O da gelmedi

Ölüm gibi bişey oldu ama kimse ölmedi

3
    8 Yorumla
    • MBlackiron
      MBlackiron
      1 yıl

Bu sözler kime ait? Güzelmiş.

Yorumla
    • Müdaareli
      Müdaareli
      1 yıl

@MBlackiron özdemir asaf ındı galiba şarkısı da var hatta

Yorumla
    • MBlackiron
      MBlackiron
      1 yıl

Teşekkür ederim.

Yorumla
    • kuzularvebebekler
      kuzularvebebekler
      1 yıl

Ölmek Ruhunu kaybedenin umududur. Sen yaşıyorsun bekleyenin vardır bir baksan kapıya dönüp o kaybettim sandığın yaşam oradadır? Kim bilir... Buradadır

Yorumla
    • Müdaareli
      Müdaareli
      1 yıl

@kuzularvebebekler gelene kapım açık ama özellikle beklemiyorum artık

Yorumla
    • MBlackiron
      MBlackiron
      1 yıl

Ben gelebilir miyim o zaman?😌

Yorumla
    • MBlackiron
      MBlackiron
      1 yıl

@mudaareli

Yorumla
    • kuzularvebebekler
      kuzularvebebekler
      1 yıl

Ben işaret verdim isteği kabul et bir başlangıç yapalım. Tanışmak için

Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Sizi bilmem ama ben doğru kişiyi bekliyorum 😎😎

Not: Siz derken bir kişi değil bütün evlenmeyenleri kastediyorum.

0
    0 Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Evlenmek için neyi bekliyorum? Seni bekliyorum. Bi kabul etsen evlenelim de etmezsen ben ne yapabilirim? :)))

0
    0 Yorumla
  • 0_Nyks_0
    0_Nyks_0 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.

Evlenmek neden bu kadar öneriliyor ve şartlandırılıyor anlamış değilim mutlu bi evli görmedim ben

1
    10 Yorumla
    • okbyes
      okbyes
      1 yıl

Kadınların çocuğu olsun diye

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

@okbyes napıcaz çocuğu

Yorumla
    • okbyes
      okbyes
      1 yıl

Büyütceniz

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

@okbyes hizmet edicez erkeğe çocuğa ee başka

Yorumla
    • okbyes
      okbyes
      1 yıl

Bide biraz güler yüz

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

@okbyes almiyim ben

Yorumla
    • okbyes
      okbyes
      1 yıl

Zaten herkes çocuk sahibi olmamalı

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

@okbyes knk çocuk napıcaz bu pahalılıkta bakılmıyorda

Yorumla
    • okbyes
      okbyes
      1 yıl

30unu geçince hiç bakamıcan

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

@okbyes almiyim

Yorumla
  • Gulab-jamun
    Gulab-jamun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Eşcinsel evliliğin yasal olmasını ve doğru kadını bulmayı bekliyorum.. Gerçi bulsam da evlenemem.. Eh işte nedeni bu.

0
    0 Yorumla
  • YalnızGezen
    YalnızGezen Takip Et
    Bilge Yaş: 42
    1 yıl

yaş 41 , bir tane bile kız arkadaşım olmamışken , evlenmek benim için İMKANSIZ. Everest dağına 10 yıl üst üste çıkma ihtimalim , evlenebilme ihtimalimden fazladır.

0
    0 Yorumla
  • gençözgürkizz
    gençözgürkizz Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    1 yıl

Vakit gelmesini uygun biri çıkmasını kendim gibi birini daha çok var ama söyleyemem 😂😂

1
    0 Yorumla
  • Siyahkadife
    Siyahkadife Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Evlenme teklifi etmesini.

Ölme eşeğim ölme…

0
    0 Yorumla
  • Linanda
    Linanda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Bn şu an zamanı bekliyorum hayatımda biri var

0
    0 Yorumla
  • Mutlulugadogru27
    Mutlulugadogru27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Doğru insanı beklıyorum bir ömür boyu aynı yastıkta kalabileceğim

0
    0 Yorumla
  • Cinar344
    Cinar344 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.

Evlenme takıntım yok olursa olur olmazsa olmaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Beklemek mi?

kaçabildiğim kadar kaçıyorum o şeyden

1
    0 Yorumla
  • HoşafAğızlı
    HoşafAğızlı Takip Et
    Master Yaş: 28
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Neden böyle bir sey var illa herkes evlencekmi mk

0
    0 Yorumla
  • Küp_şeker97
    Küp_şeker97 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    1 yıl

Bil bakalım ne eksik 😄 adamı bekliyorum işte olmadı yılbaşında kendime kardan adam yapacağım tam ideallerime uyum sağlayan hoş menemen yapmak için illa da soğana ihtiyaç yok 😀🤦🏼‍♀️

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

160-170 arası, sarışın, beyaz tenli, iri göğüslü seksi bir kadını

0
    0 Yorumla
  • HızırBey
    HızırBey Takip Et
    Guru Yaş: 36
    1 yıl

Herkes istediği gibi biri olsun bekler iken 55 yasını görecek😃

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

benimle her açıdan ilgilenecek iyi düzgün ve gelirli birisi

1
    0 Yorumla
  • Fruy61
    Fruy61 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    1 yıl

Canım ne evlenmesi aşk da sevgide evlenince bitiyor en iyi sevgi saygı flort aşamasında oluyor

0
    0 Yorumla
  • EylülVibes
    EylülVibes Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    1 yıl

Nasip her şeyden önce ama para kazanma özgürlüğümüz olmadan evlenmemeliyiz bence

1
    0 Yorumla
  • redincel
    redincel Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Bişey beklemiyorum veren varken niye evleneyim

0
    0 Yorumla
  • Meraklıkızçeee
    Meraklıkızçeee Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    1 yıl

Gönlümün ve aklımın Uyum sağlayacağı birisi gelecek ve evleneceğim...

0
    0 Yorumla
  • DarbeliMatkap91
    DarbeliMatkap91 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    1 yıl

Evlenirsin acele etme

Çalışıyo msn ev kızı msn?

0
    0 Yorumla
  • Egeaşigi61
    Egeaşigi61 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    1 yıl

Evlenilecek kişiyi bulsam sonra ki level ne acaba

0
    0 Yorumla
  • Uykucupandaaaaaaaa
    Uykucupandaaaaaaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Evlenebilcek birini+ mezun olmayı

1
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Karşı cinsi hakedecek bir yeterliliğim yok.

1
    0 Yorumla
  • Onemortime
    Onemortime Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 88%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Beklemiyorum hatta kaciyorum :))

0
    0 Yorumla
  • hangovers
    hangovers Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Doğru insanı bulamadım

0
    0 Yorumla
  • Harbialem34
    Harbialem34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.

Sen evde mi kaldın

0
    0 Yorumla
  • Ceyhunn26
    Ceyhunn26 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 95%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Güven verecek kişiyi bekliyorum

0
    0 Yorumla
  • TürkKızıyız
    TürkKızıyız Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30 , eic 42%
    1 yıl

Gönlüme göresini. 💅🏻

0
    0 Yorumla
  • Parlayanyıkılış
    Parlayanyıkılış Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.

Hiçbir şey evlenmek istemiyorum

0
    0 Yorumla
  • oldcity026
    oldcity026 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı.

Evlilik bana uzak gibi.

0
    0 Yorumla
  • gizembenim
    gizembenim Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 36%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Beklediğim bir şey yok

0
    0 Yorumla
  • Gabriel_Pasternak
    Gabriel_Pasternak Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Otobüsü, gelsede eve gitsem, evlenzem

0
    0 Yorumla
  • Հայերեն_և_քրդերեն
    Հայերեն_և_քրդերեն Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Allah ne zaman dilerse o zamanı bekliyoruz

0
    0 Yorumla
  • buuurakkk
    buuurakkk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 90%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı.

para beklıyorum zengin olursam evet

0
    0 Yorumla
  • Doktorrbirüye
    Doktorrbirüye Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 91%
    1 yıl

Evlilik baştan aşağı saçma

0
    0 Yorumla
  • Wlahca
    Wlahca Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Keyfimin gelmesini 🤣

0
    0 Yorumla
  • Ateşşlina
    Ateşşlina Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 97%
    1 yıl

Doğru insanı bekliyoruz

0
    0 Yorumla
  • NostaljikBirFilm
    NostaljikBirFilm Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.

Anlatabileceğim birini

0
    0 Yorumla
  • AloneAngel_A_
    AloneAngel_A_ Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.

Evlilik teklifini bekliyorum 😂

0
    0 Yorumla
  • MBlackiron
    MBlackiron Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 52%
    1 yıl

Birazcık sevmek istiyorum.

0
    0 Yorumla
  • Cesurr_yrk
    Cesurr_yrk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Değecek birini

0
    0 Yorumla
  • KlavyeAbazanı
    KlavyeAbazanı Takip Et
    Yoda Yaş: 73 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.

Kocamin beni bulmasini

0
    0 Yorumla
  • MUSTAFAZKN
    MUSTAFAZKN Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30 , eic 34%
    1 yıl

Evlenilecek kişiyi bulmayı

0
    0 Yorumla
  • meraklıbirpandaa
    meraklıbirpandaa Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.

Sana uygun biri yok demek ki

0
    0 Yorumla
  • -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ
    -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Maddiyat işi düşündürücü

0
    0 Yorumla
  • bielmanınyarısı
    bielmanınyarısı Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Aday cıkmasını ama cıkmiyor

0
    0 Yorumla
  • COLDHERO
    COLDHERO Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 846 cevap paylaştı.

Tek derdin cidden bu mu

0
    2 Yorumla
    • COLDHERO
      COLDHERO
      1 yıl

Tabi ki silerim

Yorumla
    • COLDHERO
      COLDHERO
      1 yıl

Çalışıyo musun meslek var mı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Düzgün bir adam bulmayı ancak bulamıyorum..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Hiçbir şeyi herkes evlenmek zorunda mı

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Evlenilecek adayı bekliyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Doğru kişi. Doğru zaman. Doğru yer

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Koca bulmayı jfjr

0
    1 Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      1 yıl

Nasıl birisini istiyosun peki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Evlenilecek kadın bulmak zor da ondan.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kız anneleri evlenilecek kadın yetiştiremiyor. Erkeğin üzerine binen yükler çok fazla. Hem evlenirken hem de boşanırken erkeğe yüklenen külfet çok fazla. Kızların epey bir kısmı geçimsiz oluyor ve aile kültüründen haberi yok. İlaveten birçok kadın giyinmeyi bile bilmiyor.

Yorumla
    • birazoyleyimdir
      birazoyleyimdir
      1 yıl

Sanki erkek yetişirken kendine gereken özeni gösteriyor. Sürekli kadınları suçlayın. Annenizin eteğinden ayrılıp sağlıklı bir beraberliğe adım atamıyorsunuz ne istediğiniz belli değil. İlişkiler sürekli maddiyat temeline bindirildi hepsi sallantıda. Kimse beyefendilikten sözünün eri olmaktan evcimenlikten kaybedilen güvenden bahsetmiyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Problemlerin çoğunun sebebi kadınlar olarak sizsiniz. Erkeğin annesine kafayı takmışsınız. Şunu unutma, Türk örf ve adetlerine göre evin en önemli adetlerine göre evin en önemli kadını erkeğin annesidir, karısı değildir. Kız anneleri Türk örf ve adetlerine kız yetiştirmeyi pek bilmedikleri için sen de böyle saçma sapan bir yorum yapmışsın. Biraz Türk kültürünü öğren de konuş. İlaveten maddiyat konularına gelince, masrafları sürekli kız aileleri yaptırıyor. Kızı zengin yere vermek lazımmış diyen kız aileleri var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İlaveten yorumumun altına yorum yazmaya kalkışmayın. Ben buraya tartışmaya gelmedim. Görüş belirtiyorum, o kadar.

Yorumla
  • Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenmek icin neyi bekliyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlenmek için neyi bekliyorsun? 44 cevap verildi
Evlenmek için neyi bekliyorsunuz? 48 cevap verildi
Evlenmek için ne bekliyorsunuz? 53 cevap verildi
Evlenmek için ne bekliyorsunuz? 228 cevap verildi
Evlilik için neyi bekliyorsunuz? 103 cevap verildi
Arkadaşlar evlenmek için neyi bekliyorsunuz? 25 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Konuşmadan önce düşünür müsünüz?
  • Saçlarınızın modelini ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?
  • Sert müzikleri sever misin?
  • Saçlarınızı ne sıklıkla kestiriyorsunuz?
  • Dünya Kupası 2026 Türkiye grup maç saatleri size uygun mu, canlı izleyecek misiniz?
  • Regl oldum karnıma ara ara sancı giriyor, bana gecmiş olsun demek ister misiniz?
  • Buradan mesajlaşmaktan en keyif aldığınız arkadaşınız kim?
  • Gece saatlerinde tost yer misiniz?
  • Sevgilinizin karşı cinsten kankası olabilir mi?
  • Gece aldığınız kararlar sağlıklı oluyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨