Gidilir neden gidilmesin hatta kesinlikle gidilmelidir özellikle ciddi düşünülenlerle... Zira bir insanı tanımanın en kolay yollarından biridir tatil... İnsan tatilde gösterir kendini... hali tavrı hoşuna gitmeyenle de yolları ayırıp tatiline tek başına devam edebilirsin zor bişey değil...
Soruyu sormakta haklısın yani evlenmeden gitmek doğru değil tamam ama insanı tanımak için ya alışveriş yap ya onunla yolculuk yap falan diyorlar çelişkiye düşmeni anlayabiliyorum hımm bence onunla bir yolculuk yap ama illa tatil olması gerekmez
Çiftlerin birbirini iyi tanıması için bir fırsattır aslında sevgili iken tatil olayı. Ev düzenini, uyku halini, ev içindeki ortalama hal ve hareketlerini bir oda da ya da seyahatte tanıma fırsatıdır. Yorumlara da bakacak olursak "tatil = mutlak seks" tanımı çıkmış ortaya. İlginç.
Gidenlere bişey diyemem ama şahsen ben gitmem çünkü dini anlamda helalim olmayan bir kadınla o kadar şeyimi paylaşmam doğru olmaz ve ayrıca hiçbir aile de kızını bir erkekle başbaşa tatile yollamaz diye düşünüyorum
Tabiki evli olmak gerekir ya erkek düşünür ki bunu elde ederim her türlü her istediğimi yaparım, bu benle heryere gelir diye düşünür ve kızdan ayrılır net
En İyi Cevaplar