Hiç yaz aşkı uzun süren oldu mu? Ben görmedim :D Ha hiç yaz aşkı da yapmadım ama olsun :D

Hiç yaz aşkı uzun süren oldu mu? Ben görmedim :D Ha hiç yaz aşkı da yapmadım ama olsun :D

Şükürler olsun hayatım boyunca hiç bu kadar ucuz olmadım.
Yaz aşkıymış, kış aşkıymış,
Bunlar hepsi:
Yat kalk ve kendini ucuza satmak için birer ucuz bahane.
Ve ne yazık ki aşkın adına kirletiyorlar,
Aşk bugün başlar ve sonsuza dek devam eder,
Bu çirkin satıcılığa onay veren (Kadın veya Erkek)
Bir ‘’Fah*şe’’ den hiçbir farkı yoktur.
Aşkı böyle basit kalıplara sığdırıp bu denli ayaklar altına almaya gerek yok. Aşk kutlu bir duygudur. Aşkın mevsimi olmaz.
şu an nişanlıyım ve ilişki de 5 senelik zaten ama ondan önce çok yaz "aşkım" oldu ve hiçbiri 1 haftadan uzun sürmedi. zaten amaç da uzun sürmesi değildi yani :)
Yaz aşkı yaz kaçamağı diye hiçbir erkeğin heveslik oyuncağı olamam. Kendini kullandırtmak isteyen kullandırtsın ben ciddi uzun süreli iyi biriyle olurum
eh makyevelist birinden daha azı beklenemezdi..
Cevap
94Cevap
Günü birlik ilişkinin uzun süreceğini düşünmüyorum. Amaç belli niyet belli.
Bazen tutuyor
Sonu seks ile biten iliskinin ki zor gadası
Niyet önemli yaza niyet ederseniz yaz bitmeden biter ömrünün sonuna kadar bir yastığa baş koymaya niyetlenirseniz o zaman uzun sürer. Tabi her konu dönüp dolaşıp çok iyi rol yapmaya geliyor yalana dayanıyor. Dürüst olsan yazı kışı yalnız geçirir sahtekar yaz kış doludur çünkü aynı yalanlara kanan çok olur.
Aşkın yazı kışı sonbaharı olursa tabi kısa sürer , aşk sınıflandırılmaz , sayılmaz , biriktirilen, satılmaz aşkı insani bir duygu olarak insan gibi yasarsan bitmez. o kadar tüketime alıştık ki artık sıra duygulara geldi , nefret ediyorum hepinizden pis insanlar 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😋😋😋😂😂😂😂😂😂
Yaz aşkı kış aşkı falan olmadı direk aşık olum sevdiğim insanlar oldu. Yollarımız ayrıldı ama olsun öyle isimleri yazlık falan değildi gelip geçici bir hevesmiş gibi.
Mevsimlik ya da yaz aski diye bir sey olmaz. Aşk ömürlüktür. Aşk; sevdiğini ölüm döşeğinde iken dağdan bayırdan aç susuz sırtında hastaneye kadar taşımaktır.
Öyle aşk olmaz yaz aşkı zina meselesidir. Aşkı bu tarz meselelere alet etmeyin.
Sanki kış aşkları uzun sürüyormuş gibi yaz aşklar uzun sürer mi onu tartışıyoruz 🤷♂️ hem onun adına yaz aşkı diyorlar da bence bu fuckbuddy i cici göstermekten başka birşey değil
Hiç yaz askim olmadi.
Tatilde kimse ile de sevgili olmadim. Olmam..
Bende mevsimlik değil bu işler.
yazki yaşadığın aşksa uzun sürer yoksa zaten ona aşk denmez yaz kaçamağı yaz eğlencesi falan denir...
Aşkın adı aşk deyil paradır
Ya bu tür düşüncelerden hiç hoşlanmıyorum bunların yaz aşkı dediği şey 3 aylığına bir eğlence arayışı zaten
Fiziksel çekim aşk değildir.
Yaz aşkı, kış aşkı, arabadaki aşk, bardaki aşk yoktur.
Cinsel münasebet aşk değildir!
İlginç bir strateji...
yaz aşkı değildir o yaz ilişkisidir.
aşklar öyle ha deyince bitmez bitemez.
her önün gelene de aşık olunmaz gülüm.
Herhangi bir kurala gerek yok, iki tarafta isterse devam eder, biribirilerinden sıkılırlarsa ya da en azından bir taraf bile sıkılırsa biter.
Çocuk lük hayalim olan antalyaya gidecem bu yaz en çok istegim çift gitmekti belki 15 günlük tatilde çift dönmek nasip olur
Yaz aşkı nedir anasını satayım ne saçma sapan bisey
O senin dediğinin aşkla bir ilgisi yok, sadece gönül eylendirme! Aşkı çok hafife, basitlige alıyorsun...
Yaz aşkı diye bisey yok Mart ayı gibi kedilerin ciftlesme donemine cevirdiniz olayi. Sonra iş bitince herkes kendi yoluna
Harbiden çok haklısınız
Askin yazı kisi mi varmis gardas biz sevdik olumune severik oyle sevenler gevşektir
Buna kaçamak, çapkınlık denir. Cinsel ihtiyaçları karşılamak için uydurulmuş bir kılıf.
Benim de hiç yaz aşkım olmadı. Zaten sırf seks için mantıklı bir şey değil bence. Aynı şehirde yasiyorlarsa sürebilir ama seks boyutundan öteye gider mi bilmiyorum..
Seks olarak kalıyor
@Dybala0016 Çok şey de beklememek gerekiyor zaten, birbirini tanımayan insanlar ayni beldede tatil yapıyor diye ruh eşi falan sayılmazlar. 😂
Kesinlikle öyle amaç tatilde cinsel dürtüleri bastırmak :)
@Dybala0016 Tatilin amacı cinsel dürtüleri bastırmak değil, bütün yıl durdun da 4-5 günde mi bastiracaksin? Tatilde yaz aşkı edinmenin amacı o..
Kesinlikle haklısın kısa zamada ne kadar ne götürürsem kafasındalar
@Dybala0016 Neyin kafası bu? 😂😂😂 Hastalık kapmaktan korkmuyorlar mı?
Azgınlıktan gözleri dönüyor demek ki 😀
@Dybala0016 Bence salakça biraz 😂
Salakça ve güvensiz :) senin başına geldi mi peki böyle birşey 🤔
@Dybala0016 Cevabı okumadın herhalde.
Evet haklısın ✋😀
tatile yaz aşkı aramaya gidenler cevaplamalı bunu biz tatile tatil amaçlı gidiyoruz 😂
Yaz tatili genelde insanların kişiliklerini portmantoya astigi, dönüşte tekrar o kişiliklerini giydigi bir dönem o yüzden dediğin çok zor
Yaz aşkım hiç olmadı :D filmlerde olmuyor mu sadece
Benim yaz aşkım demiyimde yaz flörtüm olmuştu.. antalya side sahil kenarlarında güzel günlerdi 1ay falan sürdü bitti.. karakter anlamında zaten dolar kuru gibiydik😏 birbirimize uymuyorduk
Yaz aşkı gelip geçici bir hevestir bir insan ömründe bir kez ya aşık olur ya da hiç olmaz aşık olmak öyle basit değildir ve bir insana aşık olur bunuda ömür boyu sürdürmek ister.
Yaz aşkı dedikleri şey hayatımda duyduğum en saçma şeylerden biri 💎
Buna aşk denmezki! Yazlık beldede büyüdüm ve neredeyse tüm tanıştıklarımla sadece sevişmek için takıldık, bazılarının adını bile bilmeden...
tatilimi bununla harcayamam ya tatilim kıymetli benim
Bu pek aşk olmuyor sadece eğleniyorsunuz arkadaştan bir tık öte yani
O kavram ikizlere ve yaya göre tanımlı bizlere değil
Geçici aşk arayanlar için uzun vade düşünemiyorum zaten :)
Tatile huzur bulmak için çıkılır. Ne aşkı!😁
Tatil kafasıyla aşık olunca uzun sürmüyur demek ki
Aşkın mevsimi mi olur, hevesleri aşk ile karıştırıyorlar
Ultra her şey dahil sistemde yaz aşkı da varmış odalarda
Tepe tepe kullanıyormuşsun
Yaz aşkı kış aşkı diye sevginin de sadakatinde ağzının orta yerine s. tınız
Hayir tatil de olan tatil de kalir onu eve getirmek olmaz buna herşey dahil😂😂😂
Şuna yaz aşkı değil de yaz eğlencesi desek daha doğru olur.
Benim ki İmtihandı Tanımadığım İnsanla Nasıl Sevgili Olayım Acısı 3 Yıl Sürdü
Bilemiyorum :D ama işin içinde aşk varsa neden olmasın?
Bende bir kaç defa oldu ama ileri bir şey yaşanmadı ciddi bir yaz aşkı sayılmaz yani ama gayet güzel daha deli bir yaz aşkı yaşamak isterim 😅
Hayatımdan sıkılıp kafa dağıtmaya gittiğim bir yerden, hayatıma bir yük daha alıp geri dönemem. Haliyle hayır
Aşık olursan uzun sürer gecelik ilişki olursa hemen biter
Yaz aşkıda nedir ya siz aşkı çiçek böcek güneş bulutmu sanıyorsunuz?
mümkün ama genelde kısa sürer, kişilerin ne istediğine bağlı
İlk yaz aşkım 15 yaşında olmuştu 1 aydan öteye gitmedi 😂
Aşkın yazı kışı yok aslında aşk ta yok sadece menfaatler var
İstisna olarak bildiklerim de var tabii ki ama bence pek uzun sürme ihtimali ne yazık ki yok :)
Olmadı tatile gelmişti birşeyler yaşadık gitti bitti
Vala o kadar tatile gittim hiç bir faydasını göremedim normal sıradan :D
Mesafeler kim ne derse desin aşka engel ayrıldigina göre tatikden sonra bence uzun süremez ama her yaz aynı insanla çıkmak mümkün yaşadım biliyorum😊😊
Yaz aşkı orada kalmalı bence :))
Valla benim oldu geçen yaz ama bitti Yani Tatil bitti Aşk bitti fakat kesin yaz aşkı olupta evlenende olmuştur veya halen sevgili olan... bence hisse ve duygulara bağlı...🌸🌸
Neden bitti senmi bitirdin?
Hiç öyle şeylerle uğraşmadım
Deneyelim öyleyse
O değil de ben bu görseldeki kadın gibi küçük meme seviyorum 75b normal miyim acaba?
yaz aşkı derken clupte genellikle tanısıp sahil kenarında bitiyor :)
Yok gülüm ne yaz aşkı tatile gitsem para yok anca 1 hafta sürüyor tipte iyi değil yaz aşkı olmuyor
Aşkın yazlığı kışlığı olmaz ya da olmasın mümkünse sürekli olsun adı da "aşk " olsun
Aynnn aşkın tatili olmaz aşk hep yan yanaykende de tatil gibidir
Aşk kolay bişey degilki 3 5 günlük ilişkilere ask adını verdiler aşkı bitirdiler tüh size
Aşk mevsime göre değişiyor mu? Galiba biz bu işi çok yanlış anlıyoruz
Yaz aşklarını sevmiyim ben kışın daha iyi sıcak tutuyo🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar