Gizli Üye(36-45)1 yılNoldu bu analara babalara gizli bir mesaj bir vahiy mi geldi bu ara, benimkide öyle köşeye sıkıştırdı ki beni evlen diye , canımı atasim geldi. Ekonomiden dolayı kaşık düşmanı mı görüyorlar acaba, iki ablamdan var torunlari. Evi yıktı evi evleneceksin diye. Abim aylardır evden kovuyor aklına geldikçe.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılGünün birinde asgari ücretten kurtulursam , 2+1 veya 3+1 ev alabilirsem , Düğünler malum masraf kenarda 600-700 bin boşta keş para olursa , Kadına takılacak altın ve bilezikleri biriktirebilirsem , Son olarak birbirimizi anladığımız iyi anlaştığımız bir kadın bulabilirsem anca o zaman evlilik olur. Yani pek olacak bir iş gibi durmuyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSohbeti beni benden alacak, kültürü ve zekasıyla beni baştan çıkaracak.. İyi ki varım dedirtecek, her sabah yanında kuşlar kadar hafif uyanacağım bir adamı. Bakmaya doyamayacağım şükür sebebim olacak bir insan. Başka da bir şey değil ya.
05 Yorumla- 1 yıl
@birazoyleyimdir okurken masallar içinden yazıyorsun gerçeklik payı yok 4/4 beklersen ömrünün 4/3 gidici
Cevap sahibi1 yılOlsun abi ya, hayal ettiğimiz tek şey iri bi popo büyük memeler değil nasılsa biraz da biz hayallere dalalım çok mu?
- 1 yıl
Allah'a şükür ki öyle düşüncelerim yok :) Sadece 4/4 kimse yoktur hayatta
Cevap sahibi1 yıl@-Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ tabii. Ben de 4/4 değilim ki. Yazdıklarım da 4/4 şeyler değil, atla deve değil yani😅
- 1 yıl
Bu devirde atla deve onlar ama tabi ben sadece fikir belirttim iyi günler 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 1 yılparam yok
00 Yorumla
1 yılEvliliği bir beklenti olarak almadım hayatıma. Çünkü bence evlilik, bir zorunluluk değil, iki insanın karşılıklı sevgi, saygı ve anlayışla birbirine sunduğu bir yolculuk olmalı. Zamanla ya da uygun bir dönemde değil, gerçekten hissettikçe ve doğru kişiyle yapılması gereken bir şey.
30 Yorumla
1 yılBirincisi herkes evlenmiyor, algıda seçicilik sizinkisi.
Peki neden evlenemiyorsunuz? Çünkü günümüzde maddi yükü çok ağır, erkek açısından bakınca da mantıklı bir sözleşme değil. Evet evlilik bir sözleşmedir, yoksa neden imza atalım?
Medeni kanun yeniden düzenlenmeli, boşanmak kolaylaşmalı, erkeğin sırtına binen yükler azaltılmalı.
439 Yorumla
Soran1 yılBenim derdim degilde ailemin derdi olmus evde huzurum kalmadi artik. kafayi yicem cildiracam. sürekli evlen git artik senin yüzünden eve sigamiyorum diyor annem böyle konusmasi normal mi
Soran1 yılSenden birsey isteyebilir miyim?
- 1 yıl
@AhmetHasanCan ya da erkekler sadık olmayı deneyip hiç boşanma olmamalı. Tek kadınla yetinmeyi öğrenin.
- 1 yıl
Gizli üye takma kafana aileler öyle der sözde ama inan içten içe gitmeni istemezler hep sevgi göstermez hemde dizinin dibinden ayrıl istemezler hoş sevgi gösterisinde bulunmuyorlarsa en azından sorun değil
- 1 yıl
@Rtyunsss Ben tek kadınla yetiniyorum da onlar yetinmeyi bilmiyor. Doymuyorlar, sürekli istek, hiç bitmeyen hem de. Kimsede şükür yok. Hep yüksektekiyle karşılaştırıyorlar.
Evet sizler erkeklerden muzdaripsiniz, bende kadınlardan. Çünkü baktığım zaman sizin gibi de değiller yaa. Değişik bir durum. - 1 yıl
Benden mi? Tabi buyur.
- 1 yıl
@Rtyunsss zaten sadık olmayan boşanmadan gizlice aldatır. Sadık ve dürüst olan ise onu aldatmak istemediği için boşanmayı isteyebilir. Kadın ya da erkek fark etmez.
Ama konumuzun bununla alakası yok sanırım :) - 1 yıl
@AhmetHasanCan kadınlardan bahsetmiyoruz sizin boşanma sebebinizi anlatıyoruz hani boşanma kolaylaşmalı diyorsunuz ya aldatmayın ki kadınlarda boşanmasın size zorluk olmasın
- 1 yıl
@Rtyunsss işyerinden de oluyor evden de oluyor. Yani şunu diyebilirim ki her şey zamanında gerekiyor. Yaş ilerleyince kriterler değişiyor, insanların istekleri de değişiyor bu sefer de hayal edilen bulunmuyor. Bekleyince de artık kriterlerinde kimse bulunmuyor.
Onun için çevresel baskı da olabilir.
Evli olup da çocuğu olmayanlara da hani bebek? diye söyleniyor :) merak etme böyle şeyler hep var olacaktır. Maksat kötü değil. - 1 yıl
@Rtyunsss Şimdi kadın erkek mevzusuna girince de hepsini genellemiş oluyorsunuz. Bi tane Müslüman adam bulduğunuz mu var ki? Genelde hep aynı kafadan buluyorsunuz onlar da aynı ürün gibi birbirinin aynılar galiba. Şimdi genellediğin zaman hepsi her daim birebir aynı anlamına geliyor ki o iş öyle değil.
Biz de kadınların şeytan fikirli olduğunu, maddiyata düştün olduğunu, sevmenin sadece erkeğin parasına bağlı olduğunu, erkeği maddi olarak yıkma derdinde olduğunu, kimi kızların da aşırı cinsel dürtüleri olduğunu, evlenmeden seks yapanları ve bunların doğru kafa olduğunu düşünenler de var.
O zaman hepsinin ortak ismi Kadınlar diyip de bunlar da onların özelliği desem Doğru mu söylemiş olurum?
Ben sizlerin bulduğu erkekler hakkındaki düşüncenin doğru olduğunu ve hep aynı tip adam bulduğunuzu düşünüyorum, çünkü diğerlerine bakmazsınız ilginizi çekmez ve birçoğunuzun profil resmine baktığımda da benim gibi erkeklerin böyle kızlarla işi olmadığını görürüz. O zaman da düzgün adamlara göre sizler kötü kızlarsınız. Yanlış mıyım?
Erkeklerin tamamına suç bulmayın. Belki de siz yanlış taraftasınızdır. Umarım anlatabildim. - 1 yıl
@Rtyunsss Tamam bak bunda hem fikiriz, Peki açıp göstereni değil de neden dönüp bakana kötü diyorsunuz ki? Şimdi kadınlar çiçek alırken hep mutlu olurlar, erkeklere çiçek versen aynı etkiyi yapar mı? Bu ne? derler. Çünkü sizde etki etmeyen şeyi anlamanızı beklemiyorum, zaten anlayamazsınız da biz de çiçeği anlayamayız. Çünkü bizim dürtüler arasında çiçek yok, sizin bakışınız arasında da çıplak görünce cinsellik dürtüsü oluşmuyor.
Onun için açıp gösterene bence kabahat bulun, çünkü 7 yaşındaki erkek çocuk bile döner bakar. - 1 yıl
@Rtyunsss Kusura bakma da açıp gösterirsen işte tecavüzler, saldırılar bilmem neler, 5 yaşındakilere de yapılanlar hep bu açıp gösterenler yüzündendir. Anlamanı beklemiyorum, inan ki şuanda vücuduna Testesteron verseler sen de aynını yaparsın. Siz diyorsunuz ki Fıtratınıza karşı gelin...
Aslanın önüne Et koy ve sakın yeme de. Bakalım ne kadar sabredecek? senin dediğin budur. Anlamadığınız olay, biz açalım gösterelim siz de çadırı kurun bekleyin.. Yok öyle bi dünya. Bu ne varsa hepsinin yegane sebebi kendini açıp gösterenlerdir. NOKTA:... Tartışmaya kapalıdır. - 1 yıl
- 1 yıl
@Musti423 konu tecvuz değil. O zaman bu söylemlerinle hepiniz tecavuzcu müsünüz. Yani evli bir adam karısı olduğu halde açan bir kadın varsa dışarda tecavuz edebilir niye kendinizi tutamıyorsunuz diye. Aldatmaya meyliniz var karın olduğu halde zaten bir kadına sahipseniz aldatıyorsanız zaten gözünüz dışardadır bir kadına bakmamak çok basit evde karın olduğunu düşün yeter ama siz erkeklere farklı kadınlar cazip gelir. O kadar imkansız bir şey diyorsun ki kadınlar kapanacakmış hadi Türkler kapandı diyelim bunun Avrupalısı asyalısı var bu kadar kadın sırf siz kendinizi tutmak bakmak istiyorsunuz diye kapanamaz ya da karınız sizden boşanmasın diye. Kadın yanından geçiyorsa bakma ki kadında sizden nafaka almasın bu kadar basit. Gözünüzü önünüze dikmek kolay ama yapmak gelmiyor. Eğer bakıyorsanız kadında nafaka alır konu tartışmaya kapalıdır NOKTA BAKMAZSANIZ KADINDA NAFAKA ALMAZ.
- 1 yıl
@Musti423 bütün kadınlar kapatacakmış 😂😂 siz bu seferde erkeklere sararsınız açıktalar ya… kendi ziynetinizi düzeltin her önüne gelene bakmak bakmamak sizin elinizde. Allah size beyin akıl irade vermiş kullanın onu bakmayın eve kadar bekleyin erkekler kopeğe bile tecavuz ediyor kopeğe kıyafet giydirelim o zaman sapık olmanızın sebebi rahat ve kendinizi tutmamanız NOKTA
- 1 yıl
@Rtyunsss Müslüman bir inanca sahip olmadığın için Beynin şeytanınla beraber çalışıyor. Fıtrat denen olgudan zerre haberin yok. Söylemek istediğimi tersinden anlıyorsun. Sizin bu kafa değişmedikten sonra hiçbir şey düzelmez. Hatırlarsan eğer fazla değil, şura 15 sene önce Zina serbest bırakıldığında hani insanlar istediklerini yapsın yaaa gördük Zinaların ne kadar çoğaldığını, Boşanmaların ne kadar arttığını, pisliklerin ortalık cereyan ettiğini, denizin kenarlarında sokak ortasında ne yaptıklarını. Bunlar daha başlangıç...
Evde karın var diyorsun, Bunu sana anlatabilmem için yüzyüze bir kaç saat sana harcamam lazım ki belki anlayasın ama o kafa da yok çünkü sizde. Hep kendi görüşünüzle düşündüğünüz için karşının fıtratı diye bir olaydan haberiniz yok.
Sonuç olarak, Atasözü der ki... Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek peşinden gitmez...
Aldatmaların sebebi de yine başka kadın. Yani kadınların düşmanı yine kadın.
Anlarsın ya da anlamazsın, iş nereden nereye geldi.
Sizin oradaki erkeklerin Allah korkusu olmadığı için herşeyi yapma haklarına sahip olduğunu düşünüyorlar. istedikleri herşeyi yapabileceklerini düşünüyorlar, çünkü inanç yok.
Erkekler de aynı nefsi taşır ama Allah korkusundan dolayı cehennem olgusundan dolayı çekinirler.
Sizler hep aynı beyindeki adamları bulduğunuz için demek ki sizin yaşam tarzınız o adamlara göre. Allah korkusu olan adamlara göre de sizler yanlış kişisiniz.
Erkekleri kötüleyip durmayın sürekli, azıcık kendine ze iğneyi batırın. Yeter yaaaaa... - 1 yıl
@Rtyunsss Allah aşkına, şuna laf anlatmaya çalışmayın paralamayin kendinizi boşuna nafile hepsi adama siyah dersen beyaz der
- 1 yıl
@Rtyunsss Ben onu boşuna söylemem, Allahın emirlerine karşı geldiğin ve benim zihniyetim olarak bana suç bulduğun için senin Müslüman olmadığını söyledim. Çünkü zihniyet denen bir şey var. O da sende fazlasıyla var zaten. Benim söylediklerim benim düşüncelerim olmuyor, Yaratanın emirleridir. Sen bunu anlamayacak kadar aklın kıt. Onun için de ne söylersen söyle. Madem Müslümansın, unutma ki cehennemin çoğu kadınlardan oluşuyor, bilirsin.
Soran1 yılArkadaslar sürekli bilidirim geliyor rahatsiz oluyorum artik sohbeti bitirseniz mi?
- 1 yıl
@Musti423 ohooo bana Müslüman değilsin diyerek dinden çıktın zaten sen burada Müslümanlık dersi verme bunu anlayamayacak kadar da senin aklın kıt cehenneme kadınlar gitse bile bu demek değil ki senin gibi erkekler gitmeyecek. Sen kadına kıza bakacaksın ve cennete gideceksin öyle mi? Daha çoook hayal kur sen. Önce size inen yasak var tesettür ayeti gözünüzde demek ki önce siz bakan erkekler cehennemi dolduracak öyle yok testesteronum vardı yok kadın açtı baktım diye bir şey yok baktığın için cezan kesilir cehnneme gidersin. İlk size inen ayeti siz yapıyor musunuz da konuşuyorsun şu zamandaki erkeklerin %98i cehennemlik Allah’ın yasasığını çiğneyip gözlerinizle gerek vücudunuzla zina yapıyorsunuz cehennmem senin gibi bakan erkeklerden oluşuyor merak etme
- 1 yıl
@Rtyunsss Bak şimdi kadınların kapanma konusu Allahın emridir. Sen bunu bizim kendi görüşümüz olarak itham edip ayıpladın, hatta hoş olmayan cevaplar verdin. Bu da demek ki Allahın ayetine sen bilmiyorsun ben bilirim edası oluşturdun. Bu da Allaha şirk koşmaktır ki bu da insanı dinden çıkarır. Ben ona istinaden söyledim. Tövbe etmen gerekiyor ama sen benimle zıtlaştığını sanıyorsun ama Allahın emirlerine karşı geliyorsun.
Ben sana bir dille izah etsem de senin ilk tavrın karşındakini aşağılamaktır. Bana nasıl gelirsen ben de sana öyle hitap ediyorum. Yani olay bu. - 1 yıl
@Musti423 abicim kapanma ilk size indi ilk size indi kapanma niye çarpıtıyorsun atlıyorsun. Erkeklerin gözlerini kapatma konusu Allah’ın emridir öyle yok libido yok testesteron yok. İlk size indi kapanma hala karşı gelip Allah’a şirk koşuyorsun. Allah’ın emrine ben kadınlara bakarım hormonlarım var diye karşı gelen sensin. Kadınlardan önce sizin gözünüze indi önce erkek bakmaz gözünü kapatır sonra kadın kapanır sen neyi inkar ediyorsun burada tek şirk koşan sensin. Hala size inen emri inatla kabul etmiyorsun olay bu.
- 1 yıl
@Rtyunsss 1-Kadınlardan önce bizim gözümüze inmedi bunu aklına sok.
2- madem Müslümanım diyorsun o zaman kapatacaksın çünkü dinin emri...
3- Gayri müslim isen zaten kapatma gibi bir inancın olmayacağı için, Mü'minin tesettürü de göz kapaklarıdır o zaman bakmayacaksın denmiştir.
4- Madem bu konuya takıldın, Ben istediğim gibi açarım sen bakma deme hakkın da bulunmuyor.
5- Sen açtığında beni cinsel taciz ediyorsun, bizler yapınca karakolluk oluyoruz, o zaman sizde yapmayacaksınız çünkü asıl siz taciz ediyorsunuz. Bunu anlamanı beklemiyorum çünkü testesteron hormonu taşımıyorsun anlamını bilemezsin.
6- Bizler de size düzgünce anlatıyoruz, kapatııınnnnnnnnn.
7- Hem oranı buranı açıp millete gösterince ne anlıyonuz? Erkekler genelde ateşi çıkmış olarak düşünüyor. Çünkü kış günü millet donarken üzerlerine kalın giysi giyerken kış günü dahi orasını burasını açan insan yanıyordur ki açıyor.
8- Bir de yaa kendi cinsiniz bile sizi ayıplıyorken sen neyini savunuyon ki anlamadım ben?
9- Neden açık saçık giyip erkekleri taciz ettiğiniz açıklar mısınız? Ben ve bizler gerçekten merak ediyoruz!!! - 1 yıl
@Musti423 ne ne ne kadınlardan önce size inmedi mi 😮 sen ayeti inkar ettin dinden çıktın bir kere demek ki iyi bir Müslüman değilsin. Tesettür ayeti ilk erkeklerin gözlerine inmiştir kadınlara sonra inmiştir. İlk erkek yaratıldı süper zeka. Sonra kadın ve ilk tesettür ayeti erkeğe indi sonra kadına sen ayeti inkar ederek dinden çıkıp Allah’a şirk koştun bile. Kendi yediğiniz haltları ayeti inkar ederek saklayamazsın. Madem Müslümansın gözünü kapatacaksın bakmayacaksın Allah’ın tesettür emrini uygula. Bunu aklına sok. Sen tesettür ayetini yapmayıp gözünü kapatmazsan kadında yapmaz. Önce ilk emir size geldi ilk siz kapatacaksınız senin ben gözümü kapatmam sen kapat deme hakkın yok. Hala Allah’ın emrine testesteron diyerek karşı geliyorsun cehennemliksin. Allah gözünü kapat haramdan kaçın dediyse testesteron falan Allah’ın emrinden büyük değil yapacaksın. Bizde size düzgünce diyoruz gözünüzü kapatııııııııııınnnnnnnnn
Birde utanmadan üste çıkıyor böyle pişkinlik yok bakmayacaksın ki ne taciz edin milleti ne taciz edilin. Allah size daha zeki olacağınız beyin vermiş kullanın onu ayeti yapın gözünüzü kapayın ne siz taciz edin kendi kendinizi ne biz taciz edilelim bak işte bu kadar - 1 yıl
@Musti423 saygısız sensin neyse konuşmaya bile değmezsin saygısızca bir şey söylemediğim halde saygısız diyorsun demek ki noksanlık çok sende olmayan şeyleri görüyorsun. Offf çok bile yordum kendimi senin için laf anlatmaya, kendimden çok özür diliyorum...
bildirim gelmemesi için bir şey yazma daha you understand? 😌😉 - 1 yıl
@Musti423 ağzını topla sempaze soytarı bu sitenin iq seviyesinden birkez daha emin oldum sayende teşekkürler emeklerin için 👏🏼 yılın sempaze ödülünü hakettin bu sene
1 yılValla işi gücü yerinde, bana ve aileme saygı duyacak, anlayışlı, ev işlerini adil bir şekilde paylaşıp yapacak, çocukları seven (bu detay ilerde çocuğa bakması için 😅), beni her koşulda destekleyecek, saçma sapan kıskançlık krizlerine girmeyecek birini bulursam galiba anca o zaman evlenicem. Bu aralar hiç evlilik beklentim yok.
110 Yorumla- 1 yıl
Sende baya şey istiyon ber yazdiklarini okuyunca 2 yaş gitti😄😄
- 1 yıl
@geribaksanbi haklısın bu devirde olması gereken özellikler bile fazla geliyor artık 😄
- 1 yıl
Sende baya güven sorunu var galiba benim gibi😄😄
Ama isteklerin güzel bi hanım kızın istediği şeyler helal sanaa😎😎
- 1 yıl
@geribaksanbi son ilişkime kadar hiç güven problemim yoktu ama artık birisi merhaba dese iğreniyorum o derece soğudum 🥲
- 1 yıl
O zaman sana marhaba diyim iğrenme benden😄😄
Şaka bi yana her şeyde hayir var sıkma canını sakın bu sana tecrübe oldu şimdi kendini daha iyi tanıdın - 1 yıl
Nerde yaşıyosun bu arada merak ettim
- 1 yıl
@geribaksanbi buradan açık açık yazamam her şeyi istersen mesajdan konuşalım
- 1 yıl
Şimdi gördüm kabul ettim
- 1 yıl
Vaktin varsa konuşalim
- 1 yıl
Gün içerisinde işte oluyorum müsait oldukça konusuruz istersen☺
1 yılAdam gibi bir adamı bulmamı bekliyorum ama yok işte yok oysa kaldım öyle hayırlısı inşallah
30 YorumlaBen beklemedim
O da gelmedi
Ölüm gibi bişey oldu ama kimse ölmedi
38 Yorumla- 1 yıl
Bu sözler kime ait? Güzelmiş.
- 1 yıl
@MBlackiron özdemir asaf ındı galiba şarkısı da var hatta
- 1 yıl
Teşekkür ederim.
- 1 yıl
Ölmek Ruhunu kaybedenin umududur. Sen yaşıyorsun bekleyenin vardır bir baksan kapıya dönüp o kaybettim sandığın yaşam oradadır? Kim bilir... Buradadır
- 1 yıl
@kuzularvebebekler gelene kapım açık ama özellikle beklemiyorum artık
- 1 yıl
Ben gelebilir miyim o zaman?😌
- 1 yıl
@mudaareli
- 1 yıl
Ben işaret verdim isteği kabul et bir başlangıç yapalım. Tanışmak için
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılSizi bilmem ama ben doğru kişiyi bekliyorum 😎😎
Not: Siz derken bir kişi değil bütün evlenmeyenleri kastediyorum.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evlenmek için neyi bekliyorum? Seni bekliyorum. Bi kabul etsen evlenelim de etmezsen ben ne yapabilirim? :)))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Evlenmek neden bu kadar öneriliyor ve şartlandırılıyor anlamış değilim mutlu bi evli görmedim ben
110 Yorumla
1 yılEşcinsel evliliğin yasal olmasını ve doğru kadını bulmayı bekliyorum.. Gerçi bulsam da evlenemem.. Eh işte nedeni bu.
00 Yorumla
1 yılyaş 41 , bir tane bile kız arkadaşım olmamışken , evlenmek benim için İMKANSIZ. Everest dağına 10 yıl üst üste çıkma ihtimalim , evlenebilme ihtimalimden fazladır.
00 Yorumla
1 yılVakit gelmesini uygun biri çıkmasını kendim gibi birini daha çok var ama söyleyemem 😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılEvlenme teklifi etmesini.
Ölme eşeğim ölme…
00 Yorumla Bn şu an zamanı bekliyorum hayatımda biri var
00 Yorumla
1 yılDoğru insanı beklıyorum bir ömür boyu aynı yastıkta kalabileceğim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Evlenme takıntım yok olursa olur olmazsa olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBeklemek mi?
kaçabildiğim kadar kaçıyorum o şeyden
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılNeden böyle bir sey var illa herkes evlencekmi mk
00 Yorumla
1 yılBil bakalım ne eksik 😄 adamı bekliyorum işte olmadı yılbaşında kendime kardan adam yapacağım tam ideallerime uyum sağlayan hoş menemen yapmak için illa da soğana ihtiyaç yok 😀🤦🏼♀️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl160-170 arası, sarışın, beyaz tenli, iri göğüslü seksi bir kadını
00 YorumlaHerkes istediği gibi biri olsun bekler iken 55 yasını görecek😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbenimle her açıdan ilgilenecek iyi düzgün ve gelirli birisi
10 YorumlaCanım ne evlenmesi aşk da sevgide evlenince bitiyor en iyi sevgi saygı flort aşamasında oluyor
00 Yorumla
1 yılNasip her şeyden önce ama para kazanma özgürlüğümüz olmadan evlenmemeliyiz bence
10 YorumlaBişey beklemiyorum veren varken niye evleneyim
00 Yorumla
1 yılGönlümün ve aklımın Uyum sağlayacağı birisi gelecek ve evleneceğim...
00 Yorumla
1 yılEvlenirsin acele etme
Çalışıyo msn ev kızı msn?
00 Yorumla
1 yılEvlenilecek kişiyi bulsam sonra ki level ne acaba
00 Yorumla
1 yılEvlenebilcek birini+ mezun olmayı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılKarşı cinsi hakedecek bir yeterliliğim yok.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBeklemiyorum hatta kaciyorum :))
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Doğru insanı bulamadım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılSen evde mi kaldın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Güven verecek kişiyi bekliyorum
00 Yorumla
1 yılGönlüme göresini. 💅🏻
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
1 yılHiçbir şey evlenmek istemiyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı.
1 yılEvlilik bana uzak gibi.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBeklediğim bir şey yok
00 Yorumla
1 yılOtobüsü, gelsede eve gitsem, evlenzem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılAllah ne zaman dilerse o zamanı bekliyoruz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. para beklıyorum zengin olursam evet
00 Yorumla
1 yılEvlilik baştan aşağı saçma
00 YorumlaKeyfimin gelmesini 🤣
00 YorumlaDoğru insanı bekliyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
1 yılAnlatabileceğim birini
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
1 yılEvlilik teklifini bekliyorum 😂
00 Yorumla
1 yılBirazcık sevmek istiyorum.
00 Yorumla
1 yılDeğecek birini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
1 yılKocamin beni bulmasini
00 Yorumla
1 yılEvlenilecek kişiyi bulmayı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
1 yılSana uygun biri yok demek ki
00 Yorumla
1 yılMaddiyat işi düşündürücü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılAday cıkmasını ama cıkmiyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 846 cevap paylaştı. Tek derdin cidden bu mu
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDüzgün bir adam bulmayı ancak bulamıyorum..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiçbir şeyi herkes evlenmek zorunda mı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenilecek adayı bekliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDoğru kişi. Doğru zaman. Doğru yer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKoca bulmayı jfjr
01 Yorumla- 1 yıl
Nasıl birisini istiyosun peki
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenilecek kadın bulmak zor da ondan.
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKız anneleri evlenilecek kadın yetiştiremiyor. Erkeğin üzerine binen yükler çok fazla. Hem evlenirken hem de boşanırken erkeğe yüklenen külfet çok fazla. Kızların epey bir kısmı geçimsiz oluyor ve aile kültüründen haberi yok. İlaveten birçok kadın giyinmeyi bile bilmiyor.
- 1 yıl
Sanki erkek yetişirken kendine gereken özeni gösteriyor. Sürekli kadınları suçlayın. Annenizin eteğinden ayrılıp sağlıklı bir beraberliğe adım atamıyorsunuz ne istediğiniz belli değil. İlişkiler sürekli maddiyat temeline bindirildi hepsi sallantıda. Kimse beyefendilikten sözünün eri olmaktan evcimenlikten kaybedilen güvenden bahsetmiyor.
Cevap sahibi1 yılProblemlerin çoğunun sebebi kadınlar olarak sizsiniz. Erkeğin annesine kafayı takmışsınız. Şunu unutma, Türk örf ve adetlerine göre evin en önemli adetlerine göre evin en önemli kadını erkeğin annesidir, karısı değildir. Kız anneleri Türk örf ve adetlerine kız yetiştirmeyi pek bilmedikleri için sen de böyle saçma sapan bir yorum yapmışsın. Biraz Türk kültürünü öğren de konuş. İlaveten maddiyat konularına gelince, masrafları sürekli kız aileleri yaptırıyor. Kızı zengin yere vermek lazımmış diyen kız aileleri var.
Cevap sahibi1 yılİlaveten yorumumun altına yorum yazmaya kalkışmayın. Ben buraya tartışmaya gelmedim. Görüş belirtiyorum, o kadar.
- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat