Arkadaşlar kendimi kötü hissediyorum?

Rica etsem beni aydinlatirmisiniz ya yaşım 22 evliyim ve eşimin ailesi köyde yaşıyor ben sehirdeyim kaynanam yaşlı eltilerim 4 tane ben öyle görücü usulü evlendim zaten bir eltimle geçen gün bir sorun oldu ağır yüklendi bana geride görümceme demiş fazla yüklendim diyerek pişmanlık hissi duymuş ama bana demedi tabi eşimde beni tuttu kaynanamda yani insanlara kendimi ezik hissediyorum açıklama yapacak gibi hissediyorum öz güvenim kendime hiç yok ondanmi nedir bilmiyorum kalp kırmak istemiyorum ama benimki kırılıyor kalbim temiz bir insanım yani anliyicaniz bu hislerimi nasıl yenerim saçma sa sapan düşünceler içerisine giriyorum düşünce yapımı değiştiremiyorum bak saçımı değiştiremiyorum bunun için de eşime yükleniyorum eşim de bazen kızıyor bazen hoşgörülü karşılıyor tamam deyip yardımcı olduğu zamana oluyor tabii ki de yani kendimi kötü hissediyorum hissetmeli miyim hissetmemeli miyim bilmiyorum artık canımı sıkı sıkıp duruyorum olmaz şeyler düşünüyorum Bir çocuk annesiyim ama bilmiyorum yani hayatta Kendi ayaklarımın üstünde tam duramıyor gibi bir halim var özgüven eksikliğimi nedir bana yardım ederseniz sevinirim kafama aydırım
Arkadaşlar kendimi kötü hissediyorum?