Kötü hissediyorum arkadaşlar?

Çok merhametliyim dostumu satmam aileme vefalıyım, kimsenin hakkında kötü konuşmayan kuyusunu kazmayan iyi ve vicdanlı bir insanım. Lakin hiçbir şey yolunda gitmiyor. Okulum bitti iş yok. Hayata dair bir hayalim yok gerçekten zeki ve kültürlü birisi olduğumu düşünüyorum ve bunu biliyorum kendimde potansiyel görüyorum ama o potansiyelin altına kalacağım gibi hissediYorum. Beni gerçek anlamda ben olduğum için seven değer gösteren bir kız bile yok yıllardır hayatımda. Sanırım sevdiğim insanlara biraz fazla iyi niyetli kaçıyorum. Giriyorum instagrama herkes hayal ürünü bir mutluluk tablosu çiziyor. İnsanlara bakıyorum güven vermiyor. Herkes 15 farklı kişiyle konuşup en zenginini arama derdinde sevgi, saygı, güven, vefa gibi kavramlardan bihaber olmuş bir yığın insan sürüsü var etrafta. Artık herkes kişiliğe göre değil statüye, güce, paraya göre saygı gösteriyor birbirine iyi bi insan olmanın hiç bir artısı yok bu devirde. Ben bu çağı anlayamadım arkadaşlar. Öyle işte nasılsın diye soran olursa iyiyim diyip geçiyorum. İyi olduğum için değil kötüyüm desem kimsenin de çok umrunda olmadığı için.

Kötü hissediyorum arkadaşlar?