Arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum ya biri duyarsa ya sevdiğim çocuk bunu hissedip Zaten kaşarmışsın derse?

Bir okuyun detayı tayfuna deli Gibi çok aşığım çok seviyorum. Dün akşam konuştuk baya kızgın bana tek suç bende değil ama baya kızgın. Beni de dün liseden bir arkadaşım dükkanına davet etti. Bende gittim ne büyük mallık birde mini etek giyip gittim. Önce çok sıcak damla üstümü çıkarsam sorun olur mu dedi. Bende yoo rahat ol dedim. Ondan sonra elini uzattı göğsünü yalamami istedi yaptım ama ben tayfuna aşığım bunu yaparken de aşıktım olay gelişti arkadan yaptık o kadar pişmanım ki keşke o an ordan çıkıp gitseydim her yerden engelledim tabi ama ya Birine derse çok korkuyorum bugün de Tayfun akşam üstü ara konuşalım dedi tabi bana çok kızgın arkadaşlarınla konuştum herşeyi anlattım için mesajları tayfuna göndermişler. Neyse bu akşam üstü onunla nasıl konuşacağım bilmiyorum bana fikir verir misiniz? Resmen lise arkadaşım beni arkadan becerdi ya çok pişmanım evlenmek istiyorum ben artık ya sıkıldım. Bağımlı oldum artık ya sürekli sürekli devamlı ya daha evlenmeden 9 kişi ile defalarca kere Birlikte oldum. Bir tane düzgün ilişkim olmadı çok mutsuzum.
Arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum ya biri duyarsa ya sevdiğim çocuk bunu hissedip Zaten kaşarmışsın derse?