Arkadaşlar kendimi kötü hissediyorum bakar mısınız?

Biriyle konuşuyorduk uzun zamandan beri arkadaştık sonra sohbetimiz o istediği için (bazı nedenlerden dolayı) kesildi ben de anlayışla karşıladım sonra tekrar yazdı konuşmaya devam ettik ikimizinde birbirimize karşı hisleri olduğu için sevgili olduk.

Aradan zaman geçti bana bir şey soracağını ama tepkimin ne olacağını bilmediği için sormaktan çekindiğini söyledi ben de “çekinme sor” dedim ki ne soracağını anlamıştım, istersen sonra konuşalım dedim. (sesli veya yüz yüze.)

Sonra konuştuğumuzda sordu ben de açıkça gerçeği söyledim (siz anladınız) bayağı morali bozuldu buna, o hiçbir şey yaşamamış. Ses tonu değişti, “istersen konuşmayabilirsin benimle, seni üzmek istemem.” dedim, o da “bana gerçeği söylediğin için teşekkür ederim.” Dedi sonra bundan pişman olduğumu dile getirdim ki gerçekten de yaptığımdan çok pişman olmuştum zamanında. Birkaç dk sonra uykum geldi diye bahane etti, kapattık telefonu.

Diğer gün ise mesafeli gibiydi pek belli etmese de bu olaya bayağı içerlediğini anladım. Herkes’in hataları olabilir vs. dese bile bana inandırıcı gelmedi ben de “özür dilerim ben seni hak etmiyorum” diyince o da “hak etmiyorum ne demek herkesin hataları vardır” diye tekrarladı daha sonra ise “sana kendini kötü hissettirmeye hakkım yok” diyip biraz yalnız kalmak istediğini söyledi.

Onu anlıyorum benden beklemediği bir şeyi duydu ama saklayıp yalan söyleseydim bu sefer daha kötü olacaktı onu ne kadar sevsem de galiba bundan sonra eskisi gibi olamayız bu yüzden kendimi çok kötü hissediyorum.😞

Arkadaşlar kendimi kötü hissediyorum bakar mısınız?