Selamlar... Bazıları doğru bulmuyor, bazıları ise yanlış olduğunu düşünmüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
#Eoéa_Eoéa

Selamlar... Bazıları doğru bulmuyor, bazıları ise yanlış olduğunu düşünmüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
#Eoéa_Eoéa
Kimine göre doğru olup olmadığı değişir ama bana göre doğrudur. Benim sevgilimden böyle bir istek olursa kabul ederim zaten. Ama işte aile müdahalesi kaçınılmaz olacaktır. Ama tatil için zorlamam da.
Olursa olur, olmazsa olmaz. :D
Bizim ülkemizde böyle durumlar ve seçimler biraz uç noktalarda olduğu için evet doğru bulunmuyor. Eğer kız arkadaşım için uygun olursa ben tatile çıkmaktan yana olurum.
Öyle bir ihtimal varsa niye olmasın daha iyi tanımaya da yardımcı olur
Ben çıkmazdım. Eşim olacak insanla yaparım ancak böyle bir şeyi.
Cevap
13Cevap
Bence doğru ben çıkardım
Ailelerin oldukca genis oldugunu düsünüyorum. Türk örf ve adtelerine uygun degil, ters, bende Türküm, onun icin banada ters. Ama Türkiyede TC kimlikli, ingiliz, fransiz, alman ruhlu cakma Türk yasiyor, onlara göre normal.
Bu saydigim 3 ülkede sevgililer birlikte tatil yapabiliyor ama onlarda dogru dürüst evlenen yok, aile yok, akraba yok, yaslilari yaslilar yurdunda ölüyor, kimseleri yok, cünkü gencliklerinde sirf rahat seks icin yasmaislar, aile icin degil.
Bence : Kesinlikle yanlış evlenmeden yapılan bir aktivite her ne kadar heyecanlıda olsa evlilik sürecinde tıkanmalara sebeb olabilir.
Herkesin hayatına kimse karışamaz 😁😁😜😜🤣🤣
https://youtu. be/JR9eB4JjYBY
herkesin kendi tercihi, doğrusu-yanlışı onlara kalmış
Bence yanlış. Evlendikten sonra olur. Öncesinde olmaz.
Çıksınlar gezsin tozsunlar. Birini tanımanın iki yolu vardır, ya sinir edersin ya uzun yola çıkarsın
Çıkardım ama yurtdışına 😌
Yurtdışına gitmek istiyoree
Yine gitmişsin, daha uzak diyaralar dileğiyle... 🌸
Diyarlar*
Uyum varsa tabii ki
Doğru çıkabilir
Bence hoş değil ama yapanda umrumda değil.
karşı tarafın verdiği güvene bağlı
Olabilir ya neden olmasın
Doğru , maddi durum varsa yapılmalı
sevişmek için çıkılabilir
ben gitmem
Değil.
Cikabilirler
Doğru değil elbette
Doğru
Evlenmeden olmaz
topluma bagli yasamiyosan istedigini yap
Çıkardım