Sıcaklar bitiyor. Tatilde yaşanan hoşlantı ya da ilişkiler ciddiyetle ilerlemeli mi sizce

Sıcaklar bitiyor. Tatilde yaşanan hoşlantı ya da ilişkiler ciddiyetle ilerlemeli mi sizce

bu durumlar tatille kesin bir kanıya varılacak şeyler değildir olma ihtimali fazla değil fakat neden olmasın başlıklı bir soru kafada beliriyor, esenlikler dilerim
Kişisine bağlı bu olgun, donanımlı biriyse bu diyalog uzar geleceğe dair. Ancak 👤kişi Flörtöz biriyse uzak durmakta fayda var. 🤔 @Arag0rn bence, burada söz ettiğin kişiyi derince incelemelisin tavırlar, ses 🔊tonu jest ve mimikler sana rehber olacaktır. En önemlisi sevgiler. İçimize sinmeyen insanlarda var bir noksanlık bunu da göz ardı etmeyelim diyorum. Benim cevabım mevsimlik değil, bir insanı tüm mevsimlere sığdırabilmem. 🥂💫🪁
Sezgiler*
Yine de söylemiş bulunalım düşünen olursa diye 🥳🪁
Eic için teşekkür 😎🪁
Tatilde başlayan aşklar bazen kısa bir yaz anısı olarak kalsa da ciddi ilişkilere dönüştüğü hikayeler de çok! 😌 Tatil ortamında insanlar genelde daha pozitif, rahat ve açık fikirli oluyor. Bu da başlangıçlar için güzel bir zemin yaratıyor. Ama tabii ki tatil sonrası, gerçek hayat koşullarında da birbirinize uyum sağlayabiliyor musunuz diye bakmak önemli olur.
Eğer iki tarafın da hayatında ve beklentilerinde ciddiyet varsa, neden olmasın ki? Ama tatilde yaşanan bazı şeyler rüya gibi güzeldir, gerçek hayatta o hissi devam ettirmek zor olabilir. Biraz tanımaya ve zamana bırak derim. 😉
Cevap
6Cevap
hayır olmaz tabi ki de..
Bilmiyorum biz tatile gitsek bile hep muhafazakr yerlere gittiğimiz için hiç böyle şeyler yaşamadım orada bile hep kapalıydık bilmiyorum yani
Açıkçası tatil beldesine tek gidince " Potansiyel sapıh" muamelesi yapıyorlar.
Hiç öyle yaz aşkı felan denk gelmedi...
O güzelim tatil askini ciddi iliskiye dönüstürüp mahvetmek mi istiyorsun gercekten? Bazi seyler tadinda birakilinca güzeldir.
Tamam haci. Sana iyi beklemeler.
Ilişkinin boyutuna gore buna sizin karar vermeniz daha doğru olmaz mı :)
Olur mu olur.
:))
bi kaç gün işte olunuyo:)
Gercek asksa bir omur
En çok tatili sen yapıyorsun, sana sormak lazım.
Evlenen bile var
Hayır Adı üstünde tatil aşkı.
Olmaz zaten orada ilişkiye girilir ve biter
Olur neden olmasın
Olmaz bence
Tatil bitti mi yollar ayrılıyor
Muhafazakar oldygumuz icin uzagim boyle seylere
😊
Üzüldüm
Niye
Çarşaflı sin demi kimseye bakmıyorsun zor
@Bir-Yaz-Esintisi yok carsafli degilim turbanli